- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Gecmis olsun canim.Hiç bilmiyorum..Hala az az devam ediyor..Doktoruma mesaj attım dönmedi henüz.Hastaneyi aradım zaten 9-11 arasında da hastanede olmayacakmis..
Gecmis olsun canimm. Dikkat edin aman dogum oncesi hasta olmayin. .Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez birazguzel bi gun olsun insallah
başka zaman mı bulamamış seni lohusa lohusa rahatsız edecek insan biraz düşünür hayır sağlam gelse neyse şişlikleri Allah bilir ne zaman geçerGunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden
Görümcen de hiç anlayış yokmu ya, yeni Doğum yapmış kadının evine ameliyatlı insan kalmaya gelir miGunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Bazen bana da öyle oluyor canım, değişen hormon dengemiz böyle yapıyor sanırım. Kalk bir duş al biraz dışarı çıkıp yürüyüş yap ya da, bebeğini kucağına aldığını onunla beraber yapacaklarını düşünmeye çalış, Rabbim bize ne güzel bir şey nasip etti baksana, çok şükür bugünlere geldikGünaydın kızlar.Canım bugün sıkkın. Mutlu hissetmiyorum kendi mi. Eşime de bir ton şey söyledim mesajla. Gördüğüm rüyadan etkilendim galiba. Bugün doğurcaksn deseler bile mutlu değilim. İnşallah geçer bu ruh hali
Doktor en ufak sana risk durumu soyluyorsa bence zorlamanin anlami yok canim demekki senin ve cocugun icin en hayirlisi sezeryankızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?
başka zaman mı bulamamış seni lohusa lohusa rahatsız edecek insan biraz düşünür hayır sağlam gelse neyse şişlikleri Allah bilir ne zaman geçer
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
Doktor en ufak sana risk durumu soyluyorsa bence zorlamanin anlami yok canim demekki senin ve cocugun icin en hayirlisi sezeryan
MFHS baktin cozum yok geliosada gelsin hic yokmus davran ona hizmet etcek degilsin. Biseler ister is buyurursun zaten duramaz gider.
Görümcen de hiç anlayış yokmu ya, yeni Doğum yapmış kadının evine ameliyatlı insan kalmaya gelir miçok kızdım valla. Bence eşinle konuş kesinlikle istemediğini söyle, iki çocuk olacak bir de. İnsan çıldırır inşallah bir çözüm bulursun canım
aminnn inşallah hepimiz kolaylıkla ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize. hepinize dua edicem nasipseRABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN İNŞALLAH BİZLERE DE DUA ET DOĞUMDA
Allah razı olsun canım benim, hepimize inşallah kolay doğumlar olsun. çok heyecanlıyım, dualarla yatıştırırım kendimi inşallah, ne yaptığımı sapıttım iyi dedin dua diyeCanim insallah saglikla ve hayirlisiyla normal dogumla kavus yavruna. Rabbim kolaylik versin. Dogumda okunan dualar vae onlarada bir goz at istersen manevi destek olur senin icin. Bizleride dualarina eklemeyi unutma, guzel haberlerle geri dön insallah
ay aynen çok merak ediyorum acaba normal için mi dedi sezeryan için miGünaydın
haa haa ne güzel doktormuş ya doğuracağını o haber veriyo
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, kolay bi doğum olsun
Gunaydin hanimlar.
2 cocukla mi ugrasim
Cnm tavsiyem bi dr a daha gorun fikir al sonra karar ver derimbende öyle düşünüyorum ama eşim kafamı karıştırdı . kesin sezeryan olman gerekiyorsa öyle söylemeli ben bunu normal yaptırmam olmaz serzeryan olman gerekli demeli diyor.
sen istersen ben normali denerim nedemek diyor demekki ihtimal var diyor böyle açık kapı bırakılacak bir durum var dememki diyor.
yani ikisinide haklı gördüm kafam karıştı.
Onu diorum ya hic onemseme ac mi tokmu sorma onune falanda goturme. Fazla dayanamazCanim cok rahat bi yapisi var gec yatar gec kalkar onune bekler patavatsiz.
Bir gun 2 gun degilki sislikler ve morlular gecene kadar kalcak.
Normal zaman olsa okeyde kizim kardesine aliscakmi
2 cocukla yeni bi duzen kurmaya calisirken bide onla ugrascam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?