Kızlar benim gibi tansiyon düşüklüğü yaşayan var mi
Bayılacak gibi oluyorum
Şekerim düştü sanıyorm birşeyler atıyorum ağzıma geçmiyor öyle anlıyorum. Şu an yine öyle'oldum biraz uyusm iyi olacak kendimi çok bitkin hissediyorum
Kızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
ilk 1 saat ayılman sürdüğü için yarım saat içinde emziremiyormuşsun ama onun dışında süt gelmez diye birşey yok, etrafın korkutmaları ve baskısı bence böyle şeyler gereksiz yere strese girmeye gerek yok. benim ilk bebeğim olacak o yüzden tecrübem yokCanım bende genel anestezi olucam var mı öyle bişey sütün gelmemesi gibi
Ayy kiz ne guzel anlatmissingelecek annesi gelecek sabir. dusunmemeye calis gercekten
Canim insallah acilman olmustur.Olmuyoki canm ya aksama kdr da yanlizim ewde. Agri hssettikce acaba dio insan. Saate bakiorum hemen ya 3 ya 4 kez duzenli gelio sonrasi yok. Al suan hic bse yok. Ama akinti yogun bisekilde her wc gittigimde devam edio. Ama dunki yasadigim geceki o kabus agriyla acilma olablcgni dusunuyorum belki 3 olmustur diorum. Bide akintilar cok yogunlastigi icin.3 olsa kalir geriye 7
Hayirli olsun canim melegin bak kendi karar vermis tarihine erkenden kavusmussunuz masallah diyelim yanina al da kuzunu hemen sev insallahKızlar güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Hala bekliyorum kızımı ama bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktorumuz:)
Normal dogum oluyor benim ilk hamileligimde suyum geldi sonrada sancilarim geldi.Nişan değilde önce suyun gelirse normal doğum olmuyomu kızlar
Hahahah mesajin sonun okuyana kadar hersey iyidiiiCanim insallah acilman olmustur.
Bende surekli evdeyim Allahtan oglum var yoksa sıkıntidan patlarim. Disariya cikmak istiyorum ama dogru duzgun gidecek bir yerde yok. Zaman gecmek bilmiyor inan cok iyi anliyorum seni
Ama dişimizi sıkacaz az kaldi.
Evimde bir tane pilates topu var onunla arada sirada oynuyorum. Uzerine oturup dairesel ciziyorum uzerinde hafif hafif zipliyorum. Bol bol da hurma yiyorum insallah dogumum kolay olur. Hepimizin ki. Sabir canim sabir. Dogumu dusunme bedenini rahat birak heleki beynini bosalt iyice sanciyi flan dusunme rahatlarsan kendini serbest birakirsan kendiliginden olacak hersey insallahboyle diyorum ama ben senden daha sabirsizim
cnm sen boyle her an dogumu dusunursen senin bebis 40i doldururVar var gelip duruo. . . Valla bende skintiya girmeye basladim kac gundur bi duzenli bi duzensiz gelip duruo. En son anlamicam diye ödum kopuyo. Ama dun gece ki yasadigim agriyi tarif edemem öluyorum sandim doguruyorum dedim. Adet agrisinin epey kat kat fazlasiydi belim uyusuktu resmen agridan. Ayy cok fenaydi. Ama artik diyorum ya duzene girsin gircekse ya suyum gelsin yada tamamen gitsin gununde gelsin. Bole bilinmezlikle bugunmu yrin mi derken stres oluyo insan ya .
benim annemde kardesimi 4.200 gr normal dogum ile dogurdu cnm:)Kızlar az önce instagramda koru hastanesine bakıyordum benim Doğum kısmetse orda olacak. Aylin hoca bi kaç gün önce 4.080 gr bebeği normal doğurtmuş :) zaten normal Doğum yanlısı bir doktor size de Moral olsun diye söyleyim dedim :)
Canim gözun aydin.. ve gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsinKızlar sabah ani bir su boşalmasıyla hastaneye koştum. Az önce çıktım sezaryenden. Bebeğim şuan küvözde ama bir sıkıntısı yokmuş şükür doğum anında hem çok kustum hem de tansiyonum çok oynadı ve çook zor uyuştum.,. Bu yüzden yorgun doğmuş miniğim. Şimdi gaz sancısıyla boğuşuyorum henüz kızıma kavuşamadım
Canim yanlis anlamada surekli kendinde belirti arama rabbim onun saatini vaktini ayarlamistir kendini rahatlat baska seyler dusun kendini yoktan yere strese sokma eninde sonunda yanimizda olcaklar kacislari yok:)Yine buyuk wc hissi ve gaz skismasi agrisi gbi agri girip cikiojtaime020626
Saldim zaten artik hahaha :) salinca batmalar falan basliomuss :)) biraktm gelmiosan gelme lenn dedim :)cnm sen boyle her an dogumu dusunursen senin bebis 40i doldurur hic dusunme dogumu fln... ben hic dusunmuyorum valla normal sanki hamile degilmisim gibi davraniyorum.. tmm senin belki agrilarin vardir,, ama kendini rahatlat cnm
benim annemde kardesimi 4.200 gr normal dogum ile dogurdu cnm:)
Canim gözun aydin.. ve gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin
IlahiHahahah mesajin sonun okuyana kadar hersey iyidiii
22 canim ya senjtaime020626 senin yas kac canim. :)
Canim benimde sabahtan berli sırtım agriyor uzaniyorum gecmiyorum oturuyorum gecmiyor. Üşuttüm mü ne ? Karnimda kasım kasım kasiliyor.Yine buyuk wc hissi ve gaz skismasi agrisi gbi agri girip cikiojtaime020626
Normal dogum oluyor benim ilk hamileligimde suyum geldi sonrada sancilarim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?