2016 Aralık Anneleri

Hiç bilmiyorum..Hala az az devam ediyor..Doktoruma mesaj attım dönmedi henüz.Hastaneyi aradım zaten 9-11 arasında da hastanede olmayacakmis..
Gecmis olsun canim.
Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez biraz guzel bi gun olsun insallah
Gecmis olsun canimm. Dikkat edin aman dogum oncesi hasta olmayin. .

Gunaydin annisler .
Dogum yapacak olan arkadaslar allah yardimciniz olsun . Iyi bi hafta olur insallah. Bakalim bu hafta bize neler getirceek.. bana cuma gunu annemi getircek. Acaba oglumuda getirir mi bilmem :) gece pek uyuyamadim bugun donmekten ve wc gtmekten birde bacak agrisindan bacaklarimin kokleri agrio resmen duzde yatamiorum ileri geri yapiorum arada anca kisa sureligine rahatlatio. . Biyazzcik sancimiz var . Hepimiz icin hayirlisi insallah.

Günaydın mucizesini canının, karnının içinde taşıyan güzellikler :)

Gece çok zor geçiren arkadaşlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım, hepinize geçmiş olsun :)

Bugün bende hurma yemeye başlıyorum, Çarşamba kontrolümüz var nasipse. Bakalım bebiş ne durumda? Arasıra karnım taş gibi oluyor kasılmalarla ama sancı hissetmiyorum. Çatı muayenesi olacak mı bilmiyorum.

Dün annemler zeytini bitiremedi bugün de yağmur var, haftaya kaldı. Annem diyor söyle bebişe zeytinler bitmeden gelmesin bakalım beni dinleyecek mi küçük meleğim

Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden

başka zaman mı bulamamış seni lohusa lohusa rahatsız edecek insan biraz düşünür hayır sağlam gelse neyse şişlikleri Allah bilir ne zaman geçer

Görümcen de hiç anlayış yokmu ya, yeni Doğum yapmış kadının evine ameliyatlı insan kalmaya gelir mi çok kızdım valla. Bence eşinle konuş kesinlikle istemediğini söyle, iki çocuk olacak bir de. İnsan çıldırır inşallah bir çözüm bulursun canım

Bazen bana da öyle oluyor canım, değişen hormon dengemiz böyle yapıyor sanırım. Kalk bir duş al biraz dışarı çıkıp yürüyüş yap ya da, bebeğini kucağına aldığını onunla beraber yapacaklarını düşünmeye çalış, Rabbim bize ne güzel bir şey nasip etti baksana, çok şükür bugünlere geldik

MFHS baktin cozum yok geliosada gelsin hic yokmus davran ona hizmet etcek degilsin. Biseler ister is buyurursun zaten duramaz gider.

kızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?

Doktor en ufak sana risk durumu soyluyorsa bence zorlamanin anlami yok canim demekki senin ve cocugun icin en hayirlisi sezeryan

başka zaman mı bulamamış seni lohusa lohusa rahatsız edecek insan biraz düşünür hayır sağlam gelse neyse şişlikleri Allah bilir ne zaman geçer

Canim cok sikkin aksamdan beri.
1 senedir ameliyat olucam diyordu zaten.
Dunde tam gunun bellimi dedi 13 aralik dedim.
He ona gore doktora gun vercem kimse bilsin istemiyorum sana gelip kalcam amelyatimdan sonra hem sana destek olurum gece kalkamam ama gunduzle buyuk kizla ben ilgilenirim dedi kapatti.
Konusmama firsat bile vermedi.
Biliyorum o sislikler 3 hafta bile suruyo.
Dalga geciyorlar resmen.

Hurmayı tek sayiyla yemek lazim diyolar. yani 1 3 veya 5 tane. ne kadar dogru bilemiyorum tabi ama ben dikkat ediyorum.

Doktor en ufak sana risk durumu soyluyorsa bence zorlamanin anlami yok canim demekki senin ve cocugun icin en hayirlisi sezeryan

bende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karıştırdı . kesin sezeryan olman gerekiyorsa öyle söylemeli ben bunu normal yaptırmam olmaz serzeryan olman gerekli demeli diyor.
sen istersen ben normali denerim nedemek diyor demekki ihtimal var diyor böyle açık kapı bırakılacak bir durum var dememki diyor.
yani ikisinide haklı gördüm kafam karıştı.

MFHS baktin cozum yok geliosada gelsin hic yokmus davran ona hizmet etcek degilsin. Biseler ister is buyurursun zaten duramaz gider.

Canim cok rahat bi yapisi var gec yatar gec kalkar onune bekler patavatsiz.
Bir gun 2 gun degilki sislikler ve morlular gecene kadar kalcak.
Normal zaman olsa okeyde kizim kardesine aliscakmi
2 cocukla yeni bi duzen kurmaya calisirken bide onla ugrascam

Esimde dedi ne isi varmis burda diye aksam konustum cekemem dedim.
Zaten iletisimimuz pek yok.
Merhaba merhaba ozel olarak aramaz sormaz.
2 hamileligimdede hayirli olsun nasil geciyo bile demedi.
Esimde kendin konus kafam kalabalik olcak zaten de dedi.
Oda hakli sizin aranizdaki meseleye girmwk istemiyorum dedi.
Bakalim ennolmadi
Lohusayim adi altinda cinnet getiririm :))

RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN İNŞALLAH BİZLERE DE DUA ET DOĞUMDA
aminnn inşallah hepimiz kolaylıkla ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. hepinize dua edicem nasipse

Allah razı olsun canım benim, hepimize inşallah kolay doğumlar olsun. çok heyecanlıyım, dualarla yatıştırırım kendimi inşallah, ne yaptığımı sapıttım iyi dedin dua diye

Günaydın

haa haa ne güzel doktormuş ya doğuracağını o haber veriyo
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, kolay bi doğum olsun
ay aynen çok merak ediyorum acaba normal için mi dedi sezeryan için mi

Annesine gitsin canim sende ne isi var. sabır cek bol bol. allahim ne düsüncesiz insanlar var. sen şakayla karısık bir iki laf sok bence anlasın mantıksızlıgını. asıl sana bebek görmeye gelecek herkes bunu abartarak anlat bence kendisine

Cnm tavsiyem bi dr a daha gorun fikir al sonra karar ver derim
Onu diorum ya hic onemseme ac mi tokmu sorma onune falanda goturme. Fazla dayanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…