sen dıyınce baktım fıyatlar ıyı gıbı duruyor
bısey sorucam kızlar hıc mama alanınız var mı süt hemen gelmezse bebek sarılık olmasın dıye verılıyır sanırım hangı markayı tavsıye edersınız hazır hepsiburada da kampanya varken alayım dedım
Ilk doguma ben talibim de bizim paşanin keyfi cok yerinde. hic çıkası yok. agri sızı sancı hicbisey yok. dayisi 10 aylik dogmus korkuyorum dayiya cekecek diye
Ben aldim canim aptamil 1 numara . Dedigin gbi sutun hemen gelcegi belli degil hemde sariligi dusuruyo o yuzden aldim 25 tl ye .bulunmasi lazim die dusunuyorum ne olur ne olmazsen dıyınce baktım fıyatlar ıyı gıbı duruyor
bısey sorucam kızlar hıc mama alanınız var mı süt hemen gelmezse bebek sarılık olmasın dıye verılıyır sanırım hangı markayı tavsıye edersınız hazır hepsiburada da kampanya varken alayım dedım
Bende gec dogmusum bizimki de bana çekmesin sonra
iyi ben bı hastaneye sorayım haftaya carsamba kontrolüm var zaten yataklı servısde bı oda var mama hazırlama odası yazmışlar demek kı verılıyor boşuna stok yapmayayım aynıdurum bebek bezı ıcınde gecerlı onu mecbur alıyıruz ben bı paket aldım bıtınce marketten tekrar alırım dıye dusundumIlk mamayi hastane kendi veriyomus. her bebek her mamayi sevmiyo yada gaz yapabiliyo o yüzden deneme yanilma yapiyolar genelde. hastanede verileni severse sorar markasina göre alirim diye düsündüm ben de
Canım benden tavsiye aptamil verme. Sma verebilirsin bence. Kızım doğduğunda hem sma alıyordu hem beni emiyordu. 3 ay sonra eşimle dedik ki bide aptamil alalım hani farklı farklı mamalardan besin alsın. Aptamil alınca beni bidaha emmedi. Ye böyle oldu diye sorduk soruşturduk meğer aptamilde şeker varmış onu yiyince bida beni almadı. Aklında bulunsun ben ettim sizler etmeyin :)Ben aldim canim aptamil 1 numara . Dedigin gbi sutun hemen gelcegi belli degil hemde sariligi dusuruyo o yuzden aldim 25 tl ye .bulunmasi lazim die dusunuyorum ne olur ne olmaz
Hm kuzenim verdi ama ole bise olmamisti allah alla ilginc.Canım benden tavsiye aptamil verme. Sma verebilirsin bence. Kızım doğduğunda hem sma alıyordu hem beni emiyordu. 3 ay sonra eşimle dedik ki bide aptamil alalım hani farklı farklı mamalardan besin alsın. Aptamil alınca beni bidaha emmedi. Ye böyle oldu diye sorduk soruşturduk meğer aptamilde şeker varmış onu yiyince bida beni almadı. Aklında bulunsun ben ettim sizler etmeyin :)
smile25 canim sag salim al kucagina yavrunu ins haberdar et bizi.
CansuEylul cansucum kiyamam canim ins agrilarin diner bi an once . En zor kismi atlattin canim .
Herkese hayirli cumalar arkadaslar . Ben bugun kontrole gtcektim aslinda ama dun sancilarim 10 dkka 1 e dusunce gittik kendi hastanemize acildeki dr bakti hersey yolunda dedi cati bakti senin harika bi catin var pit die cikar bu cocuk burdan cok iyi hic zorlanmazsin cokda guzel dogurcaksin dedi. Cok sewindim motive oldum. 5 dkka 1 dusene kadar bekleyebilirsin endiselenme dedi . Yarinda 2 gun sonrada dogurabilirsin suan ole bi durumdasin dedi. Ultrason bakmadi . Dogumhane gbi bi yerde o catal yataklarin biraz daha genis olaninda muayene icin o geldi odasindan odasina gtmedik. Kg falan blmiorum o yuzden.
smile25 canim sag salim al kucagina yavrunu ins haberdar et bizi.
CansuEylul cansucum kiyamam canim ins agrilarin diner bi an once . En zor kismi atlattin canim .
Herkese hayirli cumalar arkadaslar . Ben bugun kontrole gtcektim aslinda ama dun sancilarim 10 dkka 1 e dusunce gittik kendi hastanemize acildeki dr bakti hersey yolunda dedi cati bakti senin harika bi catin var pit die cikar bu cocuk burdan cok iyi hic zorlanmazsin cokda guzel dogurcaksin dedi. Cok sewindim motive oldum. 5 dkka 1 dusene kadar bekleyebilirsin endiselenme dedi . Yarinda 2 gun sonrada dogurabilirsin suan ole bi durumdasin dedi. Ultrason bakmadi . Dogumhane gbi bi yerde o catal yataklarin biraz daha genis olaninda muayene icin o geldi odasindan odasina gtmedik. Kg falan blmiorum o yuzden.
Amin cnm allah razi olsun . Ewt kafasini ittiriyo o suan o yuzden siddeti artio agrinin dedi. Zaten ben 3 4 gun once demistim gece 4 e kdr uyumadim felaket agrilar yasadim die o gun kanala inmis. Bide yok tatlim yok hic devletle alakasi yok devlettekiler hayvan. Dun ki muayenemdede gayet iyidi aci hssetmedim . 5 dkka 1 hssedince gelki herkes bi parmak atip canini acitmasin dedi. Dun gittigim icin artik bugun gitmem. Ay sonu gtcem ekstra bse cikmazsa . Tabi dun ben nst yenyatinca sanci falan kalmamisti dogal olarakda nst de cikmadi. Bnmde kasilmalar son surat devam edio. Bebek hareketlerini takip et suyunu takip et dedi. Suan seni dogurturum ama sende bebekde telef olursunuz gerek yok haftanda var zaten dedi. Bole iste bakalim ne zaman tekrar gelmeye niyetlencek bizim pasa.Canin cok sevindim senin adina. Inan sabah aklimdan gectin dedim sesi cikmadi gece acaba dogurdumu? Iyi haberlerle gelmene cok sevindim. Benimde yarin rutin randevum var nstye baglicak gene, ultrason falan. Bidahaki catiya ya sanciyla gelirsem sanci olmazsa son hafta bakacakmis. Ama bence sen devlettede biraz sertler ya hani ondanda deneyimli oldugun icin ozelde daha rahat ettin kafan rahatladi. Valla senin icin cok sevindim ama bende dunden beri farkliyim biraz. Dun agrim oldu buyuk wc varmis gibi karnim tas gibi oldu, sonra o gecti bele agri vurdu sonra o da gecti. Bu sabah kahvalti icin uyandim bebek asagi baski yapiyordu normalde anca cok yurursem o baskiyi hissederdim bu sabah direk hissettimo baskiyi, belkide kanala inmeye ugrasiyor o da olabilir. Rabbim hepimize saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah
Yalanci sancilar canim. Baslamasi normal. Kasilmayla birlikte oluyosa suresine bak. Suyunaa vs dikkat et korkma yani. Tecrubeyle sabittirarkadaşlar benim sabahtan beri regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi bir rahatsızlığım var .. karnımda garip bi hisdoğumla ilgili değildir dimi benim bugüne kadar sancım vs olmadığı için nasıl birşeyin beni beklediği konusunda hiçbir fikrim yok da sizlere sorayım dedim
O buyuk wc olck gbi gelen agri cok fena zaten baya rahatsiz edio adet agrisi gbi falan degil tuhaf bise.Canin cok sevindim senin adina. Inan sabah aklimdan gectin dedim sesi cikmadi gece acaba dogurdumu? Iyi haberlerle gelmene cok sevindim. Benimde yarin rutin randevum var nstye baglicak gene, ultrason falan. Bidahaki catiya ya sanciyla gelirsem sanci olmazsa son hafta bakacakmis. Ama bence sen devlettede biraz sertler ya hani ondanda deneyimli oldugun icin ozelde daha rahat ettin kafan rahatladi. Valla senin icin cok sevindim ama bende dunden beri farkliyim biraz. Dun agrim oldu buyuk wc varmis gibi karnim tas gibi oldu, sonra o gecti bele agri vurdu sonra o da gecti. Bu sabah kahvalti icin uyandim bebek asagi baski yapiyordu normalde anca cok yurursem o baskiyi hissederdim bu sabah direk hissettimo baskiyi, belkide kanala inmeye ugrasiyor o da olabilir. Rabbim hepimize saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah
Y
Yalanci sancilar canim. Baslamasi normal. Kasilmayla birlikte oluyosa suresine bak. Suyunaa vs dikkat et korkma yani. Tecrubeyle sabittir
iyi ben bı hastaneye sorayım haftaya carsamba kontrolüm var zaten yataklı servısde bı oda var mama hazırlama odası yazmışlar demek kı verılıyor boşuna stok yapmayayım aynıdurum bebek bezı ıcınde gecerlı onu mecbur alıyıruz ben bı paket aldım bıtınce marketten tekrar alırım dıye dusundum
Amin cnm allah razi olsun . Ewt kafasini ittiriyo o suan o yuzden siddeti artio agrinin dedi. Zaten ben 3 4 gun once demistim gece 4 e kdr uyumadim felaket agrilar yasadim die o gun kanala inmis. Bide yok tatlim yok hic devletle alakasi yok devlettekiler hayvan. Dun ki muayenemdede gayet iyidi aci hssetmedim . 5 dkka 1 hssedince gelki herkes bi parmak atip canini acitmasin dedi. Dun gittigim icin artik bugun gitmem. Ay sonu gtcem ekstra bse cikmazsa . Tabi dun ben nst yenyatinca sanci falan kalmamisti dogal olarakda nst de cikmadi. Bnmde kasilmalar son surat devam edio. Bebek hareketlerini takip et suyunu takip et dedi. Suan seni dogurturum ama sende bebekde telef olursunuz gerek yok haftanda var zaten dedi. Bole iste bakalim ne zaman tekrar gelmeye niyetlencek bizim pasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?