2016 Aralık Anneleri

Aa bugün kimse doğurmadı mı
Planlı sezaryen olanlar/ ikinci doğumu yapanlar, size de çatı muayenesi yapıldı mı
Benim de 2.ama ben çok tırsıyorum çatal denen zıkkıma çıkmaktan

Benim 2. Sezeryan canim hic cati muaynesi olmadim sormadim.
Hatirlatmadim olcagimda soylenmedi.
Haftaya son ultrasyonuma gircem sonrada tahliller yapilcak baska bisey soylemedi dr

Aslinda en basindan takip ediyordum burayi sonra kaynadi whatsap grubu kurulur diye umitlenmistim ama :)

:)
Aylardir yazistigimiz insanlarin ismini bile bilmiyoruZ biz
Watsap boyle bir platformda sanirim kimsenin aklina gelmez.
Umut fakirin ekmegidir diycem ve cekilicem hayirli aksamlar

Benim 2. Sezeryan canim hic cati muaynesi olmadim sormadim.
Hatirlatmadim olcagimda soylenmedi.
Haftaya son ultrasyonuma gircem sonrada tahliller yapilcak baska bisey soylemedi dr
ben de yarın gidicem muayeneye, bu zamana kadar hiç söylemedi ama birden bakalım derse diye korkuyorum valla
Kaçına gün verdi sana

Planlı normal doğum nasıl oluyor canımm

Mesela benim daha bebek küçük nişan geldi.Cumartesiye kadar kendi gelmezse suni sanciyla normal doğum yapacağım inşallah.O yüzden kısmen planlı normal doğum :)

Kizlar aranizda hamilelik sekeri olan varmi ben bugun 38 e girdim doktorum gebelik sekeri olanlarin 38 den fazla durmasi riskli dedi

Mesela benim daha bebek küçük nişan geldi.Cumartesiye kadar kendi gelmezse suni sanciyla normal doğum yapacağım inşallah.O yüzden kısmen planlı normal doğum :)
Canm sana nie ole yapioki bndende geldi acilmada mevcut ama kendi asil.sancilarimi beklemeyi uygun gordu suan durum iyi oldugu icin.

Bana da 14-16 arası bir gün seç dedi, sanırım 14 olacak benim de, 38+5te
Hakkımızda hayırlısı, o güne kadar tutabilecek miyiz bakalım

Ay ayniymis satimiz.
Haberleselim canim bakarsin ayni gun aliriz bonibonlari kucagimiza.
Ilk cocuk kac yasinda canim

Kızlar 35+4 deyim kontrole gittim bugun 37+2 görünüyor bebis 3 kilo olmus.o yuzden agrilarim cok oluyormus nst e girdim sanci cikmadi iyi dedi .okulda da yarin son is gunum devam edemicem 1 hafta daha .doktorum 3 hafta bekleyelim kendi gelmezse alırız dedi.sezeryan olucak cunku.bu ay 2 kilo almışım toplam 20 kilo oldu.

Canm sana nie ole yapioki bndende geldi acilmada mevcut ama kendi asil.sancilarimi beklemeyi uygun gordu suan durum iyi oldugu icin.
Canım gelişimi geri kalmaya başladı son haftalarda iyice yavaslamasi risk.2 günde bir kontrole gidiyorum zaten.Bir de nisan geldi bu şekilde küçük bebeğin icerde durması riskli dedi doktor.Kan akışı fln iyi diye bekleyelim dedi cumartesiye kadar.

Sagolasin cnm allah razi olsun daha iyiyim.kasilmalar nts dede cikti hayirlisi allah dan
Korkma ablaminda suyu az oda ayni 38 haftalik dr 2 gunde bir ultrason bakiyor bpl.ic ic.diyor aairi az.olanlarda acil.sezeryn olunuyor mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…