kızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?
nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)mihaelamarta naptin gittin mi hastaneye cnm ne zaman gidiosun
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun böyle bir paylaşım da bulunduğun için. Rabbim kolay'doğumlar nasip etsin. Güzel'haberler verirsin inşallah bizekızlar içsel sıkıntılarınız için İnşirah suresini okuyun bol bol. hatta benim dinlemeyi çok sevdiğim bir kıraat var
Bence bir doktora daha görünüp en azından fikir alın. Çünkü böyle içiniz rahat etmeyecek, muhtemelen çok sonra bile aklınızda hep normal olabilir miydi acaba diye şüphe kalacak. Hayırlı doğumlar dilerim :)kızlar selam , cmtesi dr daydık ve dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi şoktayım .
sebebi ise bebeğin kafa çağı 10.3 olmuş . rahim kanalı 10 cm miş ve normal çok zor olur dedi . denerim fakat sezeryan gibi kesiklerin olur normal doğum yapan gibi olmazsın dedi. hem sezeryan deyip hem bana bırakmasıda kafamı karıştırdı.
netten baktım kafa çağı 9,5 üstü risk diyor ama yinede burdan sormak istedim benm gibi olup dr u normal öneren veya daha önce bu şartlarda doğum yapamnınız varmıdır?
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsunnasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Bnm eski siddeti yok kasilmalar oluyo ama eski siddeti kayboldu. Gece uyuyamadigim zamanlar yok artik. Geri kacti cocuk heralde. :) carsamba benimde kontrol. En son 25 inde cok az kanli akinti gelmisti dahada gelen giden yok ama her wc de uc gundur haril haril yumurta aki kivaminda akintim devam edio.nasipse 14.30da orda olcam canım, çok heyecanlıyım. bir yandan da eksikleri tamamlıyorum, çikolata falan almamıştım onları halletmeye çalışıyorum :)
sen ne durumdasın? sancıların devam mı?
Aynı şoku carsamba yasadim ben de. özel hastane diye öyle yapiyo dedim ama giderek ümidım azaliyo. bugün devlet hastanesine gidicem sırf bunun icin. senin doktorun özelde mi devlette mi ?
Bence bir doktora daha görünüp en azından fikir alın. Çünkü böyle içiniz rahat etmeyecek, muhtemelen çok sonra bile aklınızda hep normal olabilir miydi acaba diye şüphe kalacak. Hayırlı doğumlar dilerim :)
Kolay gelsin, Allah yardımcın olsungüzel haberler verirsin inşallah
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
Depresip hallerde bulun eziyet et buyugu ona bırak oyun oynatsın kaçar zaten:)))Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden
kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedimnormal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah
Gunaydin hanimlar.
Yagmurlu ve soguk bir gunde zaten tukenmislik sendromu yasarken iyice icine cekti bu kasvetli hava beni.
Haftayada kar yagcak diyorlar.
Kucagimiza alana kadar yagmasaydi keske.
Bide buna kafayi taktim simdi.
Bebisi hastahanede yada donuste hasta edicem korkusu var.
Ay bide gorumcem burun estetigi olcak dunden beri canimi sikti.
Neymis dogumumdan 1 hafta sonra amelyat olcakmis ve direk bana gelcekmis.
Akrabalari ogrenmesinmis sislikleri gecene kadar bende kalcakmis.
Kendi kendine kararda almislar kayinvalidemle tovbe estafurla.
2 cocukla mi ugrasim
Kizin burnuylami ugrasim goya banada destek olurmus afedersiniz kalkarimda biyerlerimden bisey duser korkusu olan bi kiz basima bela olcak.
Depresyona girdim simdiden
aynen öylehalbuki güvenmek sitiyordum kendi dr ma ama işi okadar çığrından çıkarıp her durumu sezeryana bağladılarki güvenemiyorum acabamı diyip duruyoruz ne kötü bir hale geldik ya
inş. çarşamba gidicem . çok sağolun hepimize çok rahat sağlılı doğumlar inş.
Saol canim doktoru eve cagirdim eve gelecek oglumda hasta zaten ikimizede bi baksin bakalim ne diyecekgeçmiş olsun canım. ılık su pekmez biraz rahatlatıyor ben de iki haftadır çekiyorum. bi de mum yaktım üzerine bardakla su koydum içine lavanta yağı döküyorum o beni o kadar rahatlatıyor ki uyurken mum bitince hemen kalkıyorum mum yakıyorum tekrar deneyebilirsin
2 tane disimin kovuguna yetmiyor benim ben garanti 6 veya 9 tane yiyorum gunlukBaşla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti birazBugunde bende agri gunu sanirim. Sabah belimde ve kasiklarimda adet agrisi vardi sanki, akintimda cok gelmeye basladi hatta wcye gittim dedim nisanmi geldi ama baktim bisey yok. Sonra gecti 1 saat sonra gene ayni adet agrisi basladi kasik ve belimde. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.
Ayy canım aynısı sabah eşimle kahvaltı yaparken kasiklarimda adet sancısı vardı hafif ama abartmayım şimdi de uzanıyordum sol arka tarafıma ağrı girdi gezindim odanın içinde geçti biraz
bende özele gidiyorum. çarşamba başka dr a görünücem ama oda özel devlete gidip kavga etmeden çıkamam gibi geliyor :) tavırlarından :)
peki sizinde sezeryana dönme sebebiniz kafa çapımı başka birşeymi . mutlaka yazın burdan dr sonrasnı.
Kizlar cok kotu bi gece gecirdim. Ben grip oldum iyice burnum akiyor oksuruyorum. Dogum oncesi kotu oldu bu maalesef. Dun gece zaten uyuyamadim daldigimdada hep hastanedeyim dogumu bekliyorum, korkuyorum diye uyandim. Bi uyandm karnim tas gibi wcye gittim gelen giden bisey yok. Sonra afedrsiniz gaz sıkısmasi oldu sanirim inanilmaz rahatsiz etti. Birde bu gece hic soluma yatamadim hep sagda uyuyakalmisim ve suan uyku akiyor gozumdennn
Gunaydin guzel annişler. Bu gece bende uyuyamadim dogru durust bende grip olmusum bogazim agriyor kulaklarimda agriyor bi doktora gidim bugun cunku oglumda hasta baya. Ana ogul cekecez birazguzel bi gun olsun insallah
Başla canım ben yaklaşık 5 gündür yiyorum günde 2 tane ama yarın dan itibaren 3 e çıkarcam hakkımızda hangi doğum şekli hayırlı olcak ise öyle olsun diyorum sona yaklaştıkça , zorlanmaya başladık artık çünkü sağlıkla kurtarsın Rabbim hepimizi.
kızlar musmutlu bir hafta olsun hepimize!
doktorumla konuştum, 14.30da yanımda ol, yarın doğuracaksın haberin olsun dedi gerçekten miiiii dedimnormal mi dedim sen gel bakıcaz dediiiiii
çok heyecanlıyım kızlaaaar dua edin bize hayırlısıysa normal doğum yapayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?