- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Cok guzel canim :) eline saglikKapı süsümüzü yaptık nasıl olmuş sizce kızlar?
Ewt canm beklioz bakalim sancilarin duzene girmesini bekliorum suan. Dun en son 10dk dustu uc kere geldi. 5 e dusene kdr ewde durabilirsin dedi
Saol canim.. ayyy devamli wc hissi gelio yaa.. sanki gaz var gbi gitsin diorum gtmioda..Hadi hayirlisi. Cok sevindim canim. Guzel haberlerini hayirlisiyla bekliyoruz
Bizde geldik doktordan 2800 olmus kizim bugun 35.haftaya girmisiz ve en cok mutlu oldugum nokta sekerde sorun yokmus yuppiiii:)
Ay canım sen dogur sıra bize gelsin.merakla bekliyorum. Ben de normal istiyorum. Deli gibi hem de. Doğum hikayen İnşallah bize cesaret verecekSaol canim.. ayyy devamli wc hissi gelio yaa.. sanki gaz var gbi gitsin diorum gtmioda..
Hasta bezi gerek olmadı boşa almışımDoğum yapan anneler acaba hastane çantasında ne gereksiz oldu yada ne olsa çok iyi olurdu bize de söylerseniz süper olur. Yavaştan bende hazırlamayı düşünüyorum çünkü :)
Sadece karnin buyumus cocukda kilo almis muhtemelen farketmisindir dedi bende haftasina gorr kilosu nasil dedigimde bir hafta onde dedi tahmini dogum tarihidr 30 aralik dedi uc hfta once 2300duCanım Seninle muhtemel Doğum tarihlerimiz aynı benim de geçen hafta cuma günü 2480 gr.dı kızım doktor bana kilolu bir Bebek olacak deyip korkutmuştu sana doktorun bebeğin kilosu ile ilgili herhangi bir yorumda bulundu mu merak ettim?
AAAaa bak bunu hiç düşünmemiştim enfeksiyon riskini. Bebeğe de sadece iki takı koyacaktım omunda artırayım en iyisi en azından zıbın miktarını artırabiliriz. Çok iyi oldu çöl teşekkürler :)Hasta bezi gerek olmadı boşa almışım
Çocuk bezi koydular hasta bezi uzunluğundan dolayı sezeryan yerine enfeksiyon yapıyormuş
Bebişe kıyafeti çok koyun derim
Bizimki altı değiştirilince kaka yaptı 2.temiz herşeyine
Insallah canimm yazmayi nasip etsin allahAy canım sen dogur sıra bize gelsin.merakla bekliyorum. Ben de normal istiyorum. Deli gibi hem de. Doğum hikayen İnşallah bize cesaret verecek
Maşallah canım gözünüz aydın olsunKızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
Gözün aydın taze anne:) maşallah miniğine Allah uzun ömürler versin bebeğineKızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
Hayirli ugurlu olsun canim. Rabbim anali babali buyutsun insallahKızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
4 ay zorla emzirdim hep ağladı arada mama vermek zorunda kaldım doğru durust emmedi yani aglaya aglaya çok.direndim simdi ben o durumu bu biberon olayına bağlıyorum ben gorseydim.kizardim Kayinvalidem gormus diyo elinde kocaman bir biberon çocuğun ağzına dayamisyi simdi ki aklım olsa derdim keşke kizsaydin :/Olur mi oyle ne bicim hemsireymis. Bizim de 2. Gun sutum gelmeyince az az mama vardiler ama kasikla. Evde de sutun gelene kadar kasikla vermeye devam et dediler. Cok sukur sutum gelince tutmama problemimiz olmadi. Hemen aldi memeyi. Oyle bir durum olursa yine kaskila :))
Sadece karnin buyumus cocukda kilo almis muhtemelen farketmisindir dedi bende haftasina gorr kilosu nasil dedigimde bir hafta onde dedi tahmini dogum tarihidr 30 aralik dedi uc hfta once 2300du
Sende ne gbi belirtiler var cnm dogumla alakali ?Merhaba hanimlar.
Umarim herkes iyidir.
Bir an once dogurmak istiyorum.
Nerede bu bebek
O bebek buraya gelecek..
Ahh oglum ahh cık artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?