- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Gunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Rabbim hic kimseyi darda koymasin.
Nasil farkina varildi sorusunada.
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitifameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.
İki ihtimal geçiyor aklımdan ya gaz sancısı çekiyorlar ki 6.hafta en yoğun zamanıymış biz 6.haftadayız ya da büyüme atağı diye bir şey okumuştum. Bebek anneye aşırı düşkün olurmuş kucağından inmek istemezmiş vs. Yoksa bir sıkıntıları olduğunu düşünmüyorum inşallah da yoktur.
Biz sab simplex kullanıyoruz bize iyi geldi Biraz. Şu gaz sancısı ne lanet bir şeymiş geçmek bilmiyor kıyamam kızım kıvrandıkça ben daha da kötü oluyorumDoktorada goturdm haftaici gaz sancisi dedi canim. Damla verdi, ama gene ayni.
Biz bir aylık aşımızı dün olduk. Hepatit b açısının ikinci dozunu verdiler. Çok şükür ateş olmadı ama hemşire olabilir dikkat edin dedi olursa mor calpol alın onu verin dedi.Canim test sonucu hemen cikiyormu? Kac dakika suruyor ve bebis agliyormu? Ayrica 1 aylik asinizida oldunuzmu? Ates yaparmiymis?
Öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım değildir. Ama nereden anladınız galaktozemi diye. Benim oglumoglumda az kilo aldı. Başka belirtisi varmiymis bu galaktozeminin acaba?Canım çok çok geçmiş olsun rabbim acil sifasini versin inşallah.
Benim oglumun da karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Galaktozemi ihtimali var yarın belli olacak.Kilo alamadi diye mamayi dayadik şimdi mamasiz uyumuyor hep huzursuz aglayarak uyanıyor uzun uyuyamiyor.İnşallah çıkmaz o hastalık ama çıkarsa da şu an oğlumu zehirliyor gibiyim mama ve anne sutuyle
Gunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Benim oglum surekli kusuyordu kabizdi gecen hafta carsamba gunu acile geldik oglumun midesinin ulturasonunu cektiler ve sonuc pozitifameliyat dediler. Yedigi mama bagirsaga gecis yapamiyor cunku bagirsaga gecis yapan boru cok cok dar o yuzden mama midede kaldigi icin kusuyordu. Burda adina (sténose du pylore) diyorlar. Bebegin dun sabahtan berli ac ;( doktorlarda belki bugun ama buyuk ihtimal yarin diyorlar ameliyati kzlar dua edin nolur bugun olsun sadece idrar sonuclarini bekliyoruz eger idrarinda yeteri kadar klor olursa bugun yapacaklar. Klor da anestezi icin lazim bayiltacaklar ya vucutta yeteri kadar klor bulunmasi gerek. Kizlar lutfen dua edin oglum acliga dayanamiyor ;( elimden biseyde gelmiyor ;( insallah bugun ameliyat olur. Dualarinizi bekliyoruz . Rabbim hic kimseyi evladiyla sinamasin. Cok zor cunku.
Allah acil şifalar versinGunaydin kizlar butun herkesin iyi dilekleri icin cok tessukkur edrim.
Öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım değildir. Ama nereden anladınız galaktozemi diye. Benim oglumoglumda az kilo aldı. Başka belirtisi varmiymis bu galaktozeminin acaba?
Öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım değildir. Ama nereden anladınız galaktozemi diye. Benim oglumoglumda az kilo aldı. Başka belirtisi varmiymis bu galaktozeminin acaba?
Canım daha sütün gelmedi mi. Aç kalmamasından ziyade az da olsa anne sütü alsa epey hafifletir sarılığını. Benimde çok sütüm Yok da işte olduğu kadar. Benim oğlan normalde kilo da kaybetmiş ama sarılığı 6.2 çıktıMerhaba sevgili anneler,
Komsu topikten geliyorum, Ocak annesi olmayi beklerken Aralik annesi oluverdim 6 gun once.
Bugun saglik ocaginda sarilik olnus dediler. Aile hekimi muhtemelen 11-12 civarında takip edin hastaneye goturun dedi. Zaten yarin hastanede ilk kontrolumuz var.
Oglum surekli uyuyor, cogunlukla mama ile besleniyor ac birakmiyoruz,kilo bile almis ama neden sarilik oldu anlamadim.
Benzer durum yasayan var mi? Bir de fototerapi icin yatis mi yapılıyor? hastane şartları cok kotu burda öyle birnsey olursa perisan oluruz :/
3 gundur biraz biraz emziriyorum canim, surekli anne sutuyle besleyemesem de ilk dogumuma gore baya iyi bence sutum yani. Goguslerim falan sert baya. Ama bilmiyorum dune gore sanki bugun biraz daha sari. Aile hekimi de gorur gormez sarilik var dedi. Yarin cocuk doktoru gorecek insallah korkulacak boyutta degildir. Cok uyuyor zorlaniyorum enzirmekteCanım daha sütün gelmedi mi. Aç kalmamasından ziyade az da olsa anne sütü alsa epey hafifletir sarılığını. Benimde çok sütüm Yok da işte olduğu kadar. Benim oğlan normalde kilo da kaybetmiş ama sarılığı 6.2 çıktı
Uyku sanırım sarılık belirtisi Zaten. Benim de 3. Gün damla damla gelmeye başladı daha yeni yeni biraz biraz sütüm geliyor ama artacak sütlerimiz inşallah sıkıntı yapma. Arkadaşımın oğlu da sarılık için bir gece yatmıştı. Sanırım tedavisi için 1-2 gece yatış olabiliyor. Ama bıgün bana 17 riskdir sesi demek ki daha riske var sizde. Özellikle gece anne sütü almak sarılığa baya iyi geliyor dedi doktor3 gundur biraz biraz emziriyorum canim, surekli anne sutuyle besleyemesem de ilk dogumuma gore baya iyi bence sutum yani. Goguslerim falan sert baya. Ama bilmiyorum dune gore sanki bugun biraz daha sari. Aile hekimi de gorur gormez sarilik var dedi. Yarin cocuk doktoru gorecek insallah korkulacak boyutta degildir. Cok uyuyor zorlaniyorum enzirmekte
Masallah senin oğluna Allah bizi de sevindirsin insallah.
Biz sarılık dan 2 gün bi yattık sonra değeri yükseldi tekrar 2gün bi daha yattık. 5 gün de enfeksiyon dan yattık. Devlet hastanesin de yattık çok rahattı.kuvez de yatiyor İşık tedavisi alıyor 2gunde geçiyor canımMerhaba sevgili anneler,
Komsu topikten geliyorum, Ocak annesi olmayi beklerken Aralik annesi oluverdim 6 gun once.
Bugun saglik ocaginda sarilik olnus dediler. Aile hekimi muhtemelen 11-12 civarında takip edin hastaneye goturun dedi. Zaten yarin hastanede ilk kontrolumuz var.
Oglum surekli uyuyor, cogunlukla mama ile besleniyor ac birakmiyoruz,kilo bile almis ama neden sarilik oldu anlamadim.
Benzer durum yasayan var mi? Bir de fototerapi icin yatis mi yapılıyor? hastane şartları cok kotu burda öyle birnsey olursa perisan oluruz :/
Biz sab simplex kullanıyoruz bize iyi geldi Biraz. Şu gaz sancısı ne lanet bir şeymiş geçmek bilmiyor kıyamam kızım kıvrandıkça ben daha da kötü oluyorum
Bizde de durum aynı canım. Gaz sancısı olmasa ya uyuyor ya da tatlı tatlı etrafa bakınıyor dinliyor. Emerken bile memeden ayrılıp ıkınıyor bazenBizde o damlayi kullaniyoruz canim. Gazi olmasa yavrum cok huzurlu uyuyor acikinca uyaniyor emiyor falan ama o gaz sancisi oldumu kivraniyor resmen. Bende cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?