2016 Aralık Anneleri

Ilahi en guzelini sona biraktim
Solemis solemis sonrada ben senden sabirsizim
napalim simdilerde gelmezsede zaten kalmis 2 haftamiz. Bi ay sonu daha geldi baksana ayin 26 si olmus. Bn zzaten diodum ya 29 30 u gibi yada 3 4 unde gelck gbi hssediorm diorm.

Hayırlı olsun. Maşallah. Bebek geldi mi siz şimdi nasılsınız ağrı sözü varmı

Solemis solemis sonrada ben senden sabirsizim
napalim simdilerde gelmezsede zaten kalmis 2 haftamiz. Bi ay sonu daha geldi baksana ayin 26 si olmus. Bn zzaten diodum ya 29 30 u gibi yada 3 4 unde gelck gbi hssediorm diorm.
Hayirlisi canim vakitlice gelsinler insallah geldikten sonrada keske orda kalaydin deriz bak gör dedi dersin .

23 bnde :)

Yordunmu kendini acaba ? Benimde kasiliyo bosverrr bise oldugu yok :)) benimki yolu acti ordan bakio. Dr dioki gelmeye niyetlenmis ama vazgecmis heralde geri dio. :)
Iyi bakalim yasitmisiz yok canim yormadim kendimi simdi bi agri kesici aldim faydasi olur mu bilmiyorum. Zaten yarin kontrolum var. Insallah doktor acilman var der. aynen ya kasılıyor ama bisey oldugu yok yarini sabirsizlikla bekliyorum son kontrolumuz bakalim sipa ne durumda kac kilo olmuş

Herkes ole dioda ne blim ya ciksin gozumun onunde olsun. Sewelim opelim oynayalim gulelim :)) bana senlik olsun. Onume aliyim gezelim :)
Az kaldi Allahin izniyle kiz. onu birakta forum sayfalarini biz ilerletiyoruz bi basladik dedikoduya bitmedi bir turlu boyle giderse burda doguracaz kiz yenek yapacan mi aksama ? Ne yapacaksin fikir olsun. Benim canim mercimek koftesi cekiyor onu yapacam. Kararim degismesse

Agri kesici pek alma bu haftalar cnm kasilmani sancini hssetmezsin. Son kontrol derken sezeryan mi olcaksin sen ?
Valla ben kv deyim cigerle pilav var burda :) bu sira pek yemek falan yaptigim solenemez ayakda duramiorum belim yerinden ayriliyo ekstra sancilar baslio bu sefer uykuda uyuyamiorum yakiniz o yuzden genelde gelioruz buraya. Sabahtan beri burdayim kahvaltiya cagirmisti kaldim. Bnmde kabak tatlisi cekiyo canim. Nerden bulcksam?

Bu arada ins acilma var der diyince kendimi hatirladim. Bende en son devlet acile gtmeden ole demistim ya :) 2 cm oldugunu ogrenmistim. Bakalim sanada der ins. Hoss benimde bu acilma nie oldu neden oldu onuda bilmiorumda :) olmus iste bole bole gitsin 3 4 derken dogururuz :) jtaime020626 bende smdi diorum dunden sonra ins 3 olmustur. Gerci daha kontrole 3 gun var carsamba kontrole gtcem.ay sonu olcak artik son 2 hafta kalmis olcak. Bana dedi suan seni dogurturum ama bosver 37 desin zaten daha dedi sende bebekde telef olursunuz hafta ilerlesin bakalim dedi. Bende eger gercekten gunune kdr dogurmazsam suniyi kabul etmek zorunda kalcam. Sonrasini kadar bekleyemem devamli yatip duruyorum yani hayat durdu resmen en son gununu bekler sonra alirim suniyi napalim.

Hayırlı olsun. Maşallah. Bebek geldi mi siz şimdi nasılsınız ağrı sözü varmı
Çok teşekkürler. Benim ağrım dindi ama bebeğimi bekliyorum hala. Sezaryen doğumda genellikle karşılaşılan bir durummuş az önce çocuk doktorumuz geldi. Ciğerlerindeki suyu tam atamadığı için nefesi düzensizmiş bebeğimin ama düzelmeye başlamış inşallah düzelir düzelmez kavuşucaz..

Bana da fikir oldu kizz epeydir yapmiyoruz annemlere diyimdr yapalim bi bulusmamiza:)
AZ kaldi canim insallah mid gibi koklarsin uyursunuz:))))

Kizlar bugun kv tarafindayiz teyzeleri baski yapti kizomin adini sefika koyacakmisim cok biliyolardida kendi torunlarinin adini niye koymadilar acaba

Kizlar bugun kv tarafindayiz teyzeleri baski yapti kizomin adini sefika koyacakmisim cok biliyolardida kendi torunlarinin adini niye koymadilar acaba
Sefika mi yeni nesilde ole isimler kalmismikii. Bende hamileligin basinda kriz olurmu die dusundum ama olmadi. Cunku ben daha cinsiyet belirmeden anlasmayi yaptim ne senin anne baban nede benm anne babam ismi olmick kimse kirilmasin sewmiorum ole soy devam ettirme islerini dedim. Tamm dedi. Kimse ne fikir verdi ne karisti kendimiz sectik koyduk.

Niye karisiiyorlarmid alla alla... he he de gec cnm :)
aynennnn bende hic sevmiyorum oyle ana-baba ismi koymayi.. bizim tarafta saygisizca karsilaniyor.. Dusunsene misal kp ismi ahmet, ogluna yaninda Ahmeeeet diye bagiriyosun...

syns Benim de kayinpederin kuzenleri siz ne koyarsaniz koyun ben ona tayyar diyecem diyorlar.Üstelik kayinpederim asla benim adımı koymayın derken.Sinir olmamak elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…