- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ewt canm beklioz bakalim sancilarin duzene girmesini bekliorum suan. Dun en son 10dk dustu uc kere geldi. 5 e dusene kdr ewde durabilirsin dediEdiz Enesin Annesi çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun, artık doğumu bekliyorsun demek ki :) Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
CansuEylul gözün aydın canım, tebrikler :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Kizzzlarrrr icimdeee bii neseee bi neseee bii kipirtiii bi hareketlilikk bi enerjiii patlamasiii . Heycannn mutlulukkk :))) bi bebek askiii
Anladim canim hayirlisi olsun. Bizde bugun 37.0 iz tam. Akintim baya artti sumuksu yapida yogun.36+4 bugün.Benim geç döllenme olduğu için net bi tarih de yok aslında.15i ile 20si arası tarih görünüyor normalde.Bakalım pazartesi günü de gelişimi yavaş gidiyorsa erkenden alacak doktor muhtemelen.Pazartesi tam 37+0.
:)) bilmem tembel tembel yatip duruyodum :) buzdolabimi falan sildm temizledim yerlestirdim.ewim temiz oldugu icin temizlige girismiorm.Masallah size canim ana ogul :) dogun oncesi enerji olmasin :) bizde bugun pek bi uyku modundayiz :)
Canım çoğu şeyimiz aynı :)36+4 bugün.Benim geç döllenme olduğu için net bi tarih de yok aslında.15i ile 20si arası tarih görünüyor normalde.Bakalım pazartesi günü de gelişimi yavaş gidiyorsa erkenden alacak doktor muhtemelen.Pazartesi tam 37+0.
Az once wc kostum ahaa gene isal oldum galiba diee. Aa bekledim bekledim . Azcik idrar baskada bise yok ben şoook
Az once wc kostum ahaa gene isal oldum galiba diee. Aa bekledim bekledim . Azcik idrar baskada bise yok ben şoook
Sok oldum yaa zor yetistim yanii isal oldum gene diye kostura kostura gttim baktim ee hadii diorum bise yokBen sabah wcye gittin ama saniyorumki oyle idrarim varki resmen ucunda yani nefes alsam altima yapicam. Sonra bi baktim sadece 2 damla. O kadar sasirdimki
Unutaaaammmm iiiihhh diye bagirirken bile yazarim elimde olsaa hahaha :) bu mu dogum belirtisiyms? Bunu ilk kez yaasadimda cunku. Bi agri bi bise kosturdum anaam isal gene diye bisecik yok :) pittirip ciktim :)Ben heyecan yaptim senin yerine. tecrubelilerin anlattiklarinin hepsi cikti nerdeyse sende. bakalim dogum ne zaman olacak.. bize haber vermeyi unutma sakın
Senin haberini alırız yakın zamanda bence :)Anladim canim hayirlisi olsun. Bizde bugun 37.0 iz tam. Akintim baya artti sumuksu yapida yogun.
Hayırlısıyla bi gelseydiler minikler :) Benim bebek de küçük.Gelişimi de yavaşlamaya başlamıştı salı günü gittiğimde.Bakalım pazartesi ne diyecek doktorum.Canım çoğu şeyimiz aynı :)
Bende ortaokul matematikçiym
Benim de geç döllenme oldu :)
Benmde yarın 37 bitiyor
Ama sat a göre 39 bitiyor :)
Unutaaaammmm iiiihhh diye bagirirken bile yazarim elimde olsaa hahaha :) bu mu dogum belirtisiyms? Bunu ilk kez yaasadimda cunku. Bi agri bi bise kosturdum anaam isal gene diye bisecik yok :) pittirip ciktim :)
Bn lohusa terligimi koydum cnm taciyla . Hastane terlik verio zaten wcye girerken onu giyerim.Dogum cantasina nasil terlik koydunuz ?? süslü terlik yaptim ama onu kullanmak istemiyorum.
Senin haberini alırız yakın zamanda bence :)
:)) hadi insallahh :)
Hayırlısıyla bi gelseydiler minikler :) Benim bebek de küçük.Gelişimi de yavaşlamaya başlamıştı salı günü gittiğimde.Bakalım pazartesi ne diyecek doktorum.
:)) bakalimm bakalimmm hayirlisiiii :) bende bekliyorum 8 gozlee valla :))Bu enerji patlamasi bu tuvalet var hissi hic normal degil bence. bekleyip görücez bakalim dogum belirtisi mi
bende süsülü terlik koymıcam kıyamam ona hastane korıdorlarında evımde gıyıcem normal ucu kapalı sabo terlıgım var ben sımdı de ıse terlıkle gıdıp geliyorum ayaklarım çok şiş onla gşdşrşm doğumada zaten pembeDogum cantasina nasil terlik koydunuz ?? süslü terlik yaptim ama onu kullanmak istemiyorum.
Ben hem süslü terliğimi hem de bir tane plastik terlik koydum tuvalete girerken kullanmak içinDogum cantasina nasil terlik koydunuz ?? süslü terlik yaptim ama onu kullanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?