2016 Aralık Anneleri

Aynen canim vlla cok istiyorum onlari yapmayi ama elim kolum kalkmiyor abdest almak dahi cok buyuk ismis gibi gelip almiyorum

syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.

Bizimkiler de ayni canim. Kizima hamileylen kiz olursa su erkek olursa bu olcak dedi. Oyle olmadi tabiki biz ne isyediysek onu koyduk. Kizim simdi 7 yasinda. Hala kendi istediği isimle sesleniyor Takma bosver.

Canım senin nişan geldi mi ??
Nişan dan 2 gün sonra doğum başlarmış kaç gün oldu kiii
Canm.benim normalde ayin 22 sinde acildeydik iste devlette solemistim. Ewe geldim kanamam oldu muayeneden dolayi sonra 23 u aksam ustu 2.30 da bu sefer akintili kahverengili geldi sonrasindada akinti devam etti. Heralde bu nisan dedim cunku nette baktim bu muayeneden sonra nisani gelenlerin sayisi epey fazlaydi. O gun hastane gittik muayene etti alttan acilma ayni dedi sancilarini olc dedi . Dunde aksam 11.30 du wc girdim. Peceteye gene akintiyla cok az kirmizilik gelmisti. Dedim asil nisan bu heralde dedim. Sonrasindada akintim baya baya yogunlasti. Her wc gidisimde yogun yogun gelmeye basladi. . Ayin 25 i yani dun gece iste kuzum . Okudugum kadariylada genelde 3 gun veya 1 hafta icin dogum yapanda var 18 gun ole gecirende var ama o 18 gun gecirenlerinki pek inandirici gelmedi muhtemelen onlar yanlis gorduler gelen nisan degildi. O kadar surcegini sanmiyorum. Dr da zaten o muayeneden sonra gelene nisan degildir muhtemelen kalani atmisindir akintiyla denk gelmistir cunku nisandan sonraki 72 saat icinde dogurman gerekio dedi. Bugunde aradim hastaneyi ama bska dr nobetcymis yarinda baskasi varmis. Pazartesi arar solerim dedim.

Ay zaten takmiyorum canlarım ilk gebeliğimde fr erkek erkek diye tutturmuşlardı eşimin beynine de işlemişler erkek olursa ismi zekeriya olacaktı kızım oldu şükürler olsun bişi demediler istedigim ismi koydum şimdi de ikinciye isim bekirledik kv de de bişi demedi iki isimden birini daha çok sevdim dedi ama bu teyzeler takmış kafaya bizimki de susmuş bişi demiyo istiyo da soyleyemiyo bi kere eşimin yanında böyle diyolar dedi oda senanur olacak dedi yokta çomuk ablama niye iyi bana kotu isim koydunuz diyecek bide ben zaten kv sevmiyom bide her gün adını mı zikredicem

Niye karisiiyorlarmid alla alla... he he de gec cnm :)

aynennnn bende hic sevmiyorum oyle ana-baba ismi koymayi.. bizim tarafta saygisizca karsilaniyor.. Dusunsene misal kp ismi ahmet, ogluna yaninda Ahmeeeet diye bagiriyosun...

syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.

boyle gicik insanlarda var gercekten!!!! Ben oglumu erken dogumla kaybettim.. cinsiyetini ögrendigimizde ismini Ümeyr koycaz demistik. kv tutturdu biz ömur deriz fln... cok sinir olmustuk esimle

Aynen canim vlla cok istiyorum onlari yapmayi ama elim kolum kalkmiyor abdest almak dahi cok buyuk ismis gibi gelip almiyorum

Bizimkiler de ayni canim. Kizima hamileylen kiz olursa su erkek olursa bu olcak dedi. Oyle olmadi tabiki biz ne isyediysek onu koyduk. Kizim simdi 7 yasinda. Hala kendi istediği isimle sesleniyor Takma bosver.

Biraz önce karnım hamur kabarır gibi şişti şişti cook korktum. Ve sadece bir tarafı. Şişmeye devam etcek diye çok korktum.eşim e bak dedim, bebektir dedi.Artık nasıl korktuysam ağlamaya başladım. öyle geldi yanıma masaj yaptı. yavaş yavaş indi.o da korktu. uzandığım zaman hiç böyle birşey yaşamamstm. Ama hiç ağrı yoktu :/ böyle birşey yaşadınız mi kızlar

Kasilmaa oo nie agliyosun :)) masaj falanda yapma ole :)) kasilma olmus

Bebek olabilir canim. Benim de bir tarafimi sisiriyor. Sisirdigi taraftaki kasigimda da gerginlik oluyor. Bebek oldugunu dusunuyorum ama emin degilim tabi.

Bebek olabilir canim. Benim de bir tarafimi sisiriyor. Sisirdigi taraftaki kasigimda da gerginlik oluyor. Bebek oldugunu dusunuyorum ama emin degilim tabi.
Kizlarr o bahsettiginizz seyy kasilmaaaaa haberiniz olsunn. Bi dahakine ogrenmis oldunuz yasayarak :)

Normalde bir taraf i sisirir Ama bu bildiğin top gibi kocaman bir tarafta kabardı cook sertti doğuracak miyim diye heyecan yaptım.

Öyle bir şişti ki valla bu neböyle ne oluyor diye korktum. Ha birde eşim normal karşıladı diye de ağlamış olabilirim :))))
Onlar ne anlar ya soraydin kac kere dogurmus. Ben soluyorum bazen esime. Bise dyince kac kere dogurdun askim 9 falan olsa gerek diyorum. :))) bosver onu sen kasilma yasamissin yasayarak gormus oldun canm. Hakkatten bazen fazlaca sisiyo. Bazen kare gbi olur karnin . Gobeginin iki taraginada bise dayali gbi kare ye donusur:))

Benimki de yapar bazen patlayacak gibi oluyorum resmen yitiyo yitiyo dayanamıyorum bide zaten yerim kalmadı kendi iri maşallah suyu da bol muş bişi yesem çıkarıyorum ...
Ahh bu erkekler deli ediyorlar benimki odun bak hareket ediyo desem bakması 5 dk sürüyor sanki bebek keyfini bekleyecek...nişsnlıyken sevgiliyken o kadar farklıydı ki imzayı attık oduna bağladı((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…