2016 Aralık Anneleri

Aynı şoku carsamba yasadim ben de. özel hastane diye öyle yapiyo dedim ama giderek ümidım azaliyo. bugün devlet hastanesine gidicem sırf bunun icin. senin doktorun özelde mi devlette mi ?

kızlar içsel sıkıntılarınız için İnşirah suresini okuyun bol bol. hatta benim dinlemeyi çok sevdiğim bir kıraat var
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun böyle bir paylaşım da bulunduğun için. Rabbim kolay'doğumlar nasip etsin. Güzel'haberler verirsin inşallah bize

Bence bir doktora daha görünüp en azından fikir alın. Çünkü böyle içiniz rahat etmeyecek, muhtemelen çok sonra bile aklınızda hep normal olabilir miydi acaba diye şüphe kalacak. Hayırlı doğumlar dilerim :)

nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun güzel haberler verirsin inşallah

nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Bnm eski siddeti yok kasilmalar oluyo ama eski siddeti kayboldu. Gece uyuyamadigim zamanlar yok artik. Geri kacti cocuk heralde. :) carsamba benimde kontrol. En son 25 inde cok az kanli akinti gelmisti dahada gelen giden yok ama her wc de uc gundur haril haril yumurta aki kivaminda akintim devam edio.

Aynı şoku carsamba yasadim ben de. özel hastane diye öyle yapiyo dedim ama giderek ümidım azaliyo. bugün devlet hastanesine gidicem sırf bunun icin. senin doktorun özelde mi devlette mi ?

bende özele gidiyorum. çarşamba başka dr a görünücem ama oda özel devlete gidip kavga etmeden çıkamam gibi geliyor :) tavırlarından :)
peki sizinde sezeryana dönme sebebiniz kafa çapımı başka birşeymi . mutlaka yazın burdan dr sonrasnı.

aynen öyle halbuki güvenmek sitiyordum kendi dr ma ama işi okadar çığrından çıkarıp her durumu sezeryana bağladılarki güvenemiyorum acabamı diyip duruyoruz ne kötü bir hale geldik ya
inş. çarşamba gidicem . çok sağolun hepimize çok rahat sağlılı doğumlar inş.

Tamam o zaman ben de basliyorum 3 tane yesem yeter heralde.
Amin canim insallah hakkimizda hayirlisi

Depresip hallerde bulun eziyet et buyugu ona bırak oyun oynatsın kaçar zaten:)))
Sana gelen giden olur onlar gormeyecek mi ki

smile25 suada 84 @Burtonaddict hazychampagne Kızlar hayırlı uğurlu olsun. Bebeklerinize maşallah. Sağlıkla büyütün. Bol bol sütünüz olsun, bebişleriniz hep emsin

Hadi hayırlısı canım, inşallah gönlüne göre olur. Merak ettim ben de . Nasıl doktorun yarın diyebildi

Cok pardonda sizde kalmaya neden k.validenle gorumcen karar veriyor? Esinle seni karar vermeniz gerekmezmiydi? Cok biliyorsa gitsin annesinde kalsin. Tovbe tovbe insani zorla gunaha sokarlar ya. Bizimkide durmus durmus sevgili gorumcem dogumdan sonra burnunda et varmis onu aldirmasi lazimmis. Amac annesini yanina cagirmak ( gorumce baska sehirde) aman annesi gitsin bana bakacagina kizina baksin zerre umurumda degilde kac yildir olan et benim dogum zamani aldirilma fikri cikiyor. Bazen insanlar gercekten karsilarindakini aptal saniyorya ona kiziyorum

Ya anlamadigim su bu dr.lar hayati bisey yoksa neden sezeryan diyor. Artik ozelde normalle sezeryan arasinda maddi bi fark yokki. Ki benim hastanemde normal daha pahali sezeryandan epidural istersem, istemezsemde ayni para normalle sezeryan. Hayir parasi ayni ve bu sezeryan meraki niye? Hem zaten ozeldede haftasonu ve mesai saatleri harici kendi dr.un nadir geliyor. Nobetci kimse o yaptiriyor dogumu. Hem sezeryanda tum risk doktorda. Normalde ebelerle vakit geciyor doktor arada geliyor kontrole ve en son cocuk dogarken geliyor hani daha az ugrasiyor. Ama bu sezeryan sevdasini anlamadim gitti

Bugunde bende agri gunu sanirim. Sabah belimde ve kasiklarimda adet agrisi vardi sanki, akintimda cok gelmeye basladi hatta wcye gittim dedim nisanmi geldi ama baktim bisey yok. Sonra gecti 1 saat sonra gene ayni adet agrisi basladi kasik ve belimde. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.

Saol canim doktoru eve cagirdim eve gelecek oglumda hasta zaten ikimizede bi baksin bakalim ne diyecek pekmez var evde onuda icim.

Ki
2 tane disimin kovuguna yetmiyor benim ben garanti 6 veya 9 tane yiyorum gunluk

Merhaba anneler. Doğum haberleri artıyor günden güne. Umarım herkes iyidir. Bir süredir yazamadım bir türlü, biraz keyifsizdim. Salı günü sezaryenle kavuşmuştum kızıma. Cuma günü kontrolde sarılık seviyesi oldukça yüksek çıktığı için 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü kuzum. Keyfi yerindeydi ve sürekli uykulu da değildi yavrum. Biz de anne sütüyle doyuyor sandık mama vermedik. Çok aç kalmış kuzum meğer. 400 gram zayıflamış 3 günde. Neyse ki bu sabah kavuştuk yavrumla.

Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti biraz

Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti biraz

Artik normalmis canim. Sen genede corapsiz ve yeleksiz gezme. Usutme Allah korusun

Evet kafa capi malesef. 10 cm gecince normal yapmiyolarmis. Bebegin sıkısma ihtimali oluyomus. O zaman da kafayi geri basıp sezeryan yapiyolarmis ve bi kuzenimde olmus böyle bisey. devlet hastaneleri daha zor sezeryan yapiyo o yüzden bi danısmak istedim. sıra bekliyorum suan cikinca yazarim.

Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez biraz guzel bi gun olsun insallah

Hepinize geçmiş olsun kızlar. Son düzlüğe girdik dayanın :))

Ben bi haftadır başladım hurma yemeye günde 7 tane yiyorum ana tık yok hala

Çok heyecanlı. :) Bizede haber ver öutlaka ve molur dua et bizim içinde :) inşallah hayırlısı olur kolay bi doğum olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…