2016 Aralık Anneleri

maalesef sadece kendi rahatını düşünen kendi programına göre hastaya yön veren doktor çok.eğer imkanınız varsa normal doğumu tavsiye ederim.

Ben bugün 2li test için kan verdim. 60 mm ense kalınlığı da 1,22 . Buyumuş iyice.. Ellerini sürekli oynatıyor sürekli... Kızmış büyük ihtimal ama yine de birşey demedim farz et bu hafta için dedi ben çok sevindim ama eşim ilk çocuk olmasına rağmen erkek diye hissediyodu bozuldu biraz.. Ona da kızıcam akşama sen benim kızımı sevmiyomusun diyer !! Şaka bi yana sağlığı iyiydi çok şukur boyu abartı uzamış doktor uzun boylu iri bi kız dedi.. Yarmagul gibi ay çok güldüm bugün kızlar yaa..

Çok geçmiş olsun... Siz de mi Funda hanıma gidiyosunuz? Forumda başka Bi yerde denk geldi de okudum bugün. Şimdi nasıl durumunuz?
evet funda hanıma gidiyorum. pazartesi tekrar gideceğiz kontrole. iyim sürekli dua ediyorum bebeğim düzelsin Allahım onu sağlıkla bana kavuştursun diye. sizdemi funda hanıma gidiyorsunuz

evet funda hanıma gidiyorum. pazartesi tekrar gideceğiz kontrole. iyim sürekli dua ediyorum bebeğim düzelsin Allahım onu sağlıkla bana kavuştursun diye. sizdemi funda hanıma gidiyorsunuz

Evet hatta bugün gittim..kız olabilir diye tahminde bulundu. Ya İnşallah duzelirsiniz.. Ben 2doktora daha gidiyorum ama.. 1 tanesi devlette diğeri de bir başka özel doktor.. Garanti olsun diye. Ama Funda hanım çok tecrübeli birisi belli ben öneri üzerine gittim..

funda ablayı ben çok eskiden beri tanırım. çok iyi bi insan ve çok iyi bi doktor. bende sabah gittim. sen başka hangi doktorlara gidiyorsun. pazartesi funda abla iyi şeyler söylerse bende 2ci bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum

Okurken aynı bizim doktordaki halimiz geldi aklıma Eşim durup durup belki döner cinsiyeti henüz kesin değil diyor, sonra dayanamayıp sağlıklı olsun da ne önemi var canım diyor.. Yarmagül değilde annem selvi boylu olacak herhalde dedi. Babası 1.70 ben 1.69, bizden selvi çıkar mı bilemedim

Benimkine hadi ara anneni söyleyelim kız büyük ihtimalle diyelim diyorum.. Yok yok kesin olsun da diyo.. Sinir etti beni yaa ben annemlere söyledim. Ne güzel işte keşke kızlarım olsa 1-2 tane daha.. Yaşlanınca evimi şenlendirirler, birbirleriyle dövüşürler, ben de izlerim.. Giysi kavgası dedikodu falan ohhh benim kız kardeşim yok. 1 erkek kardeşim var.. Hep özenmişimdir kalabalık kızı olan annelere

M Meltemuluc Doktorumu da anlıyorum çünkü bölüm başkanı ve nefes alamıyor hastadan. Normal doğum meşakkatli olduğu için sezaryen kolaylarına geliyor. Keşke bu kadar sezaryene yönlendirmeseler insanları. Sonuçta bir ameliyat ve bebekteki travması çok büyükmüş.

Ben kayınvalide de kız olsun istiyorum ama içime erkek doğuyo diyordu. Dedim kız galiba, kutlamalar başlasın, Süslü kıyafetler alınsın..

Merhaba hanımlar
Sanırım bende yine gebelik şekeri çıkacak kizimda çıkmıştı dün bi ölçtüm 189 çıktı zaten kontrole gittiğimde sat a göre 10+4 olmak gerekirken ultrasonda 11+5çıktı . 5cm de boyu maşallah. Yine bana diyet yolu gözüküyor gibi
hayal_masal Hakkında Hayırlısı Olsun arkadaşım inşallah herşey yoluna girer. Allah yardimcin olsun

hayal_masal langirt Doktorunuz nerede? Memnun musunuz? En önemlisi normal doğum mu sezaryen mi gönüllüsü?

Ankarada Fehime Funda Doğulu.. Çok memnunum. Hep normal doğuma yönlendiriyor. Gerekmedikçe sezaryene başvurmuyor. Doğumu da Koruda yaptırıyor. Ben onla başladım. Doğuma da onla girmek istiyorum. Çok tecrübeli birisi.

Dogum gunun kutlu olsun canim. Insallah hayirlisiyla bebegin ve senin icin hersey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…