- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Kizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.
Zaten kilosu da 2 hafta önde gidiyor tosunun vuruyor tekmeyi vuruyor tekmeyi :) B Beyaz Kamelya
Çok çok sevindim, gözün aydın canım :) artık daha rahat olursun, belki bu devlet mi özel mi belirsizliği de seni bu kadar çok germiş olabilir. Bu durum belli olunca rahatlamış olmanın etkisiyle moralin düzelmiştir :) hadi artık korkma, Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah oğluşunu :) hem de belki fazla beklemene gerek kalmadanKizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.
hamilelikte bitkisel çaylar kullanımı çok sınırlıdır çünkü hormonların etkisiyle bitkisel kürler alerjik reaksiyonlar oluşturabiliyor. iyi olalım derken başka bir problemle karşılaşmak istemeyiz. herkesin bün yesi farklı, size bir zararı dokunmamış olabilir , bir başkasına dokunmayacak diye birşey yok.ıhlamurun ne zararı varmış yaw , ben de cogu zaman sabahları ıhlamur içerim bi zararını görmedim henüz
canım senin daha beklenen doğum tarihine çok var aralığın ilk haftasından önce gelmez bence bebişin rahat ol kendini sıkmaBugün karnım daha da aşağıya inmiş, annem de onayladı. Sabahtan beri de hafif hafif regl başlamadan önce başlayan sızılar var kasığımda. Doğum yaklaşıyor sanki...
Bugün eşim nöbetçi, her ne kadar yanımda annem babam olsa da eşim olmadan Doğuma gitmek istemiyorum ya
Ewt olabilir cnm. Rahatladim nasi anlatamam.Çok çok sevindim, gözün aydın canım :) artık daha rahat olursun, belki bu devlet mi özel mi belirsizliği de seni bu kadar çok germiş olabilir. Bu durum belli olunca rahatlamış olmanın etkisiyle moralin düzelmiştir :) hadi artık korkma, Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah oğluşunu :) hem de belki fazla beklemene gerek kalmadan
hiç kilo almamış olsa bile olduğu yerde kalırdı, bebek mi zayıflamış acaba. kan akışında mı problem gördü, yada sen ishal gibi birşey mi oldun yada grip. bence ölçüm hatasıdır hiç canını sıkma. sonuçta milimlik hesaplar yapıyor cihzlar.Bugun Nst vardi kizlar. Bebek uyuyordu basta sonra uyandi. Normal cikti hersey. Ama dr moralimi bozduGecen hafta bebegim 35 haftada gorunuyordu. Bu hafta 33+3 gorunuyor ve hic kilo almamis. Ayni ultrason ayni doktor
Ben kız da kickboksçı olacak herhalde :))) bir tekme vuruyor yerimden sıçrıyorum :))Kizlar narin olur annesi. Ben kizima hamileyken tatli tatli tekmelerdi. Erkekler daha guclu okuyor. Bazen cikiverecekmis gibi geliyor :)
Canım hiç sıkma canını son haftalarda ultrason artık doğru sonuç vermemeye başlıyormuş. Dün aynı şeyi ben de yaşadım doktorum uyardı bu haftalarda ultrason artık güvenilmez oluyor diye.Bugun Nst vardi kizlar. Bebek uyuyordu basta sonra uyandi. Normal cikti hersey. Ama dr moralimi bozduGecen hafta bebegim 35 haftada gorunuyordu. Bu hafta 33+3 gorunuyor ve hic kilo almamis. Ayni ultrason ayni doktor
hiç kilo almamış olsa bile olduğu yerde kalırdı, bebek mi zayıflamış acaba. kan akışında mı problem gördü, yada sen ishal gibi birşey mi oldun yada grip. bence ölçüm hatasıdır hiç canını sıkma. sonuçta milimlik hesaplar yapıyor cihzlar.
Ben kız da kickboksçı olacak herhalde :))) bir tekme vuruyor yerimden sıçrıyorum :))
Canım hiç sıkma canını son haftalarda ultrason artık doğru sonuç vermemeye başlıyormuş. Dün aynı şeyi ben de yaşadım doktorum uyardı bu haftalarda ultrason artık güvenilmez oluyor diye.
Bozma moralini tatlım. Bebeğin gayet iyiymiş hatta istersen yarın tekrar git doktora içinin rahat etmediğini tekrar bakmak istediğini kafandaki soru işaretlerini gidermeye çalış. Sonuçta doktorun neden geldin demezMasallah kizina annesi :)
Insallah dedigin gibidir canim. Moralim oyle bozuldu ki doktora hicbisey sormadan ciktim
Bozma moralini tatlım. Bebeğin gayet iyiymiş hatta istersen yarın tekrar git doktora içinin rahat etmediğini tekrar bakmak istediğini kafandaki soru işaretlerini gidermeye çalış. Sonuçta doktorun neden geldin demez
Normalde kaç haftadasın peki canımBugun Nst vardi kizlar. Bebek uyuyordu basta sonra uyandi. Normal cikti hersey. Ama dr moralimi bozduGecen hafta bebegim 35 haftada gorunuyordu. Bu hafta 33+3 gorunuyor ve hic kilo almamis. Ayni ultrason ayni doktor
Canım benim neden kendi kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki doktora gidip rahatlamak varken. Hem bence ölçümler sağlıklı olmadığı için karşılaştın bu durumla. Sıkma canını bebeğin de üzülüyor annesi.Icim icimi yer gitmem1 ay sonra giderim.
Bebeği kıyafetiyle tartmışlar 3480grdıMerakla bekliyorum hem sonucu:)bebek kaç kiloydu
Cnm 4e doğru ameliyattan çıktım 9 gibi sıvı içebilirsin dediklerinde içtimAzRASILAM canım nescafeyi ne zaman içtin ? Hemen çıkınca mı bi süre bişey yedirmiyolar ya sıkıntı olurmu bende baş ağrısından korkuyorum
Bi süre bişi yedirmiyorlar da içmek serbest oluyor canım. Yemek de bağırsakları zorlamasın diye yedirmiyorlar. Gaz çıkartırsan onda da problem olmaz. Zaten ilk bir kaç saat ağrı kesici etkisi oluyor hemen kahve içmesen de olur. Asıl ağrı 2. Gün sabah öyle bir gelmişti ki bana neye uğradığımı şaşırmıştımAzRASILAM canım nescafeyi ne zaman içtin ? Hemen çıkınca mı bi süre bişey yedirmiyolar ya sıkıntı olurmu bende baş ağrısından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?