2016 Aralık Anneleri

Ha anladim cnm tm.

Esim de herkese solemis sezeryan olucak diye annesine falan.sezeryan karsitilar tam.onlara ne tabi ama korkuyorum diye dusunmuslerdir. Ben vajinismus gecmisim var o yüzden alttan muayene olamıyorum.eşim bunu aciklayamaz tabi de ne bilim gurur yaptım galiba

Aa bugün kimse doğurmadı mı
Planlı sezaryen olanlar/ ikinci doğumu yapanlar, size de çatı muayenesi yapıldı mı
Benim de 2.ama ben çok tırsıyorum çatal denen zıkkıma çıkmaktan
Ay catal mevzusu oglumda olmustu ama bunda dr degistirdim hast de ve dr almanyadan gelen birimis sonradan gorendimki yurt disi gibi catal mevsuzu yokmus yatak da dogum yaptiriyormus tabi ozel yatak muayenede de orda yapacak sanirim bana p tesi gunu 38+2 de daha gelmesse tabi o vakte

Kizlar aranizda hamilelik sekeri olan varmi ben bugun 38 e girdim doktorum gebelik sekeri olanlarin 38 den fazla durmasi riskli dedi
Normalde çıkmamıştı ama son testte biraz yuksekmiş dikkat et dedi bide son 4 günümüz kaldı zaten risk falan demedi

Amann ne varmış sanki benim kv sezeryan diye kem kum der umurdamam ilki sezeryan hala ikinci için normal olur normal yap diyip duruyor

hakkaten belki aynı gün doğarlar
Büyüğüm ocakta 6 yaşına girecek, seninki daha küçük galiba
hakkaten belki aynı gün doğarlar
Büyüğüm ocakta 6 yaşına girecek, seninki daha küçük galiba

Evet canim kizim 2 bucuk yasinda
Masallah sen buyutmussun.
Keyifli bi annelik olcak seninki ne guzel.
Bizimki harala gurele :)

Kasiliyor oynama degil artik totosunu dikiyor bizi genelde ve nefesimi kesip soguk terletiyor oda sanci zaten ama.duzensiz
Aynen bndede ole cnm zaten o gelmeden kalp atislarim hizlanmaya baslio sonra karnim sertlesmeye baslio ates basioo sonrada agrisi gelio . Ama duzen istee duzennnnn...

kasilmalar haydi duzene girsin allah kolay dogurmak nasip etsin hurmaya bende basladim 2.3 gundur tekli sayi ile.tuketin ama.kizlar sifa olsun insallag
Bu arada bnde 3 4 gundur hurmaya basladim ve topda ziplamaya bugun biraz daha fazlaydi kasilma ve sancim etkiledimi ki.

Bugün tüm gün evdeydim sonra akşamüstü bir sıkıntı bastı, eşim de nöbetçi, babama dedim dışarı çıkalım. Bir çıktık 9000 adım atmışız, eve geldiğimden beri uzanıyorum kızım da maşallah hiç durmuyor içeride. Her gün böyle yürüyebilsem keşke, yarına Allah Kerim bakalım

Oyy oyy yarin artik tam 38.0 olup 39 dan gun aliyoruz. Icime dogan su ki 39 + larda dogurcam
jtaime020626 kizz nerdesin sen dogurdun mu yoksa
Yokk kiz nerde o gunler keskeee daha dur kiz 2.miz bir doguracaz insallah sensiz olmaz bacim ayni gun olması lazim.
Kiz ben sancilarimi hissetmiyorum karnim surekli sertlesiyor . Dedim acaba bi doktora gitsem mi ? Bilemedim. Sanki bana gorede onumuzdeki hafta dogum yapacam artik. Sali gunu olursa cok guzel olur 39+0 ayy jadi insallah .

çatal çok saçma zaten, doğa kanunlarına aykırı bi kere, ayaklar havada güç alacak bişey yok
Yere bascan ki yerçekimi çeksin bebeyi
Yurtdışında genelde yatakta yaptırıyolar zaten, bi ara Saniyede 4 Bebek programına kafayı takmıştım da

Evet canim kizim 2 bucuk yasinda
Masallah sen buyutmussun.
Keyifli bi annelik olcak seninki ne guzel.
Bizimki harala gurele :)
seninkiler de birbirine oyun arkadaşı olur inşallah, ilk zaman zor olur tabi ama minnoş kızın kardeşe çabuk alışır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…