Oo baya yükselmişÇok sağol canım. 21e kadar yükselmişti cuma günü, dün 14e düşmüştü. Bugün konuşmadık kaç oldu diye, Çarşamba günü kontrolümüz var.
Evt dr banada 2. gün banyo yap dediBiz daha ilk banyomuzu yapamadık darısı başımıza. Benim de sezaryen sızılarım bugün tamamen geçti Allaha şükür. Bu arada bir arkadaş sezaryen sonrası duş almayı merak etmişti. Ben ikinci gün eve gelir gelmez duşumu aldım. O konuda sıkıntı yok.
canım söyle o görümcene o burun amelıyatı o kadar kolay bişi değil ağrısı acısı cok fena oluyor loğusa halınle bıde senı darlamasın o şişliklerde kısa zamanda geçmez soylıyım sana destek falan olamaz sen ona olursun senden beter halde olur cunku
Ya anlamadigim su bu dr.lar hayati bisey yoksa neden sezeryan diyor. Artik ozelde normalle sezeryan arasinda maddi bi fark yokki. Ki benim hastanemde normal daha pahali sezeryandan epidural istersem, istemezsemde ayni para normalle sezeryan. Hayir parasi ayni ve bu sezeryan meraki niye? Hem zaten ozeldede haftasonu ve mesai saatleri harici kendi dr.un nadir geliyor. Nobetci kimse o yaptiriyor dogumu. Hem sezeryanda tum risk doktorda. Normalde ebelerle vakit geciyor doktor arada geliyor kontrole ve en son cocuk dogarken geliyor hani daha az ugrasiyor. Ama bu sezeryan sevdasini anlamadim gitti
Evet kafa capi malesef. 10 cm gecince normal yapmiyolarmis. Bebegin sıkısma ihtimali oluyomus. O zaman da kafayi geri basıp sezeryan yapiyolarmis ve bi kuzenimde olmus böyle bisey. devlet hastaneleri daha zor sezeryan yapiyo o yüzden bi danısmak istedim. sıra bekliyorum suan cikinca yazarim.
daha zor yapıyorlar evet ama riski fazla oluncada devletede pek güvenemiyorum normal doğum yaptırıcaz diye bebeği ve bizi riske atabilirlermi acaba . kafamda bu soru ile doğma girmek çok kötü.
vakumla çekmeye çalışırlar mesela ki biliyoruzki riskli bir durum vakum bukadar riske girmeye değermi acaba.
hayrılı haberleriizi bekliyorum inş.
Canim malesef hicbir doktor gel sana yuzde yuz normal veya sezeryan yapalim diyemez. Olabilecek aksilikleri anlatir ama tercih senindir. Sonucta bir insan hayati var ortada. Her iki durum iyi de olabilir kotu de olabilir. Ozetle hiçbir dr sorumluluk almaz. Zaten sezeryanda bunu belirten belgeleri de sana imzalatir. Icim rahat etsin diyorsan baska dr ile gorusmeb en dogal hakkin. Ama malesef takibini bastan bu yana yapmamis bir doktor da sana cok fazla fikir beyan etmez
çok haklısınız ayrıca şöylede bir durum olabilir. normal istediğimi anladığı için gel normal yaptırırım ben deyip son anda sezeryan yapabilir oda. normal olmuyor deyip bu seferde hiç tanımadığım bir dr a kendmi emnaet etmiş olucam . off offfff çok karışığım çook
Sancilar eski siddetinde degil kuzum gelip gidio akinti devam.bende . Ama onceki gecelerde ki sancilar gecti yada ben alistim artik az gelmeye basladi hahaha :)()) gecmeseydi iyidi umudum kirildi. Geri mi kactiki diorum:)Kizlar ne yapiyorsunuz bakim. Beni
Ayy canim. Ne kadar dikkat etsekte oluyor bulasiyor bir yerdendurumun nedir . Sancilarin flan var mi. Bende hic bisey yok bekliyoruz. Bence yine benim suyum gelecek oyle gidecem hastaneye kesin.
Canım benim cumartesi gece çıktı kızım küvözden. Hatta evimize bile geldik Allaha şükür her şey yolunda
Sancilar eski siddetinde degil kuzum gelip gidio akinti devam.bende . Ama onceki gecelerde ki sancilar gecti yada ben alistim artik az gelmeye basladi hahaha :)()) gecmeseydi iyidi umudum kirildi. Geri mi kactiki diorum:)
Saol canim. Iyimde iste o duzenli sancilarda kacti gerii. :) alismistim ben onlara garip gelio :)Gordu bakti yavrucak disarsi soguk geri kacti napsinSaka bi yana iyi olduguna sevindim.
Canim cok sikkin aksamdan beri.
1 senedir ameliyat olucam diyordu zaten.
Dunde tam gunun bellimi dedi 13 aralik dedim.
He ona gore doktora gun vercem kimse bilsin istemiyorum sana gelip kalcam amelyatimdan sonra hem sana destek olurum gece kalkamam ama gunduzle buyuk kizla ben ilgilenirim dedi kapatti.
Konusmama firsat bile vermedi.
Biliyorum o sislikler 3 hafta bile suruyo.
Dalga geciyorlar resmen.
Burun ameliyati sonrasi cok zahmetli oluyor benim kardesim oldu biliyorum. Ameliyat olan kisi 3-4 gun yatiyor ve bakilmasi gerekiyor. Sanmiyorun oyle ayaga kalkip sana yardimci olacak. Daha cok bakilmak isteyecek. Yeni dogum yapmis birine bunu yapmak cok bencilce bence.
Esimde dedi ne isi varmis burda diye aksam konustum cekemem dedim.
Zaten iletisimimuz pek yok.
Merhaba merhaba ozel olarak aramaz sormaz.
2 hamileligimdede hayirli olsun nasil geciyo bile demedi.
Esimde kendin konus kafam kalabalik olcak zaten de dedi.
Oda hakli sizin aranizdaki meseleye girmwk istemiyorum dedi.
Bakalim ennolmadi
Lohusayim adi altinda cinnet getiririm :))
Kızlar bugün iş yerinde son günüm, hayırlısıyla doğum iznine ayrılıyorum, kaldı tam tamına 14 gün.
Çok şükür Allah'a son ana kadar çalışabilmem için kuvvet verdi.
Bundan sonra evde incik boncuk işleri beni bekliyor. Bebek şekerimizi tamamladık, sadece etiketini yapıştırmak kaldı. Bir de burada bizim iş yerinde bir gelenek var. Bebek doğduğunda Kıbrıs usulu pastiş-bademli kurabiye falan dağıtılıyor herkese. Ben de değişiklik olsun diye tereyağlı kurabiye yaptım, şeker hamurlu, poşetledim, kurdaleleyip süslemesi kaldı.
Eki Görüntüle 1918164
Eki Görüntüle 1918165
Bence eşin hiç de haklı değil hamile karısını düşünüp ablasına gelme diyebilmeli senin diyemediğni. olmasn ameliyat mecburi bişi değil ki?seni neden bu duruma düşüüryo
Olabilir kizSancilar eski siddetinde degil kuzum gelip gidio akinti devam.bende . Ama onceki gecelerde ki sancilar gecti yada ben alistim artik az gelmeye basladi hahaha :)()) gecmeseydi iyidi umudum kirildi. Geri mi kactiki diorum:)
Haha beklemedigim gun yokki :))) bakalim nolck gorcez ole yada bole son 2 hafta sonuc olarak gelsede gelmesede o bebek ordan cikcak :) . Carsamba ogreniriz beyefendinin akibetini :) acilma da ayniysa umudu keserim :)Olabilir kizbence sen hic beklemedigin bir gunde gelecek bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?