Kendimde daha o cesareti bulamadımAzRASILAM canım doğum öncesi ve sonrası tartıldın mı? ne kadar kilo gitti?
Canım ben aynanın karşısına geçerek yaptım normalde sırtım boşlukta iken denge mi sağlayamamstm. Ama sırtımı duvaRa dayayınca ulaşmak kolay oldu.evet bende yavaştan başladım. bakalım normal e ve kesi ye katkısı olacak mi :)Yatarak cok zor oluyor zaten, oturarak olmak daha iyi sanirim. Bana klozette yapmakda kolay gelmisti. Bende z.yagiyla ufak ufak perine masajini deniyorum
Kızlar çok şükür kurtulduk
İyiyiz kızımla darısı sizlere inşallah
Çok güzel maşallah
Ya işte canım benim ilk Doğumun da sezeryandı. Biraz da zor çıkmıştı Bebek. Bana kahve tavsiyesi eden de olmamıştı dehşet bi baş ağrım olmuştu. Dikiş ağrısını falan unutmuşum o derece. O yizden şimdi sezeryandan çok baş ağrısından korkuyorum. Aklımda olsun dediklerin. Ay en güzel ya benim göbek de inse süper olur Zaten kendinden vardı biraz göbüş :)Canım normalde ilk 15dk bebek çıkıyor toplamda da 40dk ameliyat sürüyor
Ben tüp mideli olduğum için
Ameliyatım sıkıntılıydı
Çok anlatmak istemiyorum burda çok şükür iyiyiz kurtulduk :)
Hiç korkmayın
Sonu çok güzel
Çıktıktan sonra nasıl sevdim
Sanki bir melekti
Spinal
Belden iğne oldum
Hissetmedim bile iğneyi
Girip çıkışını
Canım göbüşüm indi :)
Bende hayret ettim normalde ameliyattan sonra sanki hiç doğurmamış gibi göbek olur yaa
Bende o yok normal yağlı göbeğime kavuştum sayılır :)
Spinal oldum
Baş ağrısı olmadı kahve içtim
Sadece ilk doğumumda da yaşamıştım neyle alakalı bilmiyorum ama
Sağ kolum omzuma bir ağrı girdi felçlik gibi
Ama sıcak su torbası yaptık şimdi çok iyi geldi.
Aklında bulunsun öyle bir şey yaşarsan ki inşallah olmaz hemen sıcak su torbası yap canım
)Canım bunun kolay bir yöntemi var mı? Tarif eden resimler var internette ama. Ne bileyim acaba ilk zaman alışana kadar fısfıslı bir şişeye yağı koysamda sıksam dıştan masaj yapsam. İçine masaj yapmak zor geliyor.
Valla 4 yıllık evliyim 2. Çocuğa hamileyim daha hiç bırak çatı kontrolü alttan muayene bile olmadım :) iki Doğum şeklinin de zorlukları var. Normal Doğumda Doğum öncesi bakmalar bide dikiş sıkıntı oluyor. Sezeryanda da zaten bildiğim ameliyat. Hastane fiyatı değiştirdi diye bence devlete gitme sen hassas birisin belli devlette ki ebeler öyle kibar davranmaz mümkün değil. Yatırırlar seni gelen bakar giden bakar. Benim gördüğüm. Aslında gittiğin özel hastanenin kalitesini bilemem ama pilatesle rahatlatıyorlar artık anneleri odasında egzersizle. Çok rahat oluyormuş psikolojik olarak.Canm aslinda bu sefer daha rahattim cunku uyardim dr yavas olun die oda konusa konusa yapmaya calisti ama cok iler ittirdigi icin cok acima oldu
Yok cnm ben 200 liranin derdinde falan degilim. Sadece neden fiyat degistirilio bastan beri oraya gidioruz sonucta sacma yani sinir olduk o yuzden. Yoksa 200 lira degl drdim ama nie veriyimki yani bosyere soyup sogana ceviriolar zaten. Konuscam genede yapilck bse varsa yaptircm
Ileri dgru ittiriolarmi . Sadece ole vajinal muayenedeki gbi azcik sokup cikarmiolae iyce sonuna kdr yapiolar
Umarim bi kac defadir. Normalden vazgecmek istemiorum ama yildim artik ya acil bse olsa gtmek istemiorum artik resmen cekiniorum
Ewt cnm aslinda dune kdr dogurmak istiorum korkmuorum diodum ama dun hem o kadini gordum hem bnm yasadiklarim biraz cokertti sanirim psikolojimi ama esim yaninda olcm dogumada grcem elini tutcm beraber atlatiriz istiosan sezeryanda olablirsin seni zorlamam dedi . Bende normla.istiorum dedim sanci ve dgum degil oncesi ve sonrasindaki mudehaleler beni urkutuo icim bi tuhaf oluo dedm.
Miniğinle sağlıklı günlerin olsun inşallah. Benim de ilki sezeryan dikişi yapıştırma olmuştu gerçekten nerdeyse iz kalmadı gibi oldu. Hatta 3 sene sonra hamile kaldım hiç ağrısı sızısı olmadı eski yerin. Sana da sorayım Doğumda kaç kilo gitti göbüş ne alemde :) birde sütün ne zaman geldiMerhaba Aralik anneleri:)
Bende aralik annesiydim aslinda ama 15 kasimda geldi bebisim
Suyum bosaldi bebiste dogum kanalina girmedigi icin zorunlu sezeryan olduk. Spinal anestezi ile sezeryan oldum kesinlikle tavsiye ediyorum harika birsey. Dikis yerinede yapistirma yapti doktor onuda tavaiye ediyorum aklinizda bulunsun. Hepinize hayirli kolay saglikli dogumlar diliyorum :)
AY ne güzel düşünmüşsün, inşallah gönlüne göre olur canım. 10 kilo harika bence. 5 i doğumda rahat gider zaten, sonrası da emzirirken kolayca gider. Ben o güzel geceliklerime falan tekrar sığabilecek miyim bilmiyorum, ömrümde tartıda 80 li kiloları görmemiştim, 90 a ramak kaldı.
Amin canim cok tesekkur ederiz:) kac kilo gitti bilmiyorum cunku tartilmaya hazir degilimMiniğinle sağlıklı günlerin olsun inşallah. Benim de ilki sezeryan dikişi yapıştırma olmuştu gerçekten nerdeyse iz kalmadı gibi oldu. Hatta 3 sene sonra hamile kaldım hiç ağrısı sızısı olmadı eski yerin. Sana da sorayım Doğumda kaç kilo gitti göbüş ne alemde :) birde sütün ne zaman geldi
)
Canım iki baş parmağı mı yağladktan sonra iki üç cm koyup denedm. Gerçekten rahatlatıyor. Gerginliği alıyor yani.
Ama ilk yapısım diye bir dakika bile sürmedi. Kanar manar Allah korusun :))
Benim kizimda kollarim cok kalinlasti
Suara kollarima takmis vaziyetteyim.
Liposaksin fln bile arastiriyorum aylardir.
Daha cocuk dusunmuyorum
Bekarkende arka arkaua 2 cocuk istiyodum rabbim nasip etti
Artik olmayanlara nasip etsin allahim.
Gercekten bi kadin mutsuzsa aile komple mutsuz oluyo.
kadin once kendini begenmeli sevmeli
Kadin mutluysa eside mutludur evladlarida :)
Kendime bakcam once
sende oyle yap canim
Merhaba arkadaşlar.. Bugün doktorumuzla ortak aldığımız bir kararla 25 kasım cuma günü sezaryen olacağım . Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum da ne Zaman olacağı belli olmadığından kanama riski olur Dedi. 38+0 olacağız. Bugün ki kontrolde 3 kilo 100 gr çıktı bebeğim. Bize dua edin olur mu
Canim hayirli ugurlu olsun darisi bize olsun insanlahMerhaba arkadaşlar.. Bugün doktorumuzla ortak aldığımız bir kararla 25 kasım cuma günü sezaryen olacağım . Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum da ne Zaman olacağı belli olmadığından kanama riski olur Dedi. 38+0 olacağız. Bugün ki kontrolde 3 kilo 100 gr çıktı bebeğim. Bize dua edin olur mu
Anladım canım inşallah bizde hayırlısı ile kavuşuruz minnaklara. .Canım normalde ilk 15dk bebek çıkıyor toplamda da 40dk ameliyat sürüyor
Ben tüp mideli olduğum için
Ameliyatım sıkıntılıydı
Çok anlatmak istemiyorum burda çok şükür iyiyiz kurtulduk :)
Hiç korkmayın
Sonu çok güzel
Çıktıktan sonra nasıl sevdim
Sanki bir melekti
Spinal
Belden iğne oldum
Hissetmedim bile iğneyi
Girip çıkışını
Canım göbüşüm indi :)
Bende hayret ettim normalde ameliyattan sonra sanki hiç doğurmamış gibi göbek olur yaa
Bende o yok normal yağlı göbeğime kavuştum sayılır :)
Spinal oldum
Baş ağrısı olmadı kahve içtim
Sadece ilk doğumumda da yaşamıştım neyle alakalı bilmiyorum ama
Sağ kolum omzuma bir ağrı girdi felçlik gibi
Ama sıcak su torbası yaptık şimdi çok iyi geldi.
Aklında bulunsun öyle bir şey yaşarsan ki inşallah olmaz hemen sıcak su torbası yap canım
Hayırlısıyla gelsin inşallah canım...Merhaba arkadaşlar.. Bugün doktorumuzla ortak aldığımız bir kararla 25 kasım cuma günü sezaryen olacağım . Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum da ne Zaman olacağı belli olmadığından kanama riski olur Dedi. 38+0 olacağız. Bugün ki kontrolde 3 kilo 100 gr çıktı bebeğim. Bize dua edin olur mu
Ewt cnm mutlaka docentse etkiler.. yarin gitcektim ama akintili kahverengi biseler geldi nisan die supheleniorum ama olablirmi birazdn gtcm kendi dr.maHhaklısın canım benim de içim gıcıklanır tabiki öyle bir durumda. Nedenini sor bakalım muhasebeyle falan konuş. Benim doktorum doçent olduğu için fiyatlarda biraz fark var dediler belki de ondan kaynaklanıyordur.
Amin cnmEst. Farkettim canım, hiç sorun değil.
Geçmiş olsun, hepimizin başına gelecek, ben daha çatı muayenesi olmadığım için ne olacak bilmiyorum bile. Hakkımızda hayırlısı.
Ah ahh agrilardan masaj falan hak getireEdiz Enesin Annesi canım sende normal yapmak isteyenlerdensn. Bugün perine masajı nı denedim çok rahatladım. Vajina da ki adet ağrısını hafifletti diyebilirim. Hem çatı muayenesine de hazır olmuş olurum diye düşünüyorum.
Elim yetişmiyor diyordum
Meğer sırtı bir yere dayamak
gerekiyormus
Ewt hassasim malesefValla 4 yıllık evliyim 2. Çocuğa hamileyim daha hiç bırak çatı kontrolü alttan muayene bile olmadım :) iki Doğum şeklinin de zorlukları var. Normal Doğumda Doğum öncesi bakmalar bide dikiş sıkıntı oluyor. Sezeryanda da zaten bildiğim ameliyat. Hastane fiyatı değiştirdi diye bence devlete gitme sen hassas birisin belli devlette ki ebeler öyle kibar davranmaz mümkün değil. Yatırırlar seni gelen bakar giden bakar. Benim gördüğüm. Aslında gittiğin özel hastanenin kalitesini bilemem ama pilatesle rahatlatıyorlar artık anneleri odasında egzersizle. Çok rahat oluyormuş psikolojik olarak.
Canım haber et bizi. Dualarımz seninle.Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
Canım senin oğlan beklemeyecek sanki.Sabırsızlanıyor annesine kavuşmak için :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.Sen de sıkıntı etme içini ferah tut.Hayırlısı neyse o olsun.Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?