Aa bugün kimse doğurmadı mı
Planlı sezaryen olanlar/ ikinci doğumu yapanlar, size de çatı muayenesi yapıldı mı
Benim de 2.ama ben çok tırsıyorum çatal denen zıkkıma çıkmaktan
Whatsap grubu kuruldumu hamisler
Burda wjNe alaka watsap grubu yeni uye seni :)
Aslinda en basindan takip ediyordum burayi sonra kaynadi whatsap grubu kurulur diye umitlenmistim ama :)Ne alaka watsap grubu yeni uye seni :)
Aslinda en basindan takip ediyordum burayi sonra kaynadi whatsap grubu kurulur diye umitlenmistim ama :)
ben de yarın gidicem muayeneye, bu zamana kadar hiç söylemedi ama birden bakalım derse diye korkuyorum vallaBenim 2. Sezeryan canim hic cati muaynesi olmadim sormadim.
Hatirlatmadim olcagimda soylenmedi.
Haftaya son ultrasyonuma gircem sonrada tahliller yapilcak baska bisey soylemedi dr
Yok malesef. :) bende sordum ama millet ewinde oturuomus sakin sakin :) hadi sanciniz manciniz yokmu dedim bi aksiyon :)Hanımlarrr doğuran yokmu :) bende gram belirti yok... acaba ne zaman gelecek
ben de yarın gidicem muayeneye, bu zamana kadar hiç söylemedi ama birden bakalım derse diye korkuyorum valla
Kaçına gün verdi sana
Planlı normal doğum nasıl oluyor canımm
Bana da 14-16 arası bir gün seç dedi, sanırım 14 olacak benim de, 38+5te13 aralik demislerdi
16 aralik istedim bugun tam 39.0 da alinsin istedim bi sorun olmazsa
16 sinda alicaklar
Canm sana nie ole yapioki bndende geldi acilmada mevcut ama kendi asil.sancilarimi beklemeyi uygun gordu suan durum iyi oldugu icin.Mesela benim daha bebek küçük nişan geldi.Cumartesiye kadar kendi gelmezse suni sanciyla normal doğum yapacağım inşallah.O yüzden kısmen planlı normal doğum :)
Bana da 14-16 arası bir gün seç dedi, sanırım 14 olacak benim de, 38+5te
Hakkımızda hayırlısı, o güne kadar tutabilecek miyiz bakalım
Ayyy benim de yok ne zaman doğurcam o ladar merak ediyorumki :/Yok malesef. :) bende sordum ama millet ewinde oturuomus sakin sakin :) hadi sanciniz manciniz yokmu dedim bi aksiyon :)
hakkaten belki aynı gün doğarlarAy ayniymis satimiz.
Haberleselim canim bakarsin ayni gun aliriz bonibonlari kucagimiza.
Ilk cocuk kac yasinda canim
Canım gelişimi geri kalmaya başladı son haftalarda iyice yavaslamasi risk.2 günde bir kontrole gidiyorum zaten.Bir de nisan geldi bu şekilde küçük bebeğin icerde durması riskli dedi doktor.Kan akışı fln iyi diye bekleyelim dedi cumartesiye kadar.Canm sana nie ole yapioki bndende geldi acilmada mevcut ama kendi asil.sancilarimi beklemeyi uygun gordu suan durum iyi oldugu icin.
ben ilkinde beklenen doğum tarihinden 7 gün fazla bekledim kızlar durun dahaAyyy benim de yok ne zaman doğurcam o ladar merak ediyorumki :/
Sagolasin cnm allah razi olsun daha iyiyim.kasilmalar nts dede cikti hayirlisi allah dansuzan6638 canım çok geçmiş olsun. Allah m şifa versin
@hazychampagne ooo gözün aydın canım
Senin de geldi bebek demek.
Allah güzel'ömürler versin. Sütün bol olsun inşallah
Bende korkmaya başladım suyu gelen sezaryen oluyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?