2016 Aralık Anneleri

37 bitti bugün canım. Ama bayadır aşağıda benimki, 1 aydır ben sürekli yatış halindeyim erken doğum riski olmuştu. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum. Sizlerle dertleşince de rahatlıyorum. Teşekkürler

Canim nerden aliyosunuz
Hazirlara denk geliyorum ben hep.
El emegi daha guzel oluyo.
Rica etsem nerden temin ettigini soylermisin

Canim soyliyim cerceveyi internetten aldim. Polyester cerceve diye aratinca cikiyor kargo ile 23tlye aldim. Buyukesnaf.com sitesinden ama sen ordan alma kargoyu cok gec yolluyorlar esim.baya aradida anca 10 gunde elimize geldi cerceve. Ic malzemeyi yani kadife kumas,cicekler,kurdele ve kordon ipi instagramda malzeme satan bi sayfadan aldim, istersen sayfanin isminide veririm sana onlarada kargo dahil 33 lira verdim. Birtek ismin harfleri kaldi onlarda gitti gidiyorda ayna harf diye var tanesi 2 tl. Onlarda 10 tl tutsa. Dizayni falan esimle beraner yaptik karar verdik.Bana toplamda kargolar dahil 70 tlye geliyor. Instagramda 100-120 tlden asagi yoktu ama parasindan ziyade el emegi olmasi benim icin ayri bir anlamli oldu canim

Tesekkur ederm canim
Cok sagol
El emegi daha keyifli oluyo
Gule gule kullanin canm

Sonda takma kısmı can yakıcı değil mi?? Uyuşturuyorlar mı? Ayy ben korkmaya başladım inceden inceye

Ameliyattan korkmuyorum sondadan korkuyorum

Sonda kısmı işin en az can yakıcı kısmı bence hiç korkmayın. Daha önce ameliyat olduğumda iki kere takıp çıkarrtmışlardı bana uyuşturmadan hiçbişey hissetmedim.

Sağol canım ya zaten çok su içerim bunu duydumda daha da fazla su diye can atar oldum doktora sormayı unutmuşum ..
Ayy karna gelince bugün eşim dua oku diyo herkes karnıma bakıyormuş

Bebeğin suyuyla içtiğin suyun alakası yok canım. Benimde suyum dazlaydı önceden doktor suyum fazla diye su içmemezlik yapma die uyarmıştı hatta :)

Serum dediği suni sancı verip doğumu başlatmaktanmı bahsetmiş acaba? Bizede haber verirsin yarın. Çok geçmiş olsun

Ben hic esofman koymadim. pijama ve gecelik koydum. esofmani giderken ve cikarken giyerim diye düsünmüstüm. havlu duş icin mi koydun?

Zaten aşağıdaymış ya bi çırpıda doğuverir inşallah. O yumuşatıcı ilaç doğumu başlatır, suniye gerek kalmadan gelir belki.

sondadan benim kadar korkan yoktur heralde. ilk ameliyatımda (dış gebelik ameliyatı oldum) sonda istemiyorum diye tutturmuştum, doktorda beni kırmadı taktırmadı. ameliyattan sonra serum takıldı , normalde 1 saat sonra idrarın gelip wc ye gidilmesi gerekiyor ben wc ye gittim damla damla geliyor. ben idrar yaptım sanıyorum. 1 gün öyle geçti ama ben hep idrar isteğiyle kalkmaya çalışıyorum sonunda sürgü vermişlerdi 10 saat üstünde yattım. sabah başhekim kontrol ederken beni görünce hasta lob ( şişmiş karnımın içi idrardan- böbreklerden taşmış) olmuş direk sonda takın dediler. ve anında 4 lt idrar çıktı. az kalsın böbreklerim iflas edecekmiş. 1 hafta sonda ile gezmek zorunda kaldım. böbrekleri dinlendirdiler, kendi kendime idrar yapabilme durumuna zor geldim ve ameliyat sıkıntısı yerine idrar yapamama acısı çektim. bazen aşağıdan muayene olduğumda da idrar yapamama sıkıntısı çekiyorum sonda arayıp geziyorum. sonda takılırken 5 sn bile sürmeyen bir acı hissi olabiliyor herzaman değil, sürdükleri dezenfektanla ve sondanın boyutuyla alkalı bir durum.
şimdi sonda dedikleri an hemen hevesle takın diyorum. sonda o an kötü gibi gelsede idrar yapamamak daha büyük acı veriyor.
sonda varken pijama giymeyi seçmeyin , gecelik en rahatı oluyor. ben zaten hastaneye pijama hiç yakıştırmıyorum. ameliyattan yada doğumdan çıktıktan sonra eğilip kalkmak yeteri kadar sıkıntı veriyor. pansumanlar vs. pijama indir kaldır..

Onu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe

Çok geçmiş olsun..ilk bebisimde benimde oldu hatta bu yuzden mamaya alıştı oğlum..Şimdi ikinci bebekte doktorum meme ucunu verirsen yara olur demisti..kenarindaki kahverengi kismin 3de 1 i de
Onu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe
verilmeliymis bebeğe..o kahverengi kısımdan gecen damarlar yara oluşumunu engelliyormus..belki yardimcisi olur..acisini almaz ama duzeldiktem sonra deneyebilirsin..

sezeryan yapacak arkadaşlara bır sorum olacaktı hasta bezını nereden aldınız kaç bede tavsıye edebılecegınız bı marka var mı
Hasta bezi boşa almışım
Çocuk bezi koydular hadta bezi enfeksiyona sebep olur diye
Belden iğne vurulduktan sonra
Sondam takıldı

Ameliyattan korkmuyorum sondadan korkuyorum
Hiç korkmayın
Anestezi ile taktırın
Gözünaydın cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Satlarimiz birbirine yakin
Ne zamana verdi sana sezeryan icin gun.
Bende bugun gittim
3 kilo 50 cm dedi
13 aralik dogum tarihi
Asagi yukari 3 bucuk kilo dogar dedi
Çarşamba belli olacak cnm 3 yada 5 i diye kalıntım var kıyamadım dedi yoksa bir gün kar daha bekletirdim dedi ciger geliştirici vurdu 2 bugün 2 de yarın

Mümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazım
Ay bilmiyorum cnm ya oncekinde olmadı gene olmaz inşallah. Doktor hastane farklı ya gene de soruyum

Kızlar duş aldım yatağa yattım az önce sol bacağım inanılmaz ağrıyor sızlar gibi bu bir belirti olabilir mi?

Sanırım öyle ama korkutmamak için suni sancı demedi bence. Gerçi araştırmalarıma göre suni sancı denilen şey doğumun başlaması için gerekli hormonun dışarıdan takviye edilmesiymiş. Ve normal yolla başlayan sancıdan ağrı olarak farklı değilmiş. (Umarım gerçekten öledir

Gece gece oturdum dizi izliyorum kaşıntıyı unutuyum dalıyım diye sabah kızım uyanınca sarhoş gibi dolanıcam galiba

Oyy üzdün gece gece cnm ama sen Şanslı olanlardan çıkmışsın, teşekkürü borç bildiğin sana annelik eden biri olmuş, ne mutlu sana. Bence de annelik 9 ay karında taşımak değil. Bebeğin Dünya'ya gelince daha iyi anlıyorsun bunu.

tatlim 37 haftada aldi dr.bebekte böbrek genişlemesi vardi çünkü onceden tesbit etmişti. 2600 dogdu.1 hafta kuvoz de kalck

Allah analı, babalı, sağlıcakla büyütsün cnm. Güzel günleriniz olsun hep

Öncelikle gözünaydın cnm, kavuştun miniğine geçmiş olsun, inşallah bir an önce geçer ağrıların. Mutluluk içinde büyüsün minnoş

Mümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazım

Alt tarafinı hissetmediğin için saatlerce, çişini de kontrol Altında tutman imkansız olduğu ndan mecbur takıyorlar sondayı. Ben görünce şaşırmıştım, hemşire gelip boşunu takıp dolusunu Alınca, nerden geliyor bu kadar çiş diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…