2016 Aralık Anneleri

Sona yaklastikca karmasik duygular.. Bir yandan ona saglikla kavusma arzusu. Dogum korkusu ve endisesi. Sonrasi nasi olucak meraki. Ayni bedende son gunler huznu. Bende en basindan beri hic olmayan bir asabiyet var ustumde. Sizde de var mi? Hep normal dogum istedim simdi yusuf yusuf etkisiyle sezeryan mi olsa moduna gectim. Hamilelik degisik bir kafaymis valla.

canim gozun aydin.. sagsaglim buyusun bebisin insallah

cnm dayanmaya calis iste ben bu nedenle sezeryan istemiyorum... sonrasi cok acili.. ama bebisin icin katlan cnm

Kizlar bir sorum olcak... bir kac gundur gobek deligime igne batmasi gibi agri oluyor .. bu nedirki sizdede oluyormu? onun haricinda fazla bir agrim yok :) Bebisim insallah fazla beklemeden gelir

Amin cnmm aminn. Zaten diorum su cocugu cikariyim kendjmde kontrol etcegim ilk sey bulantim gecmismi olacak diorum sanki anadan dogma bole gbi hssediorum

Her yolu denedim şimdi ayaklarkma sıcak su koydular bacaklarımı kaldırarak yatıyorum bebek var gibi şiş karnım
O gaz sancısı normal haldeyken bile mahvediyor insanı. Allah kolaylık versin canım bir de doktoruna sorsana biraz duphalac iyi gelebilir. Ben içince gaz bakımından da rahatlatıyor beni.

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Ooo'maşallah canım
Gözün aydın. Hayırlı sağlıklı güzel ömrü olsun Aras bebeğin :)

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Gözün aydın:) Allah sana sağlıkla büyütmek nasip etsin, bebeğine de uzun, güzel ömürler versin inşallah.

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Gozun aydin cnm :) Rabbim hayirli evlat olmayi nasip eylesin insallah

En basindan beri bende olan bisey bu. hatta cok garip son iki üc haftadir gecti. normalde simdi olmasi lazim. herseyim bi garip ya olsa dert olmasa dert

En basindan beri bende olan bisey bu. hatta cok garip son iki üc haftadir gecti. normalde simdi olmasi lazim. herseyim bi garip ya olsa dert olmasa dert
Haha o garip ve herseyi ters olan bi tek sen degilsin canm. Bende 4 5 aylikken öluyodum agridan adim atamio yerimden kalkamiodum. Suan cocuk kanalda dogurcam nerdeyse ama cati agrisi falan yok:)

İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi

Aa bi aras daha mi vardi. allahim beni aras ıma da kavustursun. seninkine de masallahh. hep öyle sessiz sakin olsun anneyi üzmesin hic.

Haha o garip ve herseyi ters olan bi tek sen degilsin canm. Bende 4 5 aylikken öluyodum agridan adim atamio yerimden kalkamiodum. Suan cocuk kanalda dogurcam nerdeyse ama cati agrisi falan yok:)

Aman bi daha gelmesin lütfen. sagdan sola dönemiyodum o agridan. aylarca cektim ya. ama cok sükur baska cok biseyim yoktu. ama agrilar gecince bu cocugun dogmaya niyeti yok mu diyorum simdi. ufak tefek seyler dısında dogmaya dair bi niyet yok yani. kilosu da aldi basini gidiyo. sezeryan yolu mu gözüküyo nedir anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…