Az kalmış annesi senin de sut içit istersenBen Varım, uyuyamıyorumkarnım acayip kasıldı şimdi, ilk kez bu kadar uzun sürdü, ayağa Kalktım dolaştım vs.. Neredeyse 7 dk sürdü, hep 2 dk da geçiyordu. Mide Yangını da cabası
Bende sut içtim baktım olmadıı gaviscon içtim hafiften kaşınıyorum korkuyorum artarsa diye doktor kortizon vurdu ciğer gelişsin diye biraz rahatlattı galiba ama gene de uyuyamıyorum kIçtim ki
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. bende 2sinde sabah 6da gideceğim birşey yiyip içme 12den sonra dedi doktor.az kaldıkça gerginliğimle birlikte karnım da sertleşiyor sanki. şu anki heyecanını tahmin edemiyorumSabah 6 da hastanede olacağız, 8 de doğuma alınacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Kendime geldiğimde ilk fırsatta iyi olduğumuzu haber ederim, müsait olunca da doğum hikayemi anlatırım .. Umarım ne kadar basit atlattığımı ve kızımla gayet sağlıklı olduğumuzu yazabilirim sizlere..
Düne kadar mide yanmam olmamıştı ama yeni başladı. Neyseki henüz dayanamayacak gibi değil ama rahatsız ediyor. dünden beri karnım çok sert sağa sola dönemiyorum koltuktan otururken bile doğrulamıyorum 1gündür böyle. 1hafta kaldı sezeryana inş o zamana kadar dayanırım daha da erken gelmesini istememBen Varım, uyuyamıyorumkarnım acayip kasıldı şimdi, ilk kez bu kadar uzun sürdü, ayağa Kalktım dolaştım vs.. Neredeyse 7 dk sürdü, hep 2 dk da geçiyordu. Mide Yangını da cabası
Amin cnm inşallah. 10 yattım zaten ama uyuyamadım hemen. 4 e kadar uyumuşum, çok susadım acıktım ama tabi yasak olduğundan yiyemiyorum .. Neyse ki sona geldik o açıdan düşünüp meleğime kavuşacağım için mutluyum .. Yarın benim için yeni bir dönem başlıyor .. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah. bende 2sinde sabah 6da gideceğim birşey yiyip içme 12den sonra dedi doktor.az kaldıkça gerginliğimle birlikte karnım da sertleşiyor sanki. şu anki heyecanını tahmin edemiyorum
ağrısız sızısız sağlıkla kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyoruzAmin cnm inşallah. 10 yattım zaten ama uyuyamadım hemen. 4 e kadar uyumuşum, çok susadım acıktım ama tabi yasak olduğundan yiyemiyorum .. Neyse ki sona geldik o açıdan düşünüp meleğime kavuşacağım için mutluyum .. Yarın benim için yeni bir dönem başlıyor .. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Ben doğum kışa geliyor diye hiç gecelik akmamıştım sezeryan olucam sonda takılacaksa alayım barisondadan benim kadar korkan yoktur heralde. ilk ameliyatımda (dış gebelik ameliyatı oldum) sonda istemiyorum diye tutturmuştum, doktorda beni kırmadı taktırmadı. ameliyattan sonra serum takıldı , normalde 1 saat sonra idrarın gelip wc ye gidilmesi gerekiyor ben wc ye gittim damla damla geliyor. ben idrar yaptım sanıyorum. 1 gün öyle geçti ama ben hep idrar isteğiyle kalkmaya çalışıyorum sonunda sürgü vermişlerdi 10 saat üstünde yattım. sabah başhekim kontrol ederken beni görünce hasta lob ( şişmiş karnımın içi idrardan- böbreklerden taşmış) olmuş direk sonda takın dediler. ve anında 4 lt idrar çıktı. az kalsın böbreklerim iflas edecekmiş. 1 hafta sonda ile gezmek zorunda kaldım. böbrekleri dinlendirdiler, kendi kendime idrar yapabilme durumuna zor geldim ve ameliyat sıkıntısı yerine idrar yapamama acısı çektim. bazen aşağıdan muayene olduğumda da idrar yapamama sıkıntısı çekiyorum sonda arayıp geziyorum. sonda takılırken 5 sn bile sürmeyen bir acı hissi olabiliyor herzaman değil, sürdükleri dezenfektanla ve sondanın boyutuyla alkalı bir durum.
şimdi sonda dedikleri an hemen hevesle takın diyorum. sonda o an kötü gibi gelsede idrar yapamamak daha büyük acı veriyor.
sonda varken pijama giymeyi seçmeyin , gecelik en rahatı oluyor. ben zaten hastaneye pijama hiç yakıştırmıyorum. ameliyattan yada doğumdan çıktıktan sonra eğilip kalkmak yeteri kadar sıkıntı veriyor. pansumanlar vs. pijama indir kaldır..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bir dönem kapanıyor yenisi başlıyor sağlıklı sıhhatli gelsin yavrucukSabah 6 da hastanede olacağız, 8 de doğuma alınacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Kendime geldiğimde ilk fırsatta iyi olduğumuzu haber ederim, müsait olunca da doğum hikayemi anlatırım .. Umarım ne kadar basit atlattığımı ve kızımla gayet sağlıklı olduğumuzu yazabilirim sizlere..
Bana da annem kışın üşürsün geceliği kısa kolluyu ne yapıcaksın deyip 2tane pijama aldı hem de uzun kollu. ama hastane cehennem gibi sıcak üstelik serum vs takılıyor o yüzden kısa kollu daha kullanışlı.boşa alınmış 2 pijamam olduBen doğum kışa geliyor diye hiç gecelik akmamıştım sezeryan olucam sonda takılacaksa alayım bari
O zaman ben bi sorayım istiyor musunuz diye üns hastanesinde doğum yapıcam ben özel değilHasta bezi boşa almışım
Çocuk bezi koydular hadta bezi enfeksiyona sebep olur diye
Belden iğne vurulduktan sonra
Sondam takıldı
Hiç korkmayın
Anestezi ile taktırın
Gözünaydın cnm. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım ben doğum yapacagım yerde 2 gece yattım çok sıcak olmuyor nst başka yerde çekiliyor sabah 5 te kaldırıp nstye götürüyorlar psikolojikman ben üşürüm zaten bide hastabakıcılar gelip ikide bir cam açıyor vizit öncesi özellikle odalar buz gibi oluyor şimdi Bile içim üşüdü olmadı camı açtırtmsm yspıcaz bişiler artık sağol canımBana da annem kışın üşürsün geceliği kısa kolluyu ne yapıcaksın deyip 2tane pijama aldı hem de uzun kollu. ama hastane cehennem gibi sıcak üstelik serum vs takılıyor o yüzden kısa kollu daha kullanışlı.boşa alınmış 2 pijamam oldu
Sabah 6 da hastanede olacağız, 8 de doğuma alınacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Kendime geldiğimde ilk fırsatta iyi olduğumuzu haber ederim, müsait olunca da doğum hikayemi anlatırım .. Umarım ne kadar basit atlattığımı ve kızımla gayet sağlıklı olduğumuzu yazabilirim sizlere..
Kızlar sizede sorayım mevlit için kutu aldım işine ne koyayım seker mı lokum mu direkt mi koyayım poşetlemi bilemedim
Beb lohusa sepetindeb aldim sanirim dogru adresi syledim cokda guzel cikti gizli emzirme bolumuyle cok sik bir gecelikBen doğum kışa geliyor diye hiç gecelik akmamıştım sezeryan olucam sonda takılacaksa alayım bari
Yok oyle dusunme bende 2 tane pinama aldim taze taze giyerizBana da annem kışın üşürsün geceliği kısa kolluyu ne yapıcaksın deyip 2tane pijama aldı hem de uzun kollu. ama hastane cehennem gibi sıcak üstelik serum vs takılıyor o yüzden kısa kollu daha kullanışlı.boşa alınmış 2 pijamam oldu
Ben hic esofman koymadim. pijama ve gecelik koydum. esofmani giderken ve cikarken giyerim diye düsünmüstüm. havlu duş icin mi koydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?