Duven inunde cnm Erciyes unlu mamulinun arka sokaginda han vr ordaCanım kayseri de keçe malzemeleri nerede satılıyor. Benim de merakım var
Anladim canim. Pilates bebegin dogum kanalina yerlesmesini kolaylastiriyor galiba . Bende yapiyorum ama acilmaya yardimcimi bilmiyorumBende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama bu hafta cesaret edemedim 38 dolacak Çarşamba, ondan sonra yapmaya başlayacağım
Ben korkuyorum bir şey olacak diye, eşim de korkuyor, en son 27-28 haftalarda olmuştu. Eğer 38 e kadar doğmazsa o zaman olur diyorum. Ama zor olacak sanırım, bu karınla
Ilkkk denemeeeAnladim canim. Pilates bebegin dogum kanalina yerlesmesini kolaylastiriyor galiba . Bende yapiyorum ama acilmaya yardimcimi bilmiyorum
Iliski icinde kendine uygun pozisyonu bul oyle yap
Yani demi. Eskiden zipliyorduk. Simdi sessiz sakin oluyor herseyIlkkk denemeeeewt uygun pozisyon onemli ole haldir huldur olmuyo eskisi gbi artik :)
Pilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumuAnladim canim. Pilates bebegin dogum kanalina yerlesmesini kolaylastiriyor galiba . Bende yapiyorum ama acilmaya yardimcimi bilmiyorum
Iliski icinde kendine uygun pozisyonu bul oyle yap
Bnmde var top. Dedim bugun herif sunu sisrde ziplicam dedim. Kari delirdi dioo :)) bnde dedim gel anlasalim o zaman doguma kdar sen tasi enesi dedim :))Pilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumu
Gözūn aydın canimm cok sevindim rabbim saglikla anali babali būyūtmeyi nasip etsin inş. ağrılarin doğumdan sonrami oldu?Kızlar doğum yaptım. Genel anestezi ile seZaryen olduk. ağrılarım oldu epeyce ama ağrısız sancısız doğum yoktur diye düşünüyorum. 3380 kg doğdu bebeğim, ultrasonda iki gün önce 3.150 gr dı çok şükür beklediğimizden de fazla. Darısı sizlerin Başına inşallahOnu ilk gördüğünüz anı unutamayacaksınız emin olun
Aa oylemi.internettemi yaziyor yoksa doktorun mu soyledi . Burdaki hastanelerde var pilates topu sanci cekerken kadinlar kullaniyor. Bende oglumu dogurmaya calisirken istedim verdiler ama ben uzerinde zipladikca suyum geliyordu vazgectimPilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumu
Ayy kiz guldurdun beni. Bencede sisir guzel guzel zipla ustundeBnmde var top. Dedim bugun herif sunu sisrde ziplicam dedim. Kari delirdi dioo :)) bnde dedim gel anlasalim o zaman doguma kdar sen tasi enesi dedim :))
Hastalik mi allah im dun kptrole gittim bebek hareketi az.cikti serum verdiler sukur duzeldi derken oksurugum azdi.hapsuruk burun akinsisi ishal ates ve ararsann sukur bugun gene kontrole gittik bebegim iyi dr 24 st yatıram dinlen ice dedi ama.oglum evde yanliz olunca evde yatarim dedim daileye gonderdi ishal.oksuruk icin sukur tahliller temiz cikti oksuruk icin surub yazdi sbh beri yatiyorumBenim gobegimin yaninda da aci var cnm. Zaman.zaman artiyor, zaman zaman geciyor. Gobekler buyudugu icinmis o aci. Benim kizim da 3 gundur cok hasta. Ben iyim diye sevinirken bugun bogazim cok.ağrıyor. Heryanim dokuluyor. Dr ilac da vermiyor
Yok canim iliskiden sonra sadece kasilmalarim oluyorjtaime020626 seninde iliski sonrasi sancilarda artis oluomuydu ?
Bebek eşinden ayrılmasınPilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumu
Hastalik mi allah im dun kptrole gittim bebek hareketi az.cikti serum verdiler sukur duzeldi derken oksurugum azdi.hapsuruk burun akinsisi ishal ates ve ararsann sukur bugun gene kontrole gittik bebegim iyi dr 24 st yatıram dinlen ice dedi ama.oglum evde yanliz olunca evde yatarim dedim daileye gonderdi ishal.oksuruk icin sukur tahliller temiz cikti oksuruk icin surub yazdi sbh beri yatiyorum
Yok canim iliskiden sonra sadece kasilmalarim oluyorbu zamana kadar sancim olmadi. Ama kadininda orgazm olmasi rahimin acilmasina yardimciymis. O yuzden kendinide tatmin etmeye calis
Bir doktor arkadaşım söyledi, hatta Doğumdan önce yürüyüş önermelerinin bir nedeni de buymuş hem rahim ağzını yumuşatmak hem de oradaki kasları güçlendirmekAa oylemi.internettemi yaziyor yoksa doktorun mu soyledi . Burdaki hastanelerde var pilates topu sanci cekerken kadinlar kullaniyor. Bende oglumu dogurmaya calisirken istedim verdiler ama ben uzerinde zipladikca suyum geliyordu vazgectimcok tuhaf oluyordu. Ama 2 3 gundur yapiyorum fark ettim sanki gobegim biraz daha asagi inmis.
Öyle bir risk var mı bilmiyorum ama zıplamak diyince de hop oturup hop kalkmak şeklinde yapılmaz zaten, fazla zorlamadan yapacağım ben. Ama dediğim gibi erken açılma olmasından korktuğum için 38 İ bekliyorumBebek eşinden ayrılmasın
İkisi de bebek için iyi değil galiba. Yüksek tansiyon da belirtiler neoluyor?
Düştükte bayıldım bayılcam oluyorsun hiçbir ağrın olmuyor ama üzerinde müthiş bir sersemlik oluyor.ha birde kalp çarpıntısı. Kalbinin hizlandigini hissediyorsn elini koymadan.
Tuzlu ayran içince yavaş yavaş düzeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?