2016 Aralık Anneleri

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir.
Bende annemin evindeydim daha dun geldim. Ve bugun cok kotuyum mide bulantim artti hic bisey yiyemiyorum:( iki lokma bisey yedim cikardim onuda. Insan yalniz olunca hic bisey yemek istemiyor ;(
Kizlar ben hem tatli seyler yiyorum hemde eksi karisik yani sizler hangisini yiyorsunuz. Annem bana dedi hem eksi yiyirsun hem tatli kesin erkek olur dedi .
Ayin 3 de rendevum var hayirlisiyla insallh . Ayin 6 sindada ulturasona girecem insallh bebegimi gorecem ;) insallh cinsiyetinide ogrenirim Rabbim gonlumuze gore versin insallh hepimizin ;)

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bulantılarınız vs ne durumda.
3-4 gündür rahatladım çok şükür. Bulantılarım kesildi. Halsizlik durumu biraz ama çok daha iyiyim.

Bugün bebişimi görmeye gittim birde. Elleri, kolları, bacakları oynuyordu.
Her şey yolunda dedi doktorumuz. Gelişimi güzelmiş.
Çok hareketli Maşallah.

Kızımın da 1 yaş aşısı vardı bugün. Cuma günü yaşına girdi kızımda :)
Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip ettiği için.

ankara
SAT:11 mart
birinci çocuk
tmm ekliyorum cnm

kızlar merhaba
sat 17.03.2016
İstanbul
yaş 30
nasip olursa ilk çocuğum olacak
Hoşgeldiniz şimdi ekliyorum

Beni de listeye ekler misiniz?
kandilll
29 İstanbul
7 Mart 2016
14 Aralık 2016
İkinci bebek
Hoşgeldiniz ekliyorum

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bulantılarınız vs ne durumda.
3-4 gündür rahatladım çok şükür. Bulantılarım kesildi. Halsizlik durumu biraz ama çok daha iyiyim.

Bugün bebişimi görmeye gittim birde. Elleri, kolları, bacakları oynuyordu.
Her şey yolunda dedi doktorumuz. Gelişimi güzelmiş.
Çok hareketli Maşallah.

Kızımın da 1 yaş aşısı vardı bugün. Cuma günü yaşına girdi kızımda :)
Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip ettiği için.
Maşallah ard arda olmuş

kızlar azıcık yardıma ihtiyacım var. istanbula yeni taşındık. daha 1 hafta oldu.
anadolu yakası kadıköy - ataşehir - kozyatağı civarında doktor ve hastane tavsiyesi olan var mı? bu konuda başka bir başlık var biliyorum ama genelde kimse cevap vermemiş başlık açanlara. gittiğiniz memnun olduğunuz varsa özelden yazabilirsiniz.
bir de aşırı kilolu olduğumdan gittiğim doktorun görür görmez moral bozmayanlardan olması gerek

kızlar azıcık yardıma ihtiyacım var. istanbula yeni taşındık. daha 1 hafta oldu.
anadolu yakası kadıköy - ataşehir - kozyatağı civarında doktor ve hastane tavsiyesi olan var mı? bu konuda başka bir başlık var biliyorum ama genelde kimse cevap vermemiş başlık açanlara. gittiğiniz memnun olduğunuz varsa özelden yazabilirsiniz.
bir de aşırı kilolu olduğumdan gittiğim doktorun görür görmez moral bozmayanlardan olması gerek
Central hospital var bi araştırın derim

bnmde kilo fazlam var Allahtan daha değinmedi oraya
Adana'da olsan gel doktoruma gidelim derdim canım
orayla alakalı hiç bir bilgim yok maalesef

derinyesevi derinyesevi ayn_ayn ayn_ayn K kandilll hayal_masal hayal_masal
ekledim kızlar hoşgeldiniz

hayal_masal hayal_masal seninki geç döllenme olabilir canım

Çakmak Erdem Hastenesinde yaptım ben ilk doğumumu. Hastaneden de doktorumdan da çok memnumdum. Ümraniye de yol üstünde kalıyor. Ulaşımı rahat.

öncelikle hoşgeldiniz. kendi doktorumu tavsiye edebilirim, medicalpark göztepe nida hanım. ben kendisinden memnunum.. ama ben zayıf biri değilim kilo konusundaki görüşünü bilemiyorum doktorun.

Back
X