2016 Aralık Anneleri

Keske siparisle gelseler :))) annenin geldigi gece dgurcan diodun yarin gelio annem o haldee. :)))) valla bilmiyorum yani saka maka 39 + larda gelcek gbi hssediorum esimde 7 8 i falan o civarda bence dio bakak gorek diom bende..

Kasiliyor oynama degil artik totosunu dikiyor bizi genelde ve nefesimi kesip soguk terletiyor oda sanci zaten ama.duzensiz
Sağol cnm ya kasılmalar dışında da hissederdim o bugün olmayınca gerildim biraz bugın iyice aşağı mı ne indi benimki oturtmuyo bile normal sanki kasıklarım da sıkışıyo gibi oluyo

O programi bende baya baya izledim.
Her izledigimde kafamda okudugum duydugum herhalde zeynep kamil dedikleri hastahane boyle bisey diye geciriyordum.

Kasilmalar bazen bendede sancisiz oluyo cnm ama artik cok rahatsiz olmaya basladim herseyden. . . Millet dio ya icimde kalsin daha iyi dogsa daha dert falan diye. Hic ole dusunenlerden degilim. Tabiki skintisi olcak ama ciksin arkadas olmuyo bole ya.
Canim bugun benim kasilmalarim cok oldu dedim bugun kesin doguracam ama simdi benim oglanin masallahi var icimde tepiniyor nolacak boyle anlamadim gelmeye niyetleri yok bi yandanda diyorum en azindan karnimda sesini duymuyorum dogdu zaman uykusuz geceler baslicak

Canim cokk ama cokkk sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Kac saat sanci cektin, cok zorladimi? Bebis kac kg dogdu? Dikis agrin cok varmi?

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah

Tebrikler canim! Allah saglikli anneli babali buyutsun insallah

Hayirli ugurly olsun normal dogum anlatildigi kadar zormuymus

AzRASILAM

Allah hepinizden razı olsun kızlar, darısı bekleyen bütün canların başına. Oğlumuz 2880 kg - 49 cm dünyaya geldi çok şükür. Doktorun söylediği 3.150 kg dı en son kontrolde. Hastaneden çıkarken 75 gr eksik çıktık. Şu an 2.800 kiloyuz.

Normal doğum zor değil, sadece sabırlı olmak ve hem kendimize hem de bebeğimize gerçekten inanmak gerek. Benim doktorumun bana motivasyonum düşmesin diye söylemediği doğumdan sonra öğrendim bir sorunum varmış o yüzden normalde doğum yapanlardan bi tık daha zor olmuş. Ona rağmen çok şükür..
dikişlerimde ağrı var ama dayanılmaz değil, daha çok ara ara sızı şeklinde ve kalça kemiklerinde ara ara ağrı var o kadar çok şükür.

Lavaboya kalktım 1.5 saat oldu uyuyamiyorum..Sol bacagim ağrıyo üzerine yattikca saga dönünce rahatsız oluyorum.Ara ara benden hafif sancı da giriyor deli olmak üzereyim yaa..

mrb kaçıncı haftan? ben de uyuyamıyorum benzer şikayetlerden
37+4 bugün.Ben böyle olmazdım hiç..Zaten Allah nasip ederse en geç yarın yavrum kucagimda olacak.Bugün de kontrolüm var.Gitmişken baksak doğum başlamış hiç beklemeden dogursam diyorum bi yandan da.

Bugün de kendi gelmezse yarın suni sanciyla normal doğum deneyecegiz.Doktorum normal dogurursun dedi ama bilmiyorum becerebilecek miyim :)
Yanlış anlamazsanız merakımı hoş görün henüz erken değilmi 37 hafta diyorsunuz.. Yani herşey normal ise neden beklemiyorsunuz 40 haftayı

Yanlış anlamazsanız merakımı hoş görün henüz erken değilmi 37 hafta diyorsunuz.. Yani herşey normal ise neden beklemiyorsunuz 40 haftayı
Çünkü her şey normal değil :) Nişanim geldi zaten ve hala da ara ara kanamalı akıntım devam ediyor.Bebeğim de haftasına göre gelişim olarak geri kalmaya başladı.Doktorum da daha fazla riske atmak istemedi.Kendi gelmezse biz getirteceğiz inşallah :)

sağlıkla kucağına al inşallah hatta alalım herkes alsın :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Karlı bir sabahtan herkese günaydın.....
Sabaha kadar dolandım durdum ellerimi ateşe tutmuşum gibi acıyo halim de yok yorulmuşum ben bakalım bugunun bebeşi ilk kimim olacak hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşalım inşallah...benimki iyice sıkıştı artık garibimin yeri kalmadı şafak sayıyoruz son 4 salı gelecek inşallah)))

Canım meme reddi yapıyor sanırım senin kız
Biraz daha çabala ama aç kalmasın mamada ver
Veriyormuşsunuz
Ama mamayı biberonla verme
Memeni hiç tutmaz

Kızlar yeğenim doğdu çoook şükür. Allah m çoook tatlıydı tombişimiz. Kilosu dörde yakın normal doğurdu
@ekonomistgonul canım Allah razı olsun darısı bize'olsun.
Kuzen doğdu demek
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı sana inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…