2016 Aralık Anneleri

Valla cok dua ediyorum Allahim kolay ve saglikli bir dogumum olsun diye. Normalde cani cok tatli biriyimdir, sivilcemi bile patlatirken zorlanirim o derece yani ama Allah yardimcimiz olsun insallah
Valla cnm herkesin cani cok tatli o sanci... Allahim insallah fazla cekmeden dogurabiliriz bebisimi.. birde ben epdralsiz dogum yapmayi dusunuyorum .. :)

Valla cok dua ediyorum Allahim kolay ve saglikli bir dogumum olsun diye. Normalde cani cok tatli biriyimdir, sivilcemi bile patlatirken zorlanirim o derece yani ama Allah yardimcimiz olsun insallah
Olur canım korkma..rabbim öyle bi nimet vermiş ki pıt diye çıkar inşallah bebişleriniz ayy bu muymuş normal doğum dersiniz...

Ya bana çok uzun suredir hamileymişim gibi geliyodu önden de gidiyodu ya bana gör 42 . Haftadayım falan:))))

Bnde epiduralsiz yapcm canm.
ben erken dogumla ilk bebegimi kaybettim ve o sancinin nasil aci oldugunu biliyorum cnm.. o an istemistim ama esim dedi dayan sonrasi senin icin daha iyi.. gercektende iyiki yaptirmamisim. suan tembihliyorum esimi,, diyorum eger yine o aciyla istersem epidural izin verme diye oda tmm diyor:) bir arkadasim 3 ay oldu dogum yapali, hala sirt agrisi cekiyor..

Valla cnm herkesin cani cok tatli o sanci... Allahim insallah fazla cekmeden dogurabiliriz bebisimi.. birde ben epdralsiz dogum yapmayi dusunuyorum .. :)

Olur canım korkma..rabbim öyle bi nimet vermiş ki pıt diye çıkar inşallah bebişleriniz ayy bu muymuş normal doğum dersiniz...

Amin kizlar insallah su gibi kolayca dogururuz Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

biraz daha sabir bakalim

Anladim cnm bse yaptirmicm valla kendi kendime dogurmaya caliscam iste . Bakiyim 48 09 24 de geldi sancilar smdide inceden devam edio baya var sancim bu gece

gerçekten travma yaşadım, yarın doktor çağırdı aynı şeyi yapmasına müsaade edeceğimi hiiiiç sanmıyorum

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
gözün aydın canım, maşallah çok güzel doğmuş Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin!

benim de bütün gün nişan devam etti ama bebişin hareketleri oldukça az bugün. yarını iple çekiyorum. bakalım ne zaman doğurucaz

bugün çok yorucu bir gün oldu benim için, nişan gelince o gazla her şeyi halledeyim dedim. evi toparlayıp mum ettim, beni çıldırtan müşterilerimin hepsinin fiyat tekliflerini hazırlayıp gönderdim, yemeği yaptım yedik ve yattım uyudum. şimdi kalktım cin gibiyim heyecan da yapıyorum ama bence ben 1 aralık da doğurucam nasipse, en başından beri böyle hissediyorum nedense

Sevindim canım. Darısı bizlere olsun. Sanada bebeğimle cokkkk guzel günler oldun insallah.

Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Gözün Aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun paşan.

Selam kızlar. Daha yeni girdim sayılır eve. Arkadaşlarım bugün bana sürpriz baby shower hazırlamış öyle mutlu oldum ki anlatamam o kadar özenmişler hediyeler almışlar. Allah herkesi sevdikleriyle beraber tutsun ne deyim. İnşallah Doğumum sıkıntısız geçer oğluşum sağlıkla büyüyünce ona verilen değeri gösterebilirim :)

Aksam ebe gelmisti ona da sordum. Zaten söylemistim, ebeler karsi, doktor tavsiye ediyor. O da dogum sürecinde bakarsin, iyi gidiyorsa gerek yok neden alasin ki falan dedi. Bu arada ilk sancilarda verilmiyor dedi. Yaklasik 4 cm acilma olana kadarki o ilk sancilarda verilmemesi daha iyiymis cünkü hissetmedigin icin geciktirebiliyormuymus ne öyle bisiler anlatti. Iyi bari hemen istemem cok zorda kalirsam isterim dedim. Aslinda ben her seyi hissetmek istiyorum. Ben böyle bir deli cesareti gidiyorum ama bakalim basima ne gelcek.

Biz hastaneye gitmek icin sancilarin 5 dakikada bir gelmesini beklicez (oyle yapmamizi soylediler hastaneden). Sancilar siklasinca agrisida cok olur tahminen, yani hastaneye gidene kadar acidan kivama gelirim tahmin ediyorum. Birde bizim hastanedeki nobetci anestezi uzmanin hastaya gelmesi 1-1,5 saati alabiliyormus. O nedenle hemen isticem ben, aciya dayanamam ben ya.

Süper görünüyor. Evinin dekorasyonu ne kadar güzelmis :) Onlarin dekorasyonu ile de bomba olmus

Evet bizden de öyle istediler. 5 dk da bire düsünce gidicez. Zaten 5 dk bir sanci gelirken nasil gidicem bilmiyorum :) arabaya kadar yürüyebiliriz insallah :)
Ben sormadim anestezi uzmani ne zaman gelir diye. Akisina biraktim düsünmüyorum
Son 12 gün, cok heyecanli Senin 5 gün kalmis hic belirti bisi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…