2016 Aralık Anneleri

Anladim canim. Pilates bebegin dogum kanalina yerlesmesini kolaylastiriyor galiba . Bende yapiyorum ama acilmaya yardimcimi bilmiyorum
Iliski icinde kendine uygun pozisyonu bul oyle yap

Anladim canim. Pilates bebegin dogum kanalina yerlesmesini kolaylastiriyor galiba . Bende yapiyorum ama acilmaya yardimcimi bilmiyorum
Ilkkk denemeee ewt uygun pozisyon onemli ole haldir huldur olmuyo eskisi gbi artik :)

Pilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumu

Pilates topunun üstünde zıplayınca Bebek her zıplamada rahim ağzına baskıyla rahim açılmasını sağlıyormuş, hatta ben bu yüzden hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum topumu
Bnmde var top. Dedim bugun herif sunu sisrde ziplicam dedim. Kari delirdi dioo :)) bnde dedim gel anlasalim o zaman doguma kdar sen tasi enesi dedim :))

Gözūn aydın canimm cok sevindim rabbim saglikla anali babali būyūtmeyi nasip etsin inş. ağrılarin doğumdan sonrami oldu?

Aa oylemi.internettemi yaziyor yoksa doktorun mu soyledi . Burdaki hastanelerde var pilates topu sanci cekerken kadinlar kullaniyor. Bende oglumu dogurmaya calisirken istedim verdiler ama ben uzerinde zipladikca suyum geliyordu vazgectim cok tuhaf oluyordu. Ama 2 3 gundur yapiyorum fark ettim sanki gobegim biraz daha asagi inmis.

Bnmde var top. Dedim bugun herif sunu sisrde ziplicam dedim. Kari delirdi dioo :)) bnde dedim gel anlasalim o zaman doguma kdar sen tasi enesi dedim :))
Ayy kiz guldurdun beni. Bencede sisir guzel guzel zipla ustunde bak catuke de diyor rahimin acilmasina yardim ediyor mus

Benim gobegimin yaninda da aci var cnm. Zaman.zaman artiyor, zaman zaman geciyor. Gobekler buyudugu icinmis o aci. Benim kizim da 3 gundur cok hasta. Ben iyim diye sevinirken bugun bogazim cok.ağrıyor. Heryanim dokuluyor. Dr ilac da vermiyor
Hastalik mi allah im dun kptrole gittim bebek hareketi az.cikti serum verdiler sukur duzeldi derken oksurugum azdi.hapsuruk burun akinsisi ishal ates ve ararsann sukur bugun gene kontrole gittik bebegim iyi dr 24 st yatıram dinlen ice dedi ama.oglum evde yanliz olunca evde yatarim dedim daileye gonderdi ishal.oksuruk icin sukur tahliller temiz cikti oksuruk icin surub yazdi sbh beri yatiyorum

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabuk toparlaniriz. Evde bir cocuk daha olunca hasta olunmuyor

Anladim canim. Benim zaten geceleri sancilarda bi kudurma oluyoda genede ondan swbep mi diede sormak istedim. Ama biraz olsa sebep oldu sanirim. Cunku pek sancm falan yoktu.
Yok canim iliskiden sonra sadece kasilmalarim oluyor bu zamana kadar sancim olmadi. Ama kadininda orgazm olmasi rahimin acilmasina yardimciymis. O yuzden kendinide tatmin etmeye calis

Bir doktor arkadaşım söyledi, hatta Doğumdan önce yürüyüş önermelerinin bir nedeni de buymuş hem rahim ağzını yumuşatmak hem de oradaki kasları güçlendirmek
Bebek eşinden ayrılmasın
Öyle bir risk var mı bilmiyorum ama zıplamak diyince de hop oturup hop kalkmak şeklinde yapılmaz zaten, fazla zorlamadan yapacağım ben. Ama dediğim gibi erken açılma olmasından korktuğum için 38 İ bekliyorum

Canim yukseldimi bi belirti olmuyor bende. Dusugu hic bilmiyom zaten. Hayirlisi bakalimq

Kizlar iliskiye girmekden bahsetmissiniz.
Ben en son cocuk yaptim kocamdan
Kizimdada oyle olmustu
Hamileligimde iliskiden tamamen soguyorum
Tiksiniyorum.
Allahtan esimde hamileligimde cok hassas bebege bisey olur korkusuyla oda istemiyo.
9 ay beklemiceksem ne isim var senle diyor sag olsun.
Benimde korun istedigi bir goz
Allah verdi 2 goz misali
Sansliyim o bakimdan.
Bide bu isteksizlikle isteyen bir kocam olsaydi herhalde bogardim onu :)

Benimde ilk 3 ay yasaktı sonra serbestleşti kasık ağrılarım oldu bıraktık şimdide göbek kocaman eşim bebege bişey olur diye yaklaşmıyor zaten
Ben başka bişey sorcaktım doğum ve lohusalık sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz
Eşim üstüme ceket atsa hamile kalıyorum o yüzden şimdi de uzun süre perhiz yapınca sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…