- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Minnos denk gelmiyordum bayadir sana.
Merakda ediyordum seni
Dusun gelen abla diyoki baskasimi geliyo benden bi onceki gun
Annemi birak yardimci ablanin bile gozleri yasariyo bekarken odami bilen biri annemede gidiyordu.
Artik sen anne oldun diyorlar bana :)
Da yapismasa ustume bu temizlik takintisi
Bende de aynı ağrı ve şişlik hissi var.Kızlar alt tarafta sanki çıkıyo gibi hissediyorum bi şişlik oluyo sanki son gunum bugün inşallah hayırlıdıylageçer
Doğuma hazırlık agrilari olabilir saniyorum bende de oluyor arada
Hakkımızda hayirlisi olsun insallah
Amin inşallah kızlar ya hele arabada sallandıysa. Sanki eli çıkmış gibi oluyo 10 dk sonra falan duzeliyor dayansın bir gün daha bugün son işlerimi yapıyım diyordum ama kalkınca bile yurumekte zorlanıyorumBende de aynı ağrı ve şişlik hissi var.
Iyi geceler kizlar.
Cok sukur simdi biz iyiyiz odamizdayiz
Merak edenlere soyluyorum benim suyun torbasi tam patlamamisti doguma yakin ebe patlatti tıg gibi şişle tabi epidural aldigim icin hic bisey hissetmedimsuni sanci aldim ve boylece dogumum hizli oldu. guzel bir dogumdu gülerek dogurdum Rabbime sukurler olsun ki
Daha sonra iyice detayli yazarim insallah
Size tavsiyem mutlaka epidural alin cok rahatliyorsunuzben 2 3 tane daha dogururdum ard arda oglum gecen hafta 2800 gr'di ulturasonda. Masallah 3.570gr dogdu Rabbime sukurler olsun o yuzden ulturasona kafayi takmayin kizlar neyse herkese iyi geceler grsrz .
ağrı olduğuda bende sanki çıkaverecek gibi hissediyorum.Amin inşallah kızlar ya hele arabada sallandıysa. Sanki eli çıkmış gibi oluyo 10 dk sonra falan duzeliyor dayansın bir gün daha bugün son işlerimi yapıyım diyordum ama kalkınca bile yurumekte zorlanıyorum
doktor bebeğin doğum kanalına yerleştiğini ultrasonla mı gördü vajinal muayenede mi?Benim bebe baya dogum kanalina yerlesmis ama hic agri hissetmedim ben hatta 30. Haftada basi baya asagidaydi. Doktor erken dogum riski var deyip dinlenmemi soylemisti. Simdide tum gun ayni sanciyi cekiyorum sizliyor belim ile karnim.. acaba surekli devam etmesi normalmi bu agrinin? Yani can acitmiyor ama iste rahatsiz ediyor adet sancisi gibi..
doktor bebeğin doğum kanalına yerleştiğini ultrasonla mı gördü vajinal muayenede mi?
GÖZÜN aydın. Peşpeşe geliyor Aralık bebekleri. :))Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
en iyisi essemaArkadaşlar sabah yazmıştım bebeğime mama verdiler diye.Günde 4 kez ver dediler.Bebeğim çok güzel emiyor ama işte süt doyurmuyor.Kan uyuşmazlığı da olduğu için sarılık riski diğer bebeklerden fazlaymis.
Velhasıl bana mama önerisi lazım.Hastanede aptamil vermişler ama daha iyisini kullanıp karşılaştırıp bilen varsa tavsiye istiyorum.
Bnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .Kizlar bugun kontrolum vardi hersey normal suyumuz kilomuz nstmiz, c.tesi gene gidicez doktor insallah bidahaki randevu gelmeden doguma gelirsin dedi :) dedim hayirlisiyla insallah :) ama artik hissediyorum ultrasonla karnima bakarken kafa capi icin daha asagilara bakiyor oncekilerden. Ayrica bugun kafa.capini gecen haftaya gore daha kuculmus olctu. Muhtemelen artik kanala dogru indiki net olcemedi ve yaniltti bizi. Bakalim ne zaman gelmek isticek minnos. Saglikla gelsinler insallah
insallah sagsaglim dogurursun cnm .. valla bi kac kisi kaldik burda dogurmayanBnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?