Valla cnm herkesin cani cok tatliValla cok dua ediyorum Allahim kolay ve saglikli bir dogumum olsun diye. Normalde cani cok tatli biriyimdir, sivilcemi bile patlatirken zorlanirim o derece yani ama Allah yardimcimiz olsun insallah
Hmm. Olsun bakalim var daha nasi olsa.arada oluyor cnm ama oyle fazla degil
Olur canım korkma..rabbim öyle bi nimet vermiş ki pıt diye çıkar inşallah bebişleriniz ayy bu muymuş normal doğum dersiniz...Valla cok dua ediyorum Allahim kolay ve saglikli bir dogumum olsun diye. Normalde cani cok tatli biriyimdir, sivilcemi bile patlatirken zorlanirim o derece yani ama Allah yardimcimiz olsun insallah
HahahahSizin işiniz daha zor ya ben bide normal doguracak olsam ooool yanmıştım sezeryanda bile gun seçiyoz ...eşime bazen diyom suyum geldi desem gece şimdi zamanı mı sabahı bekle derdin sen diye..
Bnde epiduralsiz yapcm canm.Valla cnm herkesin cani cok tatlio sanci... Allahim insallah fazla cekmeden dogurabiliriz bebisimi.. birde ben epdralsiz dogum yapmayi dusunuyorum .. :)
Ya bana çok uzun suredir hamileymişim gibi geliyodu önden de gidiyodu ya bana gör 42 . Haftadayım falan:))))Yokk kiz sende naptin kasim basi cok erken olurdu. Ama ben diodumki hep bu cocuk ya aralik 29 30 unda yada araligin ilk haftasi bitmeden dogcak diodum. Esim ayin 7 sinden 7 sine maas alir oda dio maasi beklesin :)) maasi almadan dogar kesin 4 5 gbi diodu bakalim. Hangisi tutcak. Bugunde bu hafta dgurcan dedi. Bakcaz artik. :) hangisi oluosa. Zaten yarin acilma olduysa ve suni teklif ederse annemj beklicm.
ben erken dogumla ilk bebegimi kaybettim ve o sancinin nasil aci oldugunu biliyorum cnm.. o an istemistim ama esim dedi dayan sonrasi senin icin daha iyi.. gercektende iyiki yaptirmamisim. suan tembihliyorum esimi,, diyorum eger yine o aciyla istersem epidural izin verme diye oda tmm diyor:) bir arkadasim 3 ay oldu dogum yapali, hala sirt agrisi cekiyor..Bnde epiduralsiz yapcm canm.
Valla cnm herkesin cani cok tatlio sanci... Allahim insallah fazla cekmeden dogurabiliriz bebisimi.. birde ben epdralsiz dogum yapmayi dusunuyorum .. :)
Olur canım korkma..rabbim öyle bi nimet vermiş ki pıt diye çıkar inşallah bebişleriniz ayy bu muymuş normal doğum dersiniz...
Ben sabah erkenden gidicem doktorun sezeryanı falan oluyo denk gelmeden gun verecek bakalım cumartesi yada pazartesi dayanırsan pazartesi demişti ama benimki kudurdu içimde kilosunu da soylemiyo tam olarak son kontrollerde kagıtta vermedi kilom önemli degil diyo geçiştiriyo.....senin ki de oyun oynuyo annesi senle geliyom cee diyo kaçıyo:))))
Hmm anladim cnm ilk sen girer haberini verirsin.
İş güç ha getire bende ev goçuyo ben goçuyorum yatın öğleden sonra bizimkiler gelecek biraz bişeyler yapacak ben yere duşeni bile alamıyorum
Ben narkozumu alıp uyuyacağım uyanıcam inşallah....:))))
biraz daha sabir bakalim
Anladim cnm bse yaptirmicm valla kendi kendime dogurmaya caliscam iste . Bakiyim 48 09 24 de geldi sancilar smdide inceden devam edio baya var sancim bu geceben erken dogumla ilk bebegimi kaybettim ve o sancinin nasil aci oldugunu biliyorum cnm.. o an istemistim ama esim dedi dayan sonrasi senin icin daha iyi.. gercektende iyiki yaptirmamisim. suan tembihliyorum esimi,, diyorum eger yine o aciyla istersem epidural izin verme diye oda tmm diyor:) bir arkadasim 3 ay oldu dogum yapali, hala sirt agrisi cekiyor..
gerçekten travma yaşadım, yarın doktor çağırdı aynı şeyi yapmasına müsaade edeceğimi hiiiiç sanmıyorummihaelamarta iste benimde bahsettigim parmak acisi oydu canm. Herkes cati muayenesi gibi saniodu ama degil malesef o cok baska bise iyyyycee derinlere gidiolar . Ben her onu yedigimde bagirdim ve agladim nisanm geldi demissin normal cunku o kadar kurcaliolarki artik dogumu baslatiolar resmen. Kiminin suyu gelio bu muayeneden sonra kiminin nisani .
gözün aydın canım, maşallah çok güzel doğmuşArkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Kızlar bugün benim nstde de sancım çıktı. Zaten hissediyodum. Doktor artık ufak ufak geliyo bebiş dedi. Nişan gelmesi devam ediyo olabilirmiş hafif pembemsi bi kıvamda. Gün veremiyorum ama bi saat sonrada olabilir dedi. Sancılar 5dakikada 1e düşene kadar evde bekleyebilirmişim. Bizden son haberler böyle :)
Canım benim çok sağolun, yok hiçbişey hiseetmedim odaya geldiğimde gayet rahattım. İlk yürüyüş yapıldığında çok zorlanılıyor falan derlerdi, o da öyle korkulacak şekilde değil kesinlikle. Şuan otırup kalkarken ağrım oluyor. O da geçicek inşalllah
Sevindim canım. Darısı bizlere olsun. Sanada bebeğimle cokkkk guzel günler oldun insallah.Canım benim çok sağolun, yok hiçbişey hiseetmedim odaya geldiğimde gayet rahattım. İlk yürüyüş yapıldığında çok zorlanılıyor falan derlerdi, o da öyle korkulacak şekilde değil kesinlikle. Şuan otırup kalkarken ağrım oluyor. O da geçicek inşalllah
Gözün Aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun paşan.Arkadaslar dün kontrol icin gittim. yüksek tansiyon ve nst nin duzgün cikmaması nedeniyle yatıs verdiler. Gece acil sezeryanla alındı. Paşamin durumu gayet iyi masallahi var 3970 gr 52 cm dogdu. darisi bekleyenlerin basına.
Benim dogum yapacagim hastanede epidural acilma sirasinda veriliyor ve etkisi azalmaya basladikca takviyesi yapiliyor. 10 cm acildiktan sonra epidural yapilmasinin manasi yok zaten. O kadar aciyi zaten cekmis oluyorsun. Ben epidurali hemen isticem hastaneye gider gitmez :)
Aksam ebe gelmisti ona da sordum. Zaten söylemistim, ebeler karsi, doktor tavsiye ediyor. O da dogum sürecinde bakarsin, iyi gidiyorsa gerek yok neden alasin ki falan dedi. Bu arada ilk sancilarda verilmiyor dedi. Yaklasik 4 cm acilma olana kadarki o ilk sancilarda verilmemesi daha iyiymis cünkü hissetmedigin icin geciktirebiliyormuymus ne öyle bisiler anlatti. Iyi bari hemen istemem cok zorda kalirsam isterim dedim. Aslinda ben her seyi hissetmek istiyorum. Ben böyle bir deli cesareti gidiyorum ama bakalim basima ne gelcek.
Selam kızlar. Daha yeni girdim sayılır eve. Arkadaşlarım bugün bana sürpriz baby shower hazırlamış öyle mutlu oldum ki anlatamam Eki Görüntüle 1919151 o kadar özenmişler hediyeler almışlar. Allah herkesi sevdikleriyle beraber tutsun ne deyim. İnşallah Doğumum sıkıntısız geçer oğluşum sağlıkla büyüyünce ona verilen değeri gösterebilirim :)
Biz hastaneye gitmek icin sancilarin 5 dakikada bir gelmesini beklicez (oyle yapmamizi soylediler hastaneden). Sancilar siklasinca agrisida cok olur tahminen, yani hastaneye gidene kadar acidan kivama gelirim tahmin ediyorum. Birde bizim hastanedeki nobetci anestezi uzmanin hastaya gelmesi 1-1,5 saati alabiliyormus. O nedenle hemen isticem ben, aciya dayanamam ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?