2016 Aralık Anneleri

Canım Seninle muhtemel Doğum tarihlerimiz aynı benim de geçen hafta cuma günü 2480 gr.dı kızım doktor bana kilolu bir Bebek olacak deyip korkutmuştu sana doktorun bebeğin kilosu ile ilgili herhangi bir yorumda bulundu mu merak ettim?
Bizde geldik doktordan 2800 olmus kizim bugun 35.haftaya girmisiz ve en cok mutlu oldugum nokta sekerde sorun yokmus yuppiiii:)

Doğum yapan anneler acaba hastane çantasında ne gereksiz oldu yada ne olsa çok iyi olurdu bize de söylerseniz süper olur. Yavaştan bende hazırlamayı düşünüyorum çünkü :)
Hasta bezi gerek olmadı boşa almışım
Çocuk bezi koydular hasta bezi uzunluğundan dolayı sezeryan yerine enfeksiyon yapıyormuş
Bebişe kıyafeti çok koyun derim
Bizimki altı değiştirilince kaka yaptı 2.temiz herşeyine

Sadece karnin buyumus cocukda kilo almis muhtemelen farketmisindir dedi bende haftasina gorr kilosu nasil dedigimde bir hafta onde dedi tahmini dogum tarihidr 30 aralik dedi uc hfta once 2300du

AAAaa bak bunu hiç düşünmemiştim enfeksiyon riskini. Bebeğe de sadece iki takı koyacaktım omunda artırayım en iyisi en azından zıbın miktarını artırabiliriz. Çok iyi oldu çöl teşekkürler :)

Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun

Maşallah canım gözünüz aydın olsun

Gözün aydın taze anne:) maşallah miniğine Allah uzun ömürler versin bebeğine umarım senin de en kısa zamanda ağrıların geçer rahat rahat ilgilenirsin miniğinle
Çok seviniyorum böyle beklenenden yüksek kilolar duyunca

Hayirli ugurlu olsun canim. Rabbim anali babali buyutsun insallah darisi geride kalanlara insallah a.e.olun .

Gozun aydin canim! Kilosu iyimis masallah Allah anneli babali buyutsun

4 ay zorla emzirdim hep ağladı arada mama vermek zorunda kaldım doğru durust emmedi yani aglaya aglaya çok.direndim simdi ben o durumu bu biberon olayına bağlıyorum ben gorseydim.kizardim Kayinvalidem gormus diyo elinde kocaman bir biberon çocuğun ağzına dayamisyi simdi ki aklım olsa derdim keşke kizsaydin :/

Anladım 3 haftada 500 gr normal aslında benim de bu haft karnım gözle görüşür biçimde çok büyüdü randevum salı bakalım bana ne diyecek...normal Doğum istiyorum ben ama iri Bebek olursa sezeryan alırım dikkat et ekmeği kes falan dedi bana..
Sadece karnin buyumus cocukda kilo almis muhtemelen farketmisindir dedi bende haftasina gorr kilosu nasil dedigimde bir hafta onde dedi tahmini dogum tarihidr 30 aralik dedi uc hfta once 2300du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…