2016 Aralık Anneleri

Ohh kiz iyi yapmissin kiz . 1 hafta surekli yuru kolaylikla dogurursun. Bende bugun oglumu krese goturdum 5 dkklik yerde zaten 5 dkkikada gelis 10 yuruduk. Sonra ogleden sonra evin onune ciktik bi saga sola oyle ufak adimlarla evin onunde gezindik. Sonrada apartmana girdik 7 8 defada merdiven indim ciktim 10 basamakli. artik aklima ne gelirse yapiyorum

Haha beklemedigim gun yokki :))) bakalim nolck gorcez ole yada bole son 2 hafta sonuc olarak gelsede gelmesede o bebek ordan cikcak :) . Carsamba ogreniriz beyefendinin akibetini :) acilma da ayniysa umudu keserim :)
Hadi hakkinizda hayirlisi. Ben yarim 38+0 oluyorum. Haftaya sali gunude 39+0 bakalim nasil olacak artik cat kapi gelmelerini bekliyoruz

Haha :))) bnmde bacaklar pert olmus bayaaaaaadir yurumuyodum belimde agrio

Nereye gidiyimki :)) merdiven inip cikarim anca . 1 aralikdada a 101 aktuelinden alcklarim var bide ona gider dolanir gelirim. Cok yagmur yagiyo yurunck gbi degl zaten.
Anladim canim . Kiz sende evin icinde tur at nolacak. gercekten bak bana bazen aksamlari geliyorlar bir kalkiyorum bulasiklari yerine yerlestirmek icin bide bakiyorum kendimi ütünün basinda bulmusum

Kizlaar nasilsiniz? Ben baya koptum tekrar yakalayamadim sizleri. Dogum yapanlar var bildigim kadariyla @Burtonaddict hazychampagne allah anali babali büyütsün, minnoslarinizin uzun saglikli ömür versin insallah :)
Baska var mi bilmiyorum dogum yapan?
Biz bugün 39. haftaya girdik. Ben hic acele etmiyorum, daha bekleyebilir en azindan annem gelsin :)

canım ya Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonlara doğru hep bişeyler çıkıyor. Bende de geçen hafta sancılar çıktı. Yarın yine nst bakalım. Herkes birşeyler yaşıyor. 7 aralık demişti. Sancılardan sonra o kadar bekletemem dedi. Bakalım artık kısmet ne zamana. Allaha emanet kuzucuklarımız

Çok şükür bin şükür kavuşmuşsunuz. Doğum nasıl geçti. Ağrılar fazla oluyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…