ayyyy cok sevindim kizzzzz :) Gozun aydin cnmbenimmmmKizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Masallah cnmbenim cok sukur kavusmussun darisi biz bekliyenlere insallah:)Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Gözünaydın canım sağlıkla. Büyüt bebişiniKizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Canim dizlerinin uzerine oturup affedersin acik konusacam domalacaksin boyle is bittiginde hemen uzan sabaha kadar kalkma. Tuvalete git sadece .GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN
ÖZEL OLACAK AMA
CANIM HANGİ POZİSYON DA DENEDIN ZOR OLUYOR BENİM BİDE VAZELIN KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM BI ZARARI OLUR MU BİLMEM.
Canim dizlerinin uzerine oturup affedersin acik konusacam domalacaksin boyle is bittiginde hemen uzan sabaha kadar kalkma. Tuvalete git sadece .
Anladim canim dedigim gibi hemen kalkma yat uyu sadece tuvalete kalkjtaime020626 gpzun aydin bebisimm hadi kurtuldun valla.. iki gun ara vermistim bugun tekrsrladim dedigini . Dedigin gunden beri yapiorum zaten gun asiri bazen ust uste . Insallah baslar bakalim hayirlisi .. zaten sonrasinda baya bi sanci baslangici oluyo.
Canim hayirli olsun bugun bende dogum yaptim dogum gunleri ayni bebislerimizin. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah hepimizeKizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Hayırlısıyla rahat doğumların olsun inşallah.Cok sewindimm insallah insallahhh... sancilarim artti benimde...
Insallah canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.hepinize dua ettim kolay olsun dogumlariniz insallahCanim ya valla sen kurtuldun darisi bize insallahh ya
Kiz bacim 10 dkkalara 15 dkkalara dustum bi.anda. ve bende dedigin gbi yapiodum. Bugunde oldu ondn mi azittikiCanim dizlerinin uzerine oturup affedersin acik konusacam domalacaksin boyle is bittiginde hemen uzan sabaha kadar kalkma. Tuvalete git sadece .
Insallah canim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.hepinize dua ettim kolay olsun dogumlariniz insallah
Gözün Aydın canım, anali babali büyüsün insallah.Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Hayırlı uğurlu olsun insallah. Gozun Aydın.Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Yerleri daralıyo ya korkutuyolar bizi benimki bi ara hiç durmazdı ne zaman uyansam o zaman bile kıpır kıpır dı şimdi arada oynuyo karnımı dertleştirmeye başladı oynamak yerineBebeğim neden az oynuyor ki :/ ya sukrediyorum kontrolün var dün akşamdan beri sesi.sedasi çıkmıyor meraklandim :/ eskiden uzaninca durmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?