O buyuk wc olck gbi gelen agri cok fena zaten baya rahatsiz edio adet agrisi gbi falan degil tuhaf bise.
Anlarsin canim.bi yerini dayiyo gbi oluyo ve karnin yamuluyo zaten ole kalio sonra gevsiyoBebeğim o kadar hareketli ki işalla anlarım kasılma mı bebek miteşekkür ederim canım
Ewt benm 32 de basladi sancilar azdi sonra sonra AZDI :)Aynen devlet cok fena dedigin gibi. Gece 4 de olan agrinida biliyorum. Banada en son gittigimde rutin randevular haric nisanin sutun ya da asiri sancin olmadikca gelmene gerek yok gunun var daha dedi. Ama haftalik.nstye gelmen lazim onun harici bunlar olmadikca bosa acile gelip sende cekme dedi. Senin bayadir agrin var benimkiler yeni basladi.
3 olduk ama çok fenayızçok tatlılar ya kaç yaşındaydı senın kız
crazygirl diye bi evreleri oluyormuş ergenliğin çocuk versıyonu gıbı acaba onu mu yaşıyor
Bize hastanede sma verdiler ilk onu önerdilersen dıyınce baktım fıyatlar ıyı gıbı duruyor
bısey sorucam kızlar hıc mama alanınız var mı süt hemen gelmezse bebek sarılık olmasın dıye verılıyır sanırım hangı markayı tavsıye edersınız hazır hepsiburada da kampanya varken alayım dedım
Ayy çok fenayız küsüp küsüp gidiyo sonra özür diliyo havalıyız falan güneş gözlüğü şal takılıyo havalı oldum deniyosyns valla benim kızda sabah bi triplendi. Ev dubleks benim alt kata kucağında indir dedi bende olmaz kızım tehlikeli olur merdivenlerde el ele tutuşup inelim dedim. Bi atar bi trip istemiyorum seni gelme yanıma dedi alt katta ki odasına gitti. Hiç bişi demedim bende. 10 dakika sonra seslendim kızım gelir misin diye. Senden özür dilemek istiyorum anne diye geldi :))) ben mi hamileyim çocuk mu hamile belli değil :))
Sma dan sonra aptamil fakan kullandım ben bebelac hangisi ekonomikse ama hiç dikkat etmemiştim 4 ay zor içti kızım acaba ondan mıydıCanım benden tavsiye aptamil verme. Sma verebilirsin bence. Kızım doğduğunda hem sma alıyordu hem beni emiyordu. 3 ay sonra eşimle dedik ki bide aptamil alalım hani farklı farklı mamalardan besin alsın. Aptamil alınca beni bidaha emmedi. Ye böyle oldu diye sorduk soruşturduk meğer aptamilde şeker varmış onu yiyince bida beni almadı. Aklında bulunsun ben ettim sizler etmeyin :)
bende derın bı araştırmaya gırdım hepsıburada da buugun kampanya varken alayım dedım bıde yukarı çıkıp dr a sormam lazım tabi3
3 olduk ama çok fenayız
Bize hastanede sma verdiler ilk onu önerdiler
Ayy çok fenayız küsüp küsüp gidiyo sonra özür diliyo havalıyız falan güneş gözlüğü şal takılıyo havalı oldum deniyo
Baba arıyo geliyorum diye anne aşkını çok özlemiştin demi diyo:)))))
Sma dan sonra aptamil fakan kullandım ben bebelac hangisi ekonomikse ama hiç dikkat etmemiştim 4 ay zor içti kızım acaba ondan mıydı((
cnm zaten dogum yaparken inan aklinda bulunsun o his hep olcak :) sanki buyuk tuvaletin gelcekmis gibi...Ever adet agrisi gibi degil. Resmen buyuk wc var gibi ama aslinda yok o aradada karnin semsert oluyor. Kasilmadir belkide
Bnmn ilkimde benden habersiz hemşire kocaman bibhiberonla bilmediğim mama vermişti kız kusmustu o yüzden ben aldım biberon diyecem gerekirse bende biberon var isteyin çünkü bahanesi çocuğun şekeri.dusukmus.o yüzden vermisTek valiz yaptim ben. Binerondu mamaydi oyle seyler koymadim. Bebegimi emzirmek istiyorum allah izin verirse. Emmese de zaten hastane gerekirse kendi veriyor.
Oh ne güzel canım darısı başıma bizimde pazartesi çatı muayenesi var bakalım ne dicek doktor herşeyin hayırlısı tabiHerkese hayirli cumalar arkadaslar . Ben bugun kontrole gtcektim aslinda ama dun sancilarim 10 dkka 1 e dusunce gittik kendi hastanemize acildeki dr bakti hersey yolunda dedi cati bakti senin harika bi catin var pit die cikar bu cocuk burdan cok iyi hic zorlanmazsin cokda guzel dogurcaksin dedi. Cok sewindim motive oldum. 5 dkka 1 dusene kadar bekleyebilirsin endiselenme dedi . Yarinda 2 gun sonrada dogurabilirsin suan ole bi durumdasin dedi. Ultrason bakmadi . Dogumhane gbi bi yerde o catal yataklarin biraz daha genis olaninda muayene icin o geldi odasindan odasina gtmedik. Kg falan blmiorum o yuzden.
Oh ne güzel canım darısı başıma bizimde pazartesi çatı muayenesi var bakalım ne dicek doktor herşeyin hayırlısı tabi
Ediz Enesin Annesi
Canım kayseri de keçe malzemeleri nerede satılıyor. Benim de merakım varKeceden kalip yptim malz.aldum 40 tanesini 20 tl anca tutmustur ki daha malz artti
Oh oh ne güzel :)Bnmde cati icin degildi ama parmaklamisken soledi harika dedi ole ballandirara anlattiki icimde iki uc tane ard arda dogurmak geldi :) o derece yani
Gözün aydın canım için iyice rahatlamıştır artık.Darısı başımıza inşallah.Ben de korkuyla pazartesiyi bekliyorum.Kizzzlarrrr icimdeee bii neseee bi neseee bii kipirtiii bi hareketlilikk bi enerjiii patlamasiii . Heycannn mutlulukkk :))) bi bebek askiii
Bnmn ilkimde benden habersiz hemşire kocaman bibhiberonla bilmediğim mama vermişti kız kusmustu o yüzden ben aldım biberon diyecem gerekirse bende biberon var isteyin çünkü bahanesi çocuğun şekeri.dusukmus.o yüzden vermis
Haha besik isine cok guldum :) senin ne kadsrlik canm takvimin yokdaGözün aydın canım için iyice rahatlamıştır artık.Darısı başımıza inşallah.Ben de korkuyla pazartesiyi bekliyorum.
Az önce okuldan geldim.Çocuklarım gitmemem için okula beşik almayı teklif ettiArtık ben de evdeyim.Bakalım ne kadar dinlendirecek beni benim minnak.
36+4 bugün.Benim geç döllenme olduğu için net bi tarih de yok aslında.15i ile 20si arası tarih görünüyor normalde.Bakalım pazartesi günü de gelişimi yavaş gidiyorsa erkenden alacak doktor muhtemelen.Pazartesi tam 37+0.Haha besik isine cok guldum :) senin ne kadsrlik canm takvimin yokda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?