- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Ohh kiz iyi yapmissin kiz . 1 hafta surekli yuru kolaylikla dogurursun. Bende bugun oglumu krese goturdum 5 dkklik yerde zaten 5 dkkikada gelis 10 yuruduk. Sonra ogleden sonra evin onune ciktik bi saga sola oyle ufak adimlarla evin onunde gezindik. Sonrada apartmana girdik 7 8 defada merdiven indim ciktim 10 basamakli.9 aydir hic yurumedigim kadar yol yurudum bugun aylar sonra. Bu gece dgurmazsam daha dogurmam. Kocamda dioki sen bu hafta dogurcaksin. O hamileligimide tahmin etmisti sen hamilesin gorursun bak die. Daha hic bi belirti yokken bakalim tutcakmi. :) şok markete ninni soleyen masal okuyan pelus yastik gelmis onu almak icin ciktim. Yakinimda yoktu baya yurudum. Ordanda arkadasa geldim ordayim. Burdanda esimin is yeri cok yakin. Cikista beraber doncez yolu uzerindeyim. Gene yurucem bakalim hakkatten bu kadar yurumeden sonra aylar gecti disari cikip yuruyus falan yapmayali. Hep yatistaydim.
Hadi hakkinizda hayirlisi. Ben yarim 38+0 oluyorum. Haftaya sali gunude 39+0 bakalim nasil olacakHaha beklemedigim gun yokki :))) bakalim nolck gorcez ole yada bole son 2 hafta sonuc olarak gelsede gelmesede o bebek ordan cikcak :) . Carsamba ogreniriz beyefendinin akibetini :) acilma da ayniysa umudu keserim :)
Haha :))) bnmde bacaklar pert olmus bayaaaaaadir yurumuyodum belimde agrioOhh kiz iyi yapmissin kiz . 1 hafta surekli yuru kolaylikla dogurursun. Bende bugun oglumu krese goturdum 5 dkklik yerde zaten 5 dkkikada gelis 10 yuruduk. Sonra ogleden sonra evin onune ciktik bi saga sola oyle ufak adimlarla evin onunde gezindik. Sonrada apartmana girdik 7 8 defada merdiven indim ciktim 10 basamakli.artik aklima ne gelirse yapiyorum
Canim sancin olsun ki acilmanda olsun.Bugun sancim olur ama cok yurudum ve oturdum baya cunku.jtaime020626
Bnde cuma 38.0 olcm kiz aramizda iki gun var carsamba olcksin 38.0Hadi hakkinizda hayirlisi. Ben yarim 38+0 oluyorum. Haftaya sali gunude 39+0 bakalim nasil olacakartik cat kapi gelmelerini bekliyoruz
Canim sancin olsun ki acilmanda olsun.
Zaten sancilarin artarsa gidersin hastaneye.
Uzun suredir yurumemissen normaldir canimHaha :))) bnmde bacaklar pert olmus bayaaaaaadir yurumuyodum belimde agrio
Nereye gidiyimki :)) merdiven inip cikarim anca . 1 aralikdada a 101 aktuelinden alcklarim var bide ona gider dolanir gelirim. Cok yagmur yagiyo yurunck gbi degl zaten.Uzun suredir yurumemissen normaldir canimalistir kendini bol bol yuru bu hafta.
Canim ben her sali guunu yeni haftaya basliyorumBnde cuma 38.0 olcm kiz aramizda iki gun var carsamba olcksin 38.0
Canim ben her sali guunu yeni haftaya basliyorumBnde cuma 38.0 olcm kiz aramizda iki gun var carsamba olcksin 38.0
Anladim canim . Kiz sende evin icinde tur at nolacak.Nereye gidiyimki :)) merdiven inip cikarim anca . 1 aralikdada a 101 aktuelinden alcklarim var bide ona gider dolanir gelirim. Cok yagmur yagiyo yurunck gbi degl zaten.
Hahahah :)))Anladim canim . Kiz sende evin icinde tur at nolacak.gercekten bak bana bazen aksamlari geliyorlar bir kalkiyorum bulasiklari yerine yerlestirmek icin bide bakiyorum kendimi ütünün basinda bulmusum
Alla alla bn nie cuma basliorum acaba :))Canim ben her sali guunu yeni haftaya basliyorum
Kiz cok karisik bisey inan. Hic sorma bu soruyuAlla alla bn nie cuma basliorum acaba :))
Kızlar doktordan geldim şimdi.Meğer benim kanama sandığım nişanmış.Bebeğim küçük 2600 olmuş ancak 37+0 bugün.Nst de hafif sancılar çıktı 1 cm açılma var.Ama doktorum beni korkuttu.Küçük bebekler erken doğmak istiyor ve ani bebek ölümleri daha çok oluyor ondan korkuyorum dedi.Ama nst su sancı normal o yüzden korkum azaliyor 1 hafta daha bekleyebiliriz diyorum dedi normal doğum istediğim için .Riskli bi durum varsa beklemeyelim dedim ben de.Çarşamba tekrar gel bakalım hareketlerini de takip et yine dedi.
Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım..
Çok şükür bin şükür kavuşmuşsunuz. Doğum nasıl geçti. Ağrılar fazla oluyormu.Merhaba anneler. Doğum haberleri artıyor günden güne. Umarım herkes iyidir. Bir süredir yazamadım bir türlü, biraz keyifsizdim. Salı günü sezaryenle kavuşmuştum kızıma. Cuma günü kontrolde sarılık seviyesi oldukça yüksek çıktığı için 3 gün yoğun bakımda tedavi gördü kuzum. Keyfi yerindeydi ve sürekli uykulu da değildi yavrum. Biz de anne sütüyle doyuyor sandık mama vermedik. Çok aç kalmış kuzum meğer. 400 gram zayıflamış 3 günde. Neyse ki bu sabah kavuştuk yavrumla.
YOk o dogru yarin 38 doldurup 39a baslicaksin. Sonra 39 doldurup 40 a baslicksin btcekKiz cok karisik bisey inan. Hic sorma bu soruyuburdada 38 haftaya yaziyor ben daha yeni yarin 38.ci haftaya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?