kızlar doğumdan sonra kayınvalidesi evinde kalmak isteyeniniz var mı peki?
sezeryan yapacak arkadaşlara bır sorum olacaktı hasta bezını nereden aldınız kaç bede tavsıye edebılecegınız bı marka var mı
Doğuma hem annem hem kayinvalidem gelecek.Devamında annem kalacak 1 ay kadar.Sonra 1 ay kadar da kayinvalidem kalacak.ikisi de uzakta torun sevmek isteyecekler kimseye gelme diyemem.Ama çocuk bakımı konusunda anneme güveniyorum kayinvalidem eski tip düşünür daha fazla.O yüzden baştan ben de alisana kadar annemin kalması iyi olacak.kızlar doğumdan sonra kayınvalidesi evinde kalmak isteyeniniz var mı peki?
kızlar doğumdan sonra kayınvalidesi evinde kalmak isteyeniniz var mı peki?
Günaydın kızlar.. Hamileliğimin son günü .. Yarın kızıma kavuşuyoruz inşallah. Bir yandan acayip bir korku var içimde Nasıl olacak nasıl gidecek diye. İlk kez anne olacak olmanın heyecanı, mutluluğu .. 2 sene içinde 2 kez düşük 1 hamilelik geçirmiş olmanın verdiği psikolojik ve fiziksel yorgunluk.. Yarın sabah hepsi yerini pamuk ellere ve mis kokulu kızıma bırakacak inşallah. Bugün bana geçmez sanırım. Yolun sonuna geldik .. Belki de bir daha yaşamayacağım tek bedende iki can olma duygusunuhamilelik hem zorlu hem de çok güzel bir süreçmiş. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin, benimle birlikte evladını kucağına almayı bekleyenleri de kurtarsın inşallah..
Mayasıl popo içinde küçük bi et parçası canım başka nasıl anlatılır bilemedimnormal doğumda sıkıntı oluyormuş ben de tırsıyorum baya
doktorla hiç konuştun mu bununla ilgili?
ben de karman çorman duygular içindeyim, sanki depresyona girmiş gibiyim :ı
mayasıl neymiş ki ilk defa duydum?
al benden de o kadar! sürekli uyumak istiyorum hem de süüüüüürekliiii!
gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Amin cnm cümlemizin inşallahAmin canim ne guzel yazmissin. Allah saglikla mutlulukla kucagina almani nasip etsin insallah
Gun gelicek biz de k.valide olucaz canim :)
Bence bukadar kati olmayin. Sonucta yabanci bir insan sizi buyuten bir insanla ayni olmaz, olamaz. Insanlari idare edebiliriz bence. Gunde onlarca tanimadigimiz insanlara yardimci olmaya calisiyoruz, anlayisli olmaya calisiyoruz, idare ediyoruz. Ustelik kimsenin hatiri yok ortada. Esimizin hatiri icin birkac zaman idare edebiliriz k.valideleri. Sonucta torunu caninin cani degil mi? Yok yere kendinizi yipratmayin. Bazi seyleri gormeyip duymayacagiz.
Aman Allah korusun :)
o kadar zor ki o dengeyi sağlamak, doğurmak kadar tırsıyorum şu durumdanHic kim kalacak lafı edilmedi. ayy edilmesin korkuyorum sonuclarindan. annem de kalsa kaynanam da kalir kesin yaa offf
Annem kizima bakcak hastahanede kaldigim gece
Kayinvalidem bnle kalcak.
eve geldigimizdede
8 gun kadar daha kalmaya devam edicek bakalim ilkkez beraber kalcaz iyimi olcak kotumu gorcez
Doğuma hem annem hem kayinvalidem gelecek.Devamında annem kalacak 1 ay kadar.Sonra 1 ay kadar da kayinvalidem kalacak.ikisi de uzakta torun sevmek isteyecekler kimseye gelme diyemem.Ama çocuk bakımı konusunda anneme güveniyorum kayinvalidem eski tip düşünür daha fazla.O yüzden baştan ben de alisana kadar annemin kalması iyi olacak.
Gun gelicek biz de k.valide olucaz canim :)
Bence bukadar kati olmayin. Sonucta yabanci bir insan sizi buyuten bir insanla ayni olmaz, olamaz. Insanlari idare edebiliriz bence. Gunde onlarca tanimadigimiz insanlara yardimci olmaya calisiyoruz, anlayisli olmaya calisiyoruz, idare ediyoruz. Ustelik kimsenin hatiri yok ortada. Esimizin hatiri icin birkac zaman idare edebiliriz k.valideleri. Sonucta torunu caninin cani degil mi? Yok yere kendinizi yipratmayin. Bazi seyleri gormeyip duymayacagiz.
Mayasıl popo içinde küçük bi et parçası canım başka nasıl anlatılır bilemedim
Canım çok sevindim sağlıkla büyür bebeğini inşallah peki doğum nasıl geçti sezaryen zor mu ? Herşeye hazırlamam gerek kendimi.kızlar hepinize teşekkürler. yukumden kurtuldum allahin izniyle darısı başınıza. buda günün ikinci fotosu.simdi ayaklandim geziyorum.
allah yardmcn olsunKızlar çok çok saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum; sezaryende odada mı vuruyorlar iğneyi ameliyathanede mi? Yani o halde yatak değiştirtiyorlar mı bize? Hep merak etmişimdir önceki ameliyatlarım genel anestezi olduğu için bu merakımı giderememiştim
Sonda takma kısmı can yakıcı değil mi?? Uyuşturuyorlar mı? Ayy ben korkmaya başladım inceden inceyeallah yardmcn olsun
igne ameloyathanede vurulur.
kendini serbst birakcn seni tutacaklar zaten.odada sadece önlük gydrp sonda takiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?