boyle gicik insanlarda var gercekten!!!! Ben oglumu erken dogumla kaybettim.. cinsiyetini ögrendigimizde ismini Ümeyr koycaz demistik. kv tutturdu biz ömur deriz fln... cok sinir olmustuk esimle@syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.
Bnmde agrili ve kuvvwtli olabilio bazen ins carsamba 3 olmus artik der. Nisan falan varmi sende canm. Benm dun nisan dedigim sey geldikten sonra iyce yogunlasti akintiBenimde dr kontrolum pazartesi... en son 1-2 cm acilmam vardi... sanki hala ayni kaldi kasilmalarim hafif oluyor ama oyle siddetli degil Bebisimmm cok bekletme anneniiii skldm artik yahuuuuu Bu arada yarin dis cekim fotomuz olcak... 37 haftalik foto cekimim olcak hatira kalsin istedim
yook cnm suan kanli akintim fln olmadi.. sadece bazen akintilarim cok yogun kivam seklinde geliyor... Beklemedeyim yaniiBnmde agrili ve kuvvwtli olabilio bazen ins carsamba 3 olmus artik der. Nisan falan varmi sende canm. Benm dun nisan dedigim sey geldikten sonra iyce yogunlasti akinti
benim bildigim tetiklemiyor cnm.. hayirlisi bakalimArkadaslar cocugun gelisimin onde olmasi dogumun erken olmasini tetiklermi acaba tahmini dogum tarihi 30 aralik zaman hic g3cmiyor
İkisi de bebek için iyi değil galiba. Yüksek tansiyon da belirtiler neoluyor?Ben aksine yukselme egilimli canim. Hep 128 13 8 cikardi en fazla 13 9. Bubsabah kontrolum vardi drun yanindaki sekreter olctu 16-10 cikti. Nstde dinlenince ebeye gene baktirdim tansiyonuma 13 6 dedi. Dr a indim gene ayni kiz olctu 15-8 dedi. Dedim az evvel boyle boyle cikti. Dr her ihtimale karsi alfamet yazdi gunde 1 tane. Bu haftaadan sonra daha da yukselebilir biz onlemimizi alalim dedi.
Çok zor ya Allah yardım etsin hamileyken daha zor gerçekten üzüm sirlksiyle sarımsağı kaynatıp gargara sonra karanfil çiğnedim canımcanim benim de dis agrim var beklemek zor geliyor neler yaptin agriyi azaltmak icin
Çok sağol canım benimGecmis olsun canm
Dogru biliyormusun canim netten arastirdimda tam benim haftamla uyumlu birbayan benim sordugum sorunun aynisini doktora sormus doktorda bebegin haftasinin onden gitmesi kiloyla alakali dogumla alakali degil demisbenim bildigim tetiklemiyor cnm.. hayirlisi bakalim
Cnm evet 2 kere çektim. Bir tanesinde antibiyotik kullandım geçti çok şükür.. Sonrasında ise sadece parol kullandım bir kere. Dua et cnm çünkü yapacak başka bir şey yokAmin inşallah bişey sorcam canım sen hamileliğin boyunca diş ağrısı çekmiştin nasıl atlattın ?
Ilk 3 gün ne yaptın csnım peki mama vermişsindir gelmesi için özel bişey ysptın mıDogum sekliyle sutun bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum ben. Genel olan arkadasimin sutu hemen geldi, normal dogum yapan arkadasimin gelmedi. Ben genel oldum sutum 3. Gun geldi. Bunye meselesi sanirim.
Anladim canim iyi bakalim bu zamanlarin tadini cikar o zaman. Keske benim icinde her zaman yemek yapan biri olsunAgri kesici pek alma bu haftalar cnm kasilmani sancini hssetmezsin. Son kontrol derken sezeryan mi olcaksin sen ?
Valla ben kv deyim cigerle pilav var burda :) bu sira pek yemek falan yaptigim solenemez ayakda duramiorum belim yerinden ayriliyo ekstra sancilar baslio bu sefer uykuda uyuyamiorum yakiniz o yuzden genelde gelioruz buraya. Sabahtan beri burdayim kahvaltiya cagirmisti kaldim. Bnmde kabak tatlisi cekiyo canim. Nerden bulcksam?
Hadi bakalim . Kim gelcek once :))) sen pazartesi durumunu solersinyook cnm suan kanli akintim fln olmadi.. sadece bazen akintilarim cok yogun kivam seklinde geliyor... Beklemedeyim yanii
Geçen gün tv de çiğköfte yoğuruyorlardi. Ay canım bir çekti. Onu yapamayacağıma göre mercimek köfte yapayım dedim. O kadar yedim ki cook iyi oldu :))Az kaldi Allahin izniyle kiz.onu birakta forum sayfalarini biz ilerletiyoruz bi basladik dedikoduya bitmedi bir turlu boyle giderse burda doguracaz kiz yenek yapacan mi aksama ? Ne yapacaksin fikir olsun. Benim canim mercimek koftesi cekiyor onu yapacam. Kararim degismesse
Aa nie son olsun asil simdi sklasir ?Anladim canim iyi bakalim bu zamanlarin tadini cikar o zaman. Keske benim icinde her zaman yemek yapan biri olsun
Yok kiz normal dogum olacak insallahdogumdan once son artik
Canım senin nişan geldi mi ??Bnmde agrili ve kuvvwtli olabilio bazen ins carsamba 3 olmus artik der. Nisan falan varmi sende canm. Benm dun nisan dedigim sey geldikten sonra iyce yogunlasti akinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?