2016 Aralık Anneleri

Sorun suki yuruyorsun iyi hosta o cati intikamini aksam aluyor kiprayamiyosun evde en guzeli bunun icin evde dinlenmek yinede sukur halimize bizim yerimizde olmak isteyen bunun icin para doken insanlar var ama cdden hamilelik cok zor surec psikolojik ve bedensel olarak

Çok şükür gerçekten haklısınız tatlı acılar bunlar katlanıcaz öle böle şikayet ediyoruz ama en çokta biz endişe ediyoruz bugünleri görmekte çok güzel inşallah kucağımıza alırız amin :)

Kızlar velilerim bana böyle bişey yapmış.İsmi belli degildi yaptıklarında.

Ben etiket yapıp bunları yakınlarıma dagitsam mı? Öyle yapsam saksiyi ne yaparım ? Yoksa böyle süs olarak kalsam mı ?

Eklentiler

• 20161017_110004-1.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 116
Ne zamandır aklımdaydın
Ne yaptın diye
İş problemini ne yaptın

Birfe LaTahzenInnallaheMeana
Sen nerdesn epeydir yazmıon

Eğer yarın da bu göğüs batması devam ederse doktorla görüşüp 1 gün önceye alacağım sezeryanı.2 gündür toplam 4saatlik uykuyla duruyorum. kafam düşüyor artık durduğum yerde. her nefes insana acı verince dayanması çok zor.geceleri daha artıyor. geçen hafta doğum yapanlar şimdiye toparlandı galiba

Ayy hadi kiz guzel haberlerle gel. Bide bakiyomusum dogum haberi vermissin
Yarin miiiii

Dur annem gelmedi daha cuma gelcek gece . Oda yazmis smdi ins gelirim 2 gun sonra dogurursun die. Bende dua et dedim :) insallahh aminn dio :) ona kalirsa pazar yani. Esime kalirsada bu hafta dogurcakmisim. Bana kalirsa artik bilmiyorum :)
Ama dedigin gbi her kontrole gtmem de artik diyorum bide bakmissin yatis vermis die. :) ama dr.um gecen acile gittigimdede soledi 5 dk 1 oluncaya kadar durursun ewde die. O yuzden suanlik ufukda 5 dk degil 35 dkka bile yok :) kasilma sanci varda . Bakalim nolck yarin.

Bende o kadar çok bugün dogurtur diyerek gittim ki şimdi diyesim bile yok erteler diyorum anca bakalım sabah ne diycek doktorumuz ...normale hiç halim yokmuş onu anladım ıkın deseler ona bile yorgunum:)))))))

Bu gece buralar benim gibi hissediyorum kaşıntı mide yanması var uyuyamıyorum...dışarda fena bir rüzgar var sabaha kar gelir gibi ayy ayakkabılara ayağım sığmıyor ne yapıcam ben zaten 40 olmuştu erkek ayakkabılarına mı dadanıcam ne

Ne zamandır aklımdaydın
Ne yaptın diye
İş problemini ne yaptın

Birfe LaTahzenInnallaheMeana
Sen nerdesn epeydir yazmıon
İş olayı istifa ile sonlandı. Sonra başka bir yere başladım. Ama doğum iznine ayrıldıktan sonra öğrendim ki şirket kapanıyormuş. Şans işte. Bu arada sizin iyi haberinizi okudum. Çok şükür. Darısı başımıza.

Yani 10 cm aciklik olana kadar verilmiyor mu ki epidural? Onu bilmiyordum. Ben o acilma asamasinda da veriliyor saniyordum.

Aslinda doktor demisti ilacin dozunu ayarlariz diye, dogru.

Ayy bilmiyorum yaa

Benim dogum yapacagim hastanede epidural acilma sirasinda veriliyor ve etkisi azalmaya basladikca takviyesi yapiliyor. 10 cm acildiktan sonra epidural yapilmasinin manasi yok zaten. O kadar aciyi zaten cekmis oluyorsun. Ben epidurali hemen isticem hastaneye gider gitmez :)

Bende o kadar çok bugün dogurtur diyerek gittim ki şimdi diyesim bile yok erteler diyorum anca bakalım sabah ne diycek doktorumuz ...normale hiç halim yokmuş onu anladım ıkın deseler ona bile yorgunum:)))))))
Seninde mi yarin kontrol. Bakalim ne dicek. Kahvaltiyi yapip kosturcam :) normalde oglenide yiodum ole gidiodum ama dayanamam o kdr carsambayi bekledigime sukur :)) 15 gundur goremedjm zaten kg da bilmiorum. Kg cok merk ediorum bide acilma durumunu. Benm dr bugun bana 41 e kadar yolu var dedi telefonda . Ama o kdr sabredemem sanirim. Enescikde o kdr kalmasin bi zahmet .. kiraya zam yapcm en sonunda almanyadan kizim gelio enes ewi bosalt dicemm

Kizlar bugun bende bir hal var. 2 wcmi lavabolarimi domestosladim biguzel, sonra kek yaptim, firinimin icini sildim, makinadan temiz bulasiklari yerlestirdim, ocagimi sildim. Suanda felaket bir kasik agrim var hani adet agrisinin oldugu yerde ama yaniyor gibi resmen,sanki orasi yanmis gibi felaket bir agri ve asagi baski. Bebekde hareketli, simdi uzandimm biraz bakalim hafifleyecekmi ? Olmadi bir dus alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…