2016 Aralık Anneleri

Çok sağol canım. 21e kadar yükselmişti cuma günü, dün 14e düşmüştü. Bugün konuşmadık kaç oldu diye, Çarşamba günü kontrolümüz var.
Oo baya yükselmiş
Neyseki düşmüş gözünaydın cnmm
Bizimde yarın kontrol

Evt dr banada 2. gün banyo yap dedi
Senin minnoşda inşallah yapar en kısa zamanda

Biliyorum canim
Beni geren kismida o zaten.
Kendine baktircak nazini annesi cekemicek bana nazlancak.
Kabul etcegimi sanmiyorum.
Insanin lafini agzinda burakiyorlar kojusamiyorsunkininsan gibi diyceklerini diyip konuyu kapatiyorlar nasil beceriyorlar bilmiyorum ama usta olmuslar anne kiz.
Ben ariza cikaririm lohusa adi altinda :)

çok haklısınız bir sezeryan hayranlığı var bunu bildiğimden dr am güvenmiyorum işte sezeryancı bir dr oludğundanmı söylüyor yoksa gerçekten risklimi benm normal doğum yapmam bunu anlamadım .
birde bzim anlaşmamız gereği benm doğumama normalde olsa kendi dr um giricek gece gündz farketmeksizin dolayısı ile acaba işinemi geliyor planlı doğum yaptırmak acaba diye aklımada gelmiyor değil.
gerçi int. tede okudum kafası 9,5 üstü olanlarda risk var diyor ama bu herkes için geçerlimi onu bilmiyorum sonuçta çatı muayensi yapılıyor vs . yada madem riskler var olayı bana bırakması enteresangeldi sema normal olmaz dese tmm dicektm ama bana karar ver ben normalde denerim ama sonra sezeryana dönebilir demesi beni işkillendirdi. sanki normal olur ama gel boşver biz sezeryan yapalımmı diyor acaba diye .
son haftada takılıdğım konuya bakya ne hale geldik birşeyin öylesi böylesi olurmu sağlıkt ya .

daha zor yapıyorlar evet ama riski fazla oluncada devletede pek güvenemiyorum normal doğum yaptırıcaz diye bebeği ve bizi riske atabilirlermi acaba . kafamda bu soru ile doğma girmek çok kötü.
vakumla çekmeye çalışırlar mesela ki biliyoruzki riskli bir durum vakum bukadar riske girmeye değermi acaba.
hayrılı haberleriizi bekliyorum inş.

Canim malesef hicbir doktor gel sana yuzde yuz normal veya sezeryan yapalim diyemez. Olabilecek aksilikleri anlatir ama tercih senindir. Sonucta bir insan hayati var ortada. Her iki durum iyi de olabilir kotu de olabilir. Ozetle hiçbir dr sorumluluk almaz. Zaten sezeryanda bunu belirten belgeleri de sana imzalatir. Icim rahat etsin diyorsan baska dr ile gorusmeb en dogal hakkin. Ama malesef takibini bastan bu yana yapmamis bir doktor da sana cok fazla fikir beyan etmez

çok haklısınız ayrıca şöylede bir durum olabilir. normal istediğimi anladığı için gel normal yaptırırım ben deyip son anda sezeryan yapabilir oda. normal olmuyor deyip bu seferde hiç tanımadığım bir dr a kendmi emnaet etmiş olucam . off offfff çok karışığım çook

Kesinlikle dogru. Son dakika boyle durumlar insani cok geriyor. Her iste bir hayir vardir. Yerinde olsam baska bir doktora da giderdim ama durumdan bahsetmeden. Giderdim de yine beni takip eden doktorda devam ederdim

Kizlar ne yapiyorsunuz bakim. Beni

Ayy canim. Ne kadar dikkat etsekte oluyor bulasiyor bir yerden durumun nedir . Sancilarin flan var mi. Bende hic bisey yok bekliyoruz. Bence yine benim suyum gelecek oyle gidecem hastaneye kesin.
Sancilar eski siddetinde degil kuzum gelip gidio akinti devam.bende . Ama onceki gecelerde ki sancilar gecti yada ben alistim artik az gelmeye basladi hahaha :)()) gecmeseydi iyidi umudum kirildi. Geri mi kactiki diorum:)

9 aydir hic yurumedigim kadar yol yurudum bugun aylar sonra. Bu gece dgurmazsam daha dogurmam. Kocamda dioki sen bu hafta dogurcaksin. O hamileligimide tahmin etmisti sen hamilesin gorursun bak die. Daha hic bi belirti yokken bakalim tutcakmi. :) şok markete ninni soleyen masal okuyan pelus yastik gelmis onu almak icin ciktim. Yakinimda yoktu baya yurudum. Ordanda arkadasa geldim ordayim. Burdanda esimin is yeri cok yakin. Cikista beraber doncez yolu uzerindeyim. Gene yurucem bakalim hakkatten bu kadar yurumeden sonra aylar gecti disari cikip yuruyus falan yapmayali. Hep yatistaydim.

Sancilar eski siddetinde degil kuzum gelip gidio akinti devam.bende . Ama onceki gecelerde ki sancilar gecti yada ben alistim artik az gelmeye basladi hahaha :)()) gecmeseydi iyidi umudum kirildi. Geri mi kactiki diorum:)

Gordu bakti yavrucak disarsi soguk geri kacti napsin Saka bi yana iyi olduguna sevindim.

Burun ameliyati sonrasi cok zahmetli oluyor benim kardesim oldu biliyorum. Ameliyat olan kisi 3-4 gun yatiyor ve bakilmasi gerekiyor. Sanmiyorun oyle ayaga kalkip sana yardimci olacak. Daha cok bakilmak isteyecek. Yeni dogum yapmis birine bunu yapmak cok bencilce bence.

Canim keske dialogum olsa muhabbetimiz olsa.
Normal zamanda arasa sorsa
2 hamileligimdede tek bi kez aramadi.
Ilk yegeniydi kizim bi corap almadi halasi olarak bisey lazimmi diye sormak kibarliktir bisey istiycegimden degil.
Sanki cok guzel bi iliskikiz var gibi aklina dogum sonrasi bende kalmak nasil geldi.
Biraz art niyetli geldi bana tavri yoksa
Esimin kardesi basimin ustunde tasirdim normal bi tavri olsa.
Misafir severim ama ne yeri ne zamani.
Bi caresine bakicam bakalim

Bence eşin hiç de haklı değil hamile karısını düşünüp ablasına gelme diyebilmeli senin diyemediğni. olmasn ameliyat mecburi bişi değil ki?seni neden bu duruma düşüüryo

Benimde bugun annelik iznimin ilk gunu! Ellerine saglik oglunun herseyi cok guzel olmus

.
Bence eşin hiç de haklı değil hamile karısını düşünüp ablasına gelme diyebilmeli senin diyemediğni. olmasn ameliyat mecburi bişi değil ki?seni neden bu duruma düşüüryo

Kiz kardesi bizlerden kucuk canim.
20 yasinda sen o durumda bakamicagini soyle ben araniza girmim dedi.
Pek yok aralari gecen sene esimle aralarinda bi sorun yasandi.
O yuzden esim bana hakli geldi bu konusmayla zaten gerginler

Olabilir kiz bence sen hic beklemedigin bir gunde gelecek bak gör

Olabilir kiz bence sen hic beklemedigin bir gunde gelecek bak gör
Haha beklemedigim gun yokki :))) bakalim nolck gorcez ole yada bole son 2 hafta sonuc olarak gelsede gelmesede o bebek ordan cikcak :) . Carsamba ogreniriz beyefendinin akibetini :) acilma da ayniysa umudu keserim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…