2016 Aralık Anneleri

Canım çok geçmiş olsun. Ne mutlu şimdi kavuşmuşsunuz. Rabbim beterinden saklasın. Allah koruyor meleklerimizi.

Artik normalmis canim. Sen genede corapsiz ve yeleksiz gezme. Usutme Allah korusun
Dikkat ediyorum canım ayağım da patik evde hırka ile dolaniyorum evim sobali çünkü ama değişik birşey yatinca basliyo ayakta birşey yok yeni bi çeşit ağrı her hafta değişik şeylerle karşılaşıyoruz INŞ BEBISLERIMIZLE EN YAKIN ZAMAN DA SAĞLIKLI HAYRLI BI ŞEKİLDE KARŞILAŞIRIZ

Kızlar bugün iş yerinde son günüm, hayırlısıyla doğum iznine ayrılıyorum, kaldı tam tamına 14 gün.
Çok şükür Allah'a son ana kadar çalışabilmem için kuvvet verdi.

Bundan sonra evde incik boncuk işleri beni bekliyor. Bebek şekerimizi tamamladık, sadece etiketini yapıştırmak kaldı. Bir de burada bizim iş yerinde bir gelenek var. Bebek doğduğunda Kıbrıs usulu pastiş-bademli kurabiye falan dağıtılıyor herkese. Ben de değişiklik olsun diye tereyağlı kurabiye yaptım, şeker hamurlu, poşetledim, kurdaleleyip süslemesi kaldı.

Kilosu 1 hafta önde çıkıyor canım o da önemli değil diyor doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşaallah

Kızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.

Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım..

Canım değer kaç çıktı
Biz 2 kere baktrdık 13 çıktı
Salı tekrr bakacak
Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aklımdaydın
Çok şükür kavuşmuşsunuzda
Z zazey ne yaptı acaba

Canım benim cumartesi gece çıktı kızım küvözden. Hatta evimize bile geldik Allaha şükür her şey yolunda

Canim canini sikma rabbim ikiniz icinde hayirlisi versin carsamba sezeryan derse onun dedigine uy bol dua et

Hayırlısı neyse o olsun canım ama benimde erken doğum riskim vardı üç ay önce doktor bana 2500'u geçince korkma demişti. Kuzenimde geçen sene doğum yaptı senin haftandaydı bebeğide 2680di. Şimdi maşallahı var. :) sen hiç korkma içini ferah tut stres yapma yeter. İnşallah hiçbi sorunla karşılaşmazsınız

Canim canini sikma rabbim ikiniz icinde hayirlisi versin carsamba sezeryan derse onun dedigine uy bol dua et

Doktorum sezaryen demiyor işte bence bu bebek bekler ama yüzde 100 garantisi yok hiçbir şeyin diyor.Normal doğum yanlısı zaten küçük de hemen çıkarırsın diyor.

Ama risk varsa ne kadar beklemeli ben de ondan tereddüt ediyorum.

Canım hiç üzme kendini. Bak maşallah bebeğin 38. hafta içinde artık. Birçok arkadaşın aynı haftada planlı sezeryanı oldu, gayet sağlıklı bebekleri de, kendileri de. Bebeğin hiç de küçük değil. Gerek kilosu, gerek haftası. Doktorlar en kötü ihtimali hep söylerler sen onu kafana takma canım. Bebeğin için en hayırlı zaman ne zaman ise Allah o günde doğmasını nasip eder zaten. Bebeğin ile hala aynı vücuttayız, endişe etmek yerine bunun tadını çıkaralım.

canım söyle o görümcene o burun amelıyatı o kadar kolay bişi değil ağrısı acısı cok fena oluyor loğusa halınle bıde senı darlamasın o şişliklerde kısa zamanda geçmez soylıyım sana destek falan olamaz sen ona olursun senden beter halde olur cunku

Benimkide yatinca gecen bi agri, cok ayakta kalirsam baski oluyor asagi dogru

Cok guzeller canim ellerine saglik

Hc skma canini cnm bnm

Canim icini ferah tut, rabbim insallah saglikla kavusturacak hepimizi, 500 gr dogan bebekler yasiyor, Allah ne derse o. Sen dinlen, bebegin hareketlerini takip et ve moralini yuksek tut.

Kizlar ne yapiyorsunuz bakim. Beni
Ayy canim. Ne kadar dikkat etsekte oluyor bulasiyor bir yerden durumun nedir . Sancilarin flan var mi. Bende hic bisey yok bekliyoruz. Bence yine benim suyum gelecek oyle gidecem hastaneye kesin.

Çok sağol canım. 21e kadar yükselmişti cuma günü, dün 14e düşmüştü. Bugün konuşmadık kaç oldu diye, Çarşamba günü kontrolümüz var.

Biz daha ilk banyomuzu yapamadık darısı başımıza. Benim de sezaryen sızılarım bugün tamamen geçti Allaha şükür. Bu arada bir arkadaş sezaryen sonrası duş almayı merak etmişti. Ben ikinci gün eve gelir gelmez duşumu aldım. O konuda sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…