- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Kizz ne gezion burda gitt dogur :)))Benim dogum yapacagim hastanede epidural acilma sirasinda veriliyor ve etkisi azalmaya basladikca takviyesi yapiliyor. 10 cm acildiktan sonra epidural yapilmasinin manasi yok zaten. O kadar aciyi zaten cekmis oluyorsun. Ben epidurali hemen isticem hastaneye gider gitmez :)
Benim dogum yapacagim hastanede epidural acilma sirasinda veriliyor ve etkisi azalmaya basladikca takviyesi yapiliyor. 10 cm acildiktan sonra epidural yapilmasinin manasi yok zaten. O kadar aciyi zaten cekmis oluyorsun. Ben epidurali hemen isticem hastaneye gider gitmez :)
Seninde mi yarin kontrol. Bakalim ne dicek. Kahvaltiyi yapip kosturcam :) normalde oglenide yiodum ole gidiodum ama dayanamam o kdr carsambayi bekledigime sukur :)) 15 gundur goremedjm zaten kg da bilmiorum. Kg cok merk ediorum bide acilma durumunu. Benm dr bugun bana 41 e kadar yolu var dedi telefonda . Ama o kdr sabredemem sanirim. Enescikde o kdr kalmasin bi zahmet .. kiraya zam yapcm en sonunda almanyadan kizim gelio enes ewi bosalt dicemm
İş güç ha getire bende ev goçuyo ben goçuyorum yatın öğleden sonra bizimkiler gelecek biraz bişeyler yapacak ben yere duşeni bile alamıyorumKizlar bugun bende bir hal var. 2 wcmi lavabolarimi domestosladim biguzel, sonra kek yaptim, firinimin icini sildim, makinadan temiz bulasiklari yerlestirdim, ocagimi sildim. Suanda felaket bir kasik agrim var hani adet agrisinin oldugu yerde ama yaniyor gibi resmen,sanki orasi yanmis gibi felaket bir agri ve asagi baski. Bebekde hareketli, simdi uzandimm biraz bakalim hafifleyecekmi ? Olmadi bir dus alicam
Ben narkozumu alıp uyuyacağım uyanıcam inşallah....:))))Bende epidural dusunuyorum acikcasi, bakalim almak kismet olacakmi? Bildigim 4-5 cm acikliga kadar yapilmiyor, ondan aonra yapiliyor.
Hakkinda hayirlisi insallahYarin miiiii
Dur annem gelmedi daha cuma gelcek gece . Oda yazmis smdi ins gelirim 2 gun sonra dogurursun die. Bende dua et dedim :) insallahh aminn dio :) ona kalirsa pazar yani. Esime kalirsada bu hafta dogurcakmisim. Bana kalirsa artik bilmiyorum :)
Ama dedigin gbi her kontrole gtmem de artik diyorum bide bakmissin yatis vermis die. :) ama dr.um gecen acile gittigimdede soledi 5 dk 1 oluncaya kadar durursun ewde die. O yuzden suanlik ufukda 5 dk degil 35 dkka bile yok :) kasilma sanci varda . Bakalim nolck yarin.
Agri normal canm. Cok is yapinca oluo ole belkide dogurursun hahaha :)) ne dogurma meraklisi cikmis biz ayol :))Kizlar bugun bende bir hal var. 2 wcmi lavabolarimi domestosladim biguzel, sonra kek yaptim, firinimin icini sildim, makinadan temiz bulasiklari yerlestirdim, ocagimi sildim. Suanda felaket bir kasik agrim var hani adet agrisinin oldugu yerde ama yaniyor gibi resmen,sanki orasi yanmis gibi felaket bir agri ve asagi baski. Bebekde hareketli, simdi uzandimm biraz bakalim hafifleyecekmi ? Olmadi bir dus alicam
Agri normal canm. Cok is yapinca oluo ole belkide dogurursun hahaha :)) ne dogurma meraklisi cikmis biz ayol :))syns jtaime020626 ShamuSu @Ebruzerim75 matematik61
Hadi bakalim. Ama hic sanmam yarin dogum gelmis dicegini. Zira hala reflu devam edio azalmis olsadaHakkinda hayirlisi insallahannenini beklesin pasa hadi bakalim bekliyoruz haberlerini
Birde normal dogum bekledigimiz icin daha bi heycanli oluyor insan cnm.. amaa insan gercekten sklmaya basliyor son zamanlardaAgri normal canm. Cok is yapinca oluo ole belkide dogurursun hahaha :)) ne dogurma meraklisi cikmis biz ayol :))syns jtaime020626 ShamuSu @Ebruzerim75 matematik61
cnm o agri olayi hic belli olmuyor.. annemde birden su gelmis hastahaneye kosup dogurmuusBakalim canim hayirlisi ile insallah. Ama sizin agrilari gorunce benim daha varmis gibime geliyor :)
Herkesin farkli tatlim ona bakma sen.Bakalim canim hayirlisi ile insallah. Ama sizin agrilari gorunce benim daha varmis gibime geliyor :)
Benim takip edebilecegim sancim bile yokBakalim sanci kovaliorum suan 48 de gelmisti 09 da geldi. 22 dkka olmus. Her gelenide takip etmek zorunda olmak kotu oluyo. Bazen onemsemiorum baktim ust uste oluo araliklarla o zaman bakiorum.
Ewt sorma bugun bi depresip uyandim .. skildim artik diyerek.Birde normal dogum bekledigimiz icin daha bi heycanli oluyor insan cnm.. amaa insan gercekten sklmaya basliyor son zamanlarda
Bir ay önceden herkese doğuruyorum dedim dedim kaldım hedef kasım başıydı aralık oldu aralığa sarkmam diyordum:))))Agri normal canm. Cok is yapinca oluo ole belkide dogurursun hahaha :)) ne dogurma meraklisi cikmis biz ayol :))syns jtaime020626 ShamuSu @Ebruzerim75 matematik61
Belkide sen hssetmiosundur. Karninda mj sertlesmio o sertlesmelerde sanciymis agrisiz olsa bileBenim takip edebilecegim sancim bile yok
Ewt sorma bugun bi depresip uyandim .. skildim artik diyerek.
cnm o agri olayi hic belli olmuyor.. annemde birden su gelmis hastahaneye kosup dogurmuus
arada oluyor cnm ama oyle fazla degilBelkide sen hssetmiosundur. Karninda mj sertlesmio o sertlesmelerde sanciymis agrisiz olsa bile
Sizin işiniz daha zor ya ben bide normal doguracak olsam ooool yanmıştım sezeryanda bile gun seçiyoz ...eşime bazen diyom suyum geldi desem gece şimdi zamanı mı sabahı bekle derdin sen diye..Ewt sorma bugun bi depresip uyandim .. skildim artik diyerek.
Yokk kiz sende naptin kasim basi cok erken olurdu. Ama ben diodumki hep bu cocuk ya aralik 29 30 unda yada araligin ilk haftasi bitmeden dogcak diodum. Esim ayin 7 sinden 7 sine maas alir oda dio maasi beklesin :)) maasi almadan dogar kesin 4 5 gbi diodu bakalim. Hangisi tutcak. Bugunde bu hafta dgurcan dedi. Bakcaz artik. :) hangisi oluosa. Zaten yarin acilma olduysa ve suni teklif ederse annemj beklicm.Bir ay önceden herkese doğuruyorum dedim dedim kaldım hedef kasım başıydı aralık oldu aralığa sarkmam diyordum:))))
Biz çok dedik kaldı çoçuklar içimizde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?