Lutfen bana dua edin kizlar. Bide bu sefer akintili kahverengi biseelr geldi. Akintim oluyodu ama bole afedersinjz balgam gbi bi noktada olmuyodu nisan die supheleniorm?
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ettim kızlar. Yatışımı yaptım Nstde 1 sancı çıktı ama kalp atışları çok düzensizdi bikere daha bağladılar çok fark etmedi ultrasona girdim doktorum baya ağrı çekmişsin rahimden çok belli 1 gun daha beklesek fazladan durmaz bu kız dedi yatış şekli okadar tuhafmışki kadında şaşırdı nasıl bu hali aldı okadar rahatsız ki içerde dedi bense inanılmaz keyifsizim korkuyorum son gün bi sıkıntı çıkacak diye Rabbim korktuklarımızdan korusun
Cnm bunu nstyle tecrübe ettim bugün kasılma değil çünkü nst sırasında oldu ve sancı %8lerde felandı kasılma olsa 50lere çıkardıCanım stres yapma. Allah yardımcın olsun. Sonuçta orda emin ellerdesin bişey olsa bile hemen müdahale ederler.
Ya benimde bebak hareketleri garipleşti sanki kasılmamı bunlar anlamıyorumki. Sanki karnıma sert bi yerini dayıyo orası yükseliyo bi kaç saniye duruyo sonra iniyo. Bu sırada ağrı bazen oluyo bazen olmuyo. Kasılmamı bunlar sizce?
canım benim doktorum ıhlamurdan da uzak dur demişti ama hafif aroma olsun diye kullanılabilir. çokta kullanıp sorun yaşamayanlar var. gargarada tuzlu karbonatlı ılık su yada tantum marka olabilir sabah akşam demişti. ben bu saatten sonra yediklerimizin içtiklerimizin bebişi çok etkileyeceğini düşünmüyorum. tabi abartmadıkca. hoş biz hastalanınca bebişlerin kilo alması yavaşlıyor.
Merakla bekliyorum hem sonucu:)bebek kaç kiloyduKendimde daha o cesareti bulamadımtartıldım öncesi de. sonrasına bakmadım daha aklımda ama :)
canım 39 a kadar beklesin madem neden hemen alıyorkidoğum yapan herkese hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.
bugün kontrolüm var 3200 olmuş kızım 36+6 dayız. ayın 30unda alalım mı dedi doktorum yok dedim hazır değilim. 2si olsun o zaman dedi tamam dedim. 2sinde sabah 7de hastanede ol dedi. sezeryan olacak. çok kilom olduğu için normalde 3-4 güne iyileşilir ama senin biraz daha uzun sürer dedi doktor. iyice gerildim o halde nasıl ped değiştiriliyor nasıl oturur pozisyonda bebek emziriliyor? tecrübem olmadığı için daha geriliyorum
38+1 olacak bu tarihe göre. tokluk şekerim sınırın üstünde çıkıyor biraz. daha da yükselmesin diye önlem olarak alacak sanırımcanım 39 a kadar beklesin madem neden hemen alıyorki
Arkadasim bisey sorcam seker yuklemesi yaptirmismiydin yaptirdiysan degrin kac cikmisti38+1 olacak bu tarihe göre. tokluk şekerim sınırın üstünde çıkıyor biraz. daha da yükselmesin diye önlem olarak alacak sanırım
Canım gittin herhalde doktoruna bizi haberdar et. Senin oğluş annesinekavuşmak için sabırsızlanıyor herhalde. Hakkınızda hayırlısı olsunEwt cnm mutlaka docentse etkiler.. yarin gitcektim ama akintili kahverengi biseler geldi nisan die supheleniorum ama olablirmi birazdn gtcm kendi dr.ma
şeker yüklemesi yaptırmadım zaten hamilelik öncesinde insülin direnci için ilaç kullandığımdan şeker yüksekliğim biliniyordu tekrar yüklemeyle zorlamaya gerek olmadığı için yapılmadı. sınırın üstünde gitti genel olarak ama çok çok da yükselmediArkadasim bisey sorcam seker yuklemesi yaptirmismiydin yaptirdiysan degrin kac cikmisti
Sümüksü bir yapıdaysa nişan olabilir canım ama nişan hemen hastaneye gitmeyi gerektiren bir durum değilmiş, sancını suyunu takip et bence, ona göre gidersin. Allah yardımcın olsun, kıyamam sen çok dertlendin bu ara ya
Bence dunku muayeneden kaynaklaniyor. Ama nişan bile olsa bekliceksin canim
Sanci ve suyunu takip ediceksin. Nişan sadece dogumun yaklaştığının göstergesi
Kizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.Canım gittin herhalde doktoruna bizi haberdar et. Senin oğluş annesinekavuşmak için sabırsızlanıyor herhalde. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok sevindim canım. Oyy resmen şimdiden parmaklarında oynatmaya başladılar biziKizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.
Kizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.
Çok sevindim canım. Rahatlamışsın da. Benimki de çok beklemiycek içime öyle doğuyor. Yarın 4te randevum vardı, kasılmalarımdan dolayı sabahtan gel dedi bakalımKizlar nst aldilar iyi cikti.kalp atisi. Acilma ayni dedi 2 cm acilma oldugu icin gelen nisan dedi. Sancilarini takip et dedi. Muhtemelen benim 1 haftam var yok gibime gelio. Kendi dr ameliyattaydi ondan once gittigm dr gittm ve hiiiiiiccc acimadiii. Allah bu devletin cezasini vermesin psikolojimi bozdular. Hic acimadi ya hssetmedim bile simdi o nasi aci cekiosunuz yavas diyen arkadaslari anliorum ama inannin bnm yasadigim bu sekilde olan bse degildi. Feciydii. Sancim tavan yapiodu. Simdilik hersey ayni yolunda bakalim. Bundan snra beklicz. Bebek gelcekmjs ama geri donmus heralde dedi dr. Cuma kendi dr gtcem. Dogum icinde indirim yaptirdim kendi hastanemde yapcm esim yanimda olck ohh cok rahatladim yaa... o yanimda olunca herseyi atlatirim.
Çok sevindim canım. Oyy resmen şimdiden parmaklarında oynatmaya başladılar bizi
Hayırlı güzel ve vaktinde doğumlar olsun :)
hayırlı doğumların olsun canım inşallah
Çok sevindim canım. Rahatlamışsın da. Benimki de çok beklemiycek içime öyle doğuyor. Yarın 4te randevum vardı, kasılmalarımdan dolayı sabahtan gel dedi bakalım
Ya dün akşamdan beri benim oğlanın hareketleri bi anormal çok sert hareket ediyor. Bastırdığı yer taş gibi oluyor. Bazen de yumuşak yumuşak hareket ediyor. Bu sert hareketlerinde bi sıkıntısı olduğu için mi öyle yapıyor acaba. Aslında benim ikinci çocuk ama kızım kafasını göğüs kafesime sıkıştırdığı için hiç hareket edemiyordu karnımda. Bebek hareketini bu hamilelikte yaşıyorum Yani. Öyle bi bastırıyor ki nefesim kesiliyor. Bakalım hayırlısı daha biz küçüğüz çıkmaya falan kalkmasın :) 32+5 iz daha 38+3 lere kadar bekle tosunum :)
İlk gün oturması biraz zor ama sonra sonra geçiyor canım korkmana gerek Yok. İlk günler direk oturma şeklinde değilde uzanır gibi oturma şeklinde halledersin emzirme işini sıkıntı olmaz inşallahdoğum yapan herkese hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.
bugün kontrolüm var 3200 olmuş kızım 36+6 dayız. ayın 30unda alalım mı dedi doktorum yok dedim hazır değilim. 2si olsun o zaman dedi tamam dedim. 2sinde sabah 7de hastanede ol dedi. sezeryan olacak. çok kilom olduğu için normalde 3-4 güne iyileşilir ama senin biraz daha uzun sürer dedi doktor. iyice gerildim o halde nasıl ped değiştiriliyor nasıl oturur pozisyonda bebek emziriliyor? tecrübem olmadığı için daha geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?