2016 Aralık Anneleri

Annem kizima bakcak hastahanede kaldigim gece
Kayinvalidem bnle kalcak.
eve geldigimizdede
8 gun kadar daha kalmaya devam edicek bakalim ilkkez beraber kalcaz iyimi olcak kotumu gorcez

sezeryan yapacak arkadaşlara bır sorum olacaktı hasta bezını nereden aldınız kaç bede tavsıye edebılecegınız bı marka var mı

Canped aldim canim orta boy. Aslinda almadim ilk dogumumdan kalanlari saklamistim. Birde mesane pedi aldim orta boy oda :) Normal uzun ped de koydum. Nolur nolmaz.

kızlar doğumdan sonra kayınvalidesi evinde kalmak isteyeniniz var mı peki?
Doğuma hem annem hem kayinvalidem gelecek.Devamında annem kalacak 1 ay kadar.Sonra 1 ay kadar da kayinvalidem kalacak.ikisi de uzakta torun sevmek isteyecekler kimseye gelme diyemem.Ama çocuk bakımı konusunda anneme güveniyorum kayinvalidem eski tip düşünür daha fazla.O yüzden baştan ben de alisana kadar annemin kalması iyi olacak.

kızlar doğumdan sonra kayınvalidesi evinde kalmak isteyeniniz var mı peki?

Gun gelicek biz de k.valide olucaz canim :)
Bence bukadar kati olmayin. Sonucta yabanci bir insan sizi buyuten bir insanla ayni olmaz, olamaz. Insanlari idare edebiliriz bence. Gunde onlarca tanimadigimiz insanlara yardimci olmaya calisiyoruz, anlayisli olmaya calisiyoruz, idare ediyoruz. Ustelik kimsenin hatiri yok ortada. Esimizin hatiri icin birkac zaman idare edebiliriz k.valideleri. Sonucta torunu caninin cani degil mi? Yok yere kendinizi yipratmayin. Bazi seyleri gormeyip duymayacagiz.

Amin canim ne guzel yazmissin. Allah saglikla mutlulukla kucagina almani nasip etsin insallah

Mayasıl popo içinde küçük bi et parçası canım başka nasıl anlatılır bilemedim

Ah ne kadar haklisin aslinda ama olmuyo iste. gönül razı gelmiyo bi türlü. sus sus nereye kadar.

Aman Allah korusun :)

Hic kim kalacak lafı edilmedi. ayy edilmesin korkuyorum sonuclarindan. annem de kalsa kaynanam da kalir kesin yaa offf
o kadar zor ki o dengeyi sağlamak, doğurmak kadar tırsıyorum şu durumdan

Annem kizima bakcak hastahanede kaldigim gece
Kayinvalidem bnle kalcak.
eve geldigimizdede
8 gun kadar daha kalmaya devam edicek bakalim ilkkez beraber kalcaz iyimi olcak kotumu gorcez

kayınvalideme ben gelin bizde kalın hiç demedim, severim de kayınvalidemi Allah var yukarda hiç rahatsız etmez bizi, karışmaz hiçbir şeye. Ama kendi kendine planlar yapmış biz de kalmak üzere, bir de kayınpederimde gelecekmiş. 3 hafta önce evimizi taşıdık, üst kattaki o da için "hah benim odam hazır" dedi :)
annemle de aynı yerde oturduğumuz için kalma durumu olmayacak. ben böyle aynı evi ortak kullanmaktan pek hazetmediğim ve biraz da takıntılı olduğum için henüz bu fikre alışamadım. Eşime dedim ki 10 gün süre koyalım biz de bebeğimize alışalım, sürekli anneler olursa baş etmeyi öğrenemeyiz vs.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..lohusalık zaten kolay bir süreç değilmiş, kimsenin kalbini kırmak istemem..

Mayasıl popo içinde küçük bi et parçası canım başka nasıl anlatılır bilemedim

ahahaha olsun canım nolcak biz bizeyiz sıkıntı yok

mihaelamarta bende dogumu düsünemiyorum bunlari düsünmekten. ben tasinali da bir ay oldu. bir kisilik yerim var ama orasi kimin olacak büyük muamma. tabiki annem kalacak derim ama kaynanam gelir yerlesir korkuyorum. zaten süre olarak cok uzun ben de istemem. sonucta ben doguruyorum ben üstlenmeliyim sorumlulugu. annem de böyle düsünüyo. sen ayaklanana kadar yani en fazla bir hafta kalirim diyo. kayınpederin kalmasi da sıkıntı bence. bizimki evinde kalir heralde ama her aksam bizde olacaklari da kesin gibi . yaşamadan bilemiycez galiba hicbiseyi.

Bugün epey bişeyler kaçırdım gene evde olmayınca yetişemiyorum ben ya...

Ayy aksam olunca sancilar basliyo yarin kontrol var gene bakalim bi degisme varmi. Keske ilerlemis olsa. Dun geceki sanci ve kasilmalar belki 1 cm daha acmistir diyorum cunku gun icinde yerlesme gbi biseler yapti gene. Asagi itiyo kenddini sanirim buyuk wc gelmis gbi hssediyorum bi degisik sizi agri oluyo . Bakalim yarin neler olmus. Kg falanda bilmiyorum ne kadar olmus ogrenelim.

Kizlar bu arada kac cm den sonra hastaneye aliolar ? Normalde bi kac yerde okudum 2 ile bile alinip suni verilenler var ama suni istemiorum. Kendi sancim bana yetio suanda bile ilerleyince dahada yeter zaten bide suniyle ugrasamam ins bi skinti olmaz bu konuda.

Kızlar çok çok saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum; sezaryende odada mı vuruyorlar iğneyi ameliyathanede mi? Yani o halde yatak değiştirtiyorlar mı bize? Hep merak etmişimdir önceki ameliyatlarım genel anestezi olduğu için bu merakımı giderememiştim

merhaba güzel anneler. size bugün başımdan gecen hikayemi anlatmak istiyorum.bebeğim sabah 8de doğdu şimdi kuvozde süt sagdim gotrdum verdiler.37 hafta.2600.hidronefroz vardi.
simdi diycksnz ki süt nasil hemen geldi.2 yaşında oğlum var halen aklına geldikce beni emerdi dune kadar emdi.memeler surekli uyarildi uyarildi sutum gic kesilmedi.ben gotrdum verdim burundan besleniyor.
simdi ben cok korkak bir insanim onclke onu soyleyeyim eşimle birlikte olmam bile yillar sonra oldu. anlatsam roman olur. başardım ama şükürler olsun.ilk oglum da ozel hastnede dogdu ikincide hemde ayni dr tarafndan.ilki genel anstz.cok zor atlattim gaz sancilari istahszlk.gec sut gelmesi.ama bnda iyi araştırdım en basta dr uma daha fazla guvendim anestezi uzmnyla uzun uzun konuştum. spinal e karar verdik.baş ağrısı filan okudum bel agrisi olur diye okudum.hic alakasi yok.iyi yapan kisiye denk gelirsen sapasaglam ayaga kalkarsin.ben girdim içeri ustumde bir gömlek. etrafmda 6 tane erkek.iki tanesi beni hazirladi sohbet ede ede.anestzi uzmni arkama gecti kendimi serbst biraktim igneyi yapti hic aci yok.ayaklar karincalandi .hemen uzandrdilar beni.o ara kadn dogmcu geldi elinde makas ve gazlı bez uyusmami bekliyor.sagolsunlr beni cok sakinlestrdiler tanimadgm adamlr abi gibi baba gibi yanaştı. uyusmadim diyorum ki baslamayalr soğuk batijonu hissettm ustume ortulen yeşil carsaf hissettim.ve diyorum sakin baslaamayin herseyi hissediyorum diye.ama başlamışlar bile.ben bi sarsildim kaburgalara bastlar herseyi hissettim
bebegim agladi birden bende ağladım. allaha şükürler olsun
cok dua etmiştim. cok yardim etmiştim insanlara.rahat geçirdim. iyiki bu karari vermisim.esim ağladı illa genel al genel al.korkarmisim.annemde agladi genel genel diye.kendi bdgmi yaptım.iyi ki iyi ki diyorum şimdi. sizde ne istiyorsanız onu yapın. baski altnda kalmayin.hayrli haberlernizi bekliyorum hepinizin. elazig dan sevgiler

allah yardmcn olsun
igne ameloyathanede vurulur.
kendini serbst birakcn seni tutacaklar zaten.odada sadece önlük gydrp sonda takiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…