- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Sorun suki yuruyorsun iyi hosta o cati intikamini aksam aluyor kiprayamiyosun evde en guzeli bunun icin evde dinlenmek yinede sukur halimize bizim yerimizde olmak isteyen bunun icin para doken insanlar var ama cdden hamilelik cok zor surec psikolojik ve bedensel olarakAynen yürümek çok zordu eşimi çekiştire çekiştire yürüdüm kolundan asildim. çok ağrı oldu iki bacağım da tam bikini bölgemin arasında şuan iyim uzanıyorum ama yürüyüş önemli diyorlar böle sürekli ağrı olunca nasıl yürücez adım atmak bi ölüm sizede geçmiş olsun herkesin farklı hamileligı rabbim herkese kolaylık versin gerçekten çok zor
Çok şükür gerçekten haklısınız tatlı acılar bunlar katlanıcaz öle böle şikayet ediyoruz ama en çokta biz endişe ediyoruz bugünleri görmekte çok güzel inşallah kucağımıza alırız amin :)Sorun suki yuruyorsun iyi hosta o cati intikamini aksam aluyor kiprayamiyosun evde en guzeli bunun icin evde dinlenmek yinede sukur halimize bizim yerimizde olmak isteyen bunun icin para doken insanlar var ama cdden hamilelik cok zor surec psikolojik ve bedensel olarak
Ayy hadi kiz guzel haberlerle gel. Bide bakiyomusum dogum haberi vermissinDun benim sesimi duydu heralde sanci kasilmalar bugun muhtesem bi sekilde geri donduler :) bende yarini iple cekiorum.. kahvalti edip kosturcam hastaneye.
Ne zamandır aklımdaydınSelam kızlar .
Çok uzun süredir yazamıyordum. Ama güzel haberler çoğalmış. Bebişlerini kucaklarına alanları okudum. Rabbim bizleri bebeklerimizden ayrı kılmasın. Onların üzüntülerini yaşatmasın. Hayırlı kaderler yazmış olsun inşallah. Bizde bekleme modundayız. Küçük hanım ne zaman gelmek ister ise artık. Doğum görüntüde normal doğum gibi devam ediyor. Dün haftalık kontrolde sancı görüldü. Maalesef ben o sancıları hiç hissedemiyorum. Sonra açıklık varmı diye muayene ettiler. 1 parmak dedi açılmış. Sancı 5 dakikada 1 olmaya başlayınca gel dedi doktor. Dedim doktor bey ben zaten şu an ki sancıları hissetmiyorum ki nasıl anlayacağım bu sıklıkları. Dedi tam doğum sancısı başlayınca merak etme anlarsın dedi. Yani bindik bi alamete gidiyoz kıyamete misali, bir bilinmezlikde ilerliyoruz. Muayene sebebiyle sanırım gece peçete de iki toplu iğne başı kadar kan gördüm ama sanki sivilcen falan kanarya o kadar. Nişan dedikleriniz sanırım akıntı içinde geliyor. Ben de yok. Bakalım hayırlısı. Aile büyükleri onun nişan olduğu kanısına varmaları sebebiyle doğum heyacanı arttı. Beni de aldı bi telaş. Evin içinde yapacağım işleri yapmamı biri görse. Sabah 5 de yıkanıp kuruyan çamaşırları katla, ütü yap, bi makine daha çamaşır at, ortalığı topla. Aman dağınık olmasın sanki hemen doğuma gidiyorum. Akşam yemeğini erkenden koydum. Sancılanıp gidersem evde olanlar aç olmasın. Sonuç kızımla oturduk arka sokakları izliyoruz. Sessiz sakin ağrısız sancısız. Vallahi annem geliyor şimdi bize. Eşim alıp öyle geçecek evimize. Kızımı motive etmeye çalışıyorum. Hadi kızım başarabilirsin, bak ananende geliyor. Tamam dar bir kanal olabilir ama hadi bi gayret. 3 kilo oldun artık gücün de yerindedir inşallah. Sen yaparsın modundayım ama bakalım. Nasip ne zaman.
Bilmiuorumda bende geçenlerde çok acayip turşu aşerdim ve tatlidan cok tuzlu seyler canim cekiogünaydın kızlar aşerme hala olur mu acaba ya ben dün gece turşu istedim eşimden evde yoktu gece yarısı gitti turşu aldı geldi adam bir tabak yedim
Canım tadı nasıl hiç denedin miEvet haciseriften verdim.
http://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-sepeti.html
Şundan sipariş verdim.Sadece sepetler bile 40 tl civarı normalde.Daha sonra da kullanırım mevlit hediyeliklerini de içine koyarım diye düşündüm.Uygun geldi fiyatı.
Etrafımdaki sipariş verenlerden çok övgü aldığı için ve internette de çok iyi yorumları olduğu için güvendim açıkçası.Canım tadı nasıl hiç denedin mi
Yarin miiiiiAyy hadi kiz guzel haberlerle gel. Bide bakiyomusum dogum haberi vermissin
Bende o kadar çok bugün dogurtur diyerek gittim ki şimdi diyesim bile yok erteler diyorum anca bakalım sabah ne diycek doktorumuz ...normale hiç halim yokmuş onu anladım ıkın deseler ona bile yorgunum:)))))))Yarin miiiii
Dur annem gelmedi daha cuma gelcek gece . Oda yazmis smdi ins gelirim 2 gun sonra dogurursun die. Bende dua et dedim :) insallahh aminn dio :) ona kalirsa pazar yani. Esime kalirsada bu hafta dogurcakmisim. Bana kalirsa artik bilmiyorum :)
Ama dedigin gbi her kontrole gtmem de artik diyorum bide bakmissin yatis vermis die. :) ama dr.um gecen acile gittigimdede soledi 5 dk 1 oluncaya kadar durursun ewde die. O yuzden suanlik ufukda 5 dk degil 35 dkka bile yok :) kasilma sanci varda . Bakalim nolck yarin.
İNŞALLAH cnm hayırlısıyla alalım hepimiz kucamıza saglıklıcadiyoruz bir an once gelsin bebislerimiz ama sunun surasinda Allahin izniyle 2-3 hafta iicnde cogu aralik annesi dogurmus olcak :) Insallah sagsaglim herkes bebisini alir kucagina
Aminnnnnn.heyecanla bekliyoruz kar gelmeden gelse bebişlerdiyoruz bir an once gelsin bebislerimiz ama sunun surasinda Allahin izniyle 2-3 hafta iicnde cogu aralik annesi dogurmus olcak :) Insallah sagsaglim herkes bebisini alir kucagina
İş olayı istifa ile sonlandı. Sonra başka bir yere başladım. Ama doğum iznine ayrıldıktan sonra öğrendim ki şirket kapanıyormuş. Şans işte. Bu arada sizin iyi haberinizi okudum. Çok şükür. Darısı başımıza.Ne zamandır aklımdaydın
Ne yaptın diye
İş problemini ne yaptın
BirfeLaTahzenInnallaheMeana
Sen nerdesn epeydir yazmıon
Yani 10 cm aciklik olana kadar verilmiyor mu ki epidural? Onu bilmiyordum. Ben o acilma asamasinda da veriliyor saniyordum.
Aslinda doktor demisti ilacin dozunu ayarlariz diye, dogru.
Ayy bilmiyorum yaa
Seninde mi yarin kontrol. Bakalim ne dicek. Kahvaltiyi yapip kosturcam :) normalde oglenide yiodum ole gidiodum ama dayanamam o kdr carsambayi bekledigime sukur :)) 15 gundur goremedjm zaten kg da bilmiorum. Kg cok merk ediorum bide acilma durumunu. Benm dr bugun bana 41 e kadar yolu var dedi telefonda . Ama o kdr sabredemem sanirim. Enescikde o kdr kalmasin bi zahmet .. kiraya zam yapcm en sonunda almanyadan kizim gelio enes ewi bosalt dicemmBende o kadar çok bugün dogurtur diyerek gittim ki şimdi diyesim bile yok erteler diyorum anca bakalım sabah ne diycek doktorumuz ...normale hiç halim yokmuş onu anladım ıkın deseler ona bile yorgunum:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?