- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
Benimde haşlanmış süt darı ve sonrasında taze sıkılmış portakal suyu canım cekti :))Hamilelik boyunca eşim ısrarla caninin istediği birşey yokmu diye sorup duruyor zavllim
Oysaki neredeyse hiç bir şeye asermedim canim ekstra hicbirsey istemedien sonunda eşimin istediği şey gerçekleşti veee Uzun bir zaman sonra aserdigim ilk ve tek şey burgerking in patates kızartması oldu
Öyle ki bir oturuşta kova boy patatesin neredeyse hepsini yedim
İnsan kıymetli birşey ister ama yok asere asere patates aserdim aklımıza geldikce guluyoruz
sizin asermeler ne yönde
Canım ne denirki bu durumda Rabbim sana tez vakitte sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahh çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsunMerhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...
canim benim allahim insallah daha guzel hamilelikler nasip eder hic uzme canini biliyorum nedesek bos ama nasip boyleymis herseyin dogru bi zamani var icini ferah tut insallah yine en kisa surede hamile kalirsin saglikli mutlu bebislerin olur ....Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
ayni dogum tarihimiz insallah hayirlisi olur ikimiz icinde ilk hamileliginiz mi ? bende gecen gun gordum cok guzel bi duydu degilmi benim 3.5 yasinda bi oglum var Ediz insallah onada saglikli bi kardes gelicek :)Bugun bebegimin hareket ettigini gordum :) cok guzel bi duyguydu ya. Elleri ayaklari kipir kpirdi. :)
canim ben ilk hamilelgiimde az aldim ama dogumdan 1 aysonra ne me lazimsa spiral taktirdim.. ve bende cok kilo yaptim 30 kilo sirf akne oldu yuzum ve 6 ay boyuinca kanamam oldu maalesef cikartincada hatta doktorum cocuk sahibi olman cok zor yumurtaligina saplanmis hatta esini bile delebilirdin gibi birsey dedi neden daha once gelmedin dedi ne biliyim bende hic rahatsiz olmamisim nedense iste.. simdi maalesef daha veremedim kilomu 105 kilo ile hamile kaldim ama su ara 6 kilo kayip ettm 99 um keske dahada versemde az alicam zaten bu seefr yine ki insallah emzirim hemen veririm ilk oglumu 10 gun emzirdim desem yeridir hic sutum yoktu maalesef mama ile buyuduu.Ilk gebeligimde 30 kilo aldim emzirme +spor ve saglikli beslenme ile 7-8ayda eski halime döndüm.
Ama kilo beni gebeligin son zamanlarinda cok rahatsiz etti .
Kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor diyorlar insallah seninde oyle olur.
Ben simdiden 2kilo aldim
insallah canim bolbvol yuruyus yapicam birazdcaha buyusun bebis buaralar hic halim yok zaten claisitigim icin co yoruluyorumm. insallah rahat olur korkuyorum ne yalan soyliyeyimRahat rahat dogurursun Allahin izniyle endise etme.yeter ki sagligimiz yerinde olsun
Maşallah,maşallah. Ya herkes büyüsün diye bakıyor, ben büyüdükçe şaşıp kalıyorum. Biraz şapşik oldum galiba.Ben normalde beli kalın ve mideli bi insandım şimdi öne doğru sivriliyo karnım canım baya baya çıktı diyebilirim ama sabahları daha az oluyo gece yatarken maşallah 4 aylık gibi oluyorum :))
ctesi bende doktordaydım 10+5 ama cinsiyetle ilgili konu bile açmadı dr bakalım hafta sonra gittiğimde ne dicek
İnsallah tez zamanda tekrar sağlıkla hamile kalıp bebegine kavuşursun.. Benimde ilk gebeliğimde kese var bebek yoktu. Dr. Cok ağır engelli bir Bebek olucakti ki boyle oldu aslında bu doğal bir seleksiyon dedi.. İnsan ister istemez üzülüyor ama Allah'a şükrettim ben hep.. Hayırlı sağlıklısını dile canim sende.. Buyuk gecmis olsun.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanaMerhaba güzel anneler...
Merhaba güzel anneler...
Ayy canim gecmis olsun . Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallhMerhaba güzel anneler...
Çok geçmiş olsun sabırlar dilerim.insallah en kisa zamanda sağlığına kavusup tekrar saglikli bir gebelik yaşarsin.Merhaba güzel anneler...
Geçmiş olsun canım. İnşallah eşin de annen de kolayca atlatırlar.Bizde de kızlar gündüz diri gece ölüyüm
Dün 7 30 da yattım halsizlikten sabaha kadar baygın uyudum
Ta ki eşimin sesine dr gittik
Bana özenmiş nur topu gibi pirinç tanesi kadar bir böbrek taşına sahip
O sancıyıda doğumla eş tutarlar ki haklılar
Annem ise pazartesi anjiyo oluyor
Allah yardımcımız olsun
Çok üzüldüm canım. Çok yakın zamanda bugünleri unutturacak güzel bir hamilelik yaşamanı ve bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim.Merhaba güzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?