2016 Aralık Anneleri

Sezeryanda bide sonda mı takıyorlar yaa:-(
Bende takmamışlardı ya genel anestezi olmuştum ben gene takmasınlar korkarım ya ...hafta içi nor edip hepsini konışmam lazım galiba doktorla gidince donuyorum bugün gene boy kilo yazılı kısmı vermedi çok inceliyom diye galiba onden gidiyo dedim almıyo ya ondn mk acaba tam kilo da demedi 4 de sonra 3 .buçuk doğar dedi gıven olmuyo falan dedi

Canım alışır ya benimki de anne kardeşim dogsun hep beni kucagında gezdir diyo almıyorum çoğunlukla şimdi....bazen istemez bazen anne sen veririsin sutunu ben içiririm falan diyo kuçulenlerimiz kardeşimizin oluyo hem tek sıkılıyolar kardeş gelince oynarlar

Bu arada benim suyum fazlaymış devasa bi karnım var millet ikiz mi diyo fazla olunca su içmeye korkmaya başladım

Bu arada benim suyum fazlaymış devasa bi karnım var millet ikiz mi diyo fazla olunca su içmeye korkmaya başladım

Benimde hamileligimin basindan beri buyuk bi karnim var senin gibi banada ikizmi diye soran cok oluyo :)
Suyumda ilk gunden beri fazla
Ama su icmenin aminosivisiyla alakasi oldugunu sanmiyorum.
Sen bol bol su ic canim

Satlarimiz birbirine yakin
Ne zamana verdi sana sezeryan icin gun.
Bende bugun gittim
3 kilo 50 cm dedi
13 aralik dogum tarihi
Asagi yukari 3 bucuk kilo dogar dedi

Canım benim, burnumun direği sızladı okurken Eminim ki çok iyi bir anne olacaksın...

görücez anyayı konyayı, artık Allah nasip ederse bebişleri kucağımıza alınca bunları konuşuyor oluruz :) Rabbim başka dert vermesin, sabırla karşılayalım inşallah herkesi

gözün aydın, inşallah hemencecik biter gider ağrın sızın. Rabbim bebişini sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Aynı durum bende de söz konusu. Bir de o bele yapılacak iğne geriyor beni hatta nedense bugün acayip korku bastı az önce toparladım biraz.
sezeryan olmayı kendin mi istedin canım?

Ayy hadi hayırlı olsun. Maşallah. Tam senden haber varmı diye merak edip baktım. Yazmışsın detayları cok merak ediyorum. Bebek nasıl. Senin çok mu fazla ağrın. Allah yardımcın olsun canım. Darısı bizlerin basına insallah.

Benimde hamileligimin basindan beri buyuk bi karnim var senin gibi banada ikizmi diye soran cok oluyo :)
Sen bol bol su ic canim
Sağol canım ya zaten çok su içerim bunu duydumda daha da fazla su diye can atar oldum doktora sormayı unutmuşum ..
Ayy karna gelince bugün eşim dua oku diyo herkes karnıma bakıyormuş

Hayırlı olsun. Bebeğinizde tez zamanda gelsin koynunuza insallah. Saglikla sıhhatle .

Yok canım ben gidişata bırakmıştım ama çatım çok dar imiş çıkıştaki 3.kemiğim çok basıkmış bu yüzden 10 cm açılman da olsa kemik yüzünden bebek çıkmaz istersen zorlarım fark etmez ama sezaryene dönme ihtimalimiz çok yüksek dedi. Ben de sezaryene biraz daha yakındım açıkçası :) o yüzden sezaryende karar kıldık.

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun, saglikla cikip evinize gidin insallah bebeginle. Bizede sagsalim kavusmak nasip olur insallah

Hadi gozun aydin cnm

Canım benim, burnumun direği sızladı okurken Eminim ki çok iyi bir anne olacaksın...
Ewt bende eminim canim benim saol

Aynı durum bende de söz konusu. Bir de o bele yapılacak iğne geriyor beni hatta nedense bugün acayip korku bastı az önce toparladım biraz.
Bende aynı durumdayım sonda lafına bile tahammül edemiyorum bide o beldeki iğne ya sonrasında hiç hareket edemezsem diye korkuyorum

Bu aksam ilk kez siddetli agrim oldu kizlar. Boyle gaz sancisi gibi nefes aldirmadi karnim tas gibi oldu sonra belden vurmaya basladi. O ara kizin kapi susunu yaptik bi harflerimiz eksik onlarida aldikmi tamamdir insallah. Yatip dinlenince agrim hafifledi, birde kizin odasina biseyler goturmek icin comelip kalkmam gerekti, hafif seylerdi ben tasiyim dedim esime. Egil kalk yuru falan baktim agri hafifledi cok sukur

Mümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazım

Kızlar o kadar çok birikmiş ki yazılanlar baştan okudum ama kuyruk sokumu ağrımdan fenalık geçiricem devam edemedim doğum yapanlara hayırlı olsun :) ama burayı okumaya o kadar alışmışım ki bugün biraz uzak kaldım merak ettim resmen
Bugün kontrolüm 4te olmasına rağmen doktorum kasılmalarım arttığı içim erken çağırdı. Alttan muayene yaptı. Geçen hafta yumuşama var demişti. Ben de dedim ki kesin açlmıştır biraz. Ama hiç açılmamış. Bi de kan geldi baya, sinirim bozuldu. Sonra dedi ki "Çok aşağıda, artık rahatsız oluyor o da. O yüzden yarın gece yatırıcaz seni ve fitil gibi bir şeyle iyice yumuşayıp açılmasını sağlayacağız. Sonra da serum vericez." Yani normal olsun istiyor o da ama ben korkmaya başladım iyice. Yani bebek sıkışacak neredeyse, baya aşağıda ve açılma olmazsa bi ton sancı çekip sezeryana alınmak da var. Geriliyorum çok

Sen bol bol su ic canim
Benimde öyle hala ikiz mi diyorlar gelişimi bir hafta önde Dr bile yürüyüşün bile değişmiş 32 haftalık degıl 40 haftalık görünüyorsun dedi salı günü progestan başlattı aslında benım dogum normalde 14 Ocak ama 38 de aralığın sonunda alırıZ dedı salı günü ilk hedefımız 34 sonra 36 yı görmek olsun dedi bende suyla aram yok içmeye çalışıyorum evet ama bebegınde suyu iyi durumda ay çok yaZdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…