2016 Aralık Anneleri

Bende aynı durumdayım sonda lafına bile tahammül edemiyorum bide o beldeki iğne ya sonrasında hiç hareket edemezsem diye korkuyorum
Gözümüzü kapatıp giricez artık ameliyathaneye inşallah eşim yanımdayken yaparlar bir de uyuştuktan sonra takılmasını isticem sondanın. Daha kötü olasılıkları hiç aklına getirme canım inşallah sağsalim girip sağsalim çıkıcaz.

Canim hic gerilme, ilik dusunu al kafana takma. Rabbim yazmis bir yazi, bizde onu yasicaz. Insah en az aciyla ve saglikla evladina kavusursun. Bak benimkide normal diyor ama belirtiyor sezeryanada donebilir son an diye. O yuzden icini ferah tut, bol bol dua et canim

Gözün Aydın darısı bizlere inşallah geçecek o ağrılar yakında

Ayy canim Rabbim anali babali saglikli bi sekilde buyutmeyi nasip etsin. Cok sevindim senin adina. Ee annelik nasil bir duygu canim mis kokulu melegin yaninda simdi. Herseye degiyor demi ?

Kardesı görünce içi ısınacaktır eskiler derya kan çeker diye adı üstünde karın daş bak gör çok ilgilenecek kardeşiyle belki sana bişey olacak diye korkuyordum seni hasta sanıyordur ondan öyle davranıyordur hayal güçleri çok değişik çalışıyor kuzuların

Kizlar valizleri nasil hazirladiniz ? yani bebege ayri kendinize ayri mi yaptiniz? birlikte yaptiysaniz orta boy mu kücuk boy mu yaptiniz?
Ben ayri iki tane yaptim ama bir tanede birlestirmeyi düsünüyorum.
Bi de dogum yapan arkadaslar gereksiz götürdükleri seyleri yazabilirlerse cok iyi olur aslinda dogum yapacaklar icin.

Kızlar bide unutmadan eger isterseniz belediyelerden yeni doğan seti alabiliyorsunuz benim oturduğum yerde muhtarlıklardan istemek gerekiyormuş her belediyenin işleyişi farklı olabilir tabi

Teşekkür ederim canım, doğru söylüyorsun. İnşallah en hayırlı şekilde ve zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Ben önce ayrı ayrı yaptım baktım baş edemiyorum ekstra çanta yapmam gerekti kabin tipi valize koydum bebeğimle ikimizin eşyasını bir de bezdir biberondur falan gibi parçalara da ayrı küçük bir çanta yaptım.

Tebrikler canim, cok sukur kavustun kizina. Allah saglikli mutlu anneli babali buyutsun insallah

Ben de ayri yaptim ama olmadi. kücüge koydum almadi orta boy da cok buyuk geldi gözüme. kaldim öyle ortada

Tek valiz yaptim ben. Binerondu mamaydi oyle seyler koymadim. Bebegimi emzirmek istiyorum allah izin verirse. Emmese de zaten hastane gerekirse kendi veriyor.

gozun aydin canimbenim :) Cok sükür kavustun melegine

Bu arada benim suyum fazlaymış devasa bi karnım var millet ikiz mi diyo fazla olunca su içmeye korkmaya başladım
Benim bildigim su icmekle amniyosentezin bir alakasi yok cnm :)
Kac haftalik hamilesin cnm? Benim bebegimde cok asagidaymis.. skliyormudur simdi bebegim ya guzel seyler dusun cnm Anne olmak kolay degil.. skma canini simdiden

Canim benim sen cok iyi bir anne olacaksin. Boyle zorluklardan gecince insan erken olgunlasiyor ve bazi seylerin degerini kiymetini daha iyi biliyor. Kesinlikle annelik emek, ozveri, karsiliksiz sonsuz bir sevgi. Dogurmakla bitmeyen bir surec bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…