2016 Aralık Anneleri

bnde metpamid var dr çok sıkışmadığın müddetçe içme dedi cnm

cnm sennki direk grip nezle belirtisi druna sor ve git
çok geçmiş olsun

ne güzel işte
gayet normal kg verenler bile var sıkma canını

süt arasıra ama gaz problemide olunca içmiyorum
muz bnm bildiğim daha çok kabızlık yapar cnm

Gözünaydın cnm

kabızlık çok dert değil ama o mide yanması çok başa bela
öldürüyor bni

2. cnm
11 yaşında kızım var
O maaşaşşah benı. PAşa da 3 yasında ınsl
Benım Dr uyuşmazlık dAn dolayı iki ayda bir alıp test edecegım dedi ilk ilkini verdim ikinci 4. Ayda

A
Y AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk
ynen kg li kalmak zor sımdıden daralma gelıyor 79 kg immm sen??

Meyvenin yanına süt içinde insülin kana daha yavaş karışıyor. Bu da şekerin ani ve fazla yükselmesini engelliyor canım. Şismandan al haberi hehe! :-)
ya çok güzel bir bilgiymiş zaten akşamları süt de içmem gerekiyo :))) benim hiç böyle şeylerden haberim yok ömrümü 50 kilonun altında geçirmiş biri olarak

Bende msj atip sorayım yemiyorum uzun zamandır

Hangi balığı yiyorsun?

Solgar var bende evde dr.a sormam gerek icip icmemeyi.
Canim hic balik istemiyor.
Hamsi yedim bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum o ağzımda ki kötü taddan ötürü
Y AKORKUYORUM BEN BU SISMANLIKLA NASIL iticem bu bebegi allah bilir bu kilo ile hamile kalacagimiz bile tahmin etmezdim.. allh yardimcim olsun biraz versem cok ii olucakk
Üzülme yapacak birşey yok
Hamileliğinin tadını çıkart
Bir rivayete göre kilolu anneler daha az kilo alıyormuş
Bnde buna güvenmek istiyorum bnmde kilom kayda değer

O maaşaşşah benı. PAşa da 3 yasında ınsl
Benım Dr uyuşmazlık dAn dolayı iki ayda bir alıp test edecegım dedi ilk ilkini verdim ikinci 4. Ayda
Bana bir şey demedi drm cnm

Günaydın kızlar

Günaydın. .
Uyandım ama nasıl uyanmak..
Belim agridan kopacak gibi..
Sağa donsem olmuyor sola donsem olmuyor. .
Çok uyumaktan mi kaynaklanıyor acaba?
Uykum geliyor Tutamıyorum kendimi ..
Akşama kadar okul yemek ev işi derken yoruluyorum
Dinlenmek için uzaniyorum bi bakmışsin uyumusum. .

biz 1 hafta geriden geliyoruz 8+2 olmusuz gec dollenme yani..kalp atisini dinledik oynuyor kipir kipirdi kalbinin atisi ekranda gorunuyordu resmen...4 hafta sonra cinsiyetini soyliycem dedi..boyu 2.5 cm bir fasulye kadar dedi..herwey yolunda imis fakat bel agrimi sordugumda 4 haftada cok kilo almisssin ondandir dedi..5 kilo almisim moralim cok bozuldj benimde bulantilarim cok fazla ama isin kotusu yemezsem fenalasiyorum yedigim de bulanti geciyor o yuzden sik sik birseyler yiyorum ne olacak boyle bilmiyorum..hepinizi opuyorum

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi nerdesn cnm sesin çıkmıyor

Annemin yanindayim canim gecen pazartesiydi geldim iste geldigimde durumum ayniydi yatak kusma felaketti. En son hem tiroid kontrolu hemde bu durum kontrolu icin annem dr gidelim dedi gittik idrar aldi sonuclar kotu cikmis seni bi kac gun hastaneye alalim diyince yattik 4 gun. Her yerim delik tesik oldu. Ciktik sabh aksam 1 kg luk serum ve ilac vermisti. En son onceki gun sabah gittik taktirmaya onceki takilan yerden bi sure sonra akmaya basladi nerden aktigini anlamadi cikarcaz dedi diger kolda yer olmadigi halde acmaya kalkti kolum sisti morardi cikardi . Artik yarida biraktim kotu olunca devam ederim dedim smdilik sabah aksam zofer le duruyorum. Daha iyim cok sukur 4 gundur kusmadan geciriyorum gunumu yatiyorum devamli ama olsun en azindan biseler yiyebiliyorym. Dr bebegin cok saglikli oldugunu keyfinin yerinde oldugunu soledi :) tiroidde normale donmus ama hapa devam tabi.. pazartesi kontrol var bakalim bebisi gorcez gene napiyo. :) bole bende durumlar canim. Siz neler yapiosunuz

kizlar kac kilo ile hamile kaldiniz ben ilk oglumda 65 idim 85 ile doguma gittim dogumdan sonra 105 oldum ki suan 105 ile hamile kaldim aam 100 oldum 5 kilo verdim ne olucak halim bilinmez....

Ilk gebeligimde 30 kilo aldim emzirme +spor ve saglikli beslenme ile 7-8ayda eski halime döndüm.
Ama kilo beni gebeligin son zamanlarinda cok rahatsiz etti .
Kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor diyorlar insallah seninde oyle olur.
Ben simdiden 2kilo aldim

Rahat rahat dogurursun Allahin izniyle endise etme.yeter ki sagligimiz yerinde olsun

biz 1 hafta geriden geliyoruz 8+2 olmusuz gec dollenme yani..kalp atisini dinledik oynuyor kipir kipirdi kalbinin atisi ekranda gorunuyordu resmen...4 hafta sonra cinsiyetini soyliycem dedi..boyu 2.5 cm bir fasulye kadar dedi..herwey yolunda imis fakat bel agrimi sordugumda 4 haftada cok kilo almisssin ondandir dedi..5 kilo almisim moralim cok bozuldj benimde bulantilarim cok fazla ama isin kotusu yemezsem fenalasiyorum yedigim de bulanti geciyor o yuzden sik sik birseyler yiyorum ne olacak boyle bilmiyorum..hepinizi opuyorum
Masallah :nazar:

Merhaba kızlar, günaydın hepinize. Okumaya çalıştım hep ama yazamadım bayadır. Dün kontrolüm vardı benimde, kalp atışlarını duyduk çok şükür :) 1cm boyu, çok hareketli dedi doktor. 142 ymiş kalp atışı da.
Geçen hafta cuma kahverengi lekelenmem olmuştu acile gittik,çok şükür ki yerleşmeymiş. Progestan kullanıyordum bir haftadır, dün doktor gayet temiz, hapı 1 gün iç 1 gün içme dedi.
Eşle birlikteliğe 12. haftaya kadar ara verin dedi. Günde bir yumurta ve ceviz yemelisin, 2 bardak süt içmelisin dedi. Haftada bir kez balık, bir kez de kırmızı et ye dedi. Benim Allaha şükür ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı sadece bazı şeylerden tiksinmiştim bir süre. Bunda da öyle çok şükür, 6. haftada iki kere istifra ettim sadece ama geçti, vücudum hemen alışıyormudur nedir bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim tabi bu da iştah açıklığı olarak geri dönüyor :) Boyum 1.80 kızıma 67 kilo ile kalmıştım 95le doğurdum. Buna da 70 ile hamile kaldım, tek hedefim ilki kadar almamak çünkü vermek zor oluyor.

Back
X