2016 Aralık Anneleri

Dogurdugunu bir duysam kendim dogurmusim gibi sevinicem yaa. Nedir bu cektigin.
Sorma valla. Diyorum ya bu karmasada ewde doguvercek artik. Abartiomusum gbi falan gelio bazi arkadaslara ama gercekten degil. Yemege oturdm girdi saate baktim 19.42 gitti geldi 19.47 gitti geldi 19.53 . Sonra komple gitti. Anlamicm en sonunda.

Var canim daha. Ay hic dogsun istemiyorum. Ne guzel icimde kipir.kipir. heryere beraber gidiyoruz :)
Haha :)) valla bizde oglumla memlelete gittik iki kere geldik dogurmadan ameliyata girdik ciktik hastanelerde yattik kalktik :)

Sorma valla. Diyorum ya bu karmasada ewde doguvercek artik. Abartiomusum gbi falan gelio bazi arkadaslara ama gercekten degil. Yemege oturdm girdi saate baktim 19.42 gitti geldi 19.47 gitti geldi 19.53 . Sonra komple gitti. Anlamicm en sonunda.

Evde dogurmazsin canim korkma. Anlarsin sen geldigini. Annemin ilk dogumu senin gibi olmus. Hastaneye gitmis gelmis gitmis gelmis. En son yine eve gondermisler bu sefer yari yoldan donmus de dogurmus. Hayirlisi canim. Hastanede beklesen psikolojin bozulur. Boylesi en iyisi.

Yaa kuzum ablam doğurmuş olsa var ya. Sıra bana geldi deyip hele de Senin ki gibi açılma varken kendi'mi doğurtma ya çalışırdm
Ablam Allah kısmet ederse bu salı suni sancı ile doğum yapacak. Bende aradan bir kaç gün geçsin
Plates topuna oturup kalkcm yere cömelme hareketleri yapcm bakalım doğuracak miyim :))
Annem gelsin artık bebek bakma kısmına geçmek istiyorum ben.
Sen birşeyler yapmıyor'musun açılma artsın diye Ediz Enesin Annesi

Kizlar hepsiburada ariel bebek icin deterjan 3 kutusu 27 yikamali yani toplam 81 yikama 40 lira ? Cok iyi degilmi .

Yok.ama aklimdan gecmiyo degil bende gelmiosa madem 38 e kalsin die bise yapmiorjm ama karar aldim asansor kullanmicm artik yuruyum. Biseler buluyum

İnşallah umudumuz o yönde bakalım :))
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bi avazda doğuralım :)

Benim normal olacak girunuyor canim. Boyle belirsiz beklemek zor normal olunca. Tarihini bilseydim sanki daha iyi plan yapardim...
bende de aynı his var, sanki ne zaman geleceği belli olmadığı için bir şeyler eksikmiş de plansız kalacakmışım gibi hissediyorum

mihaelamarta ilk sayfadaki listenin son stununda doğum şekli yazıyor. Oradan takip edebilirsin. İki tane normal doğum görünüyor
çok teşekkür ederim sen söyleyince farkettim

canım gözünüz aydın çok sevindim, bir an önce kızına kavuşursun inş! sağlık ve huzurla büyütün bebişinizi

Ediz Enesin Annesi canım bence sen bu kadar sıkıntıyı Doğum öncesinde yaşadığın için Doğumun çok kolay geçecek. İçime öyle doğuyor niyeyse :) çok zorluk yaşadın hamileliğinin başından beri, bunların hepsi sana kolaylık sağlık olarak dönsün inşallah :)

Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :)

Yok.ama aklimdan gecmiyo degil bende gelmiosa madem 38 e kalsin die bise yapmiorjm ama karar aldim asansor kullanmicm artik yuruyum. Biseler buluyum
Aaa bak bir de o var. Bende 38 de başlayım. Hatta hafta ya cumartesi başlarım. Doğum kolay olsun hem.

benim için çooook uzun bir gün oldu kızlar.
hamilelikten sonra göğsümde siğil gibi bir şey çıkmıştı bugün doktoruma onu aldırdım ordan da işe gittim ve eve yeni geldim. bitik haldeyim. doktor bugün bana sen daha doğurmazsın dedi. hem doğurmak istiyorum hem doğurmaktan korkuyorum hem nasıl bi anne olcam kaygısı yaşıyorum çok karışığım

bu arada bütün gün merak ettim,bir sürü sayfa okudum Z zazey den bir haber vardır diye ama yok. dün gece hastaneye yatmıştı o da naptı acaba? inşallah güzel bi doğumla kavuşmuştur bebeğine

Amin dr da ole soledi cnm. Senin cok guzel catin var harika bi dogumun olck cok kolay dogurcaksin dedi :)

Bende Doğum kolay olsun diye her gün yürümeye çalışıyorum, merdiven varsa asansöre hiç binmiyorum.

Pilates topuna 38. Hafta dolunca başlayacağım erkenden açılma olur diye bekliyorum.

30 unda kontrolümüz var, doktor henüz gelmeye niyeti yok derse, eşim için niyeti bozacağım

Bizde afiyetle yedik cok sukur bugunde karnimiz doydu

Hahaha buna cok guldumm.. :) bende ole biseler yapabilirimm hahahaha

Geçmiş olsun canım :)

Bende de benzer duygular var, Doğumdan ziyade Doğum sonrası beni daha çok korkutuyor niyeyse. Bir taraftan da kızımla ayrılacağız diye düşünüyorum çok tuhaf duygular

Kizlar bu ariel isine ne diosunuz.? Ben almaya karar verdim. 40 liraya 3 lu bi daha bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…