2016 Aralık Anneleri

Oy masallah gozunuz aydin. Agrilarin hemen gecer sütun bol olur bebis de bol bol emer insallah :))

Bana yeme.konusunda yorum yapmadi da ben cok sevindim bu.kiloda olmasina hadi dogum yapaana kadar abartiyim 3.500 olsa yine normal dogum yapilir tabi doktorunda dedigi gibi cati onemli ve cocugun durusuda onemli dedi 38.haftada cati muayenesi yapilck

Adet agrisina benzer agri ve bel agrisi icinde doktor bunlar zamanla artcak ama en onemlisi bunlarin sikligi dedi cok siklasirsa ozaman hastaneue gelirsin dedi bu agrilar gecede artcak yalanci sancilar diye belirtti

smile25 canim gozun aydin saglikla buyut insallah yavrunu. CansuEylul canim dogum hikayeni heyecanla bekliyoruz agrilarin biran once diner insallah yavrunla guzel guzel ilgilenirsin canim. Ediz Enesin Annesi kiz sen neler cekmissin oyle ama iyi olmus sonunda ozelde karar kilman kafan rahat olunca hersey daha net gorunur psikolojinde daha rahat olur canim. Benim de pazar gunu kontrolum var bikac gundur bebisin odasini yerlestirdik onlarla ugrastik annem de pazar gunu gelicek insallah. Hic agrimayan disim 2 gundur agriyo dogum sonrasi gderim diyorum ama dayanamazsam gdicem lokal yapmadan yuzeysel bir curukse mudahale gecikmesin en azindan napiyim yemek yemek iskence oldu duygusal dalgalanmalar yasiyorum ben de neyseki bir ben degilmisim gordum burdan durup durup aglayasim geliyor sona yaklastik hayirlisiyla atlatip bebisleri alsak kucagimiza saglikla hepimiz icin en buyuk dilegim bu

Sende ne gbi belirtiler var cnm dogumla alakali ?
Canim bende hic bir belirti yok.
Sadece kasilmalarim oluyor agrisiz.
Karnim sertlesiyor iste. Onun disinda hic bir belirtim yok. Pazar gunu kontrolum var bakalim ni diyecek doktor. Ilk oglumda 37 38 haftalik hamileydim 1 cm aciklik vardi 39.cu haftada dogurdum. Buda abisine cekmisse eger daha 2 hafta var

Canim gozun aydin. Rabbim sana da acil sifalar versin insallah. Biz bekleyenlerede sag salim kavusmak nasip olsun insallah :)

Saoll cnmmm. Ewt malesef devlet tecrubelerim fazlaca var . Ama artik kapandi o defter :) kafamda rahat bende rahatim psikolojimde iyi sukur. Bi an once dogumu bekliorum hayirlisiyla...

Anladim cnm bnde 2cm acilma ve agrili kasilmalarla su icinde kalacaak kadar terlemelerle beklemedeyim :) 39 u falan beklemez ins benm icinde oturmak ve ayakda durmak isgence hemen sertlesio karnim yere dgru cekio sanki ve belim inanilmaz agrimaya baslio. Su gecmek blmeyen 9 aydir yakama yapisili benle yasiyan bulantilarda cabasi o yuzzden bi an once gelsin istiorum max obur cumayida gore tam 38 olck o zaman dahada beklemesin diormm

Ölüyorum ya gazımı çıkartmıştım şimdi yeniden geldi sanki karnımda bebek var sağa sola oynuyo gaz dikişlere baskı yapıyo mahvoldum resmen ağlaya ağlaya yürümeye çalışıyorım herşeyi denedik yok çıkmıyo

Rezene gaza iyi gelir aslinda denedin mi bilmiyorum da. kardesim cok uyariyo beni de gaz olursa ikinci dogum gibi agri yapar havlu getir havlu sarıcaz üsütmemen lazim diye.

Ay hergün yeni bişey çıkıyo kızlar. Söylemesi ayıptır genital bölgedeki kemiklerim ağrıyo bacaklarımı oynattıkça. Hele yattığım yerden doğrulurken daha fazla. Böyle bişey yaşayan var mı.

Benim'öyle canım hatta doktora oraya darbe almış kadar ağrı hissediyorum dedim normal artık bunlar dedi. Uzandığım yerden kalkmak işkence gibi. Geçici biR ağrı pozisyon değiştirince hemen kayboluyor

Ben o lanet cati agrisini basindan beri yasiyorum o genital bolgemin yurudukce zonkladigini ozellikle aksamlari robot gibi oldugumu biliyorum anlicahin benim basindan beri bu agriyi yasamam anormalde son zamanlarda yasaniliyor genelde oyuzdrn normal canim dogum baslamadigi sur3ce kan gelmedigi surece suyun gelmedigi surece yasicagin hersey normal yani

Benim de 37.haftada yapılacak çatı muayenesi sağlıklı olsun da önemli değil tabi ama yine de normal Doğum istiyorum..1 kilo daha rahat alırlar 1 ayda diye düşünüyorum...
Bana yeme.konusunda yorum yapmadi da ben cok sevindim bu.kiloda olmasina hadi dogum yapaana kadar abartiyim 3.500 olsa yine normal dogum yapilir tabi doktorunda dedigi gibi cati onemli ve cocugun durusuda onemli dedi 38.haftada cati muayenesi yapilck

Canim bende sali gunu 38 giriyorum insallah zamaninda saglikli bir sekilde gelsinler ben belirti araya araya biktim artik oluruna birakiyorum.
Mide bulantisini sorma bende basinda berli cekiyorum.
Inan hamileligimin basindan berli kirmizi etten nefret ettim ee dondurucudada vardi ne zamandir yapmiyorum eşim yesin diye yaptim inan simdi mutfaga giremiyorum cok pis kokuyor en sonunda hepsini atacam zaten 2 3 poset kalmis hayirlisiyle doguralim insallh .

Ayaklarını sıcak tut canım bir de yapabiliyorsan wc üstünde otur. Popo üstü oturmamaya ve yatmamaya çalış. İnşallah rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…