- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Merhaba anneler. Doğum haberleri artıyor günden güne. Umarım herkes iyidir. Bir süredir yazamadım bir türlü, biraz keyifsizdim. Salı günü sezaryenle kavuşmuştum kızıma. Cuma günü kontrolde sarılık seviyesi oldukça yüksek çıktığı için 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü kuzum. Keyfi yerindeydi ve sürekli uykulu da değildi yavrum. Biz de anne sütüyle doyuyor sandık mama vermedik. Çok aç kalmış kuzum meğer. 400 gram zayıflamış 3 günde. Neyse ki bu sabah kavuştuk yavrumla.
Dikkat ediyorum canım ayağım da patik evde hırka ile dolaniyorum evim sobali çünkü ama değişik birşey yatinca basliyo ayakta birşey yok yeni bi çeşit ağrı her hafta değişik şeylerle karşılaşıyoruz INŞ BEBISLERIMIZLE EN YAKIN ZAMAN DA SAĞLIKLI HAYRLI BI ŞEKİLDE KARŞILAŞIRIZArtik normalmis canim. Sen genede corapsiz ve yeleksiz gezme. Usutme Allah korusun
Kilosu 1 hafta önde çıkıyor canım o da önemli değil diyor doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşaallahBende de muhtemelen gebelik sekeri cıkacakti ama ben yaptirmadim testi. yoksa diyet verecek. yasak seyler daha cekici geliyo simdiki gibi. tutamiyorum kendimi elimde degil. allah yardimcimiz olsun. cogu gitti azı kaldi. bebisin kilosu nasil gidiyo suan ??
Canım değer kaç çıktıMerhaba anneler. Doğum haberleri artıyor günden güne. Umarım herkes iyidir. Bir süredir yazamadım bir türlü, biraz keyifsizdim. Salı günü sezaryenle kavuşmuştum kızıma. Cuma günü kontrolde sarılık seviyesi oldukça yüksek çıktığı için 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü kuzum. Keyfi yerindeydi ve sürekli uykulu da değildi yavrum. Biz de anne sütüyle doyuyor sandık mama vermedik. Çok aç kalmış kuzum meğer. 400 gram zayıflamış 3 günde. Neyse ki bu sabah kavuştuk yavrumla.
Canım benim cumartesi gece çıktı kızım küvözden. Hatta evimize bile geldik Allaha şükür her şey yolundaCanim gozun aydin! Saglikli mutlu anneli babali buyusun insallahSana surpriz yapmis kizin, yanina geldi mi? Mesajlari kacirmis olabilirim
Aynen bir girmedim hoooop hemen dogum olmusBizimkilerde mi boyle cat kapi gelecekler :) benim artik son 1 hafta beklenen dogum tarihine. Ne bir sanci ne birsey. Napiyo bu kiz karnimda cok rahat sanirim Hurma yiyorum, gogus uclarima Lansinoh krem suruyorum, yurus aksatmiyorum ama tik yok henuz...
Canim canini sikma rabbim ikiniz icinde hayirlisi versin carsamba sezeryan derse onun dedigine uy bol dua etKızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.
Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım..
Kızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.
Canim canini sikma rabbim ikiniz icinde hayirlisi versin carsamba sezeryan derse onun dedigine uy bol dua et
Kızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.
canım söyle o görümcene o burun amelıyatı o kadar kolay bişi değil ağrısı acısı cok fena oluyor loğusa halınle bıde senı darlamasın o şişliklerde kısa zamanda geçmez soylıyım sana destek falan olamaz sen ona olursun senden beter halde olur cunkuGunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden
Dikkat ediyorum canım ayağım da patik evde hırka ile dolaniyorum evim sobali çünkü ama değişik birşey yatinca basliyo ayakta birşey yok yeni bi çeşit ağrı her hafta değişik şeylerle karşılaşıyoruz INŞ BEBISLERIMIZLE EN YAKIN ZAMAN DA SAĞLIKLI HAYRLI BI ŞEKİLDE KARŞILAŞIRIZ
Kızlar bugün iş yerinde son günüm, hayırlısıyla doğum iznine ayrılıyorum, kaldı tam tamına 14 gün.
Çok şükür Allah'a son ana kadar çalışabilmem için kuvvet verdi.
Bundan sonra evde incik boncuk işleri beni bekliyor. Bebek şekerimizi tamamladık, sadece etiketini yapıştırmak kaldı. Bir de burada bizim iş yerinde bir gelenek var. Bebek doğduğunda Kıbrıs usulu pastiş-bademli kurabiye falan dağıtılıyor herkese. Ben de değişiklik olsun diye tereyağlı kurabiye yaptım, şeker hamurlu, poşetledim, kurdaleleyip süslemesi kaldı.
Eki Görüntüle 1918164
Eki Görüntüle 1918165
Hc skma canini cnm bnmKızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.
Ayy canim. Ne kadar dikkat etsekte oluyor bulasiyor bir yerdenGecmis olsun canim.
Gecmis olsun canimm. Dikkat edin aman dogum oncesi hasta olmayin. .
Gunaydin annisler .
Dogum yapacak olan arkadaslar allah yardimciniz olsun. Iyi bi hafta olur insallah. Bakalim bu hafta bize neler getirceek.. bana cuma gunu annemi getircek. Acaba oglumuda getirir mi bilmem :) gece pek uyuyamadim bugun donmekten ve wc gtmekten birde bacak agrisindan bacaklarimin kokleri agrio resmen duzde yatamiorum ileri geri yapiorum arada anca kisa sureligine rahatlatio. . Biyazzcik sancimiz var . Hepimiz icin hayirlisi insallah.
Çok sağol canım. 21e kadar yükselmişti cuma günü, dün 14e düşmüştü. Bugün konuşmadık kaç oldu diye, Çarşamba günü kontrolümüz var.
Biz daha ilk banyomuzu yapamadık darısı başımıza. Benim de sezaryen sızılarım bugün tamamen geçti Allaha şükür. Bu arada bir arkadaş sezaryen sonrası duş almayı merak etmişti. Ben ikinci gün eve gelir gelmez duşumu aldım. O konuda sıkıntı yok.Hamilelerde doğum telaşı
Doğum yapanlarda bebek telaşı mevcut
Biz ilk banyomuzu yaptık
Missler gibi oldu sezeryan yerim geçti gibi çok şükür
İnşallah sizlerde hayırlısıyla yavrularınıza kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?