Çarşamba belli olacak cnm 3 yada 5 i diye kalıntım var kıyamadım dedi yoksa bir gün kar daha bekletirdim dedi ciger geliştirici vurdu 2 bugün 2 de yarın
Ay bilmiyorum cnm ya oncekinde olmadı gene olmaz inşallah. Doktor hastane farklı ya gene de soruyum
bende 1 hafta daha çalışmaya devam edicem kısmetse inşallah.darısı bizlere olsun:)Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.Dogumdaki arkadaşlara Rabbim yardım etsin kolaylıkla alsınlar meleklerini kucaklarina darısı da başımıza olsun inşallah.
Bugün doğumdan önceki son çalışma günüm çok şükür gelebildik bugüne.Tüm çalışan ve dört gözle izni bekleyen arkadaşlara da kolaylıklar.
Oyy cnm bnmAzRASILAM Güldeen napıcam bu ağrıları canım çok acıyo yürümeye çalıştım bugün öldüm resmen kalkmak istemiyorum yataktan
Ayyy kumru dedin beni benden aldın
Bir İzmir yapmak şart oldu zaten özledim 2 aydır falan gidemedim hiç, gittiğimde de doya doya gezemedim
Keceden kalip yptim malz.aldum 40 tanesini 20 tl anca tutmustur ki daha malz arttiNasil yaptin
Problem yok tatlım az kaldı vaktimiz İzmir zamanım gelmiş benimvalla benden başka kımsenın canı çekmez diye düşünüyodum kusura bakma
Ben pisliğine her şeyi istiyorum canım ama ilkinde ıspanaklı börek içi yemiştim azımdan sular akmıştı resmen çok şaşırmıştım demek bu laf doğru diye ....asermek okadar kotumu yaaa :) hicbiseye asermedim.. nekadar duygusuz bir hamileyim yahuuuuuu
Bende bilmiyorum cnm ilkim kuvezde kalmıştı bide kaşıntıdan kudurdum duramıyorum dedim belki rahatlatır dedi doktorum daha alma taraftarı değildi bir gün Bi gun diyo...37. Haftandasin niye ciger gelistirici vuruluyorki canim bana hic bahsetmedi doktor bundan bende hatirlatsammi acaba
38 de alcak benide sezeryana
ben 33 de pes ettım vallaGünaydın kızlar ben de haftaya da gidip bırakıcam okulu 36 da .dinleniyim artık diyorum
çok tatlılar ya kaç yaşındaydı senın kızSabah sabah ablamıZla kavga ettik çorap giymiycekmiş çiş çıkmış atlete bluza bir saat ağladı terlik giyecekmiş sadece sonra ikna ettim soydum bu defa gene başladı ağlamaya ev soğuk oksuruyo yedi popoya bi şakşak kızdım sonra da ben ağlamaya başladım oda bana kıyamadı giyindi barıştık ...kardeşte gelince vay halimize ayy kıyamadım da ağladım diye anne ozur dilerim dedi durdu :))))
sen dıyınce baktım fıyatlar ıyı gıbı duruyorGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalarımız olsun.
Sayfaları henüz okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Bugün black friday kampanyası yapmışlar. Hepsiburada da bayağı indirim var. Özellikle süt sağma makinesi almak isteyenler için, lansinoh çiftli ve avent tekli çok iyi fiyat. Bir göz atın isterseniz.
http://www.hepsiburada.com/gunun-firsati-teklifi?kategori=2147483639
Günaydınlarr
Bebegine kavusan anneler gozunuz aydin.
Hep sezeryan dogum oldu topigin ilk normal dogumu ne zaman olucak merak ediyorum.
Bizim 15 gunumuz kaldi. Aman annanemiz gelene kadar azcik daha beklesin bizim bebis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?