Ameliyattan sonra sanki hiç doğurmamış gibiydim :)
Hatta hemşire ağrı kesici vurmak için geldi
Yok vurma dedim :)
Evet cnm geçen salı günü
Spinal oldum ben
Kızlar az önce wc girdim peçete ye şeffaf renkli resmen sümük gibi bişey geldi sizde de oldu mu hiç, sizce nedir bu?
doğum belirtisi mi diye bi telaş aldı beni. Senin doğum ne zaman canım zaman gelmişBende son 10 gündür falan var hatta cumadan beride arttı. Doktorum normal olduğunu söyledi. Ama sende kontrole gidince sor kendi doktoruna yinede
doğum belirtisi mi diye bi telaş aldı beni. Senin doğum ne zaman canım zaman gelmişBende son 10 gündür falan var hatta cumadan beride arttı. Doktorum normal olduğunu söyledi. Ama sende kontrole gidince sor kendi doktoruna yinede
Uzun süredir giremiyorm canım görmedim. Ilk defa böyle akıntı oldu telaş yaptım biansermed gunlerdir bahsediorum burda canm. Akinti. Icinde kan yoksa nisanin degil muhtemelen . Akinti.
Hmm anladim o yuzden boyle haftamla uyumlu olmuyor 3 senedir sitedeyim simdi cozdum olayi sayendeYOk o dogru yarin 38 doldurup 39a baslicaksin. Sonra 39 doldurup 40 a baslicksin btcek
Bi hafta onde gozukmuo cnm o haftanin icindesinjz daha doldurmadiniz dio yaniEdiz Enesin Annesi son adet tarihin hangi gün başladıysa sen o gün haftayı devrediyorsun canım. Mesela benim 8 Nisa'n cuma günü olduğu içim Cuma'dan cumaya hafta atlıyorum 6 Nisa'n Çarşamba olsaydı çarşambadan çarşambaya hafta atlardım. Birde ben sordum doktora burda görünen tarih bir hafta ileri söyliyor. Bende 34 hafta yazıyor mesela ama ben su an 33+3 üm doktor bunu 34 değilde 33 kabul ediyor
Kızlar ya bir şey soracağım bu şeker hamuru kurabiye yapacak arkadaşlar vardı, şeker hamurunu evde mi yapıyorsunuz, hazır satılıyor mu? Daha önce hiç yapmadım acaba bende becerebilir miyim denesem diye meraklandım
Canım bende yapmayı düşünüyorum ve bende tecrubesıZım şeker hamuru pastanelerde satılıyor diye duydum bende ordan alıcamKızlar ya bir şey soracağım bu şeker hamuru kurabiye yapacak arkadaşlar vardı, şeker hamurunu evde mi yapıyorsunuz, hazır satılıyor mu? Daha önce hiç yapmadım acaba bende becerebilir miyim denesem diye meraklandım
Bende bir sorayım o zaman pastanelere. Bakalım becerebilecek miyimCanım bende yapmayı düşünüyorum ve bende tecrubesıZım şeker hamuru pastanelerde satılıyor diye duydum bende ordan alıcam
Kızlar ya bir şey soracağım bu şeker hamuru kurabiye yapacak arkadaşlar vardı, şeker hamurunu evde mi yapıyorsunuz, hazır satılıyor mu? Daha önce hiç yapmadım acaba bende becerebilir miyim denesem diye meraklandım
Kızlar sizde de kasilma var mi
Hiç uğraşma canım ben birinde haribodan falan oluyo dediler yaptım eziyetti pasta malzemesi zaten butikler de oluyo hep ordan kolaycaKızlar ya bir şey soracağım bu şeker hamuru kurabiye yapacak arkadaşlar vardı, şeker hamurunu evde mi yapıyorsunuz, hazır satılıyor mu? Daha önce hiç yapmadım acaba bende becerebilir miyim denesem diye meraklandım
Zaten o kurabiyeleri dagittiniz kisiler yememesi gerektigini bliodur heralde ani icin yani sonucta..
Kendiniz yapmak istersenizde pudra seker ve serbetle yapablirsiniz ben ole yaptim halada var dolabimda kalan.
Bildigimiz serbet yapiosunuz seker ve su ile sogutuyosunjz iyce . Sonra bi kaba biraz pudra sekeri dokun ustune uc dort kasik serbetten dokun yogurun civikligina gore pudra sekeri ekleyin cokda sertlestirmeyin cunku bekledikce zaten biraz daha katilasio. Bu beyaz renk hamurunz. Renk istiosanizda bu sekilde yaptiginiz tarife 1 2 damla gida boyasi ekleyip renklendirebilirsiniz. Acikta tutmayin kuruyo . Hemen strece sarin ordan koparip koparip kullanin. Kalanida normal dolaba atip istediginizde kullanabilirsiniz. Azck elinizi islatip yogurmaniz yetio kivam almasi icin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?