- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Saol canim. Ben hala yatiyorum ama son 1 haftadir kusmuyorym ufak ufak yiyorum yedigim kaliyo en azindan haplar serumlar derken bu duruma geldim. 12. Haftaya 3 hafta kaldi sabirsizlikla bekliorum bakalim geccekmi azalcakmi umutla bekliyorum.Masalah canım bende bu hafta görürüm inşallah
Sen nasıl oldun miden nasıl fazla kilo kaybı oldu mu keyfin yerinde mi
Insallah canim. Evet ilk hamilelik o yuzdende hersey daha bi ozel galiba.cok degisikti ya kucuck haliyle elleri ayaklari kipir kipir oynuyodu. Essek sipasi dedim :)ayni dogum tarihimiz insallah hayirlisi olur ikimiz icinde ilk hamileliginiz mi ? bende gecen gun gordum cok guzel bi duydu degilmi benim 3.5 yasinda bi oglum var Ediz insallah onada saglikli bi kardes gelicek :)
Valla cok degisikti ya dr bakiyodu. Dedim hareket mi edio o evet dedi bole baktim eller ayaklar kimil kimil . Aman yarabbim dedim hic durmuyo. Dun 9 hafta 3 gunluktu iste artik ne zaman ilk basladi bilmemde dun kontrolum vardi gordum. Halimi goren bende kizda boleydim kusuyodum ediodum dio. Bende kiz istiorum umutlaniorum. Erkek olursa tabi yine benim bebisim saglikli hayirli olsunda bi burukluk olck sanirim. ")Müthiş bi duygu dimi. Benim daha ufak ancak kalp atışı duyduk. Ama ilk bebeğimde senin haftanda görmüştük. Günlerce unutamamıştık eşimle hep o bikaç saniyeyi konuşmuştuk. Çok tatlı çook maşallah annesi.
Merak etme canım doz aşımıBulantı değil canım halsizliğime iyi gelmişti ve sağlık ocağındaki doktorum kullan demişti ama 3 gün kullandım 2 ilaç birden kullanıyordum doktorumdan onay alıp devam etmek istedim dinçlik veriyordu açıkcası ama az önce sadece folidoce yeterli fazla folik asit önermiyoruz dedi bende 3 gün iki ilacı birden içmiştim o yüzden korktum inşallah bişey olmaz ya.
Sizinde aklınızda olsun 400mcg den fazla önermiyorlarmış gerçi her doktor ayrı konuşuyor
merak etme canım doz aşımı böyle ufak mg ile bi kaç günden hiç bi zararı olmaz. Sonuçta içtiğin şey bebeğine her türlü yararlı. İçini ferah tut.Bulantı değil canım halsizliğime iyi gelmişti ve sağlık ocağındaki doktorum kullan demişti ama 3 gün kullandım 2 ilaç birden kullanıyordum doktorumdan onay alıp devam etmek istedim dinçlik veriyordu açıkcası ama az önce sadece folidoce yeterli fazla folik asit önermiyoruz dedi bende 3 gün iki ilacı birden içmiştim o yüzden korktum inşallah bişey olmaz ya.
Sizinde aklınızda olsun 400mcg den fazla önermiyorlarmış gerçi her doktor ayrı konuşuyor
n bilirsin ama ben olsam karından yaptırırım. Karından yapıyor neredeyse tüm doktorlar ve bu testler oluyor. E ne gerek var ki o zaman.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Kontrollerinizde vajinal ultrasonmu yapılıyor abdominal ultrason mu?Doktorum ikili teste vajinal yapacağını soyledi bir zararı olurmu?
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Kontrollerinizde vajinal ultrasonmu yapılıyor abdominal ultrason mu?Doktorum ikili teste vajinal yapacağını soyledi bir zararı olurmu?
Geçmiş olsun dikkat et kendine.12. haftadan sonra risk oldukça düşüyormuş.Doğmuş bebeklerimiz,doğmamış bebeklerimiz ve biz hepimiz Allaha emanetizGünaydın güzel anneler ve anne adayları. Hem çalışıp hem hamile olup hem de evdeki ufaklığın peşinden koşmak çok yorucu. Başka birşeye zaman kalmıyor. Malesef bu tempoya karnımdaki minik isyan etti. Dün kanamam oldu. Kesenin altında bebekte bir problem yok. Yine de çok üzücü. Eşimde ben de çok korktuk. Şimdi mecburi yatış halindeyim. En kötüsü de artık oğlumu istediğim gibi kucaklayamamak. Kanama ondan oldu galiba.Doktor emzirmeyi de azalt dedi.
Günaydın güzel anneler ve anne adayları. Hem çalışıp hem hamile olup hem de evdeki ufaklığın peşinden koşmak çok yorucu. Başka birşeye zaman kalmıyor. Malesef bu tempoya karnımdaki minik isyan etti. Dün kanamam oldu. Kesenin altında bebekte bir problem yok. Yine de çok üzücü. Eşimde ben de çok korktuk. Şimdi mecburi yatış halindeyim. En kötüsü de artık oğlumu istediğim gibi kucaklayamamak. Kanama ondan oldu galiba.Doktor emzirmeyi de azalt dedi.
oyy canım benim. Rabbim sabır versin inş. Dilerim tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı, hayırlı evlatların olur. Veren de Allah alan da...böyle düşün. eminim ki çok zordur. Dualarım seninle.Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
Canım doktorum ilk 3 ay folik asitten başka birşey kullanmamı önermedi benim. Folidoce içiyorum sadece günde bir. Ben başka birşey almıyorum.Kızlar folik asit harici neler kullanıyorsunuz? Vitamin, demir, omega3 falan..
Çok sağol canımMerak etme canım doz aşımı
merak etme canım doz aşımı böyle ufak mg ile bi kaç günden hiç bi zararı olmaz. Sonuçta içtiğin şey bebeğine her türlü yararlı. İçini ferah tut.
Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
kızlar günaydın. dün benden progestan kullandığım halde yine leke geldi. Adet öncesi gelen kahve lekelerden. Artı hergün deliler gibi bulanan midem bugün bulanmıyor. Öyle korkuyorum ki ya. Doktora da gidesim yok açıkçası. Haftaya kontrolüm. Böyle olan var mı yahu? kromozom bozukluklarından dolayı bebekler düşüyormuş ya. Belki ondan dolayıdır. Tutunamıyor mu acaba yaRabbim sağlıklı hayırlı versin inş. Benim gibi olan arkadaşlar cevap yazsın lütfen. Bi de duanızı eksik etmeyin nolur. Sağlıklı hayırlı kucağıma alayım, alalım hepimiz
bencede birkac gunu kafana takma buyuyormu ona bak.benimde bir kontrolumde geriydi haftasiyla uyumlu değildi sonra masallah toparladi.Günaydın kızlar dün doktor kontrolum vardı benimde hesaplamama göre 7+6 olması gerekirken 7+2 çıktı bebiş ultrasonda bu şekilde çıkan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum. Doktora sordum icat çıkarma büyüyor işte ne güzel dedi.
Birde 6+2 de kalp atışı 117 görünüyordu 7+2 de ki aslında üstünden 10 gün geçti 194 görünüyor. Allahım bebeklerimizi korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?