- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Yok yok m.etme normal dogum yaparsin .bi sıkıntı olmazssaHm anladm cnm sevindim buna hep suyum geldi diyenlerin sezeryan olduğunu duyuyormda korkydm bende öyle olursam diye :)
Yok yok m.etme normal dogum yaparsin .bi sıkıntı olmazssa
Solemis solemis sonrada ben senden sabirsizimIlahien guzelini sona biraktim
Hayırlı olsun. Maşallah. Bebek geldi mi siz şimdi nasılsınız ağrı sözü varmıKızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
23 bnde :)22 canim ya sen
Yordunmu kendini acaba ? Benimde kasiliyo bosverrr bise oldugu yok :)) benimki yolu acti ordan bakio. Dr dioki gelmeye niyetlenmis ama vazgecmis heralde geri dio. :)Canim benimde sabahtan berli sırtım agriyor uzaniyorum gecmiyorum oturuyorum gecmiyor. Üşuttüm mü ne ? Karnimda kasım kasım kasiliyor.
Hayirlisi canim vakitlice gelsinler insallahSolemis solemis sonrada ben senden sabirsizim
napalim simdilerde gelmezsede zaten kalmis 2 haftamiz. Bi ay sonu daha geldi baksana ayin 26 si olmus. Bn zzaten diodum ya 29 30 u gibi yada 3 4 unde gelck gbi hssediorm diorm.
Herkes ole dioda ne blim ya ciksin gozumun onunde olsun. Sewelim opelim oynayalim gulelim :)) bana senlik olsun. Onume aliyim gezelim :)Hayirlisi canim vakitlice gelsinler insallahgeldikten sonrada keske orda kalaydin deriz bak gör dedi dersin .
Iyi bakalim yasitmisiz23 bnde :)
Yordunmu kendini acaba ? Benimde kasiliyo bosverrr bise oldugu yok :)) benimki yolu acti ordan bakio. Dr dioki gelmeye niyetlenmis ama vazgecmis heralde geri dio. :)
Az kaldi Allahin izniyle kiz.Herkes ole dioda ne blim ya ciksin gozumun onunde olsun. Sewelim opelim oynayalim gulelim :)) bana senlik olsun. Onume aliyim gezelim :)
Agri kesici pek alma bu haftalar cnm kasilmani sancini hssetmezsin. Son kontrol derken sezeryan mi olcaksin sen ?Iyi bakalim yasitmisizyok canim yormadim kendimi simdi bi agri kesici aldim faydasi olur mu bilmiyorum. Zaten yarin kontrolum var. Insallah doktor acilman var der. aynen ya kasılıyor ama bisey oldugu yok yarini sabirsizlikla bekliyorum son kontrolumuz bakalim sipa ne durumda kac kilo olmuş
Valla ben kv deyim cigerle pilav var burda :) bu sira pek yemek falan yaptigim solenemez ayakda duramiorum belim yerinden ayriliyo ekstra sancilar baslio bu sefer uykuda uyuyamiorum yakiniz o yuzden genelde gelioruz buraya. Sabahtan beri burdayim kahvaltiya cagirmisti kaldim. Bnmde kabak tatlisi cekiyo canim. Nerden bulcksam?Az kaldi Allahin izniyle kiz.onu birakta forum sayfalarini biz ilerletiyoruz bi basladik dedikoduya bitmedi bir turlu boyle giderse burda doguracaz kiz yenek yapacan mi aksama ? Ne yapacaksin fikir olsun. Benim canim mercimek koftesi cekiyor onu yapacam. Kararim degismesse
Çok teşekkürler. Benim ağrım dindi ama bebeğimi bekliyorum hala. Sezaryen doğumda genellikle karşılaşılan bir durummuş az önce çocuk doktorumuz geldi. Ciğerlerindeki suyu tam atamadığı için nefesi düzensizmiş bebeğimin ama düzelmeye başlamış inşallah düzelir düzelmez kavuşucaz..Hayırlı olsun. Maşallah. Bebek geldi mi siz şimdi nasılsınız ağrı sözü varmı
Az kaldi Allahin izniyle kiz.onu birakta forum sayfalarini biz ilerletiyoruz bi basladik dedikoduya bitmedi bir turlu boyle giderse burda doguracaz kiz yenek yapacan mi aksama ? Ne yapacaksin fikir olsun. Benim canim mercimek koftesi cekiyor onu yapacam. Kararim degismesse
AZ kaldi canim insallah mid gibi koklarsin uyursunuz:))))Çok teşekkürler. Benim ağrım dindi ama bebeğimi bekliyorum hala. Sezaryen doğumda genellikle karşılaşılan bir durummuş az önce çocuk doktorumuz geldi. Ciğerlerindeki suyu tam atamadığı için nefesi düzensizmiş bebeğimin ama düzelmeye başlamış inşallah düzelir düzelmez kavuşucaz..
Sefika miKizlar bugun kv tarafindayiz teyzeleri baski yapti kizomin adini sefika koyacakmisim cok biliyolardida kendi torunlarinin adini niye koymadilar acaba
yok cnm benim bebisim gelmedi baska bir arkadas sezeryan olmus :)Hayırlı olsun. Maşallah. Bebek geldi mi siz şimdi nasılsınız ağrı sözü varmı
Niye karisiiyorlarmid alla alla... he he de gec cnm :)Kizlar bugun kv tarafindayiz teyzeleri baski yapti kizomin adini sefika koyacakmisim cok biliyolardida kendi torunlarinin adini niye koymadilar acaba
aynennnn bende hic sevmiyorum oyle ana-baba ismi koymayi.. bizim tarafta saygisizca karsilaniyor.. Dusunsene misal kp ismi ahmet, ogluna yaninda Ahmeeeet diye bagiriyosun...Sefika miyeni nesilde ole isimler kalmismikii. Bende hamileligin basinda kriz olurmu die dusundum ama olmadi. Cunku ben daha cinsiyet belirmeden anlasmayi yaptim ne senin anne baban nede benm anne babam ismi olmick kimse kirilmasin sewmiorum ole soy devam ettirme islerini dedim. Tamm dedi. Kimse ne fikir verdi ne karisti kendimiz sectik koyduk.
Ewt aynn ole :)Niye karisiiyorlarmid alla alla... he he de gec cnm :)
aynennnn bende hic sevmiyorum oyle ana-baba ismi koymayi.. bizim tarafta saygisizca karsilaniyor.. Dusunsene misal kp ismi ahmet, ogluna yaninda Ahmeeeet diye bagiriyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?