- 25 Şubat 2015
- 397
- 394
- 43
Her yolu denedim şimdi ayaklarkma sıcak su koydular bacaklarımı kaldırarak yatıyorum bebek var gibi şiş karnımAyaklarını sıcak tut canım bir de yapabiliyorsan wc üstünde otur. Popo üstü oturmamaya ve yatmamaya çalış. İnşallah rahatlarsın
canim gozun aydin.. sagsaglim buyusun bebisin insallahKızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
cnm dayanmaya calisÖlüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo
Amin cnmm aminn. Zaten diorum su cocugu cikariyim kendjmde kontrol etcegim ilk sey bulantim gecmismi olacak diorum sanki anadan dogma bole gbi hssediorumCanim bende sali gunu 38 giriyorum insallah zamaninda saglikli bir sekilde gelsinlerben belirti araya araya biktim artik oluruna birakiyorum.
Mide bulantisini sorma bende basinda berli cekiyorum.
Inan hamileligimin basindan berli kirmizi etten nefret ettim ee dondurucudada vardi ne zamandir yapmiyorum eşim yesin diye yaptim inan simdi mutfaga giremiyorum cok pis kokuyoren sonunda hepsini atacam zaten 2 3 poset kalmis hayirlisiyle doguralim insallh .
O gaz sancısı normal haldeyken bile mahvediyor insanı. Allah kolaylık versin canım bir de doktoruna sorsana biraz duphalac iyi gelebilir. Ben içince gaz bakımından da rahatlatıyor beni.Her yolu denedim şimdi ayaklarkma sıcak su koydular bacaklarımı kaldırarak yatıyorum bebek var gibi şiş karnım
Ooo'maşallah canımİyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Spinal sezeryen oldu 2900 gr simdilik uslu bi bebek
Allah herkese yasatsin saglicakla kucaginiza alin bebislerinizi
Gözün aydın:) Allah sana sağlıkla büyütmek nasip etsin, bebeğine de uzun, güzel ömürler versin inşallah.İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Gozun aydin cnm :) Rabbim hayirli evlat olmayi nasip eylesin insallahİyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Ay hergün yeni bişey çıkıyo kızlar. Söylemesi ayıptır genital bölgedeki kemiklerim ağrıyo bacaklarımı oynattıkça. Hele yattığım yerden doğrulurken daha fazla. Böyle bişey yaşayan var mı.
Aa hayirli olsun canim. Gule gule buyut bebeginii.İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Haha o garip ve herseyi ters olan bi tek sen degilsin canm. Bende 4 5 aylikken öluyodum agridan adim atamio yerimden kalkamiodum. Suan cocuk kanalda dogurcam nerdeyse ama cati agrisi falan yok:)En basindan beri bende olan bisey bu. hatta cok garip son iki üc haftadir gecti. normalde simdi olmasi lazim. herseyim bi garip yaolsa dert olmasa dert
İyi aksamlar kizlar
Aras'im geldi hosgeldi
Haha o garip ve herseyi ters olan bi tek sen degilsin canm. Bende 4 5 aylikken öluyodum agridan adim atamio yerimden kalkamiodum. Suan cocuk kanalda dogurcam nerdeyse ama cati agrisi falan yok:)
kızlar sutum yok.incir hasladim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?