- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Yediklerine de çok dikkat et canım. Ben çikolata ya da tahin yediğim gün kızımın daha çok sancısı olduğuna şahit oldum. Bol bol kimyon kaşıklıyorum içtiğim rezene ve ıhlamurun haddi hesabı yokHadi ya o zaman kimyon a hiç kalkısmayaym. Artık zamanla geçmesini bekleyeceğiz canım
Banada rahim kuculdugu icin oluyor dedi ama 20 gunu gecti sirt agrisindan nefes alamiyorum kaburgalarimda acayip agri var yorulunca dahada artiyorGecmis olsun cnm. Bende de var. Dogum yapali 18 gun oldu. Doktor 1 haftada gecer demisti. Vucut hizla eski haline dondugu icin agriyormus
Banada rahim kuculdugu icin oluyor dedi ama 20 gunu gecti sirt agrisindan nefes alamiyorum kaburgalarimda acayip agri var yorulunca dahada artiyor
Benim ilk dogumum 26 yasindayim onunla ilgili degildir bence... bebek kaburgayi yukari kaldirmis olabilirmi simdi eski haline donmeye calisiyodur belki. Insallah gecici bi durumdurBenimde oyle. Ozellikle sirt ustu yatamiyorum hic. Ilk dogumda böyle olmamistim. Yaşlanmisim demekki
Benim ilk dogumum 26 yasindayim onunla ilgili degildir bence... bebek kaburgayi yukari kaldirmis olabilirmi simdi eski haline donmeye calisiyodur belki. Insallah gecici bi durumdur
Çikolata yiyorum çok az bile olsa. Üstelik sabah kahvaltısında hafif acı olan sos yiyorum. Alışsın diyorlar ama sanırım kötülük yapıyorum bebeğimeYediklerine de çok dikkat et canım. Ben çikolata ya da tahin yediğim gün kızımın daha çok sancısı olduğuna şahit oldum. Bol bol kimyon kaşıklıyorum içtiğim rezene ve ıhlamurun haddi hesabı yok
3.aydan sonra gaz sıkıntısı bitince alıştırırızÇikolata yiyorum çok az bile olsa. Üstelik sabah kahvaltısında hafif acı olan sos yiyorum. Alışsın diyorlar ama sanırım kötülük yapıyorum bebeğime
benimde pttden alınan paradan haberim yok.doğum öncesi rapor aldim iş goremezlik raporu.16 hafta izne ayrıldım. 8 doğum oncesi 8 dogum sonrası diye.1400 aldim ilk 8 haftaninki.2000 daha alacam subat da son 8 haftaninki odaMrb bende çalışıyorum dogum yaptim doğum parasini hic duymadim sadece pttden alinan parayi biliyorum ne kadar aldiniz dogum parasi
Siz bahsettiğiniz devletin verdiği doğum parası değil. Çalıştığınız kurumla alakalı olabilir.benimde pttden alınan paradan haberim yok.doğum öncesi rapor aldim iş goremezlik raporu.16 hafta izne ayrıldım. 8 doğum oncesi 8 dogum sonrası diye.1400 aldim ilk 8 haftaninki.2000 daha alacam subat da son 8 haftaninki oda
bnde spinal olmuştum 24 kasımda. çok güzeldi 45 dk sürdü. ama 2 saat daha kalabilirdim ne korktum ne baş agrim olduMakro bebek olarak doğdu 4 e yakın amelıyat öncesi çok korktum ağladım ama herkes çok rahatlattı başarısı yaşamadım tavsiye ederim spinsli
kendini suçlama annelik en büyük fedakarliktir.ama usutme de tabiCanım bizim doktorumuz da sab simplex verdi ama açıkcası şu an anlayamıyorum faydası oluyor mu bir de gaz sancısı erkek bebeklerde olur diyorlardı hiç alakası yokmuş...bizim doktorumuz dün YouTube dan süpürge ya da kurutma makinası sesi aç dedi bugün onu denedim altı temizse ve toksa kolik bebeklerde işe yarayacaktır dedi gerçekten de uyudu...bende rezene içiyorum kimyon yiyorum ama yokkendimi suçluyorum sürekli üşütüyorum diye...
ben ssk calisanim.belki sizin emekli sandigi dr.fark eder mi bilmem.ama bizim jinekolog aynen anlattgim gibi bizi yonlendirmisti2 arkadaşımın eşi çalışmıyor ve parayi aldılar. Ben çalışıyorum ve 32.haftada rapor vs hiçbirşey almadim dogumun üzerinden de yaklaşık 20 gün geçmişken yaptım basvurumu.
devletin verdiği doğum parasi nasil oluyor tatlım. bir de kac liraSi
Siz bahsettiğiniz devletin verdiği doğum parası değil. Çalıştığınız kurumla alakalı olabilir.
aynen canim ya.yüz üstü yatmayi ozlemistik esimize sarilmayi ozlemistik rahat hareket edip temizlk yapmayida.ama şimdi bebege bakmaktan hicbirini yapamıyorum. sağlık olsun ☺☺.yakinmiyorum çünkü zaman su gibi hızla gececekUykusuz bir güne günaydınhamilelik de gece sürekli wc ye kalkmaktan şikayet ederdik ama hamilelik de ne varmış ya paşalar gibi geçiyormuş da farkına yeni vardım ben
İlk çocuğa 300 ikinci çocuğa 400 üçüncü çocuğa da 600 lira olarak veriliyor.devletin verdiği doğum parasi nasil oluyor tatlım. bir de kac lira
Aynen öyle ya. Emerken bile kıvranıyor gaz sancısı gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?