2016 Aralık Anneleri

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim acil sifasini versin inşallah.

Benim oglumun da karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Galaktozemi ihtimali var yarın belli olacak.Kilo alamadi diye mamayi dayadik şimdi mamasiz uyumuyor hep huzursuz aglayarak uyanıyor uzun uyuyamiyor.İnşallah çıkmaz o hastalık ama çıkarsa da şu an oğlumu zehirliyor gibiyim mama ve anne sutuyle

günaydın tatlı anneler

biz sabah yediden beri ağlama uyumama biraz dalıp tekrar ağlama döngüsündeydik az önce uyudu da yüzümü yıkayıp kahvaltı yapabildim

Doktorada goturdm haftaici gaz sancisi dedi canim. Damla verdi, ama gene ayni.

Canim test sonucu hemen cikiyormu? Kac dakika suruyor ve bebis agliyormu? Ayrica 1 aylik asinizida oldunuzmu? Ates yaparmiymis?
Biz bir aylık aşımızı dün olduk. Hepatit b açısının ikinci dozunu verdiler. Çok şükür ateş olmadı ama hemşire olabilir dikkat edin dedi olursa mor calpol alın onu verin dedi.

Öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım değildir. Ama nereden anladınız galaktozemi diye. Benim oglumoglumda az kilo aldı. Başka belirtisi varmiymis bu galaktozeminin acaba?

Benim oğlumun burnu tıkandı kızlar. Zor nefes alıyor yavrum. Bugün sabah beri çok huzursuzdu şimdi biraz uyudu. Grip olacak diye çok korkuyorum.

Çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda atlatırsınız. Acaba kabizdi derken günde 1 sefer falan da mi kaka yapmıyordu? Her besl3nmede kusuyor muydu?

Allah acil şifalar versin

Öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım değildir. Ama nereden anladınız galaktozemi diye. Benim oglumoglumda az kilo aldı. Başka belirtisi varmiymis bu galaktozeminin acaba?

Kilo almayınca doktor mama takviyesi verdi 1 gun sonra gittik 20 gr vermisti.normal değil dedi tahlil istedi Karaciğer enzimleri yüksek çıktı galaktozemiden şüphelendi idrar kulturu istedi sonucu yarın cikacak.

İnternetten baktığım kadarıyla başka belirtileri de var ishal kusma sarılık gibi. Bizde bunların hiçbiri olmadı. Şu an kendimi onla avutuyorum..

Selam anneler neler yapıyorsunuz. Bugün ilk kontrollerimiz vardı. 6 günlük oldu oğlum. Sarılığı 6.2 çıktı doktor sıkıntılı değer değil sesi çok şükür.
Bende kaç kilo veririm diye merak ediyordum :) 67 ile hamile kalmıştım 80 ile Doğuma girmiştim az önce tartıldım 70 kilo olmuşum 10 kilosu gitmiş bakalım :) göbeğim de epey indi en çok o rahatlattı beni çünli son zamanlar kızımlar ilgilenemiyordum göbek yüzünden. İki çocuklu olmak zormuş gerçekten ki daha ikisinin birden sorumluluğunu almadım şimdilik annemdeyim bakalım eve geçince ne olacak :)

Merhaba sevgili anneler,
Komsu topikten geliyorum, Ocak annesi olmayi beklerken Aralik annesi oluverdim 6 gun once.
Bugun saglik ocaginda sarilik olnus dediler. Aile hekimi muhtemelen 11-12 civarında takip edin hastaneye goturun dedi. Zaten yarin hastanede ilk kontrolumuz var.
Oglum surekli uyuyor, cogunlukla mama ile besleniyor ac birakmiyoruz,kilo bile almis ama neden sarilik oldu anlamadim.
Benzer durum yasayan var mi? Bir de fototerapi icin yatis mi yapılıyor? hastane şartları cok kotu burda öyle birnsey olursa perisan oluruz :/

Canım daha sütün gelmedi mi. Aç kalmamasından ziyade az da olsa anne sütü alsa epey hafifletir sarılığını. Benimde çok sütüm Yok da işte olduğu kadar. Benim oğlan normalde kilo da kaybetmiş ama sarılığı 6.2 çıktı

3 gundur biraz biraz emziriyorum canim, surekli anne sutuyle besleyemesem de ilk dogumuma gore baya iyi bence sutum yani. Goguslerim falan sert baya. Ama bilmiyorum dune gore sanki bugun biraz daha sari. Aile hekimi de gorur gormez sarilik var dedi. Yarin cocuk doktoru gorecek insallah korkulacak boyutta degildir. Cok uyuyor zorlaniyorum enzirmekte
Masallah senin oğluna Allah bizi de sevindirsin insallah.

Esra canım bileğim kadarıyla da bir gece hastanede kalıyorlar tedavi için bazen 2 gece.
Uyku sanırım sarılık belirtisi Zaten. Benim de 3. Gün damla damla gelmeye başladı daha yeni yeni biraz biraz sütüm geliyor ama artacak sütlerimiz inşallah sıkıntı yapma. Arkadaşımın oğlu da sarılık için bir gece yatmıştı. Sanırım tedavisi için 1-2 gece yatış olabiliyor. Ama bıgün bana 17 riskdir sesi demek ki daha riske var sizde. Özellikle gece anne sütü almak sarılığa baya iyi geliyor dedi doktor

Biz sarılık dan 2 gün bi yattık sonra değeri yükseldi tekrar 2gün bi daha yattık. 5 gün de enfeksiyon dan yattık. Devlet hastanesin de yattık çok rahattı.kuvez de yatiyor İşık tedavisi alıyor 2gunde geçiyor canım

Biz sab simplex kullanıyoruz bize iyi geldi Biraz. Şu gaz sancısı ne lanet bir şeymiş geçmek bilmiyor kıyamam kızım kıvrandıkça ben daha da kötü oluyorum

Bizde o damlayi kullaniyoruz canim. Gazi olmasa yavrum cok huzurlu uyuyor acikinca uyaniyor emiyor falan ama o gaz sancisi oldumu kivraniyor resmen. Bende cok uzuluyorum

Bizde o damlayi kullaniyoruz canim. Gazi olmasa yavrum cok huzurlu uyuyor acikinca uyaniyor emiyor falan ama o gaz sancisi oldumu kivraniyor resmen. Bende cok uzuluyorum
Bizde de durum aynı canım. Gaz sancısı olmasa ya uyuyor ya da tatlı tatlı etrafa bakınıyor dinliyor. Emerken bile memeden ayrılıp ıkınıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…