Kizlar cok kotu bi gece gecirdim. Ben grip oldum iyice burnum akiyor oksuruyorum. Dogum oncesi kotu oldu bu maalesef. Dun gece zaten uyuyamadim daldigimdada hep hastanedeyim dogumu bekliyorum, korkuyorum diye uyandim. Bi uyandm karnim tas gibi wcye gittim gelen giden bisey yok. Sonra afedrsiniz gaz sıkısmasi oldu sanirim inanilmaz rahatsiz etti. Birde bu gece hic soluma yatamadim hep sagda uyuyakalmisim ve suan uyku akiyor gozumdennn
aynen cnm benimde oyle cuma günü bırakıcam nasip olursa.Ben de bugun 35+1 im daha dayanamicam galiba ayrilcam bu hafta
Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez birazguzel bi gun olsun insallah
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.Gunaydin kizlar
Az kaldı ama bizim bebisten ses yok.
Hurma yemeye baslayayim diyorum
Artik zamani geldi sanirim.
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedimnormal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah
burun akması öksürük boğaz ağrısı bunları 2 hafta önce çektim atlattım neyseki korkunç oluyor öksürdükçe karnım batıyordu. hala boğazım yutkunurken acıyor daha tam geçmedi boğazım.
allah şifa versin bir an önce. gaz bende de ne yersem yiyeyim oluyor ve karnı taş gibi yapıyor o karınla da uyunmuyor çünkü hiç bir yere kımıldayamıyorsun ,seni çok iyi anlıyorum umarım gün içinde biraz uyuyabilirsin
kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedimnormal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah
haa haa ne güzel doktormuş ya doğuracağını o haber veriyokızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
Öylemi yeni duydum bak bunu tamam canım sağolhurmaları tek sayı yiyin canım hurmanın tek yenmesi gerekiyor faydalı olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?