2016 Aralık Anneleri

Cok sevindim canim. Hayirlisi olsun sizin icin :)

Bugun Nst vardi kizlar. Bebek uyuyordu basta sonra uyandi. Normal cikti hersey. Ama dr moralimi bozdu Gecen hafta bebegim 35 haftada gorunuyordu. Bu hafta 33+3 gorunuyor ve hic kilo almamis. Ayni ultrason ayni doktor

Çok çok sevindim, gözün aydın canım :) artık daha rahat olursun, belki bu devlet mi özel mi belirsizliği de seni bu kadar çok germiş olabilir. Bu durum belli olunca rahatlamış olmanın etkisiyle moralin düzelmiştir :) hadi artık korkma, Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah oğluşunu :) hem de belki fazla beklemene gerek kalmadan

ıhlamurun ne zararı varmış yaw , ben de cogu zaman sabahları ıhlamur içerim bi zararını görmedim henüz
hamilelikte bitkisel çaylar kullanımı çok sınırlıdır çünkü hormonların etkisiyle bitkisel kürler alerjik reaksiyonlar oluşturabiliyor. iyi olalım derken başka bir problemle karşılaşmak istemeyiz. herkesin bün yesi farklı, size bir zararı dokunmamış olabilir , bir başkasına dokunmayacak diye birşey yok.
en basiti ben her zaman antep fıstığı avuç avuç yiyen biriydim. ama bir gün yok yere alerjim olduğu ortaya çıktı ölümden döndüm.
kardeşim tavuğa bayılır ve 30 yaşına kadar da çok rahat yedii. birgün tavuktan sonra hastanelik oldu kimse konduramadı. birkaç hafta sonra aynı şekilde tavuk yediğinde yine hastanelik oldu. sonuç alerji. bu benim kendi deneyimlediklerimden bir kaçı. aynı şekilde kekik te alerji yaptı 33 yaşımdan sonra.
şuanda hele en hassas dönemimizdeyiz. en ufak şeyden nem kapabiliyoruz. yoksa herkes dilediğini yesin içsin. ben bildiğimi ve doktorumun önerisini paylaştım.

canım senin daha beklenen doğum tarihine çok var aralığın ilk haftasından önce gelmez bence bebişin rahat ol kendini sıkma

Ewt olabilir cnm. Rahatladim nasi anlatamam.

arkadaşlar perine masajına başlayanlar olmuş ama bu bölgeyi rahatlatan gevşeten bi şey sonuçta ve açılma oluşturmaz mı rahim ağzında

Bugun Nst vardi kizlar. Bebek uyuyordu basta sonra uyandi. Normal cikti hersey. Ama dr moralimi bozdu Gecen hafta bebegim 35 haftada gorunuyordu. Bu hafta 33+3 gorunuyor ve hic kilo almamis. Ayni ultrason ayni doktor
hiç kilo almamış olsa bile olduğu yerde kalırdı, bebek mi zayıflamış acaba. kan akışında mı problem gördü, yada sen ishal gibi birşey mi oldun yada grip. bence ölçüm hatasıdır hiç canını sıkma. sonuçta milimlik hesaplar yapıyor cihzlar.

Kizlar narin olur annesi. Ben kizima hamileyken tatli tatli tekmelerdi. Erkekler daha guclu okuyor. Bazen cikiverecekmis gibi geliyor :)
Ben kız da kickboksçı olacak herhalde :))) bir tekme vuruyor yerimden sıçrıyorum :))
Canım hiç sıkma canını son haftalarda ultrason artık doğru sonuç vermemeye başlıyormuş. Dün aynı şeyi ben de yaşadım doktorum uyardı bu haftalarda ultrason artık güvenilmez oluyor diye.

Yok cnm. Hersey normal dedi. Ishalim filan da yok. Herzaman yedigim gibi yiyorum. Ay gitmez olaydim. Doguma kadar gitmem artik.

Masallah kizina annesi :)

Insallah dedigin gibidir canim. Moralim oyle bozuldu ki doktora hicbisey sormadan ciktim

Masallah kizina annesi :)

Insallah dedigin gibidir canim. Moralim oyle bozuldu ki doktora hicbisey sormadan ciktim
Bozma moralini tatlım. Bebeğin gayet iyiymiş hatta istersen yarın tekrar git doktora içinin rahat etmediğini tekrar bakmak istediğini kafandaki soru işaretlerini gidermeye çalış. Sonuçta doktorun neden geldin demez

Icim icimi yer gitmem 1 ay sonra giderim.
Canım benim neden kendi kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki doktora gidip rahatlamak varken. Hem bence ölçümler sağlıklı olmadığı için karşılaştın bu durumla. Sıkma canını bebeğin de üzülüyor annesi.

AzRASILAM canım nescafeyi ne zaman içtin ? Hemen çıkınca mı bi süre bişey yedirmiyolar ya sıkıntı olurmu bende baş ağrısından korkuyorum
Bi süre bişi yedirmiyorlar da içmek serbest oluyor canım. Yemek de bağırsakları zorlamasın diye yedirmiyorlar. Gaz çıkartırsan onda da problem olmaz. Zaten ilk bir kaç saat ağrı kesici etkisi oluyor hemen kahve içmesen de olur. Asıl ağrı 2. Gün sabah öyle bir gelmişti ki bana neye uğradığımı şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…