- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Şimdi uyuyamam da ben ha kanadı kanayacak diye..hayirlisi cnm kendini skma.. yarini bekle bakalim
cok iyi anliyorum seniŞimdi uyuyamam da ben ha kanadı kanayacak diye..
Amin inşallah..Randevum öğleden sonraydı ama sabah giderim muhtemelen dayanamam..cok iyi anliyorum seniinsanin ici rahat etmiyor.. bebisinin tekmelerini fln takip et cnm Allahin izniyle birsey olmaz
Ben de hastaneden dönüyorum şimdi..Ağrı kasılma hiçbir şey yokken kanamam oldu.Nişan gibi değildi.Hastaneye gittim parmak yedim ben de açıklık yok nst ye girdim sancı yok.Ultrason normal.Kanama da kesilmişti gidene kadar.Şimdi evde tekrar olursa diye kendimi yicem.Çok korktum..
Hiç bilmiyorum..Hala az az devam ediyor..Doktoruma mesaj attım dönmedi henüz.Hastaneyi aradım zaten 9-11 arasında da hastanede olmayacakmis..Gecmis olsun canim. Idrar enfeksiyonu mu ki acaba?
Hiç bilmiyorum..Hala az az devam ediyor..Doktoruma mesaj attım dönmedi henüz.Hastaneyi aradım zaten 9-11 arasında da hastanede olmayacakmis..
Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Doktorumla konuştum şimdi sancı yoksa bebek hareketleri de normalse telaslanma randevu saatinde gel dedi..Gram uyku uyumadim olur da ameliyat fln derler korkusundan su bile icemiyorum..Tahlil icin idrar aldilarsa cikar orda mutlaka. Allah korusun tehlikeli birsey olsaydi seni eve gondermezlerdi.
aynen canım her şey gözümün önünden uçuyor, yasak olunca daha cazip geliyor. neyse ki az kaldı.. :)Ah kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktançikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum
Yapma yaaaBenimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)
hiç korkma canım 4 kilonun üstünde normal doğumları çok duyuyorum, Allah yardım eder.Doktora kalsa yarın alacak beni de. ilk bebis benim o yüzden de normal olsun ki ikinciye de normal şansim olsun diyorum ama bebis baya iri. ne yapicam bilmiyorum o yüzden. benim sag tarafim şişiyo sadece. kasılma diyolar ama benimki degil cünkü nst de denk geldi hicbisey olmadi. ayagini dayiyomus bıdık
Merhaba benim de bebeğim şuan 3600. 2 hafta önce 3200dü. Normal doğum istiyorum o yüzden endiseliyim.daha ne kadar kilo alır acaba.kilo almasını önlemek için yapilacak birsey var mı.Bu ölçümlerde yanılma payı olabilir mi. İnşallah yanlıştır diye dua ediyorum@syns benimki gecen hafta 3600 dü normali beklersek 4500 olur diyo. ama kafasi cok büyük normal doguramazsin diyo. napicam bilmiyorum. öyle belirsizlikle bekliyorumsenin haftan erken diye bekletmek istiyo sanirim. ben tartılmıyorum artik yoksa psikolojim bozuluyo
burun akması öksürük boğaz ağrısı bunları 2 hafta önce çektim atlattım neyseki korkunç oluyor öksürdükçe karnım batıyordu. hala boğazım yutkunurken acıyor daha tam geçmedi boğazım.Kizlar cok kotu bi gece gecirdim. Ben grip oldum iyice burnum akiyor oksuruyorum. Dogum oncesi kotu oldu bu maalesef. Dun gece zaten uyuyamadim daldigimdada hep hastanedeyim dogumu bekliyorum, korkuyorum diye uyandim. Bi uyandm karnim tas gibi wcye gittim gelen giden bisey yok. Sonra afedrsiniz gaz sıkısmasi oldu sanirim inanilmaz rahatsiz etti. Birde bu gece hic soluma yatamadim hep sagda uyuyakalmisim ve suan uyku akiyor gozumdennn
Teşekkürler cnm, inşallah cümlemizinkineGünaydın
@Burtonaddictsmile25 @hazychampagne gözünüz aydın arkadaşlar, Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin kuzularınıza
Sağol cnm Amin inşallah cümlemize. Evet doğumdan sonra özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde. Ama herkes aynı şekilde geçirmiyor bu süreci. Nasıl 2 saat sancı ile de doğum yapan var, 12 saat sancı ile de doğum yapan var aynı şey sezaryende de geçerli. Büyük tuvalete çıktıktan sonra epeyce bir rahatlama oluyo ama. Çok şükür zoru atlattık bundan sonrası kolay olur umarımGözūn aydın canimm cok sevindim rabbim saglikla anali babali būyūtmeyi nasip etsin inş. ağrılarin doğumdan sonrami oldu?
Ben de bugun 35+1 im daha dayanamicam galiba ayrilcam bu haftakızlar 36+0 da doğum ıznıne ayrılıp ,en az 3 hafta evde dinleneyim ıstıyorum.sezeryan doğum planlıyorum.sezeryan doğum yapan annişler kaçıncı haftada yaptınız doğum.ben izne ayrılmak için geç mi tarih sectım erken mi bilemedim.size de sormak ıstedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?