2016 Aralık Anneleri

kızlar günaydın.kaç gundur canım pişmemiş pastırmayla hazırlanmış sandiviç çekiyor.bildiğiniz aşeriyorum.napıcam bilemedim.yatıyorum kalkıyorum hep aklımda.bana bir fikir verin yesem mi yemesem mi?

ya pişir yada yeme canım ne olur ne olmaz

Kızlar sizede sorayım mevlit için kutu aldım işine ne koyayım seker mı lokum mu direkt mi koyayım poşetlemi bilemedim
Çok tatlı kutularmış cnm ben şeker koyardım lokum sevmiyorum diye ama genelde lokum oluyo poşete gerek yok tek buysa zaten çok tatlı

O kadar çok istiyorsan birazcık ye bişey olmaz bence birazdan

olur mu canım.bence sen beni anladın:)öyle bi çekiyorki canım tarifi yok.yaşayan bilir ne diyim:)
Valla ben canımın çektiklerini hep yedim ya zaten ikinci hamilelik 3 u hayırlısı bakalım rabbim ne verir ne vermez bilinmez ama pek düşünmüyoruz ben bi daha ne zaman aşericem canımmmmm dimş ama ilkinde pek bişey istememiştim şimdi cozuttum:)))))))

ya pişir yada yeme canım ne olur ne olmaz
BEn olsam yerim ki canım çekince yiyorum :) doktor arkadaşım var pastırmadan bişey olmaz o aslında çiğ et gibi değil gördüğü işlemler pişmişse yakın yapıyor salam sosis sucuk çiğ şakın yeme ama pastırma istersen nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin demişti.canım çektikçe yiyorum ben bi sıkıntım olmadı

Hadi hayırlısıyla insallah canım. Dediğin gibi Allahım cok kolaymış diye şükretmeyi nasip edeceğin bir dogum nasip eder sana ve bebisinine.

Kızlar sizede sorayım mevlit için kutu aldım işine ne koyayım seker mı lokum mu direkt mi koyayım poşetlemi bilemedim
Cooook guzel canım bayıldım ben buna. Saglikla sıhhatle dagit. Bence artık poşete gerek yok kendi zaten şahane bişey. Bide sanki lokum çok yakışacak gibi geldi bana.

düşündüğümde pastırmaya gelene kadar pekçok sağlıksız şey yemişimdir kesin, az pis boğaz sayılıırm cunku:)aşerdiğim şeyi de yemeden daha fazla durabileceğimi sanmıyorum:)

saol cnm .az içim rahatladı.doktor görüşü de var ortada:)zaten gözümün önünden gitmiyor.büyük bir iştahla hiç bitmesin diyerek yiyicem sanırsam.cidddi anlamda kafamdan çıkartamıyorum çünkü:)

Sanirim suan dogumdasindir cnmbenim :) Rabbim sagsaglim bebisine kavusmayi nasip eylesin.. bizleri haberdar et

AzRASILAM Güldeen napıcam bu ağrıları canım çok acıyo yürümeye çalıştım bugün öldüm resmen kalkmak istemiyorum yataktan
cnm cok uzuldum agrilarina Kolay degil sezeryan demek ameliyat demek agrin sizin olur elbet.. Rabbim sifani versin insallah

asermek okadar kotumu yaaa :) hicbiseye asermedim.. nekadar duygusuz bir hamileyim yahuuuuuu

asermek okadar kotumu yaaa :) hicbiseye asermedim.. nekadar duygusuz bir hamileyim yahuuuuuu
yasak olmayan şeylere aşeriyorsan tadından yenmez bi duygu ama azcık yasak olan yiyceklerden canın çekiyorsa işte o zman yesem mi yemesem mi durumuna düşüyorsun.ama sanırım eninde sonunda yiyosun:)

benımde canım nasıl kumru cekıyor böyle bol sosıslı salamlı bıde ayvalık tostu bı doğurayım hayırlısıyla kumru ayvalık tostu çiğköfteye abanıcam

hayırlı cumalar kızlar
doğuma gırevek arkadaşlara da hayırlı ağrısız sızısız doğumlar diliyorum

benımde canım nasıl kumru cekıyor böyle bol sosıslı salamlı bıde ayvalık tostu bı doğurayım hayırlısıyla kumru ayvalık tostu çiğköfteye abanıcam
Ayyy kumru dedin beni benden aldın
Bir İzmir yapmak şart oldu zaten özledim 2 aydır falan gidemedim hiç, gittiğimde de doya doya gezemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…