2016 Aralık Anneleri

Maşallah annesi kuzuna. Geçen hafta salıydı dimi canım senin doğum. Sen bana moral oluyorsun. Çok şükür daha az ağrılı atlattın galiba. Çok ağrı çekenler oldu. Benimde gözüm korktu çok. Allahtan sen varsın. Allah nazardan saklasın. Maşallah sübhanallah

Canım sen doğum yapalı bir hafta oldu dimi bide sezeryanda hangi anestezi yönteminiz tercih etmiştin

Kizlar kafam cok karisik doktorum son kontrolumde resmen kafama sezaryeni sokmaya calisti surda 12 gun var dogumuma suyun alt sinira yaklasmis ivir zivir biseyler soyledi esim sezaryan konusunda cok kati kontrolden sonra birsuru strese soktu beni alirim devlete gotururum soyle boyle diye kardesimde saglikci bizim doktorla birsuru sezaryan yaptilar is bu duruma gelince oda evet genelde riske girmiyor dedi esim doktor degistirelim diye baski yapti yarin baska doktora gidecegiz ama icimde hic rahat degil doguma odaklanacagima normal dogum yapmak icim savas veriyorum resmen doktorlarin hep islerine geliyor sezaryen yarim saatte kes al kimse normal dogumla hastayla ugrasmiyor

Cok sevindim canim ikinizin de iyi olmasina. Vaktin oldukca yaz evde nasil gidiyor? Uyku, gaz, emzirme ne durumda
Çok teşekkürler tatlım. Annemin evinde olmam çok büyük avantaj çünkü dikişler zorluyor baya.Gece gündüzü pek ayırt edemiyor miniğim, sinir harbi vererek meme tutmayı öğrenmeye çalışıyor. Ara ara gaz sancımız oluyor tabi.
Senin ne kadar kaldı canım?

Ameliyattan sonra sanki hiç doğurmamış gibiydim :)
Hatta hemşire ağrı kesici vurmak için geldi
Yok vurma dedim :)
Canım sen doğum yapalı bir hafta oldu dimi bide sezeryanda hangi anestezi yönteminiz tercih etmiştin
Evet cnm geçen salı günü
Spinal oldum ben

Canım, Allah, analı babalı büyütsün. Kaç hafta kaç günlükken sezaryen oldun? Hangi tür anesteziyi tercih ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…