Bende takmamışlardı ya genel anestezi olmuştum ben gene takmasınlar korkarım ya ...hafta içi nor edip hepsini konışmam lazım galiba doktorla gidince donuyorum bugün gene boy kilo yazılı kısmı vermedi çok inceliyom diye galiba onden gidiyo dedim almıyo ya ondn mk acaba tam kilo da demedi 4 de sonra 3 .buçuk doğar dedi gıven olmuyo falan dediSezeryanda bide sonda mı takıyorlar yaa:-(
Canım alışır ya benimki de anne kardeşim dogsun hep beni kucagında gezdir diyo almıyorum çoğunlukla şimdi....bazen istemez bazen anne sen veririsin sutunu ben içiririm falan diyo kuçulenlerimiz kardeşimizin oluyo hem tek sıkılıyolar kardeş gelince oynarlarOyle canim vallahi ne hamileligi anladim bu sefer ne acilarimi ne agrilarimi.
Hamileligimde bobregimde tasmi cikmadi.
Kanamalarimmi olmadi.
Tek derdim tasam kizim oldu.
Kucak istedigi her an kucagimda haksizlik yapmak istemiyorum ona.
Sokakdaki insanlar bile ah kizim alma artik kucagina desede
Daha bebek o 27 aylik daha bana ihtiyaci var.
Kendime cok kizdim anliyacagi zaman hamile kalmaliydim sorsaydim kardes istiyomusun diye oyle yapsaydim.
Simdi soruyorum kardes gelcek yakinda sevicekmisin onu hemen yok diyo
Ister istemez etkilendi yavrum annesinin karni hep onde. :)
Doktora bizimle geliyo bisey yapiyorlar saniyo karnima bu sureci hep ona gostererek gitmek istedik suan farkinda bi kardes gelicegini ve simdiden kabullenemiyo.
Hayirlisi canim buda baska bi surec insallah sorunsuz atlatiriz
Bu arada benim suyum fazlaymış devasa bi karnım var millet ikiz mi diyofazla olunca su içmeye korkmaya başladım
Bende takmamışlardı ya genel anestezi olmuştum ben gene takmasınlar korkarım ya ...hafta içi nor edip hepsini konışmam lazım galiba doktorla gidince donuyorum bugün gene boy kilo yazılı kısmı vermedi çok inceliyom diye galiba onden gidiyo dedim almıyo ya ondn mk acaba tam kilo da demedi 4 de sonra 3 .buçuk doğar dedi gıven olmuyo falan dedi
Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Canım benim, burnumun direği sızladı okurkenBu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
görücez anyayı konyayı, artık Allah nasip ederse bebişleri kucağımıza alınca bunları konuşuyor oluruz :) Rabbim başka dert vermesin, sabırla karşılayalım inşallah herkesimihaelamarta bende dogumu düsünemiyorum bunlari düsünmekten. ben tasinali da bir ay oldu. bir kisilik yerim var ama orasi kimin olacak büyük muamma. tabiki annem kalacak derim ama kaynanam gelir yerlesir korkuyorum. zaten süre olarak cok uzun ben de istemem. sonucta ben doguruyorum ben üstlenmeliyim sorumlulugu. annem de böyle düsünüyo. sen ayaklanana kadar yani en fazla bir hafta kalirim diyo. kayınpederin kalmasi da sıkıntı bence. bizimki evinde kalir heralde ama her aksam bizde olacaklari da kesin gibi . yaşamadan bilemiycez galiba hicbiseyi.
gözün aydın, inşallah hemencecik biter gider ağrın sızın. Rabbim bebişini sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsinKızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
sezeryan olmayı kendin mi istedin canım?Aynı durum bende de söz konusu. Bir de o bele yapılacak iğne geriyor beni hatta nedense bugün acayip korku bastıaz önce toparladım biraz.
Ayy hadi hayırlı olsun. Maşallah. Tam senden haber varmı diye merak edip baktım. Yazmışsın detayları cok merak ediyorum. Bebek nasıl. Senin çok mu fazla ağrın. Allah yardımcın olsun canım. Darısı bizlerin basına insallah.Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Sağol canım ya zaten çok su içerim bunu duydumda daha da fazla su diye can atar oldum doktora sormayı unutmuşum ..Benimde hamileligimin basindan beri buyuk bi karnim var senin gibi banada ikizmi diye soran cok oluyo :)
Suyumda ilk gunden beri fazla
Ama su icmenin aminosivisiyla alakasi oldugunu sanmiyorum.
Sen bol bol su ic canim
Hayırlı olsun. Bebeğinizde tez zamanda gelsin koynunuza insallah. Saglikla sıhhatle .merhaba güzel anneler. size bugün başımdan gecen hikayemi anlatmak istiyorum.bebeğim sabah 8de doğdu şimdi kuvozde süt sagdim gotrdum verdiler.37 hafta.2600.hidronefroz vardi.
simdi diycksnz ki süt nasil hemen geldi.2 yaşında oğlum var halen aklına geldikce beni emerdi dune kadar emdi.memeler surekli uyarildi uyarildi sutum gic kesilmedi.ben gotrdum verdim burundan besleniyor.
simdi ben cok korkak bir insanim onclke onu soyleyeyim eşimle birlikte olmam bile yillar sonra oldu. anlatsam roman olur. başardım ama şükürler olsun.ilk oglum da ozel hastnede dogdu ikincide hemde ayni dr tarafndan.ilki genel anstz.cok zor atlattim gaz sancilari istahszlk.gec sut gelmesi.ama bnda iyi araştırdım en basta dr uma daha fazla guvendim anestezi uzmnyla uzun uzun konuştum. spinal e karar verdik.baş ağrısı filan okudum bel agrisi olur diye okudum.hic alakasi yok.iyi yapan kisiye denk gelirsen sapasaglam ayaga kalkarsin.ben girdim içeri ustumde bir gömlek. etrafmda 6 tane erkek.iki tanesi beni hazirladi sohbet ede ede.anestzi uzmni arkama gecti kendimi serbst biraktim igneyi yapti hic aci yok.ayaklar karincalandi .hemen uzandrdilar beni.o ara kadn dogmcu geldi elinde makas ve gazlı bez uyusmami bekliyor.sagolsunlr beni cok sakinlestrdiler tanimadgm adamlr abi gibi baba gibi yanaştı. uyusmadim diyorum ki baslamayalr soğuk batijonu hissettm ustume ortulen yeşil carsaf hissettim.ve diyorum sakin baslaamayin herseyi hissediyorum diye.ama başlamışlar bile.ben bi sarsildim kaburgalara bastlar herseyi hissettim
bebegim agladi birden bende ağladım. allaha şükürler olsun
cok dua etmiştim. cok yardim etmiştim insanlara.rahat geçirdim. iyiki bu karari vermisim.esim ağladı illa genel al genel al.korkarmisim.annemde agladi genel genel diye.kendi bdgmi yaptım.iyi ki iyi ki diyorum şimdi. sizde ne istiyorsanız onu yapın. baski altnda kalmayin.hayrli haberlernizi bekliyorum hepinizin. elazig dan sevgiler
Yok canım ben gidişata bırakmıştım ama çatım çok dar imiş çıkıştaki 3.kemiğim çok basıkmış bu yüzden 10 cm açılman da olsa kemik yüzünden bebek çıkmaz istersen zorlarım fark etmez ama sezaryene dönme ihtimalimiz çok yüksek dedi. Ben de sezaryene biraz daha yakındım açıkçası :) o yüzden sezaryende karar kıldık.görücez anyayı konyayı, artık Allah nasip ederse bebişleri kucağımıza alınca bunları konuşuyor oluruz :) Rabbim başka dert vermesin, sabırla karşılayalım inşallah herkesi
gözün aydın, inşallah hemencecik biter gider ağrın sızın. Rabbim bebişini sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
sezeryan olmayı kendin mi istedin canım?
merhaba güzel anneler. size bugün başımdan gecen hikayemi anlatmak istiyorum.bebeğim sabah 8de doğdu şimdi kuvozde süt sagdim gotrdum verdiler.37 hafta.2600.hidronefroz vardi.
simdi diycksnz ki süt nasil hemen geldi.2 yaşında oğlum var halen aklına geldikce beni emerdi dune kadar emdi.memeler surekli uyarildi uyarildi sutum gic kesilmedi.ben gotrdum verdim burundan besleniyor.
simdi ben cok korkak bir insanim onclke onu soyleyeyim eşimle birlikte olmam bile yillar sonra oldu. anlatsam roman olur. başardım ama şükürler olsun.ilk oglum da ozel hastnede dogdu ikincide hemde ayni dr tarafndan.ilki genel anstz.cok zor atlattim gaz sancilari istahszlk.gec sut gelmesi.ama bnda iyi araştırdım en basta dr uma daha fazla guvendim anestezi uzmnyla uzun uzun konuştum. spinal e karar verdik.baş ağrısı filan okudum bel agrisi olur diye okudum.hic alakasi yok.iyi yapan kisiye denk gelirsen sapasaglam ayaga kalkarsin.ben girdim içeri ustumde bir gömlek. etrafmda 6 tane erkek.iki tanesi beni hazirladi sohbet ede ede.anestzi uzmni arkama gecti kendimi serbst biraktim igneyi yapti hic aci yok.ayaklar karincalandi .hemen uzandrdilar beni.o ara kadn dogmcu geldi elinde makas ve gazlı bez uyusmami bekliyor.sagolsunlr beni cok sakinlestrdiler tanimadgm adamlr abi gibi baba gibi yanaştı. uyusmadim diyorum ki baslamayalr soğuk batijonu hissettm ustume ortulen yeşil carsaf hissettim.ve diyorum sakin baslaamayin herseyi hissediyorum diye.ama başlamışlar bile.ben bi sarsildim kaburgalara bastlar herseyi hissettim
bebegim agladi birden bende ağladım. allaha şükürler olsun
cok dua etmiştim. cok yardim etmiştim insanlara.rahat geçirdim. iyiki bu karari vermisim.esim ağladı illa genel al genel al.korkarmisim.annemde agladi genel genel diye.kendi bdgmi yaptım.iyi ki iyi ki diyorum şimdi. sizde ne istiyorsanız onu yapın. baski altnda kalmayin.hayrli haberlernizi bekliyorum hepinizin. elazig dan sevgiler
Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Hadi gozun aydin cnmKızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Ewt bende eminim canim benim saolCanım benim, burnumun direği sızladı okurkenEminim ki çok iyi bir anne olacaksın...
Bende aynı durumdayım sonda lafına bile tahammül edemiyorum bide o beldeki iğne ya sonrasında hiç hareket edemezsem diye korkuyorumAynı durum bende de söz konusu. Bir de o bele yapılacak iğne geriyor beni hatta nedense bugün acayip korku bastıaz önce toparladım biraz.
Mümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazımBende takmamışlardı ya genel anestezi olmuştum ben gene takmasınlar korkarım ya ...hafta içi nor edip hepsini konışmam lazım galiba doktorla gidince donuyorum bugün gene boy kilo yazılı kısmı vermedi çok inceliyom diye galiba onden gidiyo dedim almıyo ya ondn mk acaba tam kilo da demedi 4 de sonra 3 .buçuk doğar dedi gıven olmuyo falan dedi
Canım alışır ya benimki de anne kardeşim dogsun hep beni kucagında gezdir diyo almıyorum çoğunlukla şimdi....bazen istemez bazen anne sen veririsin sutunu ben içiririm falan diyo kuçulenlerimiz kardeşimizin oluyo hem tek sıkılıyolar kardeş gelince oynarlar
Benimde öyle hala ikiz mi diyorlar gelişimi bir hafta önde Dr bile yürüyüşün bile değişmiş 32 haftalık degıl 40 haftalık görünüyorsun dedi salı günü progestan başlattı aslında benım dogum normalde 14 Ocak ama 38 de aralığın sonunda alırıZ dedı salı günü ilk hedefımız 34 sonra 36 yı görmek olsun dedi bende suyla aram yok içmeye çalışıyorum evet ama bebegınde suyu iyi durumda ay çok yaZdımBenimde hamileligimin basindan beri buyuk bi karnim var senin gibi banada ikizmi diye soran cok oluyo :)
Suyumda ilk gunden beri fazla
Ama su icmenin aminosivisiyla alakasi oldugunu sanmiyorum.
Sen bol bol su ic canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?