2016 Aralık Anneleri

Cnm niye Kuveze aldılar ki büyümüş bebeğin aslında. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Demi daha bebekler. Benim oglanda oyle evin altini ustune getiriyor evde bir suru oyuncagi var . Ama o tutup tencere kasikla oynuyor. Sanki anasina asci olacak

Demi daha bebekler. Benim oglanda oyle evin altini ustune getiriyor evde bir suru oyuncagi var . Ama o tutup tencere kasikla oynuyor. Sanki anasina asci olacak
Bugun gün boyu disardaydim doktor falan derken eve geldim kızım ben dinlenirken boya moya ev alt ust olmuş yarın sabah erken de misafir var ve bnm fena uykum var napcam (

Bende de var o belirsizlik nasıl olur acaba diyorum inşallah çok karışmaz ben şu anda bile Bakıma muhtaç olduğum için doğum sonrasından tırsıyorum inşallah çabuk toparlarızda çok ihtiyacımız kalmaz hersey bizi buluyor valla

Ah bebekli hamisler :)
Bende aksamlari yapiyorum temizligimi simdi oturdum.
Kizim gunduzleri evin altini ustune getiriyo aksamda ben kosturuyorum.
Dediginiz gibi onlar daha bebek.
Hep ic8mden gecirdigim bir cumle var.
Evet biz bu kardesi istedikde ona abla olmak istiyomusun diye bi secenek sunmadik.
Bebisdaha kucuk anliyamicak biseyleri kizim etkilenmesin diye daha cok ilgilenicez onunla.
Valizimin hemen yaninda kizimada hazirladigim ufak bi canta var.
Eve geldigimizde ona verecegim gercek gorunumlu bebek aldim biberonu emzigi bezi olan oyuna cevircez kardesi bi sure :)
Zamanla aliscaklar insallah.

Benim bildiğim açıklık en az 10 cm olmalı ıkı defa hastanede yattım Drlar başka hastalara açıklama yaparken öyle duymuştum

Çok güzel düşünmüşsün anne olunca böyke oluyor demek ki

Bugun gün boyu disardaydim doktor falan derken eve geldim kızım ben dinlenirken boya moya ev alt ust olmuş yarın sabah erken de misafir var ve bnm fena uykum var napcam (
Benim oglaninda eline kalem gecmessin hemen duvarlara kosuyor. Bu arada senin cocuk kac yasinda ?

Çok güzel düşünmüşsün anne olunca böyke oluyor demek ki

Oyle canim vallahi ne hamileligi anladim bu sefer ne acilarimi ne agrilarimi.
Hamileligimde bobregimde tasmi cikmadi.
Kanamalarimmi olmadi.
Tek derdim tasam kizim oldu.
Kucak istedigi her an kucagimda haksizlik yapmak istemiyorum ona.
Sokakdaki insanlar bile ah kizim alma artik kucagina desede
Daha bebek o 27 aylik daha bana ihtiyaci var.
Kendime cok kizdim anliyacagi zaman hamile kalmaliydim sorsaydim kardes istiyomusun diye oyle yapsaydim.
Simdi soruyorum kardes gelcek yakinda sevicekmisin onu hemen yok diyo
Ister istemez etkilendi yavrum annesinin karni hep onde. :)
Doktora bizimle geliyo bisey yapiyorlar saniyo karnima bu sureci hep ona gostererek gitmek istedik suan farkinda bi kardes gelicegini ve simdiden kabullenemiyo.
Hayirlisi canim buda baska bi surec insallah sorunsuz atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…