2016 Aralık Anneleri

günaydın kızlar aşerme hala olur mu acaba ya ben dün gece turşu istedim eşimden evde yoktu gece yarısı gitti turşu aldı geldi adam bir tabak yedim

kızlar hayırdır inş. diyerek tuhaf bir rüya gördüm sizce ne anlama gelir? eskiden çocukken kaldığım evde yaşıyormuşuz eşimle , 1 gün önce doğum yapmışım bebeğimi gördüm , altına pislemişti, eşimle lavaboda poposunu yıkadık bezini taktık, emzireyim dedim ama o sırada eve bir baktım camdan hırsız girmiş. televizyonları telefonları çalmış. polis çağırıyorum derken bebeği bir türlü emziremiyorum canım sıkılıyor. bu şekilde uyandım rüyadan.
bilinçaltındaki emzirememe korkusundan mı gördüm böyle bir rüya bilemedim

Günaydın kızlar :)
Bu hafta işyerinde son haftam çok şükür ...

Doğum yapanların gözü aydın ... Rabbim evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallah

Bizlere de hayırlı doğum nasip etsin

Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez biraz guzel bi gun olsun insallah

geçmiş olsun canım. ılık su pekmez biraz rahatlatıyor ben de iki haftadır çekiyorum. bi de mum yaktım üzerine bardakla su koydum içine lavanta yağı döküyorum o beni o kadar rahatlatıyor ki uyurken mum bitince hemen kalkıyorum mum yakıyorum tekrar deneyebilirsin

günaydın kızlar
gecesı zor geçenlere geçmiş olsun doğum zamanları yaklaştıkça olacak böyle seyler ALLAH hepimiizn yardımcısı olsun
bugun benım ısyerınde son gunum 33 de pes ettım eve gecıp bıraz dınlaneyım kızımın kıyafetlerını odasını hazırlYAYIM DIYORUM

Gunaydin kizlar
Az kaldı ama bizim bebisten ses yok.
Hurma yemeye baslayayim diyorum
Artik zamani geldi sanirim.
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.

hurmaları tek sayı yiyin canım hurmanın tek yenmesi gerekiyor faydalı olması için

RABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN İNŞALLAH BİZLERE DE DUA ET DOĞUMDA

Saol canim 2 saat dalmisim ama ne dalis yarim saatte bir uyandim ve ter icinde kalktim. Uzerimi degistim, insallah grip gecerde bebege bisey olmaz. Dogumda kapida Allah yardimcimiz olsun

Canim insallah saglikla ve hayirlisiyla normal dogumla kavus yavruna. Rabbim kolaylik versin. Dogumda okunan dualar vae onlarada bir goz at istersen manevi destek olur senin icin. Bizleride dualarina eklemeyi unutma, guzel haberlerle geri dön insallah

Günaydın
haa haa ne güzel doktormuş ya doğuracağını o haber veriyo
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, kolay bi doğum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…