2016 Aralık Anneleri

Gecmis olsun canim. Idrar enfeksiyonu mu ki acaba?

Tahlil icin idrar aldilarsa cikar orda mutlaka. Allah korusun tehlikeli birsey olsaydi seni eve gondermezlerdi.
Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Doktorumla konuştum şimdi sancı yoksa bebek hareketleri de normalse telaslanma randevu saatinde gel dedi..Gram uyku uyumadim olur da ameliyat fln derler korkusundan su bile icemiyorum..

Ah kızlar abur cuburdan bahsedilmis. Gebelik şekeri nden dolayı 25. Haftadan beri iflagim kesildi diyet yapmaktan çikolataya hasret kaldım resmen ve hala doğurmadim doktorum normali bekletiyor zor da olsa sabrediyorum sukrediyorum
aynen canım her şey gözümün önünden uçuyor, yasak olunca daha cazip geliyor. neyse ki az kaldı.. :)

Benimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)
Yapma yaaa
38 haftalığım bugün sağlıkla kurtulalım inşallah nasip kısmet ..
Bu arada geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini normal istiyorum ama ola ki sezaryen olursam korkulacak bişey var mı ? Epidural sezaryen oldun galiba

hiç korkma canım 4 kilonun üstünde normal doğumları çok duyuyorum, Allah yardım eder.

Kizlar cok kotu bi gece gecirdim. Ben grip oldum iyice burnum akiyor oksuruyorum. Dogum oncesi kotu oldu bu maalesef. Dun gece zaten uyuyamadim daldigimdada hep hastanedeyim dogumu bekliyorum, korkuyorum diye uyandim. Bi uyandm karnim tas gibi wcye gittim gelen giden bisey yok. Sonra afedrsiniz gaz sıkısmasi oldu sanirim inanilmaz rahatsiz etti. Birde bu gece hic soluma yatamadim hep sagda uyuyakalmisim ve suan uyku akiyor gozumdennn

Merhaba benim de bebeğim şuan 3600. 2 hafta önce 3200dü. Normal doğum istiyorum o yüzden endiseliyim.daha ne kadar kilo alır acaba.kilo almasını önlemek için yapilacak birsey var mı.Bu ölçümlerde yanılma payı olabilir mi. İnşallah yanlıştır diye dua ediyorum

burun akması öksürük boğaz ağrısı bunları 2 hafta önce çektim atlattım neyseki korkunç oluyor öksürdükçe karnım batıyordu. hala boğazım yutkunurken acıyor daha tam geçmedi boğazım.
allah şifa versin bir an önce. gaz bende de ne yersem yiyeyim oluyor ve karnı taş gibi yapıyor o karınla da uyunmuyor çünkü hiç bir yere kımıldayamıyorsun ,seni çok iyi anlıyorum umarım gün içinde biraz uyuyabilirsin

kızlar 36+0 da doğum ıznıne ayrılıp ,en az 3 hafta evde dinleneyim ıstıyorum.sezeryan doğum planlıyorum.sezeryan doğum yapan annişler kaçıncı haftada yaptınız doğum.ben izne ayrılmak için geç mi tarih sectım erken mi bilemedim.size de sormak ıstedım.

Gözūn aydın canimm cok sevindim rabbim saglikla anali babali būyūtmeyi nasip etsin inş. ağrılarin doğumdan sonrami oldu?
Sağol cnm Amin inşallah cümlemize. Evet doğumdan sonra özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde. Ama herkes aynı şekilde geçirmiyor bu süreci. Nasıl 2 saat sancı ile de doğum yapan var, 12 saat sancı ile de doğum yapan var aynı şey sezaryende de geçerli. Büyük tuvalete çıktıktan sonra epeyce bir rahatlama oluyo ama. Çok şükür zoru atlattık bundan sonrası kolay olur umarım

Ben de bugun 35+1 im daha dayanamicam galiba ayrilcam bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…