2016 Aralık Anneleri

Ben aksine yukselme egilimli canim. Hep 128 13 8 cikardi en fazla 13 9. Bubsabah kontrolum vardi drun yanindaki sekreter olctu 16-10 cikti. Nstde dinlenince ebeye gene baktirdim tansiyonuma 13 6 dedi. Dr a indim gene ayni kiz olctu 15-8 dedi. Dedim az evvel boyle boyle cikti. Dr her ihtimale karsi alfamet yazdi gunde 1 tane. Bu haftaadan sonra daha da yukselebilir biz onlemimizi alalim dedi.

Canimm cok gecmis olsun. Acil sifalar dilerim. Bebisinlede saglikla kavusun ve evinize donun insallah

Canım bende genel anestezi olucam var mı öyle bişey sütün gelmemesi gibi
ilk 1 saat ayılman sürdüğü için yarım saat içinde emziremiyormuşsun ama onun dışında süt gelmez diye birşey yok, etrafın korkutmaları ve baskısı bence böyle şeyler gereksiz yere strese girmeye gerek yok. benim ilk bebeğim olacak o yüzden tecrübem yok

Ayy kiz ne guzel anlatmissin gelecek annesi gelecek sabir. dusunmemeye calis gercekten

Olmuyoki canm ya aksama kdr da yanlizim ewde. Agri hssettikce acaba dio insan. Saate bakiorum hemen ya 3 ya 4 kez duzenli gelio sonrasi yok. Al suan hic bse yok. Ama akinti yogun bisekilde her wc gittigimde devam edio. Ama dunki yasadigim geceki o kabus agriyla acilma olablcgni dusunuyorum belki 3 olmustur diorum. Bide akintilar cok yogunlastigi icin. 3 olsa kalir geriye 7

Canim insallah acilman olmustur.
Bende surekli evdeyim Allahtan oglum var yoksa sıkıntidan patlarim. Disariya cikmak istiyorum ama dogru duzgun gidecek bir yerde yok. Zaman gecmek bilmiyor inan cok iyi anliyorum seni
Ama dişimizi sıkacaz az kaldi.
Evimde bir tane pilates topu var onunla arada sirada oynuyorum. Uzerine oturup dairesel ciziyorum uzerinde hafif hafif zipliyorum. Bol bol da hurma yiyorum insallah dogumum kolay olur. Hepimizin ki. Sabir canim sabir. Dogumu dusunme bedenini rahat birak heleki beynini bosalt iyice sanciyi flan dusunme rahatlarsan kendini serbest birakirsan kendiliginden olacak hersey insallah boyle diyorum ama ben senden daha sabirsizim

Kızlar güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Hala bekliyorum kızımı ama bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktorumuz:)
Hayirli olsun canim melegin bak kendi karar vermis tarihine erkenden kavusmussunuz masallah diyelim yanina al da kuzunu hemen sev insallah

Hahahah mesajin sonun okuyana kadar hersey iyidiii

cnm sen boyle her an dogumu dusunursen senin bebis 40i doldurur hic dusunme dogumu fln... ben hic dusunmuyorum valla normal sanki hamile degilmisim gibi davraniyorum.. tmm senin belki agrilarin vardir,, ama kendini rahatlat cnm

benim annemde kardesimi 4.200 gr normal dogum ile dogurdu cnm:)

Canim gözun aydin.. ve gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin

Yine buyuk wc hissi ve gaz skismasi agrisi gbi agri girip cikio jtaime020626
Canim yanlis anlamada surekli kendinde belirti arama rabbim onun saatini vaktini ayarlamistir kendini rahatlat baska seyler dusun kendini yoktan yere strese sokma eninde sonunda yanimizda olcaklar kacislari yok:)

Saldim zaten artik hahaha :) salinca batmalar falan basliomuss :)) biraktm gelmiosan gelme lenn dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…