2016 Aralık Anneleri

Ben Varım, uyuyamıyorum karnım acayip kasıldı şimdi, ilk kez bu kadar uzun sürdü, ayağa Kalktım dolaştım vs.. Neredeyse 7 dk sürdü, hep 2 dk da geçiyordu. Mide Yangını da cabası
Az kalmış annesi senin de sut içit istersen

Sabah 6 da hastanede olacağız, 8 de doğuma alınacağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Kendime geldiğimde ilk fırsatta iyi olduğumuzu haber ederim, müsait olunca da doğum hikayemi anlatırım .. Umarım ne kadar basit atlattığımı ve kızımla gayet sağlıklı olduğumuzu yazabilirim sizlere..

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. bende 2sinde sabah 6da gideceğim birşey yiyip içme 12den sonra dedi doktor.az kaldıkça gerginliğimle birlikte karnım da sertleşiyor sanki. şu anki heyecanını tahmin edemiyorum

Ben Varım, uyuyamıyorum karnım acayip kasıldı şimdi, ilk kez bu kadar uzun sürdü, ayağa Kalktım dolaştım vs.. Neredeyse 7 dk sürdü, hep 2 dk da geçiyordu. Mide Yangını da cabası
Düne kadar mide yanmam olmamıştı ama yeni başladı. Neyseki henüz dayanamayacak gibi değil ama rahatsız ediyor. dünden beri karnım çok sert sağa sola dönemiyorum koltuktan otururken bile doğrulamıyorum 1gündür böyle. 1hafta kaldı sezeryana inş o zamana kadar dayanırım daha da erken gelmesini istemem

Amin cnm inşallah. 10 yattım zaten ama uyuyamadım hemen. 4 e kadar uyumuşum, çok susadım acıktım ama tabi yasak olduğundan yiyemiyorum .. Neyse ki sona geldik o açıdan düşünüp meleğime kavuşacağım için mutluyum .. Yarın benim için yeni bir dönem başlıyor .. rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

ağrısız sızısız sağlıkla kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyoruz

Ben doğum kışa geliyor diye hiç gecelik akmamıştım sezeryan olucam sonda takılacaksa alayım bari

Güzel haberlerini bekliyoruz canım bir dönem kapanıyor yenisi başlıyor sağlıklı sıhhatli gelsin yavrucuk

Ben doğum kışa geliyor diye hiç gecelik akmamıştım sezeryan olucam sonda takılacaksa alayım bari
Bana da annem kışın üşürsün geceliği kısa kolluyu ne yapıcaksın deyip 2tane pijama aldı hem de uzun kollu. ama hastane cehennem gibi sıcak üstelik serum vs takılıyor o yüzden kısa kollu daha kullanışlı.boşa alınmış 2 pijamam oldu

O zaman ben bi sorayım istiyor musunuz diye üns hastanesinde doğum yapıcam ben özel değil

Canım ben doğum yapacagım yerde 2 gece yattım çok sıcak olmuyor nst başka yerde çekiliyor sabah 5 te kaldırıp nstye götürüyorlar psikolojikman ben üşürüm zaten bide hastabakıcılar gelip ikide bir cam açıyor vizit öncesi özellikle odalar buz gibi oluyor şimdi Bile içim üşüdü olmadı camı açtırtmsm yspıcaz bişiler artık sağol canım

Kızlar sizede sorayım mevlit için kutu aldım işine ne koyayım seker mı lokum mu direkt mi koyayım poşetlemi bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 89

Canim insallah yavrunla sag salim kavusursunuz. Allah yardimcin olsun, dualarimiz seninle. Bizi habersiz birakma.

Yok oyle dusunme bende 2 tane pinama aldim taze taze giyeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…