37 bitti bugün canım. Ama bayadır aşağıda benimki, 1 aydır ben sürekli yatış halindeyim erken doğum riski olmuştu. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum. Sizlerle dertleşince de rahatlıyorum. Teşekkürlergozun aydin canimbenim :) Cok sükür kavustun melegine
Benim bildigim su icmekle amniyosentezin bir alakasi yok cnm :)
Kac haftalik hamilesin cnm? Benim bebegimde cok asagidaymis.. skliyormudur simdi bebegim yaguzel seyler dusun cnm Anne olmak kolay degil.. skma canini simdiden
Canim nerden aliyosunuz
Hazirlara denk geliyorum ben hep.
El emegi daha guzel oluyo.
Rica etsem nerden temin ettigini soylermisin
Canim soyliyim cerceveyi internetten aldim. Polyester cerceve diye aratinca cikiyor kargo ile 23tlye aldim. Buyukesnaf.com sitesinden ama sen ordan alma kargoyu cok gec yolluyorlar esim.baya aradida anca 10 gunde elimize geldi cerceve. Ic malzemeyi yani kadife kumas,cicekler,kurdele ve kordon ipi instagramda malzeme satan bi sayfadan aldim, istersen sayfanin isminide veririm sana onlarada kargo dahil 33 lira verdim. Birtek ismin harfleri kaldi onlarda gitti gidiyorda ayna harf diye var tanesi 2 tl. Onlarda 10 tl tutsa. Dizayni falan esimle beraner yaptik karar verdik.Bana toplamda kargolar dahil 70 tlye geliyor. Instagramda 100-120 tlden asagi yoktu ama parasindan ziyade el emegi olmasi benim icin ayri bir anlamli oldu canim
Kücük boy yetti mi?
Sonda takma kısmı can yakıcı değil mi?? Uyuşturuyorlar mı? Ayy ben korkmaya başladım inceden inceye
Ameliyattan korkmuyorum sondadan korkuyorum
Sağol canım ya zaten çok su içerim bunu duydumda daha da fazla su diye can atar oldum doktora sormayı unutmuşum ..
Ayy karna gelince bugün eşim dua oku diyo herkes karnıma bakıyormuş
Kızlar o kadar çok birikmiş ki yazılanlar baştan okudum ama kuyruk sokumu ağrımdan fenalık geçiricem devam edemedimdoğum yapanlara hayırlı olsun :) ama burayı okumaya o kadar alışmışım ki bugün biraz uzak kaldım merak ettim resmen
Bugün kontrolüm 4te olmasına rağmen doktorum kasılmalarım arttığı içim erken çağırdı. Alttan muayene yaptı. Geçen hafta yumuşama var demişti. Ben de dedim ki kesin açlmıştır biraz. Ama hiç açılmamış. Bi de kan geldi baya, sinirim bozuldu. Sonra dedi ki "Çok aşağıda, artık rahatsız oluyor o da. O yüzden yarın gece yatırıcaz seni ve fitil gibi bir şeyle iyice yumuşayıp açılmasını sağlayacağız. Sonra da serum vericez." Yani normal olsun istiyor o da ama ben korkmaya başladım iyice. Yani bebek sıkışacak neredeyse, baya aşağıda ve açılma olmazsa bi ton sancı çekip sezeryana alınmak da var. Geriliyorum çok
Kucuk boydan basladim, orta boya gecirdim :)) suanda orta boyda. Havlular yer kapliyor aslinda, birde ben esofman takimi koydum iki tane. Hasta odalarini gezerken baktim herkes esofmanli. Daha once de gecelik kullanmamistim. Oyuzden kucuk bavul yetmedi.
Zaten aşağıdaymış ya bi çırpıda doğuverir inşallah. O yumuşatıcı ilaç doğumu başlatır, suniye gerek kalmadan gelir belki.37 bitti bugün canım. Ama bayadır aşağıda benimki, 1 aydır ben sürekli yatış halindeyim erken doğum riski olmuştu. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum. Sizlerle dertleşince de rahatlıyorum. Teşekkürler
Onu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe
verilmeliymis bebeğe..o kahverengi kısımdan gecen damarlar yara oluşumunu engelliyormus..belki yardimcisi olur..acisini almaz ama duzeldiktem sonra deneyebilirsin..Onu araştırıyorum gece gece
Buğday yağı da yazmışlar
Sözde ben bebek doğmadan bşaldım bu lansinoha yokne fayda çok kötü uçları şuan
Zor veriyorum bebişe
Hasta bezi boşa almışımsezeryan yapacak arkadaşlara bır sorum olacaktı hasta bezını nereden aldınız kaç bede tavsıye edebılecegınız bı marka var mı
Belden iğne vurulduktan sonraKızlar çok çok saçma olacak ama bir şey sormak istiyorum; sezaryende odada mı vuruyorlar iğneyi ameliyathanede mi? Yani o halde yatak değiştirtiyorlar mı bize? Hep merak etmişimdir önceki ameliyatlarım genel anestezi olduğu için bu merakımı giderememiştim
Hiç korkmayınAmeliyattan korkmuyorum sondadan korkuyorum
Gözünaydın cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Çarşamba belli olacak cnm 3 yada 5 i diye kalıntım var kıyamadım dedi yoksa bir gün kar daha bekletirdim dedi ciger geliştirici vurdu 2 bugün 2 de yarınSatlarimiz birbirine yakin
Ne zamana verdi sana sezeryan icin gun.
Bende bugun gittim
3 kilo 50 cm dedi
13 aralik dogum tarihi
Asagi yukari 3 bucuk kilo dogar dedi
Ay bilmiyorum cnm ya oncekinde olmadı gene olmaz inşallah. Doktor hastane farklı ya gene de soruyumMümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazım
Sanırım öyle ama korkutmamak için suni sancı demedi bence. Gerçi araştırmalarıma göre suni sancı denilen şey doğumun başlaması için gerekli hormonun dışarıdan takviye edilmesiymiş. Ve normal yolla başlayan sancıdan ağrı olarak farklı değilmiş. (Umarım gerçekten öledirSonda kısmı işin en az can yakıcı kısmı bence hiç korkmayın. Daha önce ameliyat olduğumda iki kere takıp çıkarrtmışlardı bana uyuşturmadan hiçbişey hissetmedim.
Bebeğin suyuyla içtiğin suyun alakası yok canım. Benimde suyum dazlaydı önceden doktor suyum fazla diye su içmemezlik yapma die uyarmıştı hatta :)
Serum dediği suni sancı verip doğumu başlatmaktanmı bahsetmiş acaba? Bizede haber verirsin yarın. Çok geçmiş olsun
İnşallah canım, hepimizinki kolaylıkla, sağlıkla olsunZaten aşağıdaymış ya bi çırpıda doğuverir inşallah. O yumuşatıcı ilaç doğumu başlatır, suniye gerek kalmadan gelir belki.
Uykusuzlarrrr uyuyamayanlar nerdesinizzzz
Bu arada kizlar simdiye kadar hic bahsi gecmemisti. Ben 4 yasindan itibaren annesi olmadan babasi ve babaannesiyle buyuyen cok fazla ole cocukluk falan yasayamayan suslu puslu gecelikleri sari sacli barbie bebekleri mini mini elbiselerim olmadan geldim 23 yasima. Babam biriyle ewlendi iyiki ewlenmis allah ondan kat be kat razi olsun hakki odenmez beni bu yasima getirdi gelin etti ceyizimi herseyi hazirladi. Bizi disarda gorup durumu bilmeyen kimse ayirt edemiodu bunu ole diyim size. Ve bende smdi artik anne olmak uzereyim tam anlamiyla. Benim annem beni ne ario ne soruyo hic baglantimiz yok en son ilk hamileligin basinda ona solemistim o gunden beri ne aradi napiosun die ne sordu ben gectigimiz kadir gecesi o kadar agladim o kadar agladimki hakkim var helal etmiyorum dedim. Simdi ole iyi anliyorumki annelik ne demek nasi bi duygu. Coktan icime yerlesti bunlar. Ben zaten cok anac bi insanimdir hep. O yuzden mukemmel bi anne olcgimda suphe yok. Dusunuyorumda bu cocuklari sokaklaea birakan coplere atan yada benm gbi adliye onunde onu istemiyorum gotursun babasi diyerek birakip kacan anneler annemi? Ben daha karnimda bu kadar koruyup kollarken onun hic aklina gelmiyo olmak herkes anne olmicagi anlamina gelio. . . Bi an ole icim doldu yazmak istedim. Uzun olduysa kusura bakmayin. Annelik tasimak dogurmak degil sadece bakmak buyutmek benim icin ... annelik annelik annelik...
tatlim 37 haftada aldi dr.bebekte böbrek genişlemesi vardi çünkü onceden tesbit etmişti. 2600 dogdu.1 hafta kuvoz de kalck
Kızlar anca yazma fırsatım oldu şükürler olsun kavuştuk kızımla spinal sezeryan oldum ağrılarım fazlaca var darısı bekleyen arkadaşlarımın başına doğum hikayemi en kısa zamanda paylaşıcam
Mümkünse takmasınlar iyi olalım kendımız gidip yaparı wc ye acaba ne kadar idrar çıktığını ölçmek için mi takıyorlar belli bi degerde mi olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?