- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Aynen canim vlla cok istiyorum onlari yapmayi ama elim kolum kalkmiyor abdest almak dahi cok buyuk ismis gibi gelip almiyorumkatipcan6868 Canım bende sıkılıyorum oynalanacak birşey bulmak lazım
Bugün yazlık kışlık ayrımı yapmıştım yine karışmıştı bir düzenleyim dedim sanki dünyanın isini yapmış gibiyim :/
Mesela bazen de Kuran aç dinlesin bebis.
Ben sözde hatim ederim dedim ama olmadı tembel çıktım
Konuştuğumuz günden beri beş cüz dinlettim kızıma. Altıncı cüzdym. Bebekler dahasakin oluyor diyorlar.
Eşimle uzun uzun konuştuk bu konuyu
Kuran açıkken uyusan bile uzaklaşma korkma dedi. İşini yap açık kalsın sürekli,zaten kötü şeylerle meşgul olmuyorsun dedi. İçim rahat etsin diye yazma alıyorum başıma, alt taraf pijama :) bence boş vaktin varsa yapılacak en güzel şey
Hafifliği canım ya çok şükür inşallah yine gelmezCnm evet 2 kere çektim. Bir tanesinde antibiyotik kullandım geçti çok şükür.. Sonrasında ise sadece parol kullandım bir kere. Dua et cnm çünkü yapacak başka bir şey yok
syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.
Canm.benim normalde ayin 22 sinde acildeydik iste devlette solemistim. Ewe geldim kanamam oldu muayeneden dolayi sonra 23 u aksam ustu 2.30 da bu sefer akintili kahverengili geldi sonrasindada akinti devam etti. Heralde bu nisan dedim cunku nette baktim bu muayeneden sonra nisani gelenlerin sayisi epey fazlaydi. O gun hastane gittik muayene etti alttan acilma ayni dedi sancilarini olc dedi . Dunde aksam 11.30 du wc girdim. Peceteye gene akintiyla cok az kirmizilik gelmisti. Dedim asil nisan bu heralde dedim. Sonrasindada akintim baya baya yogunlasti. Her wc gidisimde yogun yogun gelmeye basladi. . Ayin 25 i yani dun gece iste kuzum . Okudugum kadariylada genelde 3 gun veya 1 hafta icin dogum yapanda var 18 gun ole gecirende var ama o 18 gun gecirenlerinki pek inandirici gelmedi muhtemelen onlar yanlis gorduler gelen nisan degildi. O kadar surcegini sanmiyorum. Dr da zaten o muayeneden sonra gelene nisan degildir muhtemelen kalani atmisindir akintiyla denk gelmistir cunku nisandan sonraki 72 saat icinde dogurman gerekio dedi. Bugunde aradim hastaneyi ama bska dr nobetcymis yarinda baskasi varmis. Pazartesi arar solerim dedim.Canım senin nişan geldi mi ??
Nişan dan 2 gün sonra doğum başlarmış kaç gün oldu kiii
Ilk 3 gün ne yaptın csnım peki mama vermişsindir gelmesi için özel bişey ysptın mı
Sefika miyeni nesilde ole isimler kalmismikii. Bende hamileligin basinda kriz olurmu die dusundum ama olmadi. Cunku ben daha cinsiyet belirmeden anlasmayi yaptim ne senin anne baban nede benm anne babam ismi olmick kimse kirilmasin sewmiorum ole soy devam ettirme islerini dedim. Tamm dedi. Kimse ne fikir verdi ne karisti kendimiz sectik koyduk.
Niye karisiiyorlarmid alla alla... he he de gec cnm :)
aynennnn bende hic sevmiyorum oyle ana-baba ismi koymayi.. bizim tarafta saygisizca karsilaniyor.. Dusunsene misal kp ismi ahmet, ogluna yaninda Ahmeeeet diye bagiriyosun...
syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.
boyle gicik insanlarda var gercekten!!!! Ben oglumu erken dogumla kaybettim.. cinsiyetini ögrendigimizde ismini Ümeyr koycaz demistik. kv tutturdu biz ömur deriz fln... cok sinir olmustuk esimle
Aynen canim vlla cok istiyorum onlari yapmayi ama elim kolum kalkmiyor abdest almak dahi cok buyuk ismis gibi gelip almiyorum
Bizimkiler de ayni canim. Kizima hamileylen kiz olursa su erkek olursa bu olcak dedi. Oyle olmadi tabiki biz ne isyediysek onu koyduk. Kizim simdi 7 yasinda. Hala kendi istediği isimle sesleniyorTakma bosver.
Kasilmaa oo nie agliyosun :)) masaj falanda yapma ole :)) kasilma olmusBiraz önce karnım hamur kabarır gibi şişti şişti cook korktum. Ve sadece bir tarafı. Şişmeye devam etcek diye çok korktum.eşim e bak dedim, bebektir dedi.Artık nasıl korktuysam ağlamaya başladım. öyle geldi yanıma masaj yaptı. yavaş yavaş indi.o da korktu. uzandığım zaman hiç böyle birşey yaşamamstm. Ama hiç ağrı yoktu :/ böyle birşey yaşadınız mi kızlar
Biraz önce karnım hamur kabarır gibi şişti şişti cook korktum. Ve sadece bir tarafı. Şişmeye devam etcek diye çok korktum.eşim e bak dedim, bebektir dedi.Artık nasıl korktuysam ağlamaya başladım. öyle geldi yanıma masaj yaptı. yavaş yavaş indi.o da korktu. uzandığım zaman hiç böyle birşey yaşamamstm. Ama hiç ağrı yoktu :/ böyle birşey yaşadınız mi kızlar
Öyle bir şişti ki valla bu neböyle ne oluyor diye korktum. Ha birde eşim normal karşıladı diye de ağlamış olabilirim :))))Kasilmaa oo nie agliyosun :)) masaj falanda yapma ole :)) kasilma olmus
Kizlarr o bahsettiginizz seyy kasilmaaaaa haberiniz olsunn. Bi dahakine ogrenmis oldunuz yasayarak :)Bebek olabilir canim. Benim de bir tarafimi sisiriyor. Sisirdigi taraftaki kasigimda da gerginlik oluyor. Bebek oldugunu dusunuyorum ama emin degilim tabi.
Normalde bir taraf i sisirir Ama bu bildiğin top gibi kocaman bir tarafta kabardı cook sertti doğuracak miyim diye heyecan yaptım.Bebek olabilir canim. Benim de bir tarafimi sisiriyor. Sisirdigi taraftaki kasigimda da gerginlik oluyor. Bebek oldugunu dusunuyorum ama emin degilim tabi.
Onlar ne anlar ya soraydin kac kere dogurmus. Ben soluyorum bazen esime. Bise dyince kac kere dogurdun askim 9 falan olsa gerek diyorum. :))) bosver onu sen kasilma yasamissin yasayarak gormus oldun canm. Hakkatten bazen fazlaca sisiyo. Bazen kare gbi olur karnin . Gobeginin iki taraginada bise dayali gbi kare ye donusur:))Öyle bir şişti ki valla bu neböyle ne oluyor diye korktum. Ha birde eşim normal karşıladı diye de ağlamış olabilirim :))))
Benimki de yapar bazen patlayacak gibi oluyorum resmen yitiyo yitiyo dayanamıyorum bide zaten yerim kalmadı kendi iri maşallah suyu da bol muş bişi yesem çıkarıyorum ...Biraz önce karnım hamur kabarır gibi şişti şişti cook korktum. Ve sadece bir tarafı. Şişmeye devam etcek diye çok korktum.eşim e bak dedim, bebektir dedi.Artık nasıl korktuysam ağlamaya başladım. öyle geldi yanıma masaj yaptı. yavaş yavaş indi.o da korktu. uzandığım zaman hiç böyle birşey yaşamamstm. Ama hiç ağrı yoktu :/ böyle birşey yaşadınız mi kızlar
Kizlarr o bahsettiginizz seyy kasilmaaaaa haberiniz olsunn. Bi dahakine ogrenmis oldunuz yasayarak :)
Bnmde 3 kere 5 dkkada gelen sancim olduu
Sonra gene duzen kacti. Simdide girdi belimden kasiklardan surekli olarak agrimaya basladi.
Glmez ins cnm daha varms bya gununIlgincmis :)) Kizimda hic boyle birsey yasamadim. Ben hep bebek oldugunu dusundum. Aman erken erken gelmesin de :)
Glmez ins cnm daha varms bya gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?