2016 Aralık Anneleri

37. Haftandasin niye ciger gelistirici vuruluyorki canim bana hic bahsetmedi doktor bundan bende hatirlatsammi acaba
38 de alcak benide sezeryana

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar.Dogumdaki arkadaşlara Rabbim yardım etsin kolaylıkla alsınlar meleklerini kucaklarina darısı da başımıza olsun inşallah.

Bugün doğumdan önceki son çalışma günüm çok şükür gelebildik bugüne.Tüm çalışan ve dört gözle izni bekleyen arkadaşlara da kolaylıklar.

Günaydın arkadaşlar bugün doğum yapacakları Allah sağ sağlim kurtarsın inşallah
Bişey sorcam ben normal istiyorum ama aklıma bişey takıldı bileniniz var mı acaba
4cm açıklık oldu epidural istedim suni sancı vs verildi 10 cm olmadı o zaman genel anestezi altında da mı sezaryen oluyor bilginiz var mı pazartesi doktoruma da sorcam bakalım

bende 1 hafta daha çalışmaya devam edicem kısmetse inşallah.darısı bizlere olsun:)

AzRASILAM Güldeen napıcam bu ağrıları canım çok acıyo yürümeye çalıştım bugün öldüm resmen kalkmak istemiyorum yataktan
Oyy cnm bnm
Çok sabr et yere asla bakma yürüyünce
Benim ameliyatım çok zorluydu cnm
Sonra maşallah ameliyatlı değil gibiydim
Zoru görünce sanırım o daha kolay geldi
Bacağından iğne vurdur ağrın çoğalınca
Ve geçecek cnm bnm

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalarımız olsun.
Sayfaları henüz okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Bugün black friday kampanyası yapmışlar. Hepsiburada da bayağı indirim var. Özellikle süt sağma makinesi almak isteyenler için, lansinoh çiftli ve avent tekli çok iyi fiyat. Bir göz atın isterseniz.
http://www.hepsiburada.com/gunun-firsati-teklifi?kategori=2147483639

kızlar günaydın hayırlı cumalar!
bugün doğum yapacak bütün arkadaşların yardımcısı olsun Rabbim, doğum yapanların da ağrılarını hafifletsin inşallah.
dün geceden beri bel ve bacak ağrısı çekiyorum çok fena ve bugün işe gitmek zorundayım hatta araba kullanmak zorundayım

asermek okadar kotumu yaaa :) hicbiseye asermedim.. nekadar duygusuz bir hamileyim yahuuuuuu
Ben pisliğine her şeyi istiyorum canım ama ilkinde ıspanaklı börek içi yemiştim azımdan sular akmıştı resmen çok şaşırmıştım demek bu laf doğru diye ....

37. Haftandasin niye ciger gelistirici vuruluyorki canim bana hic bahsetmedi doktor bundan bende hatirlatsammi acaba
38 de alcak benide sezeryana
Bende bilmiyorum cnm ilkim kuvezde kalmıştı bide kaşıntıdan kudurdum duramıyorum dedim belki rahatlatır dedi doktorum daha alma taraftarı değildi bir gün Bi gun diyo...

Sabah sabah ablamıZla kavga ettik çorap giymiycekmiş çiş çıkmış atlete bluza bir saat ağladı terlik giyecekmiş sadece sonra ikna ettim soydum bu defa gene başladı ağlamaya ev soğuk oksuruyo yedi popoya bi şakşak kızdım sonra da ben ağlamaya başladım oda bana kıyamadı giyindi barıştık ...kardeşte gelince vay halimize ayy kıyamadım da ağladım diye anne ozur dilerim dedi durdu :))))

Günaydınlarr
Bebegine kavusan anneler gozunuz aydin.
Hep sezeryan dogum oldu topigin ilk normal dogumu ne zaman olucak merak ediyorum.
Bizim 15 gunumuz kaldi. Aman annanemiz gelene kadar azcik daha beklesin bizim bebis :)

çok tatlılar ya kaç yaşındaydı senın kız
crazygirl diye bi evreleri oluyormuş ergenliğin çocuk versıyonu gıbı acaba onu mu yaşıyor

sen dıyınce baktım fıyatlar ıyı gıbı duruyor
bısey sorucam kızlar hıc mama alanınız var mı süt hemen gelmezse bebek sarılık olmasın dıye verılıyır sanırım hangı markayı tavsıye edersınız hazır hepsiburada da kampanya varken alayım dedım

Günaydınlarr
Bebegine kavusan anneler gozunuz aydin.
Hep sezeryan dogum oldu topigin ilk normal dogumu ne zaman olucak merak ediyorum.
Bizim 15 gunumuz kaldi. Aman annanemiz gelene kadar azcik daha beklesin bizim bebis :)

Ilk doguma ben talibim de bizim paşanin keyfi cok yerinde. hic çıkası yok. agri sızı sancı hicbisey yok. dayisi 10 aylik dogmus korkuyorum dayiya cekecek diye

syns valla benim kızda sabah bi triplendi. Ev dubleks benim alt kata kucağında indir dedi bende olmaz kızım tehlikeli olur merdivenlerde el ele tutuşup inelim dedim. Bi atar bi trip istemiyorum seni gelme yanıma dedi alt katta ki odasına gitti. Hiç bişi demedim bende. 10 dakika sonra seslendim kızım gelir misin diye. Senden özür dilemek istiyorum anne diye geldi :))) ben mi hamileyim çocuk mu hamile belli değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…