- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
maalesef sadece kendi rahatını düşünen kendi programına göre hastaya yön veren doktor çok.eğer imkanınız varsa normal doğumu tavsiye ederim.Ankara Başkent hastanesinde bana bunu söylemişlerdi, polat hocaya gitmek istedim sadece sezeryan yaptırıyor, normal doğum istiyorsanız kabul etmiyor demişlerdi. Şimdiden nerden bileceksin ki sezeryan olup olmayacağını. Ne saçma bi uygulama..
evet funda hanıma gidiyorum. pazartesi tekrar gideceğiz kontrole. iyim sürekli dua ediyorum bebeğim düzelsin Allahım onu sağlıkla bana kavuştursun diye. sizdemi funda hanıma gidiyorsunuzÇok geçmiş olsun... Siz de mi Funda hanıma gidiyosunuz? Forumda başka Bi yerde denk geldi de okudum bugün. Şimdi nasıl durumunuz?
evet funda hanıma gidiyorum. pazartesi tekrar gideceğiz kontrole. iyim sürekli dua ediyorum bebeğim düzelsin Allahım onu sağlıkla bana kavuştursun diye. sizdemi funda hanıma gidiyorsunuz
10+5 ve bugun muayenemizde kiz oldugunu ogrendik
funda ablayı ben çok eskiden beri tanırım. çok iyi bi insan ve çok iyi bi doktor. bende sabah gittim. sen başka hangi doktorlara gidiyorsun. pazartesi funda abla iyi şeyler söylerse bende 2ci bi doktora daha gitmeyi düşünüyorumEvet hatta bugün gittim..kız olabilir diye tahminde bulundu. Ya İnşallah duzelirsiniz.. Ben 2doktora daha gidiyorum ama.. 1 tanesi devlette diğeri de bir başka özel doktor.. Garanti olsun diye. Ama Funda hanım çok tecrübeli birisi belli ben öneri üzerine gittim..
Okurken aynı bizim doktordaki halimiz geldi aklıma Eşim durup durup belki döner cinsiyeti henüz kesin değil diyor, sonra dayanamayıp sağlıklı olsun da ne önemi var canım diyor.. Yarmagül değilde annem selvi boylu olacak herhalde dedi. Babası 1.70 ben 1.69, bizden selvi çıkar mı bilemedimBen bugün 2li test için kan verdim. 60 mm ense kalınlığı da 1,22 . Buyumuş iyice.. Ellerini sürekli oynatıyor sürekli... Kızmış büyük ihtimal ama yine de birşey demedim farz et bu hafta için dedi ben çok sevindim ama eşim ilk çocuk olmasına rağmen erkek diye hissediyodu bozuldu biraz.. Ona da kızıcam akşama sen benim kızımı sevmiyomusun diyer !! Şaka bi yana sağlığı iyiydi çok şukur boyu abartı uzamış doktor uzun boylu iri bi kız dedi.. Yarmagul gibi ay çok güldüm bugün kızlar yaa..
Okurken aynı bizim doktordaki halimiz geldi aklıma Eşim durup durup belki döner cinsiyeti henüz kesin değil diyor, sonra dayanamayıp sağlıklı olsun da ne önemi var canım diyor.. Yarmagül değilde annem selvi boylu olacak herhalde dedi. Babası 1.70 ben 1.69, bizden selvi çıkar mı bilemedim
Ben kayınvalide de kız olsun istiyorum ama içime erkek doğuyo diyordu. Dedim kız galiba, kutlamalar başlasın, Süslü kıyafetler alınsın..Benimkine hadi ara anneni söyleyelim kız büyük ihtimalle diyelim diyorum.. Yok yok kesin olsun da diyo.. Sinir etti beni yaa ben annemlere söyledim. Ne güzel işte keşke kızlarım olsa 1-2 tane daha.. Yaşlanınca evimi şenlendirirler, birbirleriyle dövüşürler, ben de izlerim.. Giysi kavgası dedikodu falan ohhh benim kız kardeşim yok. 1 erkek kardeşim var.. Hep özenmişimdir kalabalık kızı olan annelere
Ankara da mı doktor arıyorsun?hayal_masal langirt Doktorunuz nerede? Memnun musunuz? En önemlisi normal doğum mu sezaryen mi gönüllüsü?
hayal_masal langirt Doktorunuz nerede? Memnun musunuz? En önemlisi normal doğum mu sezaryen mi gönüllüsü?
Dogum gunun kutlu olsun canim. Insallah hayirlisiyla bebegin ve senin icin hersey yolunda gider.günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Günaydın kızlar
Derdi olana devasini hasta olana sifasini versin allah
Biz dün doktora gittiiik
Allaha şükür olumlu sonuclar aldık daha lik 4 buçuk cm bile değil herbiseyi oluşmuş tomurcugun ense kalinligina bakmak istedi doktorumuz ama pozisyon uygun olmadı bir turlu
Bizi aşağıdaki ultrasoncu amcaya gönderdi bizde gittik iyikide gitmişiz
Bu kadar neşeli bir ultrasoncu görmemiştim hiç gittik bebisimize bakıyor bizde video alallim dedik alıyoruz baktı ensesine falan sonra bizi öyle hevesli heycanli görünce dedi size bir guzelik yapayım çat diye 3 boyutlu fotosunu çekti
Bi baktım siyah beyaz dan birşey belli olmuyormuş meğer allahım minnacık insan bide güzel poz vermiş yavrum
3 boyutlu çekeyim diye söyleseydi istemezdim zararlı olur diye ama iyikide söylemeden çekmiş diyorum şimdi
allahım o kadar güzel birşey kiiii koyduk rafa bakıyor bize ordan
Ama daha çok ben bakıyorum
tabi hersefinde maşallah maşallah masallah diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?