2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar nasılsınız:)
Biz bugün ikili test yaptırdık kan sonucu iki haftaya kadar gelicek. Ölçüm yaptıranlar sadece ölçüm paylaşalım mı şimdilik?
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm
Bu değerler hakkında fikri olan var mı?
Çok kalabalıktı konuşamadım kan sonucuyla gel dedi.

Bir kiz annesi olaraktan bende ayni duygular icindeyim canim hemde bi ablasi olan kizkardeşligi tatmis biri olaraktan hem kizkardesi olsun hayatta bi en yakin arkadasi olsun istiyorum hemde farkli bi tat olur diyerekten erkek... hayirlsiyla gelsin ins misafirlerimiz. Senin kiz kac yasindaydi? Bizim hanim 3 yasinda☺
Bu arada bende karnima karisim yag yaptirip bi surdum bi surmedim son ay da hepten biraktim surmeyi ama karnimda catlagim olmadi sonradan kilo verdikce belimde cikti cok az. Bencede yağ surmek pek bi farketmiyo

Benim kızımda 3ü bitirdi canım. 2013 nisan doğumlu, benim erkek kardeşim var bir tane, hep özenirdim kız kardeşlere o yüzden hayırlısı diye dua ediyorum hep :)

Selam verip kaçıyon
nasılsın cnm
nasıl gidiyor
kontrollerin

Biz bugün ikili test yaptırdık kan sonucu iki haftaya kadar gelicek. Ölçüm yaptıranlar sadece ölçüm paylaşalım mı şimdilik?
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm

bnm dr um ultrasonda baktığı anda dedi gayet normal 1 hafta sonrada kan sonuçların çıkar
iyiyse sen gelirsin kontrole dedi
Kötüyse biz ararız dedi
Allah korusun inşallah aramazlar

Selam verip kaçıyon
nasılsın cnm
nasıl gidiyor
kontrollerin

bnm dr um ultrasonda baktığı anda dedi gayet normal 1 hafta sonrada kan sonuçların çıkar
iyiyse sen gelirsin kontrole dedi
Kötüyse biz ararız dedi
Allah korusun inşallah aramazlar
İnşallah iyi çıkar canım:) rica etsem eğer yakınındaysa ultrasondaki senin bu değerleri yazabilir misin... Özellikle nt

Hemen bakayım ultrason resminde yazıyor mu
Canım ikili testi yaptığı anda ekstra bi kağıt verdi ondan olması lazım o anki ultrason ölçümlerini yazdılar. Var mı sende? Aşağı ekledim bendekini

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 78
Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm

Canım 1/ diye başlayan sonuçlar olması lazım ona göre değerlendiriyorlar

Allah'a şükür benim pek tiksinme falan olmadı zeytin yiyemiyorum bi tek ama diğer yemekleri de zoraki yiyorum işte :)
Benda bakıyorum aynı zaman denk geldiğim kişileri, bademlerin gelişimini :)
kontrolunuz ne zaman?
ayın 31 inde ikili testimiz ve kontrolümüz var sizinki

Crl 53.9 mm
Nt 0,8 mm

Sizinki normal neden endişhe ettiniz ki?

Back
X