- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Gözümüzü kapatıp giricez artık ameliyathaneye inşallah eşim yanımdayken yaparlarBende aynı durumdayım sonda lafına bile tahammül edemiyorum bide o beldeki iğne ya sonrasında hiç hareket edemezsem diye korkuyorum
Kızlar o kadar çok birikmiş ki yazılanlar baştan okudum ama kuyruk sokumu ağrımdan fenalık geçiricem devam edemedimdoğum yapanlara hayırlı olsun :) ama burayı okumaya o kadar alışmışım ki bugün biraz uzak kaldım merak ettim resmen
Bugün kontrolüm 4te olmasına rağmen doktorum kasılmalarım arttığı içim erken çağırdı. Alttan muayene yaptı. Geçen hafta yumuşama var demişti. Ben de dedim ki kesin açlmıştır biraz. Ama hiç açılmamış. Bi de kan geldi baya, sinirim bozuldu. Sonra dedi ki "Çok aşağıda, artık rahatsız oluyor o da. O yüzden yarın gece yatırıcaz seni ve fitil gibi bir şeyle iyice yumuşayıp açılmasını sağlayacağız. Sonra da serum vericez." Yani normal olsun istiyor o da ama ben korkmaya başladım iyice. Yani bebek sıkışacak neredeyse, baya aşağıda ve açılma olmazsa bi ton sancı çekip sezeryana alınmak da var. Geriliyorum çok
Gözün Aydın darısı bizlere inşallah geçecek o ağrılar yakındaKızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Ayy canim Rabbim anali babali saglikli bi sekilde buyutmeyi nasip etsin. Cok sevindim senin adina. Ee annelik nasil bir duygu canim mis kokulu melegin yaninda simdi. Herseye degiyor demi ?Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Kardesı görünce içi ısınacaktır eskiler derya kan çeker diye adı üstünde karın daş bak gör çok ilgilenecek kardeşiyle belki sana bişey olacak diye korkuyordum seni hasta sanıyordur ondan öyle davranıyordur hayal güçleri çok değişik çalışıyor kuzularınOyle canim vallahi ne hamileligi anladim bu sefer ne acilarimi ne agrilarimi.
Hamileligimde bobregimde tasmi cikmadi.
Kanamalarimmi olmadi.
Tek derdim tasam kizim oldu.
Kucak istedigi her an kucagimda haksizlik yapmak istemiyorum ona.
Sokakdaki insanlar bile ah kizim alma artik kucagina desede
Daha bebek o 27 aylik daha bana ihtiyaci var.
Kendime cok kizdim anliyacagi zaman hamile kalmaliydim sorsaydim kardes istiyomusun diye oyle yapsaydim.
Simdi soruyorum kardes gelcek yakinda sevicekmisin onu hemen yok diyo
Ister istemez etkilendi yavrum annesinin karni hep onde. :)
Doktora bizimle geliyo bisey yapiyorlar saniyo karnima bu sureci hep ona gostererek gitmek istedik suan farkinda bi kardes gelicegini ve simdiden kabullenemiyo.
Hayirlisi canim buda baska bi surec insallah sorunsuz atlatiriz
Ben tutarım ya mesanem geniştir benimevet canim 6 saat kalkmiyorsun serum bağlı
mecburi olarak idrari toplamasi icin takiyolar.acılı bir işlem degil
Bana hiç bakılmadı dediğim gibi Drlar başka hastalara açıklama yaparken duymuştum emin değilimO belli olmuyor pek durum.degerlendirmesi
Teşekkür ederim canım, doğru söylüyorsun. İnşallah en hayırlı şekilde ve zamanda kavuşuruz bebeklerimizeCanim hic gerilme, ilik dusunu al kafana takma. Rabbim yazmis bir yazi, bizde onu yasicaz. Insah en az aciyla ve saglikla evladina kavusursun. Bak benimkide normal diyor ama belirtiyor sezeryanada donebilir son an diye. O yuzden icini ferah tut, bol bol dua et canim
Ben önce ayrı ayrı yaptım baktım baş edemiyorum ekstra çanta yapmam gerekti kabin tipi valize koydum bebeğimle ikimizin eşyasını bir de bezdir biberondur falan gibi parçalara da ayrı küçük bir çanta yaptım.Kizlar valizleri nasil hazirladiniz ? yani bebege ayri kendinize ayri mi yaptiniz? birlikte yaptiysaniz orta boy mu kücuk boy mu yaptiniz?
Ben ayri iki tane yaptim ama bir tanede birlestirmeyi düsünüyorum.
Bi de dogum yapan arkadaslar gereksiz götürdükleri seyleri yazabilirlerse cok iyi olur aslinda dogum yapacaklar icin.
Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Ben önce ayrı ayrı yaptım baktım baş edemiyorum ekstra çanta yapmam gerekti kabin tipi valize koydum bebeğimle ikimizin eşyasını bir de bezdir biberondur falan gibi parçalara da ayrı küçük bir çanta yaptım.
Kizlar valizleri nasil hazirladiniz ? yani bebege ayri kendinize ayri mi yaptiniz? birlikte yaptiysaniz orta boy mu kücuk boy mu yaptiniz?
Ben ayri iki tane yaptim ama bir tanede birlestirmeyi düsünüyorum.
Bi de dogum yapan arkadaslar gereksiz götürdükleri seyleri yazabilirlerse cok iyi olur aslinda dogum yapacaklar icin.
Tek valiz yaptim ben. Binerondu mamaydi oyle seyler koymadim. Bebegimi emzirmek istiyorum allah izin verirse. Emmese de zaten hastane gerekirse kendi veriyor.
gozun aydin canimbenim :) Cok sükür kavustun melegineKızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Benim bildigim su icmekle amniyosentezin bir alakasi yok cnm :)Bu arada benim suyum fazlaymış devasa bi karnım var millet ikiz mi diyofazla olunca su içmeye korkmaya başladım
Kac haftalik hamilesin cnm? Benim bebegimde cok asagidaymis.. skliyormudur simdi bebegim yaKızlar o kadar çok birikmiş ki yazılanlar baştan okudum ama kuyruk sokumu ağrımdan fenalık geçiricem devam edemedimdoğum yapanlara hayırlı olsun :) ama burayı okumaya o kadar alışmışım ki bugün biraz uzak kaldım merak ettim resmen
Bugün kontrolüm 4te olmasına rağmen doktorum kasılmalarım arttığı içim erken çağırdı. Alttan muayene yaptı. Geçen hafta yumuşama var demişti. Ben de dedim ki kesin açlmıştır biraz. Ama hiç açılmamış. Bi de kan geldi baya, sinirim bozuldu. Sonra dedi ki "Çok aşağıda, artık rahatsız oluyor o da. O yüzden yarın gece yatırıcaz seni ve fitil gibi bir şeyle iyice yumuşayıp açılmasını sağlayacağız. Sonra da serum vericez." Yani normal olsun istiyor o da ama ben korkmaya başladım iyice. Yani bebek sıkışacak neredeyse, baya aşağıda ve açılma olmazsa bi ton sancı çekip sezeryana alınmak da var. Geriliyorum çok
Sen yine orta boyu al bence. Doğum gününe kadar aklına gelenler olur muhtemelenBen de ayri yaptim ama olmadi. kücüge koydum almadi orta boy da cok buyuk geldi gözüme. kaldim öyle ortada
Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
Kizlar buda kapi susumuzun bir kismi. Harflerimizide yapistirdikmi tamam insallah. Eki Görüntüle 1916728
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?