- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Keske siparisle gelseler :))) annenin geldigi gece dgurcan diodun yarin gelio annem o haldee. :)))) valla bilmiyorum yani saka maka 39 + larda gelcek gbi hssediorum esimde 7 8 i falan o civarda bence dio bakak gorek diom bende..Yokk kiz nerde o gunler keskeeedaha dur kiz 2.miz bir doguracaz insallah sensiz olmaz bacim ayni gun olması lazim.
Kiz ben sancilarimi hissetmiyorum karnim surekli sertlesiyor . Dedim acaba bi doktora gitsem mi ? Bilemedim. Sanki bana gorede onumuzdeki hafta dogum yapacam artik. Sali gunu olursa cok guzel olur 39+0 ayy jadi insallah .
Sağol cnm ya kasılmalar dışında da hissederdim o bugün olmayınca gerildim biraz bugın iyice aşağı mı ne indi benimki oturtmuyo bile normal sanki kasıklarım da sıkışıyo gibi oluyoKasiliyor oynama degil artik totosunu dikiyor bizi genelde ve nefesimi kesip soguk terletiyor oda sanci zaten ama.duzensiz
çatal çok saçma zaten, doğa kanunlarına aykırı bi kere, ayaklar havada güç alacak bişey yok
Yere bascan ki yerçekimi çeksin bebeyi
Yurtdışında genelde yatakta yaptırıyolar zaten, bi ara Saniyede 4 Bebek programına kafayı takmıştım da
seninkiler de birbirine oyun arkadaşı olur inşallah, ilk zaman zor olur tabi ama minnoş kızın kardeşe çabuk alışır inşallah
Canim bugun benim kasilmalarim cok oldu dedim bugun kesin doguracam ama simdi benim oglanin masallahi var icimde tepiniyorKasilmalar bazen bendede sancisiz oluyo cnm ama artik cok rahatsiz olmaya basladim herseyden. . . Millet dio ya icimde kalsin daha iyi dogsa daha dert falan diye. Hic ole dusunenlerden degilim. Tabiki skintisi olcak ama ciksin arkadas olmuyo bole ya.
Canim cokk ama cokkk sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Kac saat sanci cektin, cok zorladimi? Bebis kac kg dogdu? Dikis agrin cok varmi?
mihaelamarta canım çok sevindim, Allah gönlüne göre vermiş, tebrik ederim, maşallah sana da kuzucuğuna da Çok güzel günlerde sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah sütün bol, yavrun ömürlü olsun inşallah
@cermur hayırlı uğurlu olsun, Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, tebrik ederim
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah
Tebrikler canim! Allah saglikli anneli babali buyutsun insallah
Hayirli ugurly olsun normal dogum anlatildigi kadar zormuymus
ne guzel canim yaaaa cok sevindim:) Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin bebisine insallahhh ve darisi biz bekliyen aralik Annelerine
Canim gözun aydin :) cok sevindim
oyyy cok sevindim :) Hayirli bir sekilde buyut bebisini cnm
Insallah sagsaglim gelir bir an önceBende artik bunaliyorum... Sanirim son zamanlarda böyle oluyor
al benden de o kadar :)Aralik'a girdik, bizim kiz bu hafta kesin gelir diyordum ama hicbir belirti yok. Yarin doktor randevumuz var. Pazar gunude beklenen dogum tarihi. Bakalim ne olacak...
mrb kaçıncı haftan? ben de uyuyamıyorum benzer şikayetlerdenLavaboya kalktım 1.5 saat oldu uyuyamiyorum..Sol bacagim ağrıyo üzerine yattikca saga dönünce rahatsız oluyorum.Ara ara benden hafif sancı da giriyor deli olmak üzereyim yaa..
37+4 bugün.Ben böyle olmazdım hiç..Zaten Allah nasip ederse en geç yarın yavrum kucagimda olacak.Bugün de kontrolüm var.Gitmişken baksak doğum başlamış hiç beklemeden dogursam diyorum bi yandan da.mrb kaçıncı haftan? ben de uyuyamıyorum benzer şikayetlerden
doğumunuz nasıl olacak? çok heycanlı ya :)37+4 bugün.Ben böyle olmazdım hiç..Zaten Allah nasip ederse en geç yarın yavrum kucagimda olacak.Bugün de kontrolüm var.Gitmişken baksak doğum başlamış hiç beklemeden dogursam diyorum bi yandan da.
Bugün de kendi gelmezse yarın suni sanciyla normal doğum deneyecegiz.Doktorum normal dogurursun dedi ama bilmiyorum becerebilecek miyim :)doğumunuz nasıl olacak? çok heycanlı ya :)
Yanlış anlamazsanız merakımı hoş görün henüz erken değilmi 37 hafta diyorsunuz.. Yani herşey normal ise neden beklemiyorsunuz 40 haftayıBugün de kendi gelmezse yarın suni sanciyla normal doğum deneyecegiz.Doktorum normal dogurursun dedi ama bilmiyorum becerebilecek miyim :)
Çünkü her şey normal değil :) Nişanim geldi zaten ve hala da ara ara kanamalı akıntım devam ediyor.Bebeğim de haftasına göre gelişim olarak geri kalmaya başladı.Doktorum da daha fazla riske atmak istemedi.Kendi gelmezse biz getirteceğiz inşallah :)Yanlış anlamazsanız merakımı hoş görün henüz erken değilmi 37 hafta diyorsunuz.. Yani herşey normal ise neden beklemiyorsunuz 40 haftayı
sağlıkla kucağına al inşallah hatta alalım herkes alsın :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımÇünkü her şey normal değil :) Nişanim geldi zaten ve hala da ara ara kanamalı akıntım devam ediyor.Bebeğim de haftasına göre gelişim olarak geri kalmaya başladı.Doktorum da daha fazla riske atmak istemedi.Kendi gelmezse biz getirteceğiz inşallah :)
Canım meme reddi yapıyor sanırım senin kızçıldıran anne postudur
Emmiyo bu çocuuuuuuukkk herşeyi emiyo beni yooksarılık olmuş eğer yükselirse küvöze yatıracaklar nolur dua edin hamişler doğumda yırttım küvözden derken şimdi almasınlar kuzumu benden
Kuzen doğdu demekKızlar yeğenim doğdu çoook şükür. Allah m çoook tatlıydı tombişimiz. Kilosu dörde yakın normal doğurdu
@ekonomistgonul canım Allah razı olsun darısı bize'olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?