- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Sorma valla. Diyorum ya bu karmasada ewde doguvercek artik. Abartiomusum gbi falan gelio bazi arkadaslara ama gercekten degil. Yemege oturdm girdi saate baktim 19.42 gitti geldi 19.47 gitti geldi 19.53 . Sonra komple gitti. Anlamicm en sonunda.Dogurdugunu bir duysam kendim dogurmusim gibi sevinicem yaa. Nedir bu cektigin.
Haha :)) valla bizde oglumla memlelete gittik iki kere geldik dogurmadan ameliyata girdik ciktik hastanelerde yattik kalktik :)Var canim daha. Ay hic dogsun istemiyorum. Ne guzel icimde kipir.kipir. heryere beraber gidiyoruz :)
Sorma valla. Diyorum ya bu karmasada ewde doguvercek artik. Abartiomusum gbi falan gelio bazi arkadaslara ama gercekten degil. Yemege oturdm girdi saate baktim 19.42 gitti geldi 19.47 gitti geldi 19.53 . Sonra komple gitti. Anlamicm en sonunda.
Yok.ama aklimdan gecmiyo degil bende gelmiosa madem 38 e kalsin die bise yapmiorjm ama karar aldim asansor kullanmicm artik yuruyum. Biseler buluyumYaa kuzum ablam doğurmuş olsa var ya. Sıra bana geldi deyip hele de Senin ki gibi açılma varken kendi'mi doğurtma ya çalışırdm
Ablam Allah kısmet ederse bu salı suni sancı ile doğum yapacak. Bende aradan bir kaç gün geçsin
Plates topuna oturup kalkcm yere cömelme hareketleri yapcm bakalım doğuracak miyim :))
Annem gelsin artık bebek bakma kısmına geçmek istiyorum ben.
Sen birşeyler yapmıyor'musun açılma artsın diyeEdiz Enesin Annesi
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bi avazda doğuralım :)İnşallah umudumuz o yönde bakalım :))
bende de aynı his var, sanki ne zaman geleceği belli olmadığı için bir şeyler eksikmiş de plansız kalacakmışım gibi hissediyorumBenim normal olacak girunuyor canim. Boyle belirsiz beklemek zor normal olunca. Tarihini bilseydim sanki daha iyi plan yapardim...
çok teşekkür ederim sen söyleyince farkettimmihaelamarta ilk sayfadaki listenin son stununda doğum şekli yazıyor. Oradan takip edebilirsin. İki tane normal doğum görünüyor
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Aaa bak bir de o var. Bende 38 de başlayım. Hatta hafta ya cumartesi başlarım. Doğum kolay olsun hem.Yok.ama aklimdan gecmiyo degil bende gelmiosa madem 38 e kalsin die bise yapmiorjm ama karar aldim asansor kullanmicm artik yuruyum. Biseler buluyum
Amin dr da ole soledi cnm. Senin cok guzel catin var harika bi dogumun olck cok kolay dogurcaksin dedi :)Ediz Enesin Annesi canım bence sen bu kadar sıkıntıyı Doğum öncesinde yaşadığın için Doğumun çok kolay geçecek. İçime öyle doğuyor niyeyse :) çok zorluk yaşadın hamileliğinin başından beri, bunların hepsi sana kolaylık sağlık olarak dönsün inşallah :)
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :)
Aynen canm. Daha var die bekliorum.Aaa bak bir de o var. Bende 38 de başlayım. Hatta hafta ya cumartesi başlarım. Doğum kolay olsun hem.
Kiz bende yaptim afiyetle yedik cokta guzel olmustuBana da fikir oldu kizz epeydir yapmiyoruz annemlere diyimdr yapalim bi bulusmamiza:)
AZ kaldi canim insallah mid gibi koklarsin uyursunuz:))))
Bizde afiyetle yedik cok sukur bugunde karnimiz doyduGeçen gün tv de çiğköfte yoğuruyorlardi. Ay canım bir çekti. Onu yapamayacağıma göre mercimek köfte yapayım dedim. O kadar yedim ki cook iyi oldu :))
Yanında bir limon dişlerim hatta :)
Zaten hemoroid olanlar bol bol yesin. Wc ye çıkma problemine çok İyi geliyor :)
Hahaha buna cok guldumm.. :) bende ole biseler yapabilirimm hahahahaBende Doğum kolay olsun diye her gün yürümeye çalışıyorum, merdiven varsa asansöre hiç binmiyorum.
Pilates topuna 38. Hafta dolunca başlayacağım erkenden açılma olur diye bekliyorum.
30 unda kontrolümüz var, doktor henüz gelmeye niyeti yok derse, eşim için niyeti bozacağım
Geçmiş olsun canım :)benim için çooook uzun bir gün oldu kızlar.
hamilelikten sonra göğsümde siğil gibi bir şey çıkmıştı bugün doktoruma onu aldırdım ordan da işe gittim ve eve yeni geldim. bitik haldeyim. doktor bugün bana sen daha doğurmazsın dedi. hem doğurmak istiyorum hem doğurmaktan korkuyorum hem nasıl bi anne olcam kaygısı yaşıyorum çok karışığım
bu arada bütün gün merak ettim,bir sürü sayfa okudum Z zazey den bir haber vardır diye ama yok. dün gece hastaneye yatmıştı o da naptı acaba? inşallah güzel bi doğumla kavuşmuştur bebeğine
Canim ben yurtdisindayim burda boyle.Aa nie son olsun asil simdi sklasir ?
Doğumu başlatmanın doğal yolları diye yazılar var bütün hepsinde öneriliyor ilişki, bir de meme ucu uyarısıHahaha buna cok guldumm.. :) bende ole biseler yapabilirimm hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?