Cnm niye Kuveze aldılar ki büyümüş bebeğin aslında. Allah analı babalı büyütsün inşallahmerhaba güzel anneler. size bugün başımdan gecen hikayemi anlatmak istiyorum.bebeğim sabah 8de doğdu şimdi kuvozde süt sagdim gotrdum verdiler.37 hafta.2600.hidronefroz vardi.
simdi diycksnz ki süt nasil hemen geldi.2 yaşında oğlum var halen aklına geldikce beni emerdi dune kadar emdi.memeler surekli uyarildi uyarildi sutum gic kesilmedi.ben gotrdum verdim burundan besleniyor.
simdi ben cok korkak bir insanim onclke onu soyleyeyim eşimle birlikte olmam bile yillar sonra oldu. anlatsam roman olur. başardım ama şükürler olsun.ilk oglum da ozel hastnede dogdu ikincide hemde ayni dr tarafndan.ilki genel anstz.cok zor atlattim gaz sancilari istahszlk.gec sut gelmesi.ama bnda iyi araştırdım en basta dr uma daha fazla guvendim anestezi uzmnyla uzun uzun konuştum. spinal e karar verdik.baş ağrısı filan okudum bel agrisi olur diye okudum.hic alakasi yok.iyi yapan kisiye denk gelirsen sapasaglam ayaga kalkarsin.ben girdim içeri ustumde bir gömlek. etrafmda 6 tane erkek.iki tanesi beni hazirladi sohbet ede ede.anestzi uzmni arkama gecti kendimi serbst biraktim igneyi yapti hic aci yok.ayaklar karincalandi .hemen uzandrdilar beni.o ara kadn dogmcu geldi elinde makas ve gazlı bez uyusmami bekliyor.sagolsunlr beni cok sakinlestrdiler tanimadgm adamlr abi gibi baba gibi yanaştı. uyusmadim diyorum ki baslamayalr soğuk batijonu hissettm ustume ortulen yeşil carsaf hissettim.ve diyorum sakin baslaamayin herseyi hissediyorum diye.ama başlamışlar bile.ben bi sarsildim kaburgalara bastlar herseyi hissettim
bebegim agladi birden bende ağladım. allaha şükürler olsun
cok dua etmiştim. cok yardim etmiştim insanlara.rahat geçirdim. iyiki bu karari vermisim.esim ağladı illa genel al genel al.korkarmisim.annemde agladi genel genel diye.kendi bdgmi yaptım.iyi ki iyi ki diyorum şimdi. sizde ne istiyorsanız onu yapın. baski altnda kalmayin.hayrli haberlernizi bekliyorum hepinizin. elazig dan sevgiler
Demi daha bebekler. Benim oglanda oyle evin altini ustune getiriyor evde bir suru oyuncagi var . Ama o tutup tencere kasikla oynuyor. Sanki anasina asci olacakBizim evdeki daha fena, saat burda 01:28 şu an , 10 dk önce uyudu, terör gibi herşeyi altına üstüne getiriyor, evet daha bizimkiler çocuk değil bebek. Biraz önce de eşimle konuşuyoruz, nasıl olcak, ne tepki verecek, bebek ağlayınca Buda ağlar, yok onun sütünü ister memesini alır, kızarım ben de diyorum. Sonra da ayy düşünmek istemiyorum şimdi bunları dedim, konuyu kapattım.
20 aylik canim. Artik gercektende bi uyku duzeni gerek.Oğlan kaç yaşında canım. Uyku düzeni için çok da büyük olmasına gerek Yok aslında. Bu tip seyleri kardeş gelmeden halletmek gerekiyormuş
Bugun gün boyu disardaydim doktor falan derken eve geldim kızım ben dinlenirken boya moya ev alt ust olmuş yarın sabah erken de misafir var ve bnm fena uykum var napcamDemi daha bebekler. Benim oglanda oyle evin altini ustune getiriyor evde bir suru oyuncagi var . Ama o tutup tencere kasikla oynuyor. Sanki anasina asci olacak
Bende de var o belirsizlik nasıl olur acaba diyorum inşallah çok karışmaz ben şu anda bile Bakıma muhtaç olduğum için doğum sonrasından tırsıyorum inşallah çabuk toparlarızda çok ihtiyacımız kalmaz hersey bizi buluyor vallaDaha önce dogum yapmadigim icin dogum bana kolay geliyo biraz galiba. normalde de en nefret ettigim seydir birine muhtac olmak. dua ediyorum hep allahim kimseye muhtac etmesin diye. Bisey desem kaynanam hemen küser ogluna triplere başlar. esim de farkinda ama arayi yapmak icin hep biz alttan alırız gideriz falan. dogumu düsünecegime kaynanamı nasıl susturucam derdine düstüm resmen
Hayirli ugurlu olsun canim. Rabbim anali babali saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsinkızlar hepinize teşekkürler. yukumden kurtuldum allahin izniyle darısı başınıza. buda günün ikinci fotosu.simdi ayaklandim geziyorum.
Benim bildiğim açıklık en az 10 cm olmalı ıkı defa hastanede yattım Drlar başka hastalara açıklama yaparken öyle duymuştumKizlar bu arada kac cm den sonra hastaneye aliolar ? Normalde bi kac yerde okudum 2 ile bile alinip suni verilenler var ama suni istemiorum. Kendi sancim bana yetio suanda bile ilerleyince dahada yeter zaten bide suniyle ugrasamam ins bi skinti olmaz bu konuda.
Çok güzel düşünmüşsün anne olunca böyke oluyor demek kiAh bebekli hamisler :)
Bende aksamlari yapiyorum temizligimi simdi oturdum.
Kizim gunduzleri evin altini ustune getiriyo aksamda ben kosturuyorum.
Dediginiz gibi onlar daha bebek.
Hep ic8mden gecirdigim bir cumle var.
Evet biz bu kardesi istedikde ona abla olmak istiyomusun diye bi secenek sunmadik.
Bebisdaha kucuk anliyamicak biseyleri kizim etkilenmesin diye daha cok ilgilenicez onunla.
Valizimin hemen yaninda kizimada hazirladigim ufak bi canta var.
Eve geldigimizde ona verecegim gercek gorunumlu bebek aldim biberonu emzigi bezi olan oyuna cevircez kardesi bi sure :)
Zamanla aliscaklar insallah.
Benim oglaninda eline kalem gecmessin hemen duvarlara kosuyor. Bu arada senin cocuk kac yasinda ?Bugun gün boyu disardaydim doktor falan derken eve geldim kızım ben dinlenirken boya moya ev alt ust olmuş yarın sabah erken de misafir var ve bnm fena uykum var napcam(
Sezeryanda bide sonda mı takıyorlar yaa:-(allah yardmcn olsun
igne ameloyathanede vurulur.
kendini serbst birakcn seni tutacaklar zaten.odada sadece önlük gydrp sonda takiyolar
Çok güzel düşünmüşsün anne olunca böyke oluyor demek ki
evet canim 6 saat kalkmiyorsun serum bağlıSezeryanda bide sonda mı takıyorlar yaa:-(
1 hafta kalcak çünkü bobrekte sorun var takip altında. serum bağlıCnm niye Kuveze aldılar ki büyümüş bebeğin aslında. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Geçmiş olsun cnm .. İnşallah hemen toparlar bebeğin.1 hafta kalcak çünkü bobrekte sorun var takip altında. serum bağlı
O belli olmuyor pek durum.degerlendirmesiBenim bildiğim açıklık en az 10 cm olmalı ıkı defa hastanede yattım Drlar başka hastalara açıklama yaparken öyle duymuştum
İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz geçmiş olsun canım. Ameliyat sürecini de çok güzel anlatmışsın teşekkürler.1 hafta kalcak çünkü bobrekte sorun var takip altında. serum bağlı
Aynı durum bende de söz konusu. Bir de o bele yapılacak iğne geriyor beni hatta nedense bugün acayip korku bastıAmeliyattan korkmuyorum sondadan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?