2016 Aralık Anneleri

Benimde dr kontrolum pazartesi... en son 1-2 cm acilmam vardi... sanki hala ayni kaldi kasilmalarim hafif oluyor ama oyle siddetli degil Bebisimmm cok bekletme anneniiii skldm artik yahuuuuu Bu arada yarin dis cekim fotomuz olcak... 37 haftalik foto cekimim olcak hatira kalsin istedim

@syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.
boyle gicik insanlarda var gercekten!!!! Ben oglumu erken dogumla kaybettim.. cinsiyetini ögrendigimizde ismini Ümeyr koycaz demistik. kv tutturdu biz ömur deriz fln... cok sinir olmustuk esimle

Bnmde agrili ve kuvvwtli olabilio bazen ins carsamba 3 olmus artik der. Nisan falan varmi sende canm. Benm dun nisan dedigim sey geldikten sonra iyce yogunlasti akinti

Arkadaslar cocugun gelisimin onde olmasi dogumun erken olmasini tetiklermi acaba tahmini dogum tarihi 30 aralik zaman hic g3cmiyor

Bnmde agrili ve kuvvwtli olabilio bazen ins carsamba 3 olmus artik der. Nisan falan varmi sende canm. Benm dun nisan dedigim sey geldikten sonra iyce yogunlasti akinti
yook cnm suan kanli akintim fln olmadi.. sadece bazen akintilarim cok yogun kivam seklinde geliyor... Beklemedeyim yanii

Ben valla hic yemek yapmiyorum hafta ici kayinvalidem yapiyor hafta sonuna da ayarlayip evine gdiyo cumadan onlari da kocam hazirliyo yarin da annem gelcek o yapar artik pek tembel gordum kendimi kendileri yapmak istiyolar ama benle alakasi yok bebisleri biraktik yemek konusuyoz ya cok iyi yarin benim de kontrolum var bakalim ne durumdayiz kizimla

İkisi de bebek için iyi değil galiba. Yüksek tansiyon da belirtiler neoluyor?
Düştükte bayıldım bayılcam oluyorsun hiçbir ağrın olmuyor ama üzerinde müthiş bir sersemlik oluyor.ha birde kalp çarpıntısı. Kalbinin hizlandigini hissediyorsn elini koymadan.
Tuzlu ayran içince yavaş yavaş düzeldim

katipcan6868 Canım bende sıkılıyorum oynalanacak birşey bulmak lazım
Bugün yazlık kışlık ayrımı yapmıştım yine karışmıştı bir düzenleyim dedim sanki dünyanın isini yapmış gibiyim :/
Mesela bazen de Kuran aç dinlesin bebis.
Ben sözde hatim ederim dedim ama olmadı tembel çıktım
Konuştuğumuz günden beri beş cüz dinlettim kızıma. Altıncı cüzdym. Bebekler dahasakin oluyor diyorlar.
Eşimle uzun uzun konuştuk bu konuyu
Kuran açıkken uyusan bile uzaklaşma korkma dedi. İşini yap açık kalsın sürekli,zaten kötü şeylerle meşgul olmuyorsun dedi. İçim rahat etsin diye yazma alıyorum başıma, alt taraf pijama :) bence boş vaktin varsa yapılacak en güzel şey

Anladim canim iyi bakalim bu zamanlarin tadini cikar o zaman. Keske benim icinde her zaman yemek yapan biri olsun
Yok kiz normal dogum olacak insallah dogumdan once son artik

Geçen gün tv de çiğköfte yoğuruyorlardi. Ay canım bir çekti. Onu yapamayacağıma göre mercimek köfte yapayım dedim. O kadar yedim ki cook iyi oldu :))
Yanında bir limon dişlerim hatta :)
Zaten hemoroid olanlar bol bol yesin. Wc ye çıkma problemine çok İyi geliyor :)

Ne çok yazmışsınız kızlar yemek olarak ben kanat kızarttım canım çekti
Çokda yemedim ama şu anda hareket edemiyorum bissürü iş var evde ne olcak bilmiyorum

Tum istahim kesildi ya hic bse yemek istemiorum zorla yiorum . Onuda bazen geri cikariorum. Mide bulana bulana almaya almaya yiyince ole oluo tabi. Istah falan kalmadi iyce. Mecburiyete bindi ..

Canım senin nişan geldi mi ??
Nişan dan 2 gün sonra doğum başlarmış kaç gün oldu kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…