2016 Aralık Anneleri

Hamilelik boyunca eşim ısrarla caninin istediği birşey yokmu diye sorup duruyor zavllim
Oysaki neredeyse hiç bir şeye asermedim canim ekstra hicbirsey istemedi en sonunda eşimin istediği şey gerçekleşti veee Uzun bir zaman sonra aserdigim ilk ve tek şey burgerking in patates kızartması oldu
Öyle ki bir oturuşta kova boy patatesin neredeyse hepsini yedim
İnsan kıymetli birşey ister ama yok asere asere patates aserdim aklımıza geldikce guluyoruz
sizin asermeler ne yönde

Merhaba güzel anneler...
Sizinle birlikte çıktığım bu yoldan ne yazık ki ayrılıyorum. İkizlerinin birinin kesesi iyice küçülmüş, diğer kese ise yolk saç var ama bebek yok. Kesenin boyutu da geçen hafta ile aynı. Çarşamba günü kurtajim olacak. Hamileliğimin başından beri zaten gelişimi durmuş, geç döllenme vs bir suru sorun oluştu. Tam büyüyor, hatta iki kese var derken bu heyecan da kısa surdu. Rabbim hepinize sağlıklı bebekler versin insaallah.
AzRASILAM canım beni listeden silebilirsin...

kizlar hastalarimiza cok gecmi solsun allahim acil sifalar versin biran once benim bulantilarim azicik azaldi aksam bulantim var kesin kes cikariyorum aksam yemegimi ki bi tas corbayi zor iciyorum.. 11. hafataya gectik cok sukur carsamba guinu 12 haftalik olucaz ama aksamlari cok zor daliyorum cok sik uyaniyorum sabahlari zor kalkiyorum olu gibiyim yani..
bide benim akintim cok var beyaz renkli kokusuz ama cook beni rahatsiz edioo surekli pad kullaniyorum sizlerde varmi boyle bisi

Benimde haşlanmış süt darı ve sonrasında taze sıkılmış portakal suyu canım cekti :))

Canım ne denirki bu durumda Rabbim sana tez vakitte sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahh çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsun

kizlar sut icin varmi aranizda yada balik yagi ikisinide normalde bile sevmem suan cok zor olucak icmek ama bebegimiz icin icmeliyiz diye duydm,

canim benim allahim insallah daha guzel hamilelikler nasip eder hic uzme canini biliyorum nedesek bos ama nasip boyleymis herseyin dogru bi zamani var icini ferah tut insallah yine en kisa surede hamile kalirsin saglikli mutlu bebislerin olur ....

Bugun bebegimin hareket ettigini gordum :) cok guzel bi duyguydu ya. Elleri ayaklari kipir kpirdi. :)
ayni dogum tarihimiz insallah hayirlisi olur ikimiz icinde ilk hamileliginiz mi ? bende gecen gun gordum cok guzel bi duydu degilmi benim 3.5 yasinda bi oglum var Ediz insallah onada saglikli bi kardes gelicek :)

canim ben ilk hamilelgiimde az aldim ama dogumdan 1 aysonra ne me lazimsa spiral taktirdim.. ve bende cok kilo yaptim 30 kilo sirf akne oldu yuzum ve 6 ay boyuinca kanamam oldu maalesef cikartincada hatta doktorum cocuk sahibi olman cok zor yumurtaligina saplanmis hatta esini bile delebilirdin gibi birsey dedi neden daha once gelmedin dedi ne biliyim bende hic rahatsiz olmamisim nedense iste.. simdi maalesef daha veremedim kilomu 105 kilo ile hamile kaldim ama su ara 6 kilo kayip ettm 99 um keske dahada versemde az alicam zaten bu seefr yine ki insallah emzirim hemen veririm ilk oglumu 10 gun emzirdim desem yeridir hic sutum yoktu maalesef mama ile buyuduu.

Maşallah,maşallah. Ya herkes büyüsün diye bakıyor, ben büyüdükçe şaşıp kalıyorum. Biraz şapşik oldum galiba.
Söylemesi ayıp karpuz yedim şimdi, bırak 4-5 ayı, 8 aylık gibi oldum

İnsallah tez zamanda tekrar sağlıkla hamile kalıp bebegine kavuşursun.. Benimde ilk gebeliğimde kese var bebek yoktu. Dr. Cok ağır engelli bir Bebek olucakti ki boyle oldu aslında bu doğal bir seleksiyon dedi.. İnsan ister istemez üzülüyor ama Allah'a şükrettim ben hep.. Hayırlı sağlıklısını dile canim sende.. Buyuk gecmis olsun.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana

Canım, söylenecek sözler düğümleniyor boğazımda. Allah sabırlar versin. Rabbim bu şekilde yazdıysa, zamanı geldiğinde emin ol daha güzeli, daha sağlıklısı olacağı içindir. Duam, senin için en hayırlı zamanda, sağlıklı, hayırlı evlatların olsun.

Ayy canim gecmis olsun . Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallh

Çok geçmiş olsun sabırlar dilerim.insallah en kisa zamanda sağlığına kavusup tekrar saglikli bir gebelik yaşarsin.

AzRASILAM canım geçmiş olsun annen iyidir umarım
cyd86 canım kiyamam Rabbim bir daha nasip eder inşallah
Aslında bende üzücü bir haber aldım bir tanıdığım ile aynı zamanda doğum yapacaktık 3 gün vardı aramızda onunda bugün bebeğinin kalbi durduğu anlaşılmış kürtaj olmuş çok üzgündu

cyd86 caniiiiim inan çok üzüldüm ama nasipte yokmuş demekki sağlıklı olmayacakmis belkide inşallah ilerki zamanlarda sağlıklı hamilelik gecirirsin

Geçmiş olsun canım. İnşallah eşin de annen de kolayca atlatırlar.

Çok üzüldüm canım. Çok yakın zamanda bugünleri unutturacak güzel bir hamilelik yaşamanı ve bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…