2016 Aralık Anneleri

İçimden bi ses biz senle aynı gün doguracaz diyo.Ama senin beklenen tarih zaten yakın :) Benim de sancilarim var biraz da süre fln tutamiyorum bi vuruyo gecmiyo bazen.Bazen de çok hafif oluyo anlamıyorum.

Bende henüz süre tutamıyorum. Normalde sancım adet sancısı gibi belden ve kasıktan oluyo. Ama son yarın saattir alttan bıçak saplanır gibi sancı giriyo hadi hayırlısı :)

Bence hiçbişey olmaz ya 38 içinde sayılırsın şu anda artık herşeyi tamamdır onların :)

Bende henüz süre tutamıyorum. Normalde sancım adet sancısı gibi belden ve kasıktan oluyo. Ama son yarın saattir alttan bıçak saplanır gibi sancı giriyo hadi hayırlısı :)

Bana daa dakika tutabildim bu sefer.12 dk 20 dk 35 dk gibi düzensiz geldi.Oğlumun hareket etmesini bekliyorum şimdi de.Yedim çikolataları oturdum :)

Merhaba Aralık anneleri öncelikle sağlıklı doğum dilerim hepinize . ben Mart 1 en son doğumum ama birşey sormak istiyorum siz daha tecrübelisinirdir . benim bugün yürürken bacak aramda çok ağrı oldu belime vurmaya başladı eve zor geldim adımim küçük küçük atmak zorunda kaldım çatı ağrısımı oluyo bilmiyorum ama neden oldu bole ilk defa oluyor ve endişeliyim bacaklarımın tam arası doktora gitsemmi acaba cevaplarsanız çok sevinirim şuan oturup uzanırken sknti yok

Canim merhaba.
Bebisin altta baski yapiyor ondan o agri bendede 2 aya yakindir var.
Doktorum magnezyum verdi ama ben kullanmadim.
Doktora gittiginde alt kisminin agridigini soylersen sanada magnezyum yazabilir.
Bebis erkekmi buarada genelde asagi cok erken baski yapan bebisler erkek oluyo merak ettim

Bebeğim erkek çok teşekkür ederim sağolun hareketlerinde bi sknti yok çok sukur de acaba bende assaya iniomu dıe korktum magnezyum kullanıyorum suyla karıştırıp :)

Ooo kaynamıl topik bugün bebişler sıralanmış bizde yarın gun belirliycez bakalım zaman daraldı ama o kadar yorgunum ki hiç halim yok

Bebeğim erkek çok teşekkür ederim sağolun hareketlerinde bi sknti yok çok sukur de acaba bende assaya iniomu dıe korktum magnezyum kullanıyorum suyla karıştırıp :)

Erkek bebisler asagiya cok baski yapiyo gordugum ve duydugum kadariyla.
27 haftaliksin normal canim artik yerini ayarliyor.
Kizim da karnim gogusumun altindaydi.
Bunda yer cekimine baya maruz kalmis durumda karnim baya asagilarda ve 2 aydir benimde vajina kemigim kirilmis gibi agriyo.
Doktora aordugumda normal artik agrilar diyip magnezyum yazmisti.
Korkulcak bisey yok yani sen gene kontrolunde soylersin doktoruna.
Saglikla al yavrunu kucagina

Amin inşallah sizde sağlıkla alırsınız bebisinizi çok teşekkür ederim tekrardan içim rahatladı gittiğimde ilk soracağım bu olucak

Aramızda bir gün var seninle muhtemel Doğum tarihimizde...evet doğru söylüyorsun annemde kardeşlerimi 34.haftada dünyaya getirdi küvezde bile kalmadılar...2700 biri doğdu 2600 biri...senin de muhtemelen su azlığından düşük görünüyordur kilosu...

Bu erken gec iside bi tuhaf bi yerde 35 premature yazio bi yerde 37. Ama sanirim 37 ye kadar premature oluyo. Insallah en azindan 37 yi gorursunuz canim. Yat bi is yapma wc kalk sadece dinlen bakalim dur biraz daha.

Canım benim de tek dileğim 37.yi görmek en azından Allahtan herşeyi hazırladım hastane çantam falan hazır bir temizliğim kalmıştı onu da hafta içi birini çağırırım artık yapar..annem kardeşlerimi 34.haftada doğurdu küveze de gerek kalmadı ama bebekle alakalı bir durum bu tabii...doktorum 10 dk ya 1 e düşünce sancın ara beni dedi..

Yani 10 cm aciklik olana kadar verilmiyor mu ki epidural? Onu bilmiyordum. Ben o acilma asamasinda da veriliyor saniyordum.

Yengem epidural normal dogum yapti canim. Tam uyusukluk olmuyormus yani ikinmana engel degilmis. Boyle dogumu her gun yaparim dedi

Aslinda doktor demisti ilacin dozunu ayarlariz diye, dogru.

Ayy bilmiyorum yaa

Iste benim bebekte inmeye baslamis ama tam inis yapmamis daha o yuzdende hala kaburlarimi kiriyor
Banada yapio hala arada eskisi gbi olmasada
Ins bekler cnm . Yat sende bisey yapma bakalm

Englishhome dan cuma günü indirimdeydi nevresim takımı diye aldım saten meğer sadece nevresimmis sinir oldum aynı renk carsaf da bulamadım.bi de güzel yatak örtüsü almam lazım hiç bitmio masraf

Ne guzel imrendim sana zaman olarak bayag gec bu cati agrisini yasamaya baslamisin ben ilk gunden beri yasiyorum bu hamilelikde hersey gibi dogal robot gibi oluyorsun hele son zamanlarda rabbim herkese kolaylik versin

Englishhome dan cuma günü indirimdeydi nevresim takımı diye aldım saten meğer sadece nevresimmis sinir oldum aynı renk carsaf da bulamadım.bi de güzel yatak örtüsü almam lazım hiç bitmio masraf
Ayy masraflar hiç bitmiyp o kadar eledim herşeyi falan ama gene dolu çıkıyo ablamızın falan da ciciler yenileniyo arada ha bire para istiyoruz babamızdan

Ayy kizlar benim bebegin gelmeye niyeti yok galiba ne sanci ne kasilma hic bisey yok rahati yerinde anlasilan burda herkes bi sanciydi nişandi bende hic bisey yok malesef
Dun benim sesimi duydu heralde sanci kasilmalar bugun muhtesem bi sekilde geri donduler :) bende yarini iple cekiorum.. kahvalti edip kosturcam hastaneye.

Ne guzel imrendim sana zaman olarak bayag gec bu cati agrisini yasamaya baslamisin ben ilk gunden beri yasiyorum bu hamilelikde hersey gibi dogal robot gibi oluyorsun hele son zamanlarda rabbim herkese kolaylik versin
Aynen yürümek çok zordu eşimi çekiştire çekiştire yürüdüm kolundan asildim. çok ağrı oldu iki bacağım da tam bikini bölgemin arasında şuan iyim uzanıyorum ama yürüyüş önemli diyorlar böle sürekli ağrı olunca nasıl yürücez adım atmak bi ölüm sizede geçmiş olsun herkesin farklı hamileligı rabbim herkese kolaylık versin gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…