- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ha anladim cnm tm.Canım gelişimi geri kalmaya başladı son haftalarda iyice yavaslamasi risk.2 günde bir kontrole gidiyorum zaten.Bir de nisan geldi bu şekilde küçük bebeğin icerde durması riskli dedi doktor.Kan akışı fln iyi diye bekleyelim dedi cumartesiye kadar.
hiç güleceğim yoktu walla canımm güldürdün beni kıssadan hisseUygun pozisyonu bulcn cnm kendine. Agrinin olmadigi rahat oldugun pozisyonu . Ole saatlercede surmick tabi kissadan hisse amac iceri gitsin iste :)
Planlı normal doğum nasıl oluyor canımm
İlahi güldürdü
hiç güleceğim yoktu walla canımm güldürdün beni kıssadan hisse
Benim de canımHayirli geceler kizlar nasilsiniz dogumlar basladi hamd olsun rabbime hayirla kucagimiza almak nasip olsun inşallah
37+5 bitiyor bugun 5.6 gundur kasilmalarim var hayirlisi insl
Ay dr gitti ben grib faranjit oldugummicin p tesi alttan bakavakti sanci ciktigi icin ama.bakti halim.hal degil dogum a halin yok muayene edersem dedi p tesi ce toparlanda p tesi gelmesse edeyim dedi seninkiBenim de canım
Ay catal mevzusu oglumda olmustu ama bunda dr degistirdim hast de ve dr almanyadan gelen birimis sonradan gorendimki yurt disi gibi catal mevsuzu yokmus yatak da dogum yaptiriyormus tabi ozel yatak muayenede de orda yapacak sanirim bana p tesi gunu 38+2 de daha gelmesse tabi o vakteAa bugün kimse doğurmadı mı
Planlı sezaryen olanlar/ ikinci doğumu yapanlar, size de çatı muayenesi yapıldı mı
Benim de 2.ama ben çok tırsıyorum çatal denen zıkkıma çıkmaktan
Normalde çıkmamıştı ama son testte biraz yuksekmiş dikkat et dedi bide son 4 günümüz kaldı zaten risk falan demediKizlar aranizda hamilelik sekeri olan varmi ben bugun 38 e girdim doktorum gebelik sekeri olanlarin 38 den fazla durmasi riskli dedi
Amann ne varmış sanki benim kv sezeryan diye kem kum der umurdamam ilki sezeryan hala ikinci için normal olur normal yap diyip duruyorEsim de herkese solemis sezeryan olucak diye annesine falan.sezeryan karsitilar tam.onlara ne tabi ama korkuyorum diye dusunmuslerdir. Ben vajinismus gecmisim var o yüzden alttan muayene olamıyorum.eşim bunu aciklayamaz tabi de ne bilim gurur yaptım galiba
hakkaten belki aynı gün doğarlar
Büyüğüm ocakta 6 yaşına girecek, seninki daha küçük galiba
hakkaten belki aynı gün doğarlar
Büyüğüm ocakta 6 yaşına girecek, seninki daha küçük galiba
Kasiliyor oynama degil artik totosunu dikiyor bizi genelde ve nefesimi kesip soguk terletiyor oda sanci zaten ama.duzensizKızlar oynadığını mı hissediyorsunız bebeginiz yoksa soyle şişiriyo falan mı önceden çok hareket ederdi şimdi pek olmuyo da
Aynen bndede ole cnm zaten o gelmeden kalp atislarim hizlanmaya baslio sonra karnim sertlesmeye baslio ates basioo sonrada agrisi gelio . Ama duzen istee duzennnnn...Kasiliyor oynama degil artik totosunu dikiyor bizi genelde ve nefesimi kesip soguk terletiyor oda sanci zaten ama.duzensiz
Bu arada bnde 3 4 gundur hurmaya basladim ve topda ziplamaya bugun biraz daha fazlaydi kasilma ve sancim etkiledimi ki.kasilmalar haydi duzene girsin allah kolay dogurmak nasip etsin hurmaya bende basladim 2.3 gundur tekli sayi ile.tuketin ama.kizlar sifa olsun insallag
Yokk kiz nerde o gunler keskeeeOyy oyy yarin artik tam 38.0 olup 39 dan gun aliyoruz. Icime dogan su ki 39 + larda dogurcam
jtaime020626 kizz nerdesin sen dogurdun mu yoksa
çatal çok saçma zaten, doğa kanunlarına aykırı bi kere, ayaklar havada güç alacak bişey yokAy catal mevzusu oglumda olmustu ama bunda dr degistirdim hast de ve dr almanyadan gelen birimis sonradan gorendimki yurt disi gibi catal mevsuzu yokmus yatak da dogum yaptiriyormus tabi ozel yatak muayenede de orda yapacak sanirim bana p tesi gunu 38+2 de daha gelmesse tabi o vakte
seninkiler de birbirine oyun arkadaşı olur inşallah, ilk zaman zor olur tabi ama minnoş kızın kardeşe çabuk alışır inşallahEvet canim kizim 2 bucuk yasinda
Masallah sen buyutmussun.
Keyifli bi annelik olcak seninki ne guzel.
Bizimki harala gurele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?