2016 Aralık Anneleri

Yatarak cok zor oluyor zaten, oturarak olmak daha iyi sanirim. Bana klozette yapmakda kolay gelmisti. Bende z.yagiyla ufak ufak perine masajini deniyorum
Canım ben aynanın karşısına geçerek yaptım normalde sırtım boşlukta iken denge mi sağlayamamstm. Ama sırtımı duvaRa dayayınca ulaşmak kolay oldu.evet bende yavaştan başladım. bakalım normal e ve kesi ye katkısı olacak mi :)

Ya işte canım benim ilk Doğumun da sezeryandı. Biraz da zor çıkmıştı Bebek. Bana kahve tavsiyesi eden de olmamıştı dehşet bi baş ağrım olmuştu. Dikiş ağrısını falan unutmuşum o derece. O yizden şimdi sezeryandan çok baş ağrısından korkuyorum. Aklımda olsun dediklerin. Ay en güzel ya benim göbek de inse süper olur Zaten kendinden vardı biraz göbüş :)

)
Canım iki baş parmağı mı yağladktan sonra iki üç cm koyup denedm. Gerçekten rahatlatıyor. Gerginliği alıyor yani.
Ama ilk yapısım diye bir dakika bile sürmedi. Kanar manar Allah korusun :))

Merhaba Aralik anneleri:)
Bende aralik annesiydim aslinda ama 15 kasimda geldi bebisim
Suyum bosaldi bebiste dogum kanalina girmedigi icin zorunlu sezeryan olduk. Spinal anestezi ile sezeryan oldum kesinlikle tavsiye ediyorum harika birsey. Dikis yerinede yapistirma yapti doktor onuda tavaiye ediyorum aklinizda bulunsun. Hepinize hayirli kolay saglikli dogumlar diliyorum :)

Valla 4 yıllık evliyim 2. Çocuğa hamileyim daha hiç bırak çatı kontrolü alttan muayene bile olmadım :) iki Doğum şeklinin de zorlukları var. Normal Doğumda Doğum öncesi bakmalar bide dikiş sıkıntı oluyor. Sezeryanda da zaten bildiğim ameliyat. Hastane fiyatı değiştirdi diye bence devlete gitme sen hassas birisin belli devlette ki ebeler öyle kibar davranmaz mümkün değil. Yatırırlar seni gelen bakar giden bakar. Benim gördüğüm. Aslında gittiğin özel hastanenin kalitesini bilemem ama pilatesle rahatlatıyorlar artık anneleri odasında egzersizle. Çok rahat oluyormuş psikolojik olarak.

Miniğinle sağlıklı günlerin olsun inşallah. Benim de ilki sezeryan dikişi yapıştırma olmuştu gerçekten nerdeyse iz kalmadı gibi oldu. Hatta 3 sene sonra hamile kaldım hiç ağrısı sızısı olmadı eski yerin. Sana da sorayım Doğumda kaç kilo gitti göbüş ne alemde :) birde sütün ne zaman geldi

Benim kizimda kollarim cok kalinlasti
Suara kollarima takmis vaziyetteyim.
Liposaksin fln bile arastiriyorum aylardir.
Daha cocuk dusunmuyorum
Bekarkende arka arkaua 2 cocuk istiyodum rabbim nasip etti
Artik olmayanlara nasip etsin allahim.
Gercekten bi kadin mutsuzsa aile komple mutsuz oluyo.
kadin once kendini begenmeli sevmeli
Kadin mutluysa eside mutludur evladlarida :)
Kendime bakcam once
sende oyle yap canim

Merhaba arkadaşlar.. Bugün doktorumuzla ortak aldığımız bir kararla 25 kasım cuma günü sezaryen olacağım . Kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğum da ne Zaman olacağı belli olmadığından kanama riski olur Dedi. 38+0 olacağız. Bugün ki kontrolde 3 kilo 100 gr çıktı bebeğim. Bize dua edin olur mu

Amin canim cok tesekkur ederiz:) kac kilo gitti bilmiyorum cunku tartilmaya hazir degilim saka bi yana esim zorla tartar diye eve tarti almamistim. Gobek cok kalmadi bende simit bolgesinden kilo almistim onlar fena halde yerinde sutum ilk 2-3 gun hic yoktu desem yeridir. 4. Gun gelmeye basladi 5. Gun bol bol geldi

)
Canım iki baş parmağı mı yağladktan sonra iki üç cm koyup denedm. Gerçekten rahatlatıyor. Gerginliği alıyor yani.
Ama ilk yapısım diye bir dakika bile sürmedi. Kanar manar Allah korusun :))

Sağol canım. Bu hafta başlayacağım bende. Gaza geldim

Ne güzel canım Allah gönlüne göre nasip etmiş. Sağlıkla, huzurla büyütün inşallah. Benim sanki daha şimdiden memeler sarktı gibi hissediyorum, zaten büyüktü, hani diyorlar ya memenin altına kalem koy duruyorsa sarkmıştır, 2-3 kalem tutar benimkisi :) artık kelebek hareketi falan onu çalıştıracak hareketler yapmam gerekecek. Neyse hayırlısıyla kucağa bi alalım da. Bakacağız kendimize, daha çok genciz, yoksa başlarım yine rüyamda eşimi koşturan manken gibi kızlar görmeye

Hayırlısı olsun hakkında inş canım. 2 güncük kalmış meleğe kavuşmaya. Çok heyecanlı

Canim hayirli ugurlu olsun darisi bize olsun insanlah

Anladım canım inşallah bizde hayırlısı ile kavuşuruz minnaklara. .

Hayırlısıyla gelsin inşallah canım...

Ben ağlıyorum ha bire kaşıntıdan gene duş aldım kızlar dua edin nolur yarın bana en yakın en hayırlı zamana gun versinler inşallah duramıyorum

Bugün karnım daha da aşağıya inmiş, annem de onayladı. Sabahtan beri de hafif hafif regl başlamadan önce başlayan sızılar var kasığımda. Doğum yaklaşıyor sanki...

Bugün eşim nöbetçi, her ne kadar yanımda annem babam olsa da eşim olmadan Doğuma gitmek istemiyorum ya

Ewt cnm mutlaka docentse etkiler.. yarin gitcektim ama akintili kahverengi biseler geldi nisan die supheleniorum ama olablirmi birazdn gtcm kendi dr.ma
Est. Farkettim canım, hiç sorun değil.
Geçmiş olsun, hepimizin başına gelecek, ben daha çatı muayenesi olmadığım için ne olacak bilmiyorum bile. Hakkımızda hayırlısı.
Amin cnm
Ah ahh agrilardan masaj falan hak getire
Ewt hassasim malesef birazdn gidip muayene olcm hemde konuscaz bakalim.

Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
Canım senin oğlan beklemeyecek sanki.Sabırsızlanıyor annesine kavuşmak için :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.Sen de sıkıntı etme içini ferah tut.Hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…