2016 Aralık Anneleri

Canim ben yurtdisindayim burda boyle. zaten 2 bilemedin 3 hafta kaldi
Hm tm.smdi oldu :)
Doğumu başlatmanın doğal yolları diye yazılar var bütün hepsinde öneriliyor ilişki, bir de meme ucu uyarısı nasıl olacak bilmiyorum bu koca göbekle ama
Aynen ya aksam olunca agrilar kuduyo zaten. Bakiyimda su carsambada kontrole gidiyim durum ne ogreniyim sonrasini hallederiz :) cumasinada 38 olcz zaten :)

Canim bende pilates topunu bir kac gundur kullaniyorum uzerine oturup daireseller ciziyorum bide ufak ufak uzerinde zipliyorum. Sen ne yapacaksin baslayinca ?

Doğumu başlatmanın doğal yolları diye yazılar var bütün hepsinde öneriliyor ilişki, bir de meme ucu uyarısı nasıl olacak bilmiyorum bu koca göbekle ama
Kiz gercektende koca karinla iliski hic cekilmiyor. Ben haftada bir kesin yapiyorum esim istemese bile ben diyorum yapalim. Oglumdada 39 haftalik hamileydim o gunu evin isini yaptim agir esyalar kaldirdim aksamda iliskiye girdim aradan 30 dkk ya gecti gecmedi suyum geldi hastaneye gittik yani işe yariyor. Bende esime diyorum bu aralar arttilalim iliskiyi

Kızlar bugun nstye girdim. Duzensiz sancılar cikti. Ebe duzensiz agrilarin var dimi dedi. Bende yoo bisey hissetmiyorum dedim. Sonra kafama takildi hissetmem mi gerekiyodu niye hissetmedim diye takildi aklima. Doktora sordum. Duzenli olunca hissedersin merak etme dedi:) duzensiz diye mi anlamadim acaba bilemedim

Benim de nst de cikmisti ama ben hic birsey hissetmemistim hala da arada sadece karnimda sislik sertlik seklinde farkediyorum ama agrim olmuyor karnimda ya da belimde cok takmamaya calisiyorum kafama sonucta bebisin hareketleri iyi oldugu muddetce kanama su gelmedigi surece bir anlami cok olmuyor sen de onlara dikkat et canim

Hahah tamam bunu deneyim.

Evet canim doktor da ayni seyi soyledi. Bi de bebek hareketlerini iyi takip et dedi.
Haftaya tekrar randevuya cagirdi ama belki de daha once gorusuruz dedi heyecanlandim az kaldi galiba :)

İyi akşamlar kızlar birşey sorucam.sizin göbek deliğinizin yanında acı gibi sızlama gibi bişi oluyor mu.ben Dr A sordum normal dedi ama çok yangın var orda.çık şükür bebek hareketi iyi ama rahatsızlık verici.siz de de oluyor mu?

İyi akşamlar kızlar birşey sorucam.sizin göbek deliğinizin yanında acı gibi sızlama gibi bişi oluyor mu.ben Dr A sordum normal dedi ama çok yangın var orda.çık şükür bebek hareketi iyi ama rahatsızlık verici.siz de de oluyor mu?

Benım göbek deliğim 3 aydan bildiğin fırtladı ağrı yok ama garip görünüyor Dr gecen kontrolde doğumdan sonra bunla ilgileniriz dedi bi göbek fıtığı şeklinde araştır istersen internetten Dr una sor Yada doğumdan sonra geçiyormuş ama hamilelikte göbek fıtığı olabiliyormuş

Hımmm hiç bi fikrim yoktu.sorseım Dr uma.ama o beni taa ayın 11 ine çağırdı geldiğinde gün veririz dedi.perşembe gittim daha ama o kadar uzun nasıl dayancam bilmiyorum.gripte oluyorum burnum akıyor,boğazım yanıyor.çok dikkat etmeme rağmen kızımdan geçti heralde o ateşli bi şekilde acillik oldu hastanede gripli çocuk doluydu.inşallah ilerlemez

Benim gobegimin yaninda da aci var cnm. Zaman.zaman artiyor, zaman zaman geciyor. Gobekler buyudugu icinmis o aci. Benim kizim da 3 gundur cok hasta. Ben iyim diye sevinirken bugun bogazim cok.ağrıyor. Heryanim dokuluyor. Dr ilac da vermiyor

Benim gobegimin yaninda da aci var cnm. Zaman.zaman artiyor, zaman zaman geciyor. Gobekler buyudugu icinmis o aci. Benim kizim da 3 gundur cok hasta. Ben iyim diye sevinirken bugun bogazim cok.ağrıyor. Heryanim dokuluyor. Dr ilac da vermiyor
Aynı durımdaymışız seninle canım Allah yardımcımız olsun.benim ilk hamileliği çok rahattı ilk zamanlar kanamalı olsa da hamile gibi değildim.şimdi o kadar zor geçiyor ki.26. haftadan beri kasılmalar hemde öyle günde 3-5 değil neredeyse saatte 3-5.kızım bugün diyor ki anne sen hamilelikten sıkıldın deme diyor daha 4 yaşındaki bızdık.

Bugun bende öyle düşündüm ne kadar uzun sürdü bu hamilelik diye düşündüm canım kola istedi kaç aydır içmiyordum sağlıklı besleneyim diye bugun biraz Cozuttum kızının dediği gibi sıkıldım galiba doğum yaklaştıkça sıkıntılar artıyor az kaldı sabredicez

C vitamini yüklemesi yap hemen burun akıntın içinde serum fizyolojik Çek bide kaloriferin üstüne su koy ortam nemlensin daha 2 hafta önce atlattım bunları ysptım Allah şifa versin normalde zor hamilelikte daha da zor hspşırdıkça da ağrır göbeğin ben direkt iki elimle karnımı tutuyordum eger olduysa göbek fıtığı zaten hamilelikte bişey yapılmıyor doğumdan sonra kendiliğinden geçmezse de tedavisi varmış sıkıntı yapma

Yarından itibaren tuzlu sulu gargara ve burnuma su çekilen.pek keyfim yok bugün yatıyorum.sağolasın canım

Canim bende pilates topunu bir kac gundur kullaniyorum uzerine oturup daireseller ciziyorum bide ufak ufak uzerinde zipliyorum. Sen ne yapacaksin baslayinca ?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama bu hafta cesaret edemedim 38 dolacak Çarşamba, ondan sonra yapmaya başlayacağım

Ben korkuyorum bir şey olacak diye, eşim de korkuyor, en son 27-28 haftalarda olmuştu. Eğer 38 e kadar doğmazsa o zaman olur diyorum. Ama zor olacak sanırım, bu karınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…