2016 Aralık Anneleri

Ewt canm beklioz bakalim sancilarin duzene girmesini bekliorum suan. Dun en son 10dk dustu uc kere geldi. 5 e dusene kdr ewde durabilirsin dedi

Anladim canim hayirlisi olsun. Bizde bugun 37.0 iz tam. Akintim baya artti sumuksu yapida yogun.

Az once wc kostum ahaa gene isal oldum galiba diee. Aa bekledim bekledim . Azcik idrar baskada bise yok ben şoook

Canım çoğu şeyimiz aynı :)
Bende ortaokul matematikçiym
Benim de geç döllenme oldu :)
Benmde yarın 37 bitiyor
Ama sat a göre 39 bitiyor :)

Bugün kontrolümz vardı.
Nst süper dedi doktorum. Anlam veremediğim için sancılar mi süper dedim.
O da hayır biz nst de sancı dan çok bebek hareketlerine bakarız dedi.
Suyumda Çok iyiyms Çok şükür
38 den sonra çatı muayenesi var dedi
Ben normal'doğumu çok istediğimi söyledimdoktorumda istiyorsan olur dedi :))
Tabi çatı da müsaitse
Kilom bir iki aydır aynı gibi 14 kilo aldım toplamda
Bebeğin kilosunu haftaya söylerim dedi bir hafta da ki değişimi söylemek çok mantıklı değil dedi

kızlar dün geceden beri karnım taş gibiydi hiç yumuşamadı , sabah artık nefes aldıkça batıyordu bir de tansiyon baktım çıkmış görünüyordu doktora gittim. ama evdeki otomatik ölçenlere inanmayın dedi. doktor ölçtü normaldi. nstye girdim kontrol amaçlı herşey yolunda çok şükür. cuma sabah genel anesteziyle sezeryan yapacağım dedi. aşırı kilom olduğu için kesik yapacağı yer göbeğimin altında kalıyor iyileşmesi 1-2 ay sürer dedi iyice gerildim artık katlanacağım napalım bebeğimiz sağlıklı olsun da

Ben sabah wcye gittin ama saniyorumki oyle idrarim varki resmen ucunda yani nefes alsam altima yapicam. Sonra bi baktim sadece 2 damla. O kadar sasirdimki
Sok oldum yaa zor yetistim yanii isal oldum gene diye kostura kostura gttim baktim ee hadii diorum bise yok

Doğum yapan arkadaşlar
berraq CansuEylul
Gözünüz aydın Allah m kolaylıklar versin.
Ağrınız falan varsa bile geçecek gözüyle bakın. Çocuklarınıza güzel ömürler versin Allah m

Ben heyecan yaptim senin yerine. tecrubelilerin anlattiklarinin hepsi cikti nerdeyse sende. bakalim dogum ne zaman olacak.. bize haber vermeyi unutma sakın
Unutaaaammmm iiiihhh diye bagirirken bile yazarim elimde olsaa hahaha :) bu mu dogum belirtisiyms? Bunu ilk kez yaasadimda cunku. Bi agri bi bise kosturdum anaam isal gene diye bisecik yok :) pittirip ciktim :)

Anladim canim hayirlisi olsun. Bizde bugun 37.0 iz tam. Akintim baya artti sumuksu yapida yogun.
Senin haberini alırız yakın zamanda bence :)
Canım çoğu şeyimiz aynı :)
Bende ortaokul matematikçiym
Benim de geç döllenme oldu :)
Benmde yarın 37 bitiyor
Ama sat a göre 39 bitiyor :)
Hayırlısıyla bi gelseydiler minikler :) Benim bebek de küçük.Gelişimi de yavaşlamaya başlamıştı salı günü gittiğimde.Bakalım pazartesi ne diyecek doktorum.

Unutaaaammmm iiiihhh diye bagirirken bile yazarim elimde olsaa hahaha :) bu mu dogum belirtisiyms? Bunu ilk kez yaasadimda cunku. Bi agri bi bise kosturdum anaam isal gene diye bisecik yok :) pittirip ciktim :)

Bu enerji patlamasi bu tuvalet var hissi hic normal degil bence. bekleyip görücez bakalim dogum belirtisi mi

Dogum cantasina nasil terlik koydunuz ?? süslü terlik yaptim ama onu kullanmak istemiyorum.
Bn lohusa terligimi koydum cnm taciyla . Hastane terlik verio zaten wcye girerken onu giyerim.

Bu enerji patlamasi bu tuvalet var hissi hic normal degil bence. bekleyip görücez bakalim dogum belirtisi mi
:)) bakalimm bakalimmm hayirlisiiii :) bende bekliyorum 8 gozlee valla :))

Dogum cantasina nasil terlik koydunuz ?? süslü terlik yaptim ama onu kullanmak istemiyorum.
bende süsülü terlik koymıcam kıyamam ona hastane korıdorlarında evımde gıyıcem normal ucu kapalı sabo terlıgım var ben sımdı de ıse terlıkle gıdıp geliyorum ayaklarım çok şiş onla gşdşrşm doğumada zaten pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…